Avra Imperial Beach Resort & Spa 5*– Atsauksmes

7
Novērtējums 8.910
№2 viesnīcas reitingā Hanija
9.8 Numurs
9.8 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Atvērts 2011. gadā. Tas sastāv no galvenās ēkas un 11 papildu ēkām. Mūsdienīga viesnīca ar attīstītu infrastruktūru. Liela un sakopta teritorija, patīkams istabu skaits. Draudzīgs personāls. Ieteicams prasīgiem viesiem, kuri ir pieraduši pie cienījamas atpūtas.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī s viesnī cas izvē les iemesls ir tas, ka mē s meklē jā m vietu, kas ir augstā ka par vidē jo. Gribē ju apskatī t 5* viesnī cu Grieķ ijā . Mē s gribē jā m, lai viesnī ca bū tu klusa un nebū tu pā rpildī ta. … Tomēr ▾ Š ī s viesnī cas izvē les iemesls ir tas, ka mē s meklē jā m vietu, kas ir augstā ka par vidē jo. Gribē ju apskatī t 5* viesnī cu Grieķ ijā . Mē s gribē jā m, lai viesnī ca bū tu klusa un nebū tu pā rpildī ta. No viesnī cas paveras skats uz jū ru un kalniem. Viesnī ca bija tieš i tā da, kā du vē lē jā mies. Ekskursijā bija iekļ autas maltī tes, brokastis un vakariņ as. Mū s uzņ ē ma kā gaidī ts. Mums bija nakš ņ oš ana. Istabiņ a tika iedota tā da, kā du pat negaidī jā m, tā atradā s tā , ka man bija skats uz baseinu, bet varē ja redzē t arī jū ru un kalnus. Pludmale ir tuvu, bet tur ir oļ i, nevis smiltis, kā teica tū risma operatore.
аватар bom46
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir paradī ze. Tu nenož ē losi. Es negribē ju iet prom no mā jā m. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir paradī ze. Tu nenož ē losi. Es negribē ju iet prom no mā jā m.
Бассейн возле номеров в гостинице В гостиничном номере В комнате Выход с лоджии в бассейн Вечерняя гостиница Бассейн
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Laiks bija brī niš ķ ī gs – bez smacē još a karstuma. Viesnī ca ir grezna: tī rī ba, komforts, greznī ba. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, pieklā jī gs (blakus reģ istratū rā juvelierizstrā dā jumu veikala darbiniece ir mī ļ a, sabiedriska grieķ iete). … Tomēr ▾ Mē s palikā m jū nija beigā s-jū lija sā kumā . Laiks bija brī niš ķ ī gs – bez smacē još a karstuma. Viesnī ca ir grezna: tī rī ba, komforts, greznī ba. Personā ls ir draudzī gs, izpalī dzī gs, pieklā jī gs (blakus reģ istratū rā juvelierizstrā dā jumu veikala darbiniece ir mī ļ a, sabiedriska grieķ iete). Restorā ns lielisks, jū ra tī ra, mierī ga. Skaista teritorija, skaista ainava. Iesaku apmeklē t tavernas krastā , nogarš ot ī sto grieķ u virtuvi, labā ko. Man patika ekskursijas uz Gramvousa un Rietumkrē tu. No Pegasus ī rē jā m maš ī nu uz 3 dienā m. Uz Lassithi devā mies paš i – ļ oti neaizmirstams piedzī vojums – ī paš i kā pums uz plato no Agnia Nikolaos. Krē tu nevar spriest tikai pē c viesnī cas, tā aizrauj ar savu skaistumu, izmē rī to mierī go dzī vesveidu. Vē los atkal un atkal atgriezties Kolymbari labā kajā viesnī cā Avra ​ ​ Imperial
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu maijā no tū roperatora Zeus Travel. Mani interesē ja fakts, ka viesnī ca ir jauna, tā pē c serviss solī jā s bū t virsū ). Pateicamies "Zeus Travel" par iespē ju doties uz lielisku viesnī cu par labu cenu. … Tomēr ▾ Mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu maijā no tū roperatora Zeus Travel. Mani interesē ja fakts, ka viesnī ca ir jauna, tā pē c serviss solī jā s bū t virsū ). Pateicamies "Zeus Travel" par iespē ju doties uz lielisku viesnī cu par labu cenu. Tā tad, sā ksim ar mī nusiem! Mī nusi: pludmale. Kur ir sauļ oš anā s krē sli - smiltis, un ieeja ū denī - oļ i. Bet pati jū ra š ajā vietā ir ļ oti skaista. Gar pludmali gā jā m tā lu, bet š ī vieta ir vē l skaistā ka par smilš u pludmalē m. Vē l viens trū kums ir tas, ka bū vniecī ba tika turpinā ta. Viņ i uzcē