Brīnišķīga viesnīca ģimenēm ar bērniem

Rakstīts: 7 augusts 2013
Ceļošanas laiks: 30 jūnijs — 12 jūlijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Paliku kopā ar sievu un 12 gadus veco dē lu.
Nokā rtojā s ļ oti ā tri. Numurs 462.3. stā vā ar skatu uz baseinu un jū ru viesnī cas tā lā kajā (klusajā ) daļ ā . Istaba liela, tī ra. Uz plaš ā s lodž ijas ir galds ar krē sliem - vakarā patī kami pasē dē t pie pudeles vietē jā mā jas vī na (pē rc 1.5 eiro / 0.5l mā jas vī na Georgiopolē ).
Š ajā viesnī cas daļ ā jū s nevarat dzirdē t ceļ u (tikai cikā des). No mū su, gandrī z visattā lā kā punkta, lī dz pludmalei pa tuneli vajadzē ja ne vairā k kā.5 minū tes. Absolū ti nav kaitinoš i!

Viesnī ca plā nota tā , lai katrai daļ ai bū tu savs baseins (tī rs, bet hlorē ts). Ne pie baseiniem, ne pludmalē nav drū zmē š anā s un vietu trū kuma (vietas ir vienmē r, lai gan ne pirmajā rindā ). Neaizpildiet sauļ oš anā s krē slus ar dvieļ iem - ticiet man, vietas vienmē r ir !! !
Ē diens ir izcils! Ē diens vienmē r ir bagā tī gs, daudzveidī gs un garš ī gs. Viesmī ļ i ir maksimā li draudzī gi (neaizmirstiet sasveicinā ties. . . ) Iesaku iemā cī ties pā ris vā rdus grieķ u valodā (sveiciens, pateicī ba).
Viesnī cā ir jauns SPA salons ar trenaž ieru zā li, rotaļ u istabas bē rniem. Neesiet pā rā k slinki, lai apbrauktu viesnī cu - jū s atradī sit mini futbolu, tenisu, mini zoodā rzu : )
Mē s veicā m braucienus caur FB + D sistē mu. Tiem, kas nezina - tas nav viss (visi dzē rieni un ē dieni ā rpus brokastī m, pusdienā m un vakariņ ā m restorā nā - par maksu! ) Cenas bā rā ir než ē lī gas (ejiet pastaigā uz Georgiopolis ciematu gar jū ra - tur veikalos viss ir daudz lē tā ks). Piemē ram: alus bā rā.3, 5 eiro / 0.5 l un ciematā.0, 9 eiro, vī ni ir 2-3 reizes lē tā ki un ir lielā ka izvē le, olī veļ ļ a ir 2 reizes lē tā ka).
Pludmale ir labā kā Krē tā ! Smilš aina maiga ieeja jū rā . Bē rniem - "visvairā k to. " Jū ra biež i vē tra - viņ i izkar sarkano karogu jau pie 3 punktiem. Ū dens ir ļ oti tī rs, lai arī vē ss. tuvumā ir kalnu upe un daudzi pazemes avoti.
Rezumē jot: viesnī ca patieš ā m ir pelnī jusi savus 5 *. Ja arī bija kā das nianses, tā s lieliskus svē tkus neietekmē ja!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu