Bomo Aristoteles Holiday Resort & SPA 4*– Atsauksmes

35
Novērtējums 7.810
№1 viesnīcas reitingā Halkidiki — Athos
7.9 Numurs
8.2 apkalpošana
8.1 Tīrība
8.5 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no deviņām divstāvu ēkām, kas sakārtotas amfiteātra stilā. Renovēts 2017.-2018.gadā - visas telpas, galvenais restorāns ar jaunu āra terasi (200 m2), jauna bufetes koncepcija, jauns relaksējošs āra baseins, atjaunināts baseina bārs un pludmales bārs. Viesnīca atrodas netālu no gleznainās Ouranoupoli pilsētas, no kuras varat doties kruīzā pa Atosa kalna dienvidrietumu krastu. Trīs reizes dienā viesnīcas mikroautobuss kursē maršrutā "Viesnīca-Ouranoupoli-Hotel". Viesnīca piemērota ģimenes, romantiskai un jauniešu atpūtai.Vairāk →
аватар chrystya2008
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s no 17.07. 21 lī dz 24 / 07.21. No lidostas lī dz 2 gadiem. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, ainava ir neticama, ē diens ir garš ī gs, visi dzē rieni ir bez maksas. No mī nusiem - neuzmanī ga istabas tī rī š ana un bezmaksas sauļ oš anā s krē slu laulī ba pludmalē . … Tomēr ▾ Atpū tā s no 17.07. 21 lī dz 24 / 07.21. No lidostas lī dz 2 gadiem. Viesnī cas teritorija ir ļ oti skaista, ainava ir neticama, ē diens ir garš ī gs, visi dzē rieni ir bez maksas. No mī nusiem - neuzmanī ga istabas tī rī š ana un bezmaksas sauļ oš anā s krē slu laulī ba pludmalē . Tač u, tiklī dz nokļ ū sti pludmales bā rā , noskaņ ojums uzreiz paceļ as un sejā parā dā s smaids. Tas ir pateicoties pludmales bā ra prezidentam, kuram ir pieeja katram klientam. Mē s jums pateicamies.
аватар ssssssssssiiiiiiiiii
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ieradā mies pirms laika. Viņ i baroja un dzē ra. Pē c atbrī voš anas telpas tika nekavē joties sakā rtotas. Viņ i ņ ē ma vē rā lū gumu un iedeva istabu pie pā rejas uz pludmali. Istaba omulī ga, divistabu, bez liekumiem: divas lielas divguļ amā s gultas, divi televizori, ledusskapis, seifs, skapis, galds, spogulis, naktsgaldiņ i u. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies pirms laika. Viņ i baroja un dzē ra. Pē c atbrī voš anas telpas tika nekavē joties sakā rtotas. Viņ i ņ ē ma vē rā lū gumu un iedeva istabu pie pā rejas uz pludmali. Istaba omulī ga, divistabu, bez liekumiem: divas lielas divguļ amā s gultas, divi televizori, ledusskapis, seifs, skapis, galds, spogulis, naktsgaldiņ i u. c. Balkonā - galds un 4 krē sli. Jū ra, pludmale, ē dieni, bā ri, baseins, teritorija - lieliski, nav par ko sū dzē ties. Mani iepriecinā ja arī Athos tuvums. Mans vī rs pat paspē ja tur paviesoties ar nakš ņ oš anu klosterī . Nā kamgad - tikai š eit!
P. S. Ī paš s paldies administratorei Ludmilai un Georgijam (mē s nezinā m amatu).. .
аватар averina-sofya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū lija vidū atpū tos kopā ar savu meitu (8 gadi) š ajā viesnī cā . Bijā m apmierinā ti gan ar atpū tu, gan viesnī cu. Vispirms vē lamies pateikties Mouzenidis Travel par to, ka viss ir tik labi organizē ts. Ceļ š no lidostas nebija tuvu. … Tomēr ▾ Jū lija vidū atpū tos kopā ar savu meitu (8 gadi) š ajā viesnī cā . Bijā m apmierinā ti gan ar atpū tu, gan viesnī cu. Vispirms vē lamies pateikties Mouzenidis Travel par to, ka viss ir tik labi organizē ts.
Ceļ š no lidostas nebija tuvu. Viesnī cā nokļ uvā m apmē ram 2.5 stundā s, ar pā rsē š anos no lielā autobusa uz mazo. Mana meita mū su ceļ ojuma laikā visu laiku gulē ja, tā pē c principā viņ a nebija nogurusi. Ieradā mies ap pulksten 12.00. Reģ istratū rā mū s sagaidī ja Natā lija - mū su viesnī cas gide. Viņ a mums visu sī ki izstā stī ja par viesnī cu, uzlika mums rokassprā dzes un lika reģ istrē ties istabā s pē c 14:00. Mē s devā mies uz uzkodu bā ru, tur iedzē rā m saldē jumu un tad devā mies tieš i uz pusdienā m. Viesnī cas restorā ns ir liels, ar terasi ar skatu uz jū ru. Liela ē dienu izvē le, neuzskaitī š u - viss ir. Un augļ i, un dā rzeņ i, un gaļ a, un makaroni, un picas.
Tad viņ i mū s ievietoja istabā . Mē s rezervē jā m standarta divvietī gu numuru ar skatu uz jū ru. Un izrā dī jā s, ka š ī s telpas atrodas kalnā , kalnā . Viena ģ imene, kas ieradā s ar mums, sā ka strī dē ties reģ istratū rā , ka tā ir pā rā k augsta, un nevē las reģ istrē ties. Nu principā , protams, ir kā pums, bet milzī gs pluss ir tas, ka paveras burvī gs skats uz jū ru un ir forš i. Bijā m ļ oti apmierinā ti. Tā pē c, ja jums nepatī k iet uz slidkalniņ iem, nerezervē standartus. Bet slidkalniņ š nav briesmī gs, ticiet man, bet noderī gs, vingroš ana pē c ē š anas restorā nā . Istabas visas jaunas, izremontē tas, istabā s viss nepiecieš amais. Fē ns, TV, gaisa kondicionieris, seifs, neliels balkons ar galdu un krē sliem.
Pludmalē ir smiltis, tī rs ū dens, bā rs. Gandrī z visu laiku pavadī jā m jū rā . Mē s devā mies, protams, uz Ouranoupoli pilsē tiņ u, tā ir aptuveni 3 km no viesnī cas, devā mies ar viesnī cas shuttle busu. Mē s devā mies uz lielisko Ammouliani salu pretī , š eit ar autobusu nokļ uvā m ostā (autobuss 1.80 eiro, osta ir apmē ram 3 km no viesnī cas) un tur devā mies ar prā mi uz salu (prā mis kursē ik pē c pusgada stunda, maksā.2, 5 eiro vienā virzienā un peld tikai 15 minū tes). Tā pē c mē s bijā m apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu. Mē s noteikti apmeklē sim š o viesnī cu vē lreiz.
корпус райский вид, на фото не так, как на самом деле
аватар Alsu19
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s atpū tā mies Bomo Aristoteles viesnī cā jū nija beigā s, veicot agru rezervā ciju no novembra. Pirmais iespaids par viesnī cu bija neitrā ls, jo ir skaidrs, ka ē kas un pati teritorija ir apbū vē ta ilgu laiku. Bet 2018. gadā tika veikts kapitā lais remonts, tā pē c telpu interjers ir moderns, minimā lisma stilā , nedaudz lī dzī gs bē niņ iem. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Bomo Aristoteles viesnī cā jū nija beigā s, veicot agru rezervā ciju no novembra. Pirmais iespaids par viesnī cu bija neitrā ls, jo ir skaidrs, ka ē kas un pati teritorija ir apbū vē ta ilgu laiku. Bet 2018. gadā tika veikts kapitā lais remonts, tā pē c telpu interjers ir moderns, minimā lisma stilā , nedaudz lī dzī gs bē niņ iem. Mē beles labas, jauna, ē rta gulta, ietilpī gs skapis, bet pakaramo bija maz, reģ istratū rā prasī ja, bez problē mā m atnesa vairā k. Istaba tiek uzkopta katru dienu, dvieļ i istabā s tiek mainī ti ik pē c divā m dienā m, kosmē tika atstā ta ar rezervi, č ī bas un peldmē teļ i netiek nodroš inā ti.
Ē diens ir lielisks un nav iespē jams apstā ties)) no krievu ē dieniem es satiku kaut ko lī dzī gu vinegretam un olivjē (tikai bez gaļ as), gandrī z visas zupas š eit ir kartupeļ u biezeni. Piedevas 5-6 veidu, no gaļ as vistas, tī tara, pī les, cū kgaļ as (pasniedza pat zī dī tā jcū ku), liellopa, daž reiz jē ra gaļ as. No graudaugiem bē rni ē da auzu pā rslas ar pienu vai mannu, grieķ u jogurtu (tas nav salds un bez piedevā m). No augļ iem bija persiki, ā boli, aprikozes, nektarī ni, arbū zi, melones, apelsī ni. Viss vienmē r svaigs, skaists galda klā jums, mā jī gs restorā ns. Ir peldbaseini, viens no tiem ar bē rnu sekciju, baseinu tī rī ba tiek rū pī gi uzraudzī ta, balinā tā ja smaka nav spē cī ga. Blakus baseinam ir sauļ oš anā s krē sli un bā rs. Spa nebija, diemž ē l, es nevaru neko uzrakstī t.

Animā cija vidē jā lī menī , jo nebija krievvalodī go, bet vienmē r bija Grecoleto meitenes, bē rns visu dienu pavadī ja bē rnistabā .
Viesnī cā ir neliela baznī ca, Ouranopolis ciematā (2 km attā lumā no viesnī cas) atrodas Svē to Konstantī na un Helē nas baznī ca. Pilsē tiņ a ir maza, vakarā ir patī kami pastaigā ties, paē st saldē jumu vai pavakariņ ot kā dā no tradicionā lajiem krodziņ iem. Atpū tā mies tī ri labi, viss mums derē ja, vienī gais mī nuss ir garais ceļ š no lidostas (apmē ram 2.5h), tā pē c noteikti iesaku ņ emt individuā lo transfē ru, ko arī izdarī jā m atceļ ā . Paldies par lielisko apkalpoš anu.
аватар bys9gm
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Aristoteles atpū tas kū rortā augusta beigā s. Tas atrodas uz Athos, tas ir uz Halkidiki treš ā pirksta. Pati viesnī ca atrodas uz neliela kalna, varē tu teikt - uz kalna, un atrodas netā lu no vairā kā m apdzī votā m vietā m. … Tomēr ▾ Atpū tā mies Aristoteles atpū tas kū rortā augusta beigā s. Tas atrodas uz Athos, tas ir uz Halkidiki treš ā pirksta. Pati viesnī ca atrodas uz neliela kalna, varē tu teikt - uz kalna, un atrodas netā lu no vairā kā m apdzī votā m vietā m. Viesnī cas kreisajā pusē - Ouranoupoli pilsē tiņ ā , tajā ir liela zivju krodziņ u un jū ras velš u restorā nu izvē le, kā arī suvenī ru veikali un baznī cas veikali. Š o mazpilsē tu, tū ristu ar atbilstoš u infrastruktū ru, var sasniegt ar taksometru -7 eiro vai ar marš ruta autobusu no viesnī cas par vilcienu 1 eiro no cilvē ka. Viesnī cas labajā pusē atrodas Ierissos ciemats, kas ir lielā ks par Ouranoupoli, un tur ir pieejami lieli lielveikali LIDL un MASUTIS, mazi veikaliņ i, promenā de ar kafejnī cā m un krodziņ iem. Uz pilsē tā m kursē paš valdī bas autobuss un taksometrs, tā pē c ar transportu problē mu nav. Katru otrdienu no viesnī cas Ierissos kursē viesnī cas autobuss – ī paš i, lai apmeklē tu vietē jo tirgu (3 eiro vienā virzienā ). Tagad nedaudz par paš u viesnī cu.
Viesnī cas teritorija milzī ga, daudz apstā dī jumu, skaistas palmas, puķ es, daž ā di krū mi, koki ar citrusaugļ iem un ā bele, olī vkoki, kuru augļ us var nogarš ot pusdienu vai vakariņ u laikā . Pats viesnī cas ī paš nieks marinē olī vas un olī vas.
Ļ oti labi izveidots rotaļ u laukums, bē rnu animā cijas istaba, kas atrodas viesnī cas lejas daļ ā , starp kokiem, kā arī vairā ki sporta laukumi un tikai pieauguš ajiem paredzē ts baseins ar bē rnu nodaļ u.
Mē s dzī vojā m divstā vu divstā vu istabā . Ļ oti jauka istaba ar skaistu skatu uz jū ru, ar jaunu interjeru minimā lisma stilā . Tā atradā s virs viesnī cas reģ istratū ras. Numuros ieejot tiek nodroš inā ts ū dens pudelē s, ir arī seifs - bez maksas un tualetes piederumi.
Ē diens viesnī cā ir diezgan daudzveidī gs, liela ē dienu izvē le, ir ā trā s uzkodas, tradicionā lie grieķ u ē dieni, gardi deserti, uzkodas un liela sezonas augļ u pā rpilnī ba. Vakaros viesnī ca organizē daž ā dus vakarus, bet pā rsvarā animā cija notiek angļ u valodā .
Pludmale pie viesnī cas ir maza, bet vietas pietiek visiem, sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, ir arī duš a un krā ns, tualetes. Netā lu no pludmales atrodas ū dens centrs, otrajā dienā braucā m ar izpletņ iem, guvā m neaprakstā mu baudu.
Kopumā mums patika viesnī ca un rajons, kur varē ja doties jebkurā laikā .
аватар katuxa_16_1
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ajā viesnī cā ar dē lu apmetā mies jū nija sā kumā . Protams, mē s ilgi braucā m no lidostas. Bet mums bija labs š oferis Nikolajs. Pa ceļ am viņ š runā ja par apkā rtni un to, ko varat darī t uz Athos. Ieradā mies viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gidi Mouzenidis – Marija, Natā lija un Nadija. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā ar dē lu apmetā mies jū nija sā kumā .
Protams, mē s ilgi braucā m no lidostas. Bet mums bija labs š oferis Nikolajs. Pa ceļ am viņ š runā ja par apkā rtni un to, ko varat darī t uz Athos. Ieradā mies viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gidi Mouzenidis – Marija, Natā lija un Nadija. Mums ļ oti patika, pirmkā rt, viņ i ir draudzī gi - ir ļ oti jauki, kad atnā c un tevi sagaida ar smaidu sejā un laipnā m acī m. Tu uzreiz saproti, ka viss bū s labi un ka tev vienmē r ir atbalsts jebkā du problē mu gadī jumā . Mums iedeva viss iekļ auts aproces un lika pagaidī t lī dz 14:00 check-in.
Mē s devā mies apskatī t baseinu un pludmali. Man viss uzreiz patika. Pie baseina bija daudz cilvē ku, pā rsvarā ar bē rniem, un tā nu mē s devā mies lejā uz bā ru pludmalē , pasū tī jā m grieķ u kafiju - Frappe. Viesnī cas skaista pludmale, smiltis, dzidrs ū dens, skats uz Ammouliani salu un daudz brī vas vietas.
Kopumā norē ķ inā š anā s noritē ja labi. Mū s ielika standarta istabiņ ā , iedeva 200. istabiņ u, ar skatu uz jū ru.
Man bija jā kā pj kalnā , bet es neteiktu, ka tas bija pā rā k augsts. Pati viesnī cas teritorija ir kalnā . Mazliet grū ti aiziet no pludmales. It ī paš i, kad dodies pusdienā s, karstā kajā laikā . Bet ne tik kritiski, kā lasī ju atsauksmē s. Protams, ja ir veselī bas problē mas, tad š eit jau ir grū ti. Bet par to var parū pē ties iepriekš , veicot rezervā ciju.
Istaba mums bija jauka, svaiga un ar lielisku skatu. Istabā nekā du bojā jumu nebija. Gaisa kondicionē tā js darbojā s labi, televizors un fē ns arī , tī rī ja katru dienu no aptuveni 2 lī dz 3. Mē s atgriezā mies istabā atpū sties, un tā bija tī ra.
Ē diens arī restorā nā ir lielisks. Bija viss nepiecieš amais, un gaļ a un jū ras veltes un augļ i lielos daudzumos, deserti kā gribi. Visiem patika.
Uz pilsē tu Ouranoupoli (tuvā kā apdzī votā vieta, apmē ram 4 km) devā mies ar viesnī cas autobusu, kas kursē.3 reizes dienā par 1 eiro.
Mans dē ls devā s uz Athos, es nopirku Holy Athos Cruise no viesnī cu gidu meitenē m un ekskursiju pa Saloniku svē tajā m vietā m ar pieturu pie Sv. Jā ņ a evaņ ģ ē lista klostera, kur atrodas eldera Paisios kaps.
Iespaidi no pā rē jiem bija vislabā kie! Viss ir labi izdarī ts, viesnī cas ceļ vež i un viesnī cas personā ls. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē lreiz, jo mums bija ļ oti maz atpū tas dienu un nebija laika visu apskatī t, un Athos rajons ir brī niš ķ ī gs un interesants.
аватар zafmuio28091
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien. Maijā kopā ar vī ru un meitu atpū tā mies viesnī cā Aristoteles. Viesnī ca mums patika, ļ oti labs variants ģ imenē m ar bē rniem. Teritorija š eit ir liela, tur bija kur pē c vakariņ ā m pastaigā ties, bē rnam paskriet, daudz zaļ umu un puķ u. … Tomēr ▾ Labdien. Maijā kopā ar vī ru un meitu atpū tā mies viesnī cā Aristoteles. Viesnī ca mums patika, ļ oti labs variants ģ imenē m ar bē rniem.
Teritorija š eit ir liela, tur bija kur pē c vakariņ ā m pastaigā ties, bē rnam paskriet, daudz zaļ umu un puķ u.
Rezervē jā m standarta istabiņ u, bet par prieku reģ istratū rā mums paaugstinā ja atzī mi, proti, mums iedeva par vienu kategoriju augstā ku numuru. Istaba bija divstā vu, kas mū s ļ oti iepriecinā ja, visas mē beles jaunas, gultas veļ a svaiga, tī ra, patī kams aromā ts istabā . Un pats galvenais, katru vakaru no sava balkona varē jā m baudī t saulrietu un skaistus skatus uz jū ru. Skats ir vienkā rš i krā š ņ s.
Restorā ns viesnī cā ir ļ oti liels, un tikpat liela izvē le ar garš ī giem siltajiem ē dieniem, salā tiem, uzkodā m, daž ā di aukstie gaļ as gabaliņ i, sieri, olī vas, augļ i un saldumi. Uzkodas un daž ā das uzkodas bija iespē jams arī bā rā pie baseina un pludmalē , kas ir ļ oti ē rti, jo nā cā m ar bē rnu.
Pludmale ļ oti laba, smilš aina, kopta, aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Jū ra ir tī ra un skaista tirkī za krā sa.
Katru dienu ap baseinu notika daž ā das animā cijas programmas gan pieauguš ajiem, gan bē rniem. Mū su meitai ļ oti patika mini diskotē ka, katru vakaru bija daudz prieka un daudz pozitī vu emociju. Mums ar vī ru patika grieķ u vakars ar tradicionā lajā m dejā m un dzī vo mū ziku. Tas bija ļ oti krā sains.
Viesnī cas personā ls ir patī kams, visi pieklā jī gi un viesmī lī gi.
Atpū tas laikā devā mies kruī zā pa Atosu, kā arī noī rē jā m maš ī nu, apbraukā jā m Sithonia un devā mies uz Salonikiem. Mums visiem ļ oti patika, ieteiksim š o viesnī cu visiem radiem un draugiem un noteikti nā kamgad š eit ieradī simies vē lreiz. Paldies.
аватар sashenka-nt
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tos ar vī ru, 7 dienas. Viesnī ca netā lu no Ouranoupoli. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ir patieš ā m grū ts no tā , ka autobuss brauc pa serpentī nu kalnā , aptuvenais brauciena laiks ir 2.5 stundas. Nu tas ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar saņ emto prieku. … Tomēr ▾ Atpū tos ar vī ru, 7 dienas. Viesnī ca netā lu no Ouranoupoli. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ir patieš ā m grū ts no tā , ka autobuss brauc pa serpentī nu kalnā , aptuvenais brauciena laiks ir 2.5 stundas. Nu tas ir muļ ķ ī bas, salī dzinot ar saņ emto prieku. Brī niš ķ ī gas ainavas, lai mē s ietu un ietu, skaistums ir neaprakstā ms. Mums bija grupas transports.
Viesnī cas teritorija kaskā dē lejup uz pludmali. Pludmale ļ oti laba, ē rta, aprī kota ar sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, ū dens kristā ldzidrs un mī ksts. No jū ras pilnā sajū smā ! ))
Istaba ir plaš a, tā ir viena istaba ar divguļ amo gultu. Skats pa logu lielisks! Ir viss ē rtai atpū tai. Istaba tī ra, labi iztī rī ta. Kopumā mū su cerī bas attiecī bā uz dzī ves apstā kļ iem bija pamatotas.
Ē diens lielisks, bufetes stilā . Liels zivju, gaļ as ē dienu, dā rzeņ u, augļ u, saldumu, dzē rienu sortiments. Varat arī ieturē t pusdienas viesnī cā krodziņ ā vai doties uz netā lu esoš o Ouranoupoli.
Viesnī cas personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs. Visu nepiecieš amo pamatinformā ciju var iegū t viesnī cā .
No viesnī cas uz tirdzniecī bas centru Enigma kursē bezmaksas autobuss. Mē s tur nopirkā m daudz dabiskā s kosmē tikas, kafiju, vī nu, daž as lietas.
Grieķ ijā bija pirmā reize, un ceru, ka ne pē dē jā , viss kā rtī bā , mums te ļ oti patika!
аватар ElenaLeto2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Laba diena! Maijā ar meitu atpū tā mies Halkidiki pussalā , kū rortviesnī cā Aristoteles. No lidostas braucā m kā das 2.5 stundas. Ilgi protams, bet skati bija nenormā li skaisti. Viesnī cai ir milzī ga teritorija, kurā viss zied un smarž o. … Tomēr ▾ Laba diena! Maijā ar meitu atpū tā mies Halkidiki pussalā , kū rortviesnī cā Aristoteles. No lidostas braucā m kā das 2.5 stundas. Ilgi protams, bet skati bija nenormā li skaisti. Viesnī cai ir milzī ga teritorija, kurā viss zied un smarž o. Ir ļ oti patī kami pastaigā ties pa zaļ o zonu. Teritorijā ir peldbaseins, sporta laukumi, trenaž ieru zā le, bē rnu klubs, spa, iesaku veikt relaksē još u ķ ermeņ a masā ž u, pilnī gu relaksā ciju, un meistars ir ļ oti labs, un man patika š okolā des terapija, ā da pē c tam ir tik maiga. Mū su istaba atradā s kalnā , bija nedaudz grū ti nokļ ū t, bet skats pa logu ir vienkā rš i maģ isks - jū ra, Ammouliani sala un neliela daļ a Sithonia. Un kā di te saulrieti! Dabas estē tikas cienī tā jiem š ī ir tikai paradī ze. Istaba teicamā stā voklī , uzreiz var redzē t, ka tajā nesen veikts remonts. Mē beles, tekstils visas jaunas, gaiš as, gulta, ē rts matracis, labi izgulē jies, TV (ir krievu kanā ls), ledusskapis, seifs, kondicionieris, gludekli var ņ emt pret droš ī bas naudu. Sistē ma ir viss iekļ auts, katru dienu gā jā m brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s. Ē diens ļ oti garš ī gs, daudzveidī ga ē dienkarte, katru dienu tika gatavots kaut kas jauns, un virtuve nebija zemā ka par 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. Tā pat no pulksten 10 lī dz 23 baseina bā rā darbojā s viss iekļ auts sistē ma un varē jā m dzert tik daudz dzē rienu, cik vē lē jā mies. Man bija liels prieks, ka Wi-Fi darbojā s sabiedriskā s vietā s, proti, reģ istratū rā , baseinā un pat pludmalē .
Pludmale š eit ir brī niš ķ ī ga, jū ra skaidra, debeszila, smiltis, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi labas, bezmaksas, pludmalē ir bā rs, kur var padzerties. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, mā jā s atgriezā mies iedeguš i un laimī gi! Gribam te atgriezties, bet jau kompā nijā ar tē ti!
аватар yumasalik
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Pirms ceļ ojuma starp daž ā dā m atsauksmē m par š o viesnī cu lasī ju negatī vas atsauksmes, tač u sliecos domā t, ka ir izvē lī gi tū risti, kurus ne viss apmierina. Tomē r esam ļ oti vī luš ies. Pati teritorija ir brī niš ķ ī ga. … Tomēr ▾ Pirms ceļ ojuma starp daž ā dā m atsauksmē m par š o viesnī cu lasī ju negatī vas atsauksmes, tač u sliecos domā t, ka ir izvē lī gi tū risti, kurus ne viss apmierina. Tomē r esam ļ oti vī luš ies. Pati teritorija ir brī niš ķ ī ga. Bet standarti viesnī cā ir ļ oti zemi. Es nerunā ju par sī kumiem, piemē ram, nolietotā m mē belē m, tam nav ī sti nozī mes. Ī rē jā m uz 11 dienā m, uz 8 dienā m NEKAD nemainī jā m gultas veļ u un kad 2 dienas istabā nestrā dā ja kondicionieris, bija š ausmī gi neē rti, bija jā iet izdomā t. Reģ istratū rā teica ok, viss tiks salabots. Pē c pā ris stundā m bez rezultā ta devos vē lreiz, reakcija bija - tev nomainī ja veļ u un kondicionieri pa dienu pā rbaudī ja meistars, tur viss strā dā . Esmu mierī gs cilvē ks un man nav raksturī gi bļ austī ties, bet, atrodoties 3 bē rniem smacī gā , mitrā un tumš ā telpā , kā pagrabā , nā cā s runā t skarbā k un ar skandā lu mainī jā m numuru. Viesnī cā ir kaut kā da briesmī ga kanalizā cijas smaka. No bada nenomirsi, bet tas ir ē dnī cas ē diens, kā rū pnī cas ē dnī cā . Grieķ ijā esam pirmo reizi, vairs nav vē lē š anā s tur braukt. Internets tikai reģ istratū rā , nevis istabā s. Viņ i pat ietaupa uz tā diem sī kumiem kā pakaramie vienā skapī (no stieples, kā no ķ ī miskā s tī rī š anas), istaba 5 cilvē kiem, ir 2 glā zes, dvieļ u komplekts ierodoties bija tikai 2 cilvē kiem, un tikai pē c 4 dienā m bija pirmā tī rī š anas imigrā cija, viņ i piebilda. Pirms tam mē s bijā m daudzkā rt atvaļ inā juš ies daž ā dā s valstī s, bet ar to nesaskā rā mies pat zemā kas klases viesnī cā s. Ir vietas, kur naudu var tē rē t racionā lā k. Ar š ā du pieeju mani pā rsteidz, ka tas ir piepildī ts (galvenokā rt ar serbiem, rumā ņ iem, kas tur brauc ar maš ī nu).
Parādīt vairāk »


iemiesojums max2201
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 1887500
Mans dēls un viņa ģimene (sieva un 2 mazi bērni) uzturēsies viesnīcā All (ģimenes numurs) sistēmā no 28.06.15. līdz 19.07.15.
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums kozireva3
Pastāsti man, kas bija. Šajā viesnīcā uz SPA var doties ar bērnu (10 g.v.) vai līdz 16 gadiem viņi nedrīkst? Es domāju nevis hammam, bet peldi baseinā (jo mēs ejam rudenī). Un vai ir bezmaksas transports uz pilsētu vai vienkārši brauciet ar taksometru?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums p_alla
apmetās nepareizajā istabā. Kāda ir atšķirība starp šiem diviem viesnīcas numuriem?
12 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель состоит из девяти двухэтажных зданий, расположенных ярусами, в стиле амфитеатра. Реновирован в 2017-2018 году — все номера, главный ресторан с новой открытой террасой (200 м2), новая концепция шведского стола, новый релаксационный открытый бассейн, обновленный бар у бассейна и бар на пляже. Отель расположен недалеко от живописного городка Урануполи, откуда можно отправиться в круиз вокруг юго-западного побережья Афона. Три раза в день микроавтобус отеля курсирует по маршруту «отель-Урануполи-отель». Отель подходит для семейного, романтического и молодежного отдыха.

Atrašanās vieta П-ов Афон, 3 км от г. Урануполи, 125 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. Отель расположен недалеко от живописного городка Урануполи, откуда можно отправиться в круиз вокруг юго-западного побережья Афона.
Pludmales apraksts Пляж в 50-200 м, через дорогу или подземный переход. Пляжные полотенца — за доплату + залог, меняются ежедневно.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Wi-Fi доступ в интернет в общественных зонах (бесплатно), 7 конференц-залов на 1000 мест (пл. 800 м2), мини-маркет (в летний сезон), 2 бара: снэк-бар на пляже, бар у бассейна, 2 ресторана: 1 главный ресторан с открытой террасой, 1 a la carte, 1 открытый бассейн с пресной водой, 1 крытый бассейн (без подогрева) — в СПА, бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская секция в центральном бассейне, детский клуб Grekoleto.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • aukle
Izklaide un sports СПА работает в летний сезон — сауна, крытый бассейн (без подогрева) — бесплатно, джакузи, турецкая баня (хамам), косметические процедуры, массаж, маникюр, педикюр, парикмахер по запросу, тренажеры (велосипед и беговая дорожка) — бесплатно. Водные виды спорта, недалеко от отеля (летом), пляжный волейбол, теннисный корт с эластичным покрытием, ракетки — под залог.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • izjādes centrs
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 250 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ouranoupoli, Aristotelis 630 75, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2377 071012
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол, баскетбол. Любители конных прогулок могут обратиться в центр верховой езды. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.