Laba viesnīca!

Rakstīts: 10 janvārī 2021
Ceļošanas laiks: 6 septembris 2018 — 18 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Operators Sanmar. Mē s nolē mā m doties uz FORTUNA 2 * - un nemaz nezaudē jā m. Pat viņ i bija sajū smā ! Un no Georgioupolis ciema Krē tā un no paš as viesnī cas. Tas atrodas vairā kā s ē kā s, divā s no tā m ir divi peldbaseini! ! ! Trī s ē dienreizes dienā milzī gā restorā nā -kafejnī cā -ē damistabā...))) Nezinu kā to nosaukt - zem jumta, bet uz visā m pusē m atvē rts, milzī gs un divlī meņ u. Ē dienu pietika visiem un vienmē r. Pat tad, kad vē lu atgriezā mies no ekskursijā m, vienmē r bija ko ē st un paē st sā tī gas vakariņ as. Sakarā ar to, ka viesnī ca atrodas vairā kā s ē kā s, ē damzā le ir atseviš ķ a, un visu š o krā š ņ umu nekas nav norobež ots - bija sajū ta, ka viss ciems ir mū su rī cī bā...))) Lai gan tas bija tik!
Lai gan mū su viesnī cā nebija animā cijas un mū zikas - paš ā ciematā daudzā s viesnī cā s skanē ja mū zika, visur bija gaisma no laternā m, darbojā s veikali, veikali, kafejnī cas, tū risti klī da. Jū ra vakaros bija vienkā rš i skaista! Krā saini saulrieti uz jū ras fona. . . Smilš ainas pludmales, kas mijas ar milzī giem akmeņ iem, pieš ķ ī ra apkā rtnei krā su. . . Standarta numurs - viss ir un nekas vairā k. Vienī gais pā rsteigums bija tas, ka mū su istabā vispā r nebija tī rī š anas, lai gan pē c pā rē jo mū su grupas tū ristu stā stiem, visi bija tī rī š anas un neviens nesū dzē jā s...Nu...acī mredzot, izmaksas. Kad devā mies uz Santorini uz divā m dienā m - izmetā m visus dvieļ us un gultas veļ u uz grī das. Pē c ieraš anā s - viss tika izmazgā ts un visa veļ a tika nomainī ta...))) Tā pē c mē s piedē vē jā m netī rī š anu force majeure...Pā rē jais viss bija lieliski!
Atseviš ķ i es gribu teikt par pā rtiku. Pabaro tā du tū ristu baru! Un visiem ir tik garš ī gi pagatavot! Kopumā mums izveidojā s laba 6-8 cilvē ku kompā nija un ar visu bijā m apmierinā ti. Paš i braucā m uz tuvē jā m pilsē tā m Haniju un Retimnu, paš i uzkā pā m pa visu apkā rtni. Man ļ oti patika vieta, kur upe satiekas ar jū ru. . . Iesaku visiem nebaidī ties no FORTUNE Krē tas salā.. .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu