Liotopi Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Liotopi ir tradicionāla viesnīca, kas atrodas Halkidiki austrumu krastā, gleznainajā Olimpijas pilsētā, 2 minūšu pastaigas attālumā no pludmales. Viesnīcas atlaižu karte attiecas uz vietējiem veikaliem un izklaides vietām.Vairāk →
аватар Anatolii_Larysa
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi Grieķ ijā viņ i no 5. augusta nedē ļ u atpū tā s viesnī cā Liotopi, kas ir olimpiā dē . Pagā ja ļ oti, ļ oti ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu, apmeš anā s vietu. Neesmu gluž i apmierinā ts ne ar viesnī cu, ne ar pludmali, vai abiem. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Grieķ ijā viņ i no 5. augusta nedē ļ u atpū tā s viesnī cā Liotopi, kas ir olimpiā dē . Pagā ja ļ oti, ļ oti ilgs laiks, lai izvē lē tos viesnī cu, apmeš anā s vietu. Neesmu gluž i apmierinā ts ne ar viesnī cu, ne ar pludmali, vai abiem. Nejauš i ieraugot Liotopi viesnī cu un mā jaslapā piedā vā tos pakalpojumus, sapratā m, ka gribam tikt uz olimpiā di. Mē s rezervē jā m istabu ar brokastī m un vakariņ ā m.
Jau no pirmajā m uzturē š anā s minū tē m š ajā mā jī gajā , viesmī lī gajā , mā jī gi siltajā viesnī cā mū s pā rsteidza sirsnī ga, draudzī ga attieksme pret mums, turklā t lielisks dizains, atraš anā s vieta un jū ras tuvums - 1-2 minū š u gā jienā . Un kompliments no saimnieces (gardums istabā ! ). Tī rī ba un kā rtī ba lieliska!
Mū su atvaļ inā jums bija vē ss: gardas brokastis dā rzā rada maģ isku atmosfē ru, jū tī gumu, saimnieces Lulū , kā arī personā la: Tī nas un Evelī nas uzmanī bu.
Pusdienojā m Dimitra krodziņ ā jū ras krastā . Tur iepazinā m gastronomisko Grieķ iju: izcilas jū ras veltes (astoņ kā ji, milzī gas garneles, kalmā ri, jū ras zivis, mī dijas), tradicionā los grieķ u ē dienus (musaka, tzatziki u. c. ), vī nu sortimentā .
Ī paš s paldies Andonim, kurš palī dzē ja izlemt par ē dienu izvē li (ar mū su pilnī gu grieķ u un angļ u valodas nezinā š anu), bija uzmanī gs, pieklā jī gs, pacietī gs. Vakariņ ojā m vienā tavernā , jo viņ i gatavo ļ oti garš ī gi un ir 10% atlaides.
Jā , š is nav trokš ņ ains izklaides centrs, bet gan klusa ģ imenes atpū ta! Krastā vien dzirdē ja, ka Liotopi jau vairā kkā rt atpū tuš ies (daž i uz mē nesi).
Jā piebilst, ka vienmē r ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, ir pludmales dvieļ i, viss ir bez maksas. Jā , ieeja jū rā ir maiga, smilš aina pludmale, gleznains lī cis. Pludmales josla ir apmē ram 4 km, nedaudz tā lā k ir oļ u pludmale (mī ļ otā jiem).
Ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, bet ir arī daudz jaunieš u. Jā , pat saimniece Lulū katru nedē ļ u rī ko grieķ u virtuves gatavoš anas meistarklasi, protams, ar degustā ciju.
Noteikti iesakā m! Pasaku brī vdienas! 10 no 10!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Традиционный отель Liotopi находится на восточном побережье полуострова Халкидики в живописном городе Олимпиада, в 2 минутах ходьбы от пляжа. В местных магазинах и развлекательных заведениях действует дисконтная карта отеля.

Atrašanās vieta Автобусная остановка рядом с отелем, 95 км от аэропорта «Македония» г. Салоники.
Pludmales apraksts В 100 метрах от отеля.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Зонтики и шезлонги в саду, внутренний двор, ресторан греческой кухни отеля Liotopi на берегу моря, специальные диетические меню (по запросу), услуги по глажению одежды, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, сейф на рецепции, размещение с домашними животными — по запросу.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка — по запросу.
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Тематические греческие вечера, кулинарные уроки от хозяйки отеля, библиотека.
  • velosipēdu noma  FREE 
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В гостевом доме 16 одно-, двух- и трехместных номеров.

Istabās

Кондиционер, мини-холодильник, телевизор, холодильник, ванная комната с душем, фен, бесплатный Wi-Fi, балкон, ежедневная уборка номеров, смена белья – 2/3 раза в неделю.

Adrese Olimpiada 570 14, Греция
Tālruņi: 30 2376 051255 30 2376 051257
Tīmekļa vietne: Liotopi Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.