Naktsdzīve PLATANIĀ, HANIJĀ, KRĒTA

29 Maija 2013 Ceļošanas laiks: no 16 Maija 2013 ieslēgts 23 Maija 2013
Reputācija: +75
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

NAKTS KLUBI PLATANIĀ , HANIJĀ , KRĒ TA.

Mē s dzī vojā m 5 zvaigž ņ u Asterion Beach viesnī cā Pyrgos ciematā netā lu no Platanias - un š eit mē s devā mies dejot klubos un pastaigā ties pa vakara ielā m.

Naktsdzī ve š eit sā kas ap pulksten 12.00. Tā kā mē s izvē lē jā mies ceļ ot ar autobusiem, parasti lī dz 22:00 bijā m Pyrgos pieturā un izbraucā m vienā no pē dē jiem autobusiem, kas dodas uz Haniju caur Plataniasu.

Un, ja jums ir apnicis gaidī t, varat piebremzē t garā mbraucoš u taksometra vadī tā ju un par 5 eiro ar mū ziku un vē su 5 minū tē s braukt pa taisno uz vē lamo iestā di.

Pieturā "Centrs Platanias" faktiski viss, kas mums nepiecieš ams. Š is ir pilsē tiņ as centrs, kur uz maza santī ma ir koncentrē ti daudzi deju klubi, restorā ni, veikali, lielveikali, tavernas.

Neskaitā mi veikali tū ristiem ir atvē rti gandrī z lī dz 12 naktī - olī veļ ļ a, veļ as lupatas, ziepes, Metaxa, magnē ti, tonnas sudraba un zelta, drē bes un cepures - kopumā viss, ko vē laties!


Pirmajā braucienā uz pilsē tu mē s apmeklē jā m vairā kas iestā des, lai nobaudī tu.

Katrai kū rorta zonas iestā dei ir savs barkeru menedž eris, kurš apbrī nojamā veidā padara to, ka pē c minū tes lustī gas sarunas, atbildot uz jautā jumiem “kā tevi sauc, no kurienes tu esi un ar ko nodarbojies”, tu jau sē di viņ a bā rā un baudi bezmaksas kokteili vai raki malku.

Katrā ziņ ā pie mums tā bija katrā iestā dē un pē c tam draudzī gi un katru vakaru Plataniasā . Kopumā iestā ž u darbinieki biež i tiek iekļ auti vispā rē jā ballī tē - viņ i dejo un komunicē ar viesiem. Nav bremž u, nav stī vuma - dzī ves svē tki katru vakaru!

Un pati pirmā izklaides vieta, uz kuru mū s aizveda (un vē lā k arī ikdienā vismī ļ ā kā un apmeklē tā kā ), bija kafejnī ca, kokteiļ u un deju bā rs SPLENDID.

Izcils aktī vais personā ls, mū zika - pop hiti, pie kuriem vienkā rš i nav iespē jams nedejot. Bā rmeņ i deju zonā sit ar nū jā m pa ruru, pū š vai aizdedzina dzirksteļ us.

Un, ja nepiecieš ams pā rtraukums, varat atstā t deju zonu uz iestā des atvē rto daļ u, kur atpū sties svaigā gaisā un uz ē rtiem dī vā niem un tē rzē t ar jaunieš iem no visas pasaules. Š eit ir arī liels bā rs. Reiz noskatī jā mies, kā.19 gadus vecs amerikā ņ u puisis pā rspē ja š ā vienu rekordu. Un tad viņ i redzē ja viņ u dejojam vē l 2 klubos lī dz rī tam - Vidusjū ras gaiss visu piedod.

Vispā r š ajā s Krē tas pilsē tiņ ā s viss ir komunikā ciju veicinoš s, kontakti veidojas lidojumā , un sarunas ā tri vien pā rvē rš as diskusijā par Grieķ ijas ekonomiku, krī zi, ceļ oš anu pa Eiropu utt.

Vienā no darba dienā m ieradā mies diezgan agri un tikā m pie karaoke.

Tiklī dz grieķ is, kurš vadī ja procesu, uzzinā ja, ka esam no Ukrainas, pē c minū tes viņ i mums iedeva braukt - Kalinka-Malinka-Katyusha-Sirduchka ar “lasha tumbai”. Acī mredzot katrai valstij viņ am ir slavenu dziesmu komplektsJ.

Paldies par visā m 6 naktī m, ko pavadī jā m Splendidā . Super!


Pā ri ielai no tā atrodas neliels klubs ar lielisku Latī ņ amerikas un popmū ziku. Kad cilvē ki ir gatavi dejot, viņ i aiztaisa stikla sienas un ieslē dz gaisa kondicionē tā jus - tas ir patieš ā m karsts latiņ am. Tiklī dz mums izdevā s ieiet un paņ emt pudeli, jauns tumš matains vī rietis aizveda mani uz pač atu un salsu. Un uz viņ u atvē rtā s verandas ir lieliski naktī atpū sties Platanias, kas lī dz rī tam mirdz ar bā ru gaismā m un baikeru gaismā m, kas karā jas uz priekš u un atpakaļ.

Pē c 10 soļ iem pa labi ir Eclipse Bar Platanias. Neliela istabiņ a ar izcilu gaisa kondicionē tā ju, spilgti apgaismotu bā ra leti, stilī gu dizainu un ļ oti interesantu menedž eri - apmē ram stundu runā jā m pie galda uz ielas, guvā m daudz interesantas informā cijas par mū sdienu Grieķ iju, viņ u pasaules uzskatu.

Cilvē ki ir neticami sabiedriski, viņ i zina, kā apmierinā t tū ristu vajadzī bas un prot strā dā t un vienlaikus izklaidē ties. Grieķ i, jā saka, lieliski runā angliski - ļ oti saprotami krievvalodī gam cilvē kam. Vakarā , kamē r atpū tnieki tikai dodas uz diskotē ku, viņ i Eclipse skatā s hokeja mač us.

Jū s nevarat lū gt grieķ im kafiju naktī ! Pateicoties mū su sabiedriskumam, visi apkā rtnē mū s jau pazina - un tikai tā pē c viena bā ra ī paš nieks kaut kā lika mums trijos naktī pagatavot kafiju.

Mē s vienkā rš i netikā m citos Platanias ciema klubos un diskotē kā s. Ja bū s nā koš ā reize, noteikti doš os uz Tropicana.

No Platanias ciema uz Pyrgos ciema viesnī cā m jū s brauksiet ar taksometru par 10 eiro ....nu, vai, ziniet, ar velosipē du vai automaš ī nu ar prā tī gu vadī tā ju (tikai jū s to diez vai atradī sit iknakts tū ristu piedzē ries kū rorts Krē tas ciematā vai pilsē tā )

Vispā r esmu par sportu bez alkohola : )

Pā rē jais mans ceļ ojums uz Krē tu 2013 ir pieejams LiveJournal.

Sevostjanova Jeļ ena Sergejevna

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums