grieķu pankūku garša ar saldējumu un frapē

Rakstīts: 4 augusts 2014
Ceļošanas laiks: 5 — 11 maijā 2014
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Š ogad atvaļ inā jumu pavadī ju Grieķ ijā , precī zā k Uranupoli pilsē tā , Halkidiki pussalas treš ajā pirkstā . Sā kumā negribē ju braukt atvaļ inā jumā uz jū ru maija mē nesī , bet mana darba grafika dē ļ neizdevā s savā dā k. Tač u galu galā viņ a nenož ē loja, ka bija ieradusies maijā . Laiks bija silts. Lija tikai vienu dienu. Tad nupat devos ekskursijā uz Saloniku pilsē tu, š ī ir otrā lielā kā Grieķ ijas pilsē ta aiz Atē nā m. Kā jau iepriekš uzzinā jā m par lietu: viesnī cas recepcijā bija speciā ls aparā ts, no kurienes uzzinā jā m laika prognozi. Salonikos atradā s lielā iepirkš anā s centrā . Cenas mums likā s lē tā kas pat nekā Krievijā , citu kolekciju drē bē m, bet kvalitā te apmē ram tā da pati.
Viesnī ca, kurā es paliku, saucā s Xenia. Viņ a dzī voja vienā no bungalo, akmens metiena attā lumā no jū ras. Katru dienu 16:00 peldē jos, un 30 minū tes sauļ ojos (lai neizdegtu) uz klā ja krē sla, kas atradā s netā lu no manas istabas. Iespē jams, bija visas ē rtī bas, lai labi atpū sties. Kamē r gulē ju un sauļ ojos, pludmales bā rā pasū tī ju dabī gā s sulas. Tur strā dā ja puisis vā rdā Dž ordž s. Vienmē r ļ oti uzmanī gs pret visiem.
No rī ta 11os devos uz labsajū tas masā ž u Spa un dž akuzi. Es gribu atzī mē t, ka visur bija ideā la tī rī ba. Arī viesnī cas restorā ns bija tī rs. Es devos uz tavernā m vakariņ ā s. Grieķ u virtuve bija nesalī dzinā mi garš ī ga. Ī paš i patika, kā viņ i gatavoja plovu ar jū ras veltē m un desertā deva ceptu ravani.

Vakaros pē c vakariņ ā m kopā ar citiem viesnī cā satiktajiem atpū tniekiem pā rsvarā no Krievijas un Ukrainas devā mies pastaigā pa Uranupoli pilsē tu. Tā pat kā vietē jie, arī mē s iemā cī jā mies sē dē t neskaitā majā s pilsē tas kafejnī cā s un dzert frapé kafiju. Nopirka arī pankū kas un saldē jumu. Tā es uzreiz pieņ ē mos svarā par 2 kg. Jau mā jā s, bet joprojā m atceros grieķ u pankū ku garš u ar saldē jumu un frapē . Novē lu jums visiem tikpat jaukus svē tkus!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu