Jūra un pludmale ir vienkārši pārsteidzošas!

Rakstīts: 8 augusts 2019
Ceļošanas laiks: 21 — 28 jūlijā 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Pludmale lieliska, smilš aina. Pie ieejas jū rā ir ļ oti maza oļ u josla. Nā kamais ir smiltis. Un ū dens ir tī rā kais pat krastā . Nav tā das lietas, ka ū dens bū tu dubļ ains no sē rfoš anas. Saulriets parasti ir ļ oti maigs lī dz 40 metru dziļ umam. Pludmale ir tī ra. Ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu lietussargiem. Aizņ emties kā turku viesnī cā s nebija vajadzī bas, vienmē r pietika.
Mē s paņ ē mā m ģ imenes bungalo. Pietiekami vietas č etriem cilvē kiem. Mē beles labā stā voklī . Nekas nav salauzts vai nobruž ā ts. Mē beles ir visizplatī tā kā s. Ir viss nepiecieš amais. Peldmē teļ i, č ī bas, vannas istabas kosmē tika. Komplekts tē jas un kafijas pagatavoš anai.
Teritorija liela. Sadalī ts divā s daļ ā s. Pirmā un otrā rinda. Viņ i sazinā s savā starpā pa pazemes eju. Tur ir automaģ istrā le. Troksnis no tā ir gandrī z nedzirdams, ja jū s neklausā ties. Lī dz jū rai no attā lajā m ē kā m ar kā jā m kā das desmit minū tes, bet ja negribas iet, tad kursē vilciens. Arī kā papildus izklaide bē rniem.

Ir bē rnu klubs ar lielu rotaļ u laukumu, ir bē rnu baseins ar slidkalniņ iem. Rotaļ u laukums. Bē rnu klubā krievvalodī gā s meitenes ir animatores. Bet kopumā viesnī cā nav pietiekami daudz krievvalodī go animatoru. Jā , un pieauguš o animā cija parasti ir standarta. Pē cpusdienā s sacensī bas vakara š ovos. Viesnī cas personā ls vienmē r ir izpalī dzī gs, animatori nav uzbā zī gi.
Ē diens ir normā ls. Nav ī paš u frills, bet ir daudz, no kā izvē lē ties. Papildus galvenajam restorā nam pludmalē ir arī restorā ns. No gaļ as cū kgaļ a, jē ra gaļ a, un vakarā gandrī z vienmē r garneles un mī dijas. Ir bē rnu galds.
Kopumā var teikt, ka viesnī ca ir lieliska cenas un kvalitā tes attiecī ba, noteikti ir naudas vē rta. Jū ra un pludmale ir vienkā rš i pā rsteidzoš as!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu