Xenios Theoxenia Hotel 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 6.610
№5 viesnīcas reitingā Halkidiki — Athos
5.3 Numurs
4.7 apkalpošana
5.7 Tīrība
6.7 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas vienā no skaistākajām un nozīmīgākajām pareizticīgās kristietības vietām. Viesnīcas arhitektūra ir iedvesmota no klosteru tradīcijām. Plaši numuri, labs serviss, klusuma un klusuma atmosfēra, lieliska pludmale. Sastāv no 2 piecstāvu un 2 trīsstāvu ēkām. Piemērots atpūtai draugu pulkā, visai ģimenei, ar bērniem, kā arī svētceļniekiem.Vairāk →
аватар Gaer_A
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Jū lija beigā s atpū tos viesnī cā ar ģ imeni un nevaru nepadalī ties savos iespaidos, lai gan man nepatī k rakstī t. Grieķ ijā biju pirmo reizi un dzirdē ju daudz pozitī va. Uzreiz jā saka, ka neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet š ajā viesnī cā redzē tais mani š okē ja! Pilnī bā un pilnī gi piekrī tu Tatjanai, bet gribu visu sī ki aprakstī t, lai tie, kas taisā s uz turieni braukt (ja vē l tā di nejē gas ir), saprastu, par ko ielien. … Tomēr ▾ Jū lija beigā s atpū tos viesnī cā ar ģ imeni un nevaru nepadalī ties savos iespaidos, lai gan man nepatī k rakstī t. Grieķ ijā biju pirmo reizi un dzirdē ju daudz pozitī va. Uzreiz jā saka, ka neesmu izvē lī gs cilvē ks, bet š ajā viesnī cā redzē tais mani š okē ja! Pilnī bā un pilnī gi piekrī tu Tatjanai, bet gribu visu sī ki aprakstī t, lai tie, kas taisā s uz turieni braukt (ja vē l tā di nejē gas ir), saprastu, par ko ielien.
1. Mū s labi uzņ ē ma. Viss bija skaidrs un ļ oti skaidrs. Viņ i paskaidroja, kur un kā nokļ ū t lī dz autobusam. Tikai nebija skaidrs, kā pē c mū s pusceļ ā izņ ē ma no viena autobusa un pā rsē dinā ja citā autobusā . Bet tā arī nav problē ma, lai gan ar guļ oš u bē rnu un koferiem bija neē rti dzenā t no viena autobusa uz otru. Kad pā rsē dā mies otrajā autobusā , lai nokļ ū tu viesnī cā , es sapratu, ka ir ļ oti patī kami braukt pa mū su serpentī niem (no Goryachiy Klyuch lī dz Lazarevskaya).
2. Viesnī cā mū s sagaidī ja draudzī gā Vita (tū roperatora pā rstā ve), kurai esmu pateicī ga, ka savu darbu paveica 5+.
3. Viesnī cā ieradā mies agri, un reģ istrē š anā s bija no pulksten 2 un mums piedā vā ja par maksu paē st ē damzā lē (š o bardaku par restorā nu nevar nosaukt). Salī dzinā jumam, kad lidojā m uz Turciju un Ē ģ ipti, tur varē ja atstā t somas un izmantot ko vien vē lies un pilnī gi bez maksas! Bet arī tā nav problē ma, lai gan trī s gadus vecam bē rnam, kurš gulē ja tikai lidmaš ī nā un autobusā , bija grū ti izskaidrot, kā pē c viņ a nevar iet gulē t. Izstaigā jā m viesnī cu, kura nez kā pē c nav slē gta un var iet ikviens garā mbraucoš ais, bet atradā m daudz plusu. Č etri pā rī savienoti peldbaseini ar tī ru zonu un bā ru. Ir pat bē rnu baseins. Bet nez kā pē c visur ir tikai jū ras ū dens un baseina ar saldū deni vienkā rš i nav! Taisnī bas labad gan atzī mē ju, ka man ļ oti patika aizpeldē t pā ri baseinam uz bā ru, kur var iedzert alu, sē ž ot ū denī .
Bijā m iekā rtojuš ies pirms pulksten 2 (paldies par to! ), bet, ieejot istabā , atcerē jā mies sanatoriju no PSRS laikiem. Krā sotas sienas, kaut kā ds koka radio, kura jē gu nesapratu, lieli dzelzs vē ja logi un mē beles, ko viņ i acī mredzot paņ ē ma no mū su sanatorijā m 90. gados. Telpā ir seifs, kas slē dzams ar parasto atslē gu, nevis kombinē to slē dzeni. Nekā das duš as ž elejas, š ampū ni, fē ns, nemaz nerunā jot par peldmē teļ iem un č ī bā m. bet tur bija balkons, kura priekš ā auga zā le un koki, kas savā ca daž as mutantu skudras un baru odu mū su istabā . Istabā , acī mredzot, katru dienu kā ds tika tī rī ts, jo tī rī bas uzturē tā ji staigā ja pa grī du, bet viņ i vienmē r ieskatī jā s mū su istabā vienā laikā pulksten 2 pē cpusdienā , kad es liku bē rnu gulē t! Pē c tam es viņ us neredzē ju un tī rī ja mū s pē c mū su pieprasī juma 2 reizes nedē ļ ā .
Vispā r pie tā visa arī varē tu pierast, jo ī paš i tā pē c, ka lielā ko daļ u laika pavadi pie ū dens. Bet mū s gaidī ja arī kā ds pā rsteigums! Baseini tiek slē gti tieš i 18.00 ar atslē gu un iež ogoti, un izeja uz jū ru tiek slē gta 19:00!
Pē c 18.00 bē rnam tur nav pilnī gi ko darī t, animatori kaut kur apmaldā s un bariņ š bē rnu paš i izklaidē jas uz vienas vienī gas platformas, kur pieauguš ie sē ž dzerdami un pī pē dami no dī kstā ves, ja izdodas ieņ emt vietu pie galda . Izklaides tur nav! Pē c nedē ļ as vienreiz uz vietas redzē jā m grieķ u dejas, kurā s, kā jau teicu, gandrī z nav iespē jams iekļ ū t (nav brī vu galdiņ u) un visu stā vē jā m un skatī jā mies.
Kas attiecas uz ē dinā š anu, arī ī paš s paldies, pavā ri savu naudu nostrā dā ja 100%!
Un jū ra ir ļ oti skaista, lai gan nedē ļ as laikā ne reizi neesmu varē jusi izgulē ties sauļ oš anā s krē slos! Š ķ iet, ka viņ iem vajadzē tu nedē ļ u iepriekš .
Lai paņ emtu dvieļ us, par vienu dvieli atstā jā m depozī tu 10 eiro un katru reizi mainī t 2 eiro, ja vē l ir vē lme pē c tam dvieli mainī t.
Un pats trakā kais ir personā la attieksme! Tik rusofobisku noskaņ ojumu pat Ukrainā nebiju piedzī vojusi! Viņ i ļ oti labi izturas pret brā ļ iem maķ edonieš iem, serbiem, rumā ņ iem, bulgā riem, kuru ir 90% un viss! Gandrī z neviens no personā la nerunā krieviski, un pat nav tā das vē lē š anā s. Bet, no otras puses, viņ i, dzirdē juš i krievu runu, vienmē r ir gatavi pret jums kļ ū t nejauki. Kad krievu bē rni sē dē ja rotaļ u laukumā pie bā ra jū ras krastā (tur nav citas vietas, kur ar bē rniem strā dā t) un strā dā ja ar animatoru, kuru daž reiz varē ja redzē t pa dienu, bā rmenis viņ us vienkā rš i izsita un iedeva. krē sli maķ edonieš u kompā nijai, kas tur ieradā s dzert un smē ķ ē t.
Interesantā kā s lietas mū s gaidī ja. Kad nodevā m dvieļ us un nolē mā m paņ emt depozī tu, viņ i atteicā s mums atdot naudu! Bē rns, kuru mē s, animā cijas trū kuma dē ļ , kā jau teicu, paš i izklaidē jā m, zī mē jot uz papī ra, nejauš i izgā ja ā rpus papī ra un uzzī mē ja uz lapā m svī tru. Izrā dā s, ka palagus š ajā viesnī cā nemazgā ! ) Nezinu, acī mredzot Krievijā ir citi pulveri, bet mē s mazgā jam palagus mā jā s, kas izskatā s daudz sliktā k. Vispā r uz ceļ a mē s vē l bijā m rupji un kliedzā m.
Tā pē c novē lu jums visiem jaukus svē tkus! Bet brī dinu, ka atpū ta š ajā viesnī cā nebū s ī paš i patī kama! ! !
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š o vietu ir vē rts apmeklē t dabas skaistuma dē ļ . Teritorija arī viesnī cai patika, un normā la par savu cenu viss iekļ auts sezonā . Telpas ir nedaudz vecas, tač u stā sta, ka plā nots remonts, tomē r arī š eit augstas prasī bas neesot piemē rotas. … Tomēr ▾ Š o vietu ir vē rts apmeklē t dabas skaistuma dē ļ . Teritorija arī viesnī cai patika, un normā la par savu cenu viss iekļ auts sezonā . Telpas ir nedaudz vecas, tač u stā sta, ka plā nots remonts, tomē r arī š eit augstas prasī bas neesot piemē rotas. Laba naktsmī tne jū su budž etam un lieliska uzturē š anā s
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Yuraha
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es gribu teikt, ka tas ir diezgan labi. viesnī ca manā skatī jumā uz 90. gadu galvu ir maza. Plusi: skaista jū ra, labs ē diens, tī ra katru dienu bet uz 3. Ir baseins, lai gan nekad neesmu peldē jusies, viss ir uz jū ras. Mī nusi: Pludmalē viņ š biež i nā ca ar maisiņ u, lai izņ emtu no alus plastmasas glā zes, salvetes, jo bē rni ņ ē ma salmiņ us no kokteiļ iem, kas vakarā bija gulē juš i mutē . … Tomēr ▾ Es gribu teikt, ka tas ir diezgan labi. viesnī ca manā skatī jumā uz 90. gadu galvu ir maza. Plusi: skaista jū ra, labs ē diens, tī ra katru dienu bet uz 3. Ir baseins, lai gan nekad neesmu peldē jusies, viss ir uz jū ras. Mī nusi: Pludmalē viņ š biež i nā ca ar maisiņ u, lai izņ emtu no alus plastmasas glā zes, salvetes, jo bē rni ņ ē ma salmiņ us no kokteiļ iem, kas vakarā bija gulē juš i mutē . Pagaidā m negā ju pie direktores un nerā dī ju, kas jā sakopj. Man paš am ir vienalga, es varu noņ emt, es pat gribē ju viņ iem paņ emt grā bekli un atbrī vot pludmali no akmeņ iem. pati pludmale ir smilš aina, bet divus metrus lī dz ū denim pa daļ ā m ir daudz akmeņ u, un mums un bē rniem ir grū ti ieiet ū denī . Administrā cija varē tu algot maksimums strā dniekus uz 2 dienā m, lai sijā tu un notī rī tu akmeņ us, bū tu jauki, lai visi ietu ū denī . pludmalē no ū dens vienuviet izspraucas ass 40 cm liels plī suš as plastmasas caurules gabals, kā dē ļ kā ds var gū t savainojumus, ja to nepā rgriež . Es biju maš ī nā , paņ ē mu spaini, gribē ju noslaucī t pirms izbraukš anas, tad direktors izsita, nevar, it kā es bū tu Parī zes metro stacijā . vienkā rš i noslaukiet logus. Bija uz casandra 2 reizes neviens neteica ne vā rda par maš ī nas mazgā š anu, nu tas ir sī kums, labi. Telpā s kondicionieri ir mū sdienī gi staļ iniski, no kuriem nenā k ā rā vē jš , bet tikai skaņ a manuprā t. istabā , kā viņ š piebā za odus uz spoguļ a, apmē ram 6 gabali, tā pē c tie netika noslaucī t, iespē jams, ka tā ir. Visā viesnī cā pa gaiteņ iem ir bezdelī gu ligzdas, un uz jums lido iznī cinā tā js (reti). biež i no rī tiem 6 no rī ta dabū ja kaijas, kuras sē dē ja uz balkona vai lidoja baros pa 60 gabaliem un bļ ā va. Man brī vajā laikā nav kur iet. bē rniem bija divi animatori, puisis un meitene. meitene vienmē r rakņ ā jā s un guva vā rtus par saviem darbiem. Ī sā k sakot, vakarā ilgas un nedzeru ir ž ē l. nedomā ju, ka viss ir uz 2. Jū s varat atpū sties un izlī dzinā t visus jū ras mī nusus. visu dienu jū ra, nu, guli man, lai nepil uz galvas. ja administrā cija pieņ ems manus komentā rus un mans ieraksts netiks dzē sts, tas bū s super. Nu, jū s varat doties š eit skaisti, bet vienreiz.
аватар
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nomaļ a vieta, ar labu ē dienu un pludmali, pieklā jī gi numuriņ i. Pieklā jī gs attā lums lī dz ciematam, bet miers un skaistums. … Tomēr ▾ Nomaļ a vieta, ar labu ē dienu un pludmali, pieklā jī gi numuriņ i. Pieklā jī gs attā lums lī dz ciematam, bet miers un skaistums.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sā kumā pā rsū tī š ana aizņ ē ma apmē ram pusotru stundu, jums ir jā bū t gatavam tam. Bet bez lidmaš ī nā m virs galvas, bez pē dā m, tikai tī rā kā daba un jū ra. Viesnī cai ir liela teritorija, ļ oti zaļ a, ļ oti labi kopta. … Tomēr ▾ Sā kumā pā rsū tī š ana aizņ ē ma apmē ram pusotru stundu, jums ir jā bū t gatavam tam. Bet bez lidmaš ī nā m virs galvas, bez pē dā m, tikai tī rā kā daba un jū ra. Viesnī cai ir liela teritorija, ļ oti zaļ a, ļ oti labi kopta. Korpuss izkaisī ts pa teritoriju. Pludmalē ir smiltis, tad oļ i ar smiltī m pie ieejas jū rā . Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas un to ir daudz, pludmale ir klusa un mierī ga, jū ra ir ļ oti tī ra. Kopumā pati viesnī ca ir mierī ga, nav trokš ņ aina, daž i cilvē ki š eit apstā jas pirms doš anā s uz Athos kalnu, jo viesnī ca atrodas paš ā Atosa pussalas sā kumā . Divu kilometru attā lumā atrodas mazais Ouranoupoli ciemats, kur ir krodziņ i, automaš ī nu nomas un vienkā rš i grieķ u mā jas, ļ oti jauka vieta. Viesnī cas reģ istratū ra ir krievu meitene Larisa, ļ oti jauka un viesmī lī ga. Kopumā serviss viesnī cā labs. Arī ļ oti dzī vespriecī gs bā rmenis Dž ordž s, kurš pastā stī s daudz interesanta, kaut arī angliski. Viesmī ļ i restorā nā neatpaliek smaidos un apkalpoš anā . Pateicoties tik sirsnī gai uzņ emš anai, jū s jū taties ļ oti ē rti, neformā li un pilnī bā relaksē ti. . Kad mū ziķ i ieradā s viesnī cā , viņ i sarī koja nelielu ballī ti. Ē diens ir lieliski piemē rots 4 zvaigž ņ u viesnī cai. Tas ir, iespē jams, tā vajadzē tu bū t, bet biež i tā nav. Viesnī cā pavā rs labs, vakariņ ā s viņ š vienmē r ir zā lē , skatā s visu kā rtī bā , vai visi ir apmierinā ti. Neapmierinā tus cilvē kus neredzē jā m. Dzē rieni viesnī cā ir vietē jie, ir vī ns, alus, brendijs, ouzo, sulas. Ja vē laties mieru. mierī ga atpū ta, viesnī ca jums patiks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Leyle
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu piedā vā ja aģ entū ra, izvē le bija maza, izvē lē jā s pē dē jā brī ž a ekskursiju. Atsauksmes par š o viesnī cu gandrī z nav. Mē s devā mies kopā septembra beigā s. Š ajā laikā jau ir auksts. … Tomēr ▾ Viesnī cu piedā vā ja aģ entū ra, izvē le bija maza, izvē lē jā s pē dē jā brī ž a ekskursiju. Atsauksmes par š o viesnī cu gandrī z nav. Mē s devā mies kopā septembra beigā s. Š ajā laikā jau ir auksts. Tiklī dz saule noriet, jā velk kaut kas ar garā m piedurknē m. Divas dienas nā cā s sē dē t istabā lietus dē ļ . Gandrī z sadusmojā s par š o. Viesnī cā nav izklaides. Jaunatnei bū s pā rā k garlaicī gi. Pat solī tais bezmaksas WiFi izrā dī jā s lē tā ks par parasto internetu tikai par 1 eiro. Cenu zī mes restorā nā ir atbilstoš as. Tā kā bija puspansija, dzē rieni vakariņ ā s ir apmaksā ti, pat ū dens. Kad viņ i nolē ma paņ emt lī dzi ū deni uz restorā nu, viņ i mums neko neteica, tikai noņ ē ma glā zes no galda. Ē diens garš ī gs, bet ī paš i brokastis nespī d ar daž ā dī bu (olas katru dienu vai olu kultenis, neliela dā rzeņ u izvē le, patika smalkmaizī tes un maize, zivis). No augļ iem sā kumā bija arbū zi, tad ā boli, apelsī ni, nektarī ni. Viesnī cā ir ļ oti mazs veikals.
Netā lu esoš ajā Akratos ir lielā ks lielveikals. Ouranoupolis pilsē tiņ ā var nokļ ū t arī ar autobusu, kas kursē reti, kā arī var 30 minū tes staigā t, bet kalnā , kas nav nogurdinoš i, jo garā mejot var apbrī not paveras skati, redzē t peļ u lapsu brikš ņ os. , vā veres vai bruņ urupucis. Vienī gais traucē klis ir č ū skas. Viesnī cas teritorijā pa perimetru atrodas lamatas, un no tiem tiek izkaisī ta inde. Sludinā jumā viņ i lasī ja par viesnī cas autobusu uz pilsē tu, bet nekad to neredzē ja, lai gan vienmē r bija tā di autobusi no kaimiņ u viesnī cā m. Viesnī cā ir 4 ē kas: 2 renovē tas, mazā kas (tā s atrodas augstā k, un no tā m paveras skats uz jū ru) un 2 lielā kas (tā s ir vecā kas). Mū su istaba atradā s centrā lā s ē kas otrajā stā vā . Skats no tā pavē rā s uz centrā esoš ā restorā na jumtu un baseiniem. Centrā lā s ē kas plā nojums ir tā ds, ka daž as telpas balstā s ar logiem pret sienu vai blakus esoš o istabu durvī m.
Ieradā mies tieš i laikā uz viesnī cas slē gš anu, tā pē c pē c nedē ļ as atpū tas cilvē ki pē kš ņ i pazuda, bija palikuš i kā di 20. Gribē jā m relaksē još u atpū tu, bet negaidī jā m, ka bū s tik mierī gi. Tā pē c mē s nolē mā m izklaidē ties paš i. Bija daž i nepatī kami sī kumi, bet kopumā man viss patika. Viesnī cā ieradā mies ap pulksten 12.00. Telpu solī ja tikai 14, bet pusstundas laikā tā bija gatava. Tobrī d mū s neviens negrasī jā s pabarot. Viesnī cas gids Vitā lijs mū s atveda uz reģ istratū ru, un vairs netraucē ja ar savu "uzmanī bu"), kas mū s ļ oti pā rsteidza. Pē c tam, lai viņ u redzē tu, bija jā zvana pa telefonu, pat lai paš am noskaidrotu izbraukš anas laiku. Viesnī ca pieder kategorijai "gulē t, ē st". Vairā k mums nevajadzē ja. Noī rē juš i Ford Focus, nolē mā m doties ceļ ojumā . Auto maksā ja 145 eiro par 3 dienā m. Benzī ns vidē ji maksā.1, 65 eiro, izrā dā s nedaudz dā rgs.
Braucā m uz Salonikiem, tad uz Kalambaki, kur atrodas slavenā Meteora. Lielisks skats, ir vē rts redzē t. Daudz apmaldī jā mies uz ceļ iem, jo ​ ​ navigators bija tikai angļ u valodā , ar mū su zinā š anā m tas nelī dzē tu. Policisti satikti 2 reizes, nobraucot ap 1800 km. Negadī jumu neredzē ja. Pa ceļ am ir posmi, kur izvietotas novē roš anas kameras, apzī mē tas ar zī mē m. Kartē ir daudz neatbilstī bu. Tas pats attiecas uz ceļ a zī mē m. Uz federā lā s š osejas viņ i deva gandrī z 50 km apvedceļ u, jo izbrauca nepiecieš amo pagriezienu, bet nebija iespē jas apgriezties. Par barjerā m, kas iekasē nodevas eiro zonā , ir daudz amatu. Paralē li tam ir lieliska trase, kas biež i tiek atzī mē ta kā grunts. Tik daudz iespaidu palicis no š iem braucieniem. Braucā m gar krastu. Atrada tik daudz nomaļ u vietu ar skaistā m pludmalē m.
Pludmales ir lieliskas, daž ā dā m gaumē m: smilš ainas, ar baltā m smiltī m un ar smiltī m, kas izskatā s pē c zelta zvī ņ ā m, akmeņ ainas ar lieliem akmeņ iem un maziem oļ iem. Viesnī cai ir arī laba pludmale. Saulriets ē rts, smilš ains, netā lu no krasta ir daudz mazu zivtiņ u, kuras tika barotas ar maizi tieš i no rokā m. Viesnī cas teritorijā ir 4 peldbaseini ar jū ras ū deni, viņ i peldē jā s 1 reizi, viņ iem nepatī k plunč ā ties baseinā atvaļ inā jumā . Publika viesnī cā pā rsvarā ir vā cieš i, ir serbi, bulgā ri, rumā ņ i. Reģ istratū rā viņ i paskaidroja ar minimā lu angļ u vā rdu krā jumu, kaut kā vienojā s. Bē rnu bija maz, acī mredzot tā pē c, ka septembrī.
Ouranoupolis pilsē tā viņ i iegā dā jā s pā rtiku. Cenas visur gandrī z vienā das. Pilsē ta ir strupceļ š , š eit beidzas brī vā teritorija, tad ir Atoss, "klostervalsts", kurā ielaiž tikai pē c speciā las atļ aujas saņ emš anas, un tikai vī rieš i.
Ikonas tika pirktas pilsē tiņ ā kā dā vana, to ir daudz specializē tos veikalos. Viņ i saka, ka, ja ikona ir uzgleznota Grieķ ijā , it ī paš i klosterī , tā jau tiek uzskatī ta par iesvē tī tu.
Neraugoties uz daž iem nepatī kamiem sī kumiem, pā rē jais patika, ceram vē l paviesoties Grieķ ijā , vienreiz visu redzē t nepietiek!
Уранополис в Метеорах в монастыри можно попасть и так вот такие эти каменные пальчики
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Feoxenia ir "meistara viesmī lī ba", un, kad ieradā mies tajā , mē s to sajutā m! Patī kama uzņ emš ana, labs personā ls. Š efpavā rs ir gudrs!! ! pavā ra š iki! skati ir tā vē rti, lai atbrauktu uz š ejieni!! ! Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet tik labi, gleznaini, ar tik brī niš ķ ī gu ieeju jū rā , ka pieci eiro nav ž ē l! Un, starp citu, nav tā lu jā iet - vienkā rš i izej pa vē so pazemes pā reju pā ri ceļ am un viss. … Tomēr ▾ Feoxenia ir "meistara viesmī lī ba", un, kad ieradā mies tajā , mē s to sajutā m! Patī kama uzņ emš ana, labs personā ls. Š efpavā rs ir gudrs!! ! pavā ra š iki! skati ir tā vē rti, lai atbrauktu uz š ejieni!! ! Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet tik labi, gleznaini, ar tik brī niš ķ ī gu ieeju jū rā , ka pieci eiro nav ž ē l! Un, starp citu, nav tā lu jā iet - vienkā rš i izej pa vē so pazemes pā reju pā ri ceļ am un viss. Starp citu, viesnī cā notiek grieķ u vakars, bet pirmdienā s - fokusa š ovs. Atbrauc burvis un rā da savus meistarī bas brī numus (bet tas tieš ā m par papildus samaksu) Nu viesnī cā ir arī pusdienu paku un auksto vakariņ u sistē ma. Tie nodroš ina ne tikai brokastis, bet arī pusdienas! Un, ja ierodaties vē lu no ekskursijas, tad aukstā s vakariņ as ieturē siet savā istabiņ ā ledusskapī : ) Viesnī ca sevi parā dī ja tikai no labā kā s puses ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2011. gada vasaras atvaļ inā jumā es nolē mu doties uz Grieķ iju. Es jau sen sapņ oju apmeklē t š o valsti! Š eit ir daba, vē sture, kultū ra, un reliģ ija. . . Tā pē c atvaļ inā jumam izvē lē jos Atosa pussalu - vienu no Halkidiki "pirkstiem", gribē ju Feoxenia viesnī cu. … Tomēr ▾ 2011. gada vasaras atvaļ inā jumā es nolē mu doties uz Grieķ iju. Es jau sen sapņ oju apmeklē t š o valsti! Š eit ir daba, vē sture, kultū ra, un reliģ ija. . . Tā pē c atvaļ inā jumam izvē lē jos Atosa pussalu - vienu no Halkidiki "pirkstiem", gribē ju Feoxenia viesnī cu. Es biju tikai divus kilometrus no Ouranoupoli pilsē tiņ as, kas atrodas uz pasaulē vienī gā s vī rieš u klostera valsts robež as. Viesnī ca ir mā jī ga, ne pā rā k liela, bet ar č etriem peldbaseiniem. Personā ls patī kams. Es slikti runā ju angliski un reģ istratū ra ir tikai angliski, bet mē s atradā m kopī gu valodu, jo viņ i vienmē r centā s saprast, kas man ir vajadzī gs, centā s padarī t uzturē š anos pē c iespē jas veiksmī gā ku. Izbaudī ja dzī vā s mū zikas vakarus viesnī cā . Ž ē l, ka tas notiek reti - lī dz sezonai "iesilda" vakara izklaides notika tikai reizi nedē ļ ā . Lai gan, no otras puses, tā das klusas relaksē još as brī vdienas ir tieš i tas, ko es gribē ju iegū t. Tā pē c esmu ļ oti apmierinā ta!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums _192009
Grieķija, Halkidiki; vai viesnīcai xenios theoxenia ir pieejama automašīnu noma?
7 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен в одном из самых красивых и значимых мест православного Христианства. Архитектура отеля вдохновлена монастырскими традициями. Просторные номера, хороший сервис, атмосфера спокойствия и умиротворения, великолепный пляж. Состоит из 2-х пятиэтажных и 2-х трехэтажных зданий. Подходит для отдыха компанией друзей, всей семьей, с детьми, а также для размещения паломников.

Atrašanās vieta П-ов Афон, в 3 км от г. Урануполи, в 125 км от аэропорта «Македония» г. Салоники, на берегу Эгейского моря.
Pludmales apraksts Пляж в 30 метрах от отеля через подземный переход. Пляжные полотенца (платно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), Wi-Fi бесплатно в зонах общественного пользования отеля или в интернет-уголке, мини-маркет, ТВ-зал, 1 конференц-залом на 110 мест, 3 бара, 1 ресторан, 4 бассейна с морской водой (в том числе бассейн олимпийских размеров), терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Анимация для детей.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports Мини-футбол, водные виды спорта, каноэ (платно). Гости могут арендовать лодку и посетить соседний остров Амулиани с кристально чистой водой.
  • džakuzi
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 151 номер.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
Adrese 63077, Ouranoupoli, Halkidiki, Greece
Tālruņi: Tel.: +30 23740 71090, +30 2314 170 115 Fax: +3023740 63012, +30 2314 170 111
Tīmekļa vietne: Xenios Theoxenia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.