la amfiteā tri, acī mredzot vakara programmā m, kuras vē l nav pieejamas. Bet viņ i bū vē ļ oti ā tri. Tas gan netraucē ja izbaudī t atvaļ inā jumu, par 14 nakts atpū tu samaksā jā m aptuveni 3 tū kstoš us eiro (tā pē c trū kumus nemeklē jā m), un tagad jū lijā cenas ir no 5 tū kstoš iem eiro pie tā diem paš iem nosacī jumiem. Par tā du naudu un tū ristu prasī ba brī ž iem pieaug. Plusi: numuriņ i super, vakarā ļ oti skaisti, ī paš i baseina apgaismojums. Ē diens man ļ oti patika, ī paš i atzī mē ja, svaigi spiestas sulas no sezonas augļ iem (klī st runas, ka visdrī zā k VISAS tiks atceltas, jo Krē ta ir ļ oti dā rga). Bē rnu klubs - bē rns raudā ja, kad viņ i aizgā ja (arī es tur atradu draugu). Serviss - super, skaidrs, ka cenš as. Svē tku laikā bija 3 krievu ģ imenes (pā rē jā s bija ā rzemnieki).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Lyusy2010
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca, uz kuru mums bija biļ etes uz tā m. Kā du iemeslu dē ļ viņ š nevarē ja mū s pieņ emt, un mē s nokļ uvā m š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , kas tika atvē rta tikai pirms mē neš a. … Tomēr ▾ Viesnī ca, uz kuru mums bija biļ etes uz tā m. Kā du iemeslu dē ļ viņ š nevarē ja mū s pieņ emt, un mē s nokļ uvā m š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , kas tika atvē rta tikai pirms mē neš a. Visa viesnī ca ir no marmora un stikla. Neskatoties uz to, ka viesnī ca beidz darbu - visapkā rt klusums. Nav celtnieku, nav apkopes. Darbinieki nav redzē ti un nedzirdē ti. Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, viss ir tī rs, vairā kas reizes atstā ja monē tas 2 un 1 eiro, tā s netika ņ emtas, tā s tika pā rliktas tikai uz naktsskapī š a. TV istabā - divi kanā li krievu valodā . valoda: RTR-planet un ķ ī nieš u krievu valodā . Mums bija "viss iekļ auts" - papildus ē dienreizē m no rī ta lī dz vakaram saskaņ ā ar š o sistē mu ir atļ auts apmeklē t: tren. zā le, spa procedū ras, sauna, ekskursija. vanna utt. Ē diens ir neslavē jams (ir problē mas ar kuņ ģ a-zarnu traktu - tur nekad par to nedomā ju): no rī ta - kontinentā lā s brokastis (galvenais restorā ns), pusdienas (baseina restorā ns) - ē dienkarte, milzī gas porcijas, vakariņ as ( galvenais restorā ns) - bufete un 1 reizi uzturē š anā s laikā vakariņ as restorā nā (a la carte). Jū ras velš u, augļ u, salā tu, piedevu pā rpilnī ba, liellopa un jē ra gaļ a pamī š us daž ā dā s variā cijā s, vista katru dienu (meitai ļ oti garš oja kebabi). Baseins vienmē r ir ideā li tī rs, tas nesmarž o pē c balinā tā ja - tā caurspī dī gā s sienas ir pā rsteidzoš as - kā akvā rijs. Pludmale ar oļ iem (vē lams, lai bū tu "č ī bas peldē š anai"), koka sauļ oš anā s krē sli, bet katru rī tu uzliek sniegbaltus matrač us ar spilveniem (reizi nedē ļ ā tiek tī rī ti ķ ī miskajā tī rī tavā ). Animatori ar bē rniem labprā t strā dā - bē rni nevē las atgriezties pie vecā kiem: viņ iem ir aprī kots rotaļ u laukums, bē rnu baseins, telpa spē lē m. Labā k ir ī rē t automaš ī nu viesnī cā - tas ir lē tā k nekā ekskursija. operators. Iesaku š o viesnī cu relaksē još ā m brī vdienā m ar bē rniem.
вид с пляжа
аватар gangrena1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu maijā no tū roperatora Zeus Travel. Mani interesē ja fakts, ka viesnī ca ir jauna, tā pē c serviss solī jā s bū t virsū ). Pateicamies "Zeus Travel" par iespē ju doties uz izcilu viesnī cu par labu cenu (uzklausī jā m menedž era ieteikumu). … Tomēr ▾ Mē s iegā dā jā mies ceļ ojumu maijā no tū roperatora Zeus Travel. Mani interesē ja fakts, ka viesnī ca ir jauna, tā pē c serviss solī jā s bū t virsū ). Pateicamies "Zeus Travel" par iespē ju doties uz izcilu viesnī cu par labu cenu (uzklausī jā m menedž era ieteikumu).
Tā tad, sā ksim ar mī nusiem!
Mī nusi: pludmale. Kur ir sauļ oš anā s krē sli - smiltis, un ieeja ū denī - oļ i. Bet pati jū ra š ajā vietā ir ļ oti skaista. Gar pludmali gā jā m tā lu, bet š ī vieta ir vē l skaistā ka par smilš u pludmalē m. Vē l viens trū kums ir tas, ka bū vniecī ba tika turpinā ta. Viņ i uzcē la amfiteā tri, acī mredzot vakara programmā m, kuras vē l nav pieejamas. Bet viņ i bū vē ļ oti ā tri. Tas gan netraucē ja izbaudī t atvaļ inā jumu, par 14 nakts atpū tu samaksā jā m aptuveni 3 tū kstoš us eiro (tā pē c trū kumus nemeklē jā m), un tagad jū lijā cenas ir no 5 tū kstoš iem eiro pie tā diem paš iem nosacī jumiem. Par tā du naudu un tū ristu prasī ba brī ž iem pieaug.
Plusi: numuriņ i super, vakarā ļ oti skaisti, ī paš i baseina apgaismojums. Ē diens man ļ oti patika, ī paš i atzī mē ja, svaigi spiestas sulas no sezonas augļ iem (klī st runas, ka visdrī zā k VISAS tiks atceltas, jo Krē ta ir ļ oti dā rga). Bē rnu klubiņ š - bē rns raudā ja, kad viņ i aizgā ja (atradu tur arī draugu).
Serviss - super, skaidrs, ka cenš as.
Svē tku laikā bija 3 krievu ģ imenes (pā rē jā s bija ā rzemnieki).
аватар astra76
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies viesnī cā kopā ar ģ imeni (es, vī rs, bē rns 8 gadi) ieradā mies 30.05. 2011, divas nedē ļ as pē c atvē rš anas, tā tad bija plusi un mī nusi. tī ra istaba kurā iekā rtojā mies pirmie, tī rs dvieļ i un gultas veļ a, kas tika mainī ti tieš i no pakā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies viesnī cā kopā ar ģ imeni (es, vī rs, bē rns 8 gadi) ieradā mies 30.05. 2011, divas nedē ļ as pē c atvē rš anas, tā tad bija plusi un mī nusi. tī ra istaba kurā iekā rtojā mies pirmie, tī rs dvieļ i un gultas veļ a, kas tika mainī ti tieš i no pakā m. Apkalpoš ana teicama, viesmī ļ i izpalī dzī gi, recepcijā bez problē mā m tika atrisinā ts jebkurš jautā jums, ē diens izcils(jū ras velš u pā rpilnī ba, kuras brī niš ķ ī gi pagatavotas, izcils vī ns , milzī ga izvē le Mī nusi bija sejā : nebija animā cijas ne dienā , ne vakarā , diskotē ka vē l nav uzcelta, tā pē c ja gribi bū t mierā un klusumā , tad esi š eit, ja nē , tad paskaties citai viesnī cai, lai gan administrā cija teica, ka tuvā kajā laikā tas viss notiks, bet nesaņ ē mā m. . Kopumā atvaļ inā jums var teikt izdevies, jū ra ir tī ra, ir ļ oti maz cilvē ki, viesnī ca bija mū su rī cī bā . PS Jā , gandrī z visos portā los rakstī ts, ka pludmale ir smilš aina, bet patiesī bā tā ir lielo oļ u, tā pē c bez speciā li un kurpes iedziļ inā ties jū rā , un jo ī paš i izkļ ū t no tā s ir diezgan problemā tiski.


iemiesojums dunicheva-dinaa
Vai ir animācija, bērnu klubs, peldbaseini, varbūt mazi ūdens slidkalniņi? Vai bērniem ir laba infrastruktūra? Vai par dzērieniem ir jāmaksā puspansijā? Kādas kategorijas istabu labāk izvēlēties, vai ir vērts pārmaksāt par skatu no balkona un vai tāds vispār būs?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Открыт в 2011 году. Состоит из главного здания и 11 дополнительных корпусов. Современный отель с развитой инфраструктурой. Большая и ухоженная территория, приятный номерной фонд. Доброжелательный персонал. Рекомендуем для взыскательных гостей, привыкших к респектабельному отдыху.

Atrašanās vieta Расположен в 162 км от аэропорта г. Ираклион, в 24,5 км от г. Ханья, в 41,8 км от аэропорта г. Ханья, в п. Колимбари. Автобусная остановка напротив отеля.
Pludmales apraksts Собственный песчаный пляж на территории общественного пляжа, первая береговая линия. Протяженность пляжа — 1 км.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, Wi-Fi в лобби (бесплатно), факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), обслуживание номеров, ТВ-зал, интернет-уголок, 5 ресторанов — 2 основных ресторана (шведский стол), 2 ресторана A la Carte, 4 бара, конференц-центр (2 000 м2, до 1 110 персон), 4 бассейна (1 крытый с подогревом в оздоровительном центре, 3 открытых), терраса для загара, магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 открытых бассейна, мини-клуб (возраст 4-10 лет), детская коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports 2 теннисных корта бесплатно, теннисные мячи и ракетки бесплатно, водное поло бесплатно, дартс платно, сноркелинг платно, аквааэробика платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 328 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Kolymbari 73006, Chania, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 28240 84500 Fax: +30 28240 84555
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).