7 Days Apartments 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
8.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca celta 1985. gadā. Pēdējā renovācija veikta 2013. gadā. Tā sastāv no divām 2 stāvu ēkām. Atrodas Malijas kūrortpilsētā Krētas salā. Ieteicams relaksējošām brīvdienām.Vairāk →
аватар djhoney1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem! Tā tad par viesnī cu, ja ņ emat no profesionā ļ iem: 1. Reģ istrā cija bija uzreiz (ieradā mies agri no rī ta, un pē c noteikumiem reģ istrē š anā s bija 14:00, bet tikā m iekā rtoti uzreiz, kas ir ā rkā rtī gi patī kami, kad esi nost no ceļ a) 2. … Tomēr ▾ Labdien visiem! Tā tad par viesnī cu, ja ņ emat no profesionā ļ iem:
1. Reģ istrā cija bija uzreiz (ieradā mies agri no rī ta, un pē c noteikumiem reģ istrē š anā s bija 14:00, bet tikā m iekā rtoti uzreiz, kas ir ā rkā rtī gi patī kami, kad esi nost no ceļ a)
2. Istabā ir lielisks wi-fi (tikko domā ju par SIM kartes iegā di, bet pateicoties viesnī cai nevajadzē ja) wi-fi ķ er labi, skatī jos pat TV pā rraides; )
3. Istaba ir vienkā rš a, bet viss ir. Mums bija studija, darba ledusskapis, nepiecieš amie trauki, ar ū deni viss kā rtī bā , apkopē ja nā ca katru dienu.
4. Pie viesnī cas ir vairā kas ē kas, galvenajā ē kā dzī vo Eiropas jaunieš i, krievi ir izmitinā ti atseviš ķ ā ē kā . Sā kumā tas mani nedaudz sarū gtinā ja, bet 3. vakarā es biju ļ oooti priecī gs, ka dzī voju atseviš ķ i, jo eiropieš i ir ļ oti trokš ņ aini.
5. Viesnī cā ir savs mazs baseins, savs krodziņ š (viss ļ oti garš ī gi un lielas porcijas), kā arī svaiga pica, tā s vā rā s burtiski 5-10 minū tes jū su priekš ā .
6. Marina strā dā viesnī cā , viņ a labi runā krieviski, viņ ai ir tikai milzī gs paldies, ko mē s bez viņ as darī tu) vienmē r palī dzē s, pastā stī s.
Ja no mī nusiem:
1. Maksas gaisa kondicionē tā js. Ja dzī vo pirmajā stā vā , tad ī sti nevajag, bet 2 stā vā ir smacī gs....
2. Viesnī ca atrodas tā lu no pludmales. Principā mums bija 1 nedē ļ a un tas mums bija ļ oti saspringts
3. Baseins ir mazs, mē s nekad tajā pat nepeldē jā mies, tas ir kā bradā jamā baseinā , lai gan es ī sti nesaprotu, kā pē c iet uz jū ru un peldē ties baseinā .
4. Seifs arī ir apmaksā ts, un tā cena nav maza. Mē s neuzņ ē mā mies, riskē jot un riskē jot, visi dokumenti un nauda tika izņ emta no redzamas vietas.
Tā pat viesnī cā katru piektdienu notiek grieķ u vakars, kas maksā.22 eiro no cilvē ka. Vienreiz manai gaumei. Viņ i organizē kaut ko lī dzī gu bufetei, 3 veidu salā tus, gaļ u, vistu, rī sus un kartupeļ us. Visus pē c kā rtas sauc pie pavā ra, viņ a uzliek sevi, un tad, ja paliks, var prasī t piedevas, alkoholam ierobež ojumu nav, var alu, sarkano vai baltvī nu. Pē c izklaides programmas, protams, ne pā rā k labi. . . 2 puiš i un 2 meitenes, un 2 muzikanti dejo 3 stundas, pē c stundas jau kļ ū st garlaicī gi, jo deja principā ir vienmuļ a. Mums teica, ka bū s uguns š ovs, nu, es gaidī ju š ovu, bet patiesī bā viņ i vienkā rš i uztaisī ja uguns apli un visi tajā dejoja pē c kā rtas. Viņ i arī sit traukus, tas ir forš i, bet tas ir 5-10 minū tes, un tad atkal dejas. Biju jau tā lu. . .
Kopumā biju ļ oti apmierinā ta, viesnī ca ir tā s naudas vē rta!! ! !


iemiesojums storybely
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель построен в 1985 г. Последняя реновация проводилась в 2013 г. Состоит из двух 2-этажных корпусов. Расположен в курортном городке Малия на острове Крит. Рекомендован для спокойного отдыха.

Atrašanās vieta 8 км от города Херсониссос, 25 км от города Айос-Николаос, 27 км до международного аэропорта Ираклион, 31 км от города Ираклион.
Pludmales apraksts В 1 км от отеля.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса для загара, барбекю, принимаются только наличные.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • nesmēķētāju numuri
Izklaide un sports Греческие вечера.
  • biljards
Telpu apraksts

В от еле 18 номеров-студио 30 м2 и апартаментов с 1 спальней 40 м2.

Istabās

Кондиционер, сейф (платно), мини-кухня, холодильник, электрический чайник, ванная комната с душем, гардероб, вешалка для одежды, бесплатный Wi-Fi, балкон.

Adrese P. Mela 4, Malia 700 07, Греция
Tālruņi: 30 2897 032372
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд.