Laba viesnīca! Mēs noteikti atgriezīsimies!

Rakstīts: 29 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 3 — 12 jūnijs 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Š ajā viesnī cā ar dē lu apmetā mies jū nija sā kumā .
Protams, mē s ilgi braucā m no lidostas. Bet mums bija labs š oferis Nikolajs. Pa ceļ am viņ š runā ja par apkā rtni un to, ko varat darī t uz Athos. Ieradā mies viesnī cā , mū s sagaidī ja viesnī cas gidi Mouzenidis – Marija, Natā lija un Nadija. Mums ļ oti patika, pirmkā rt, viņ i ir draudzī gi - ir ļ oti jauki, kad atnā c un tevi sagaida ar smaidu sejā un laipnā m acī m. Tu uzreiz saproti, ka viss bū s labi un ka tev vienmē r ir atbalsts jebkā du problē mu gadī jumā . Mums iedeva viss iekļ auts aproces un lika pagaidī t lī dz 14:00 check-in.
Mē s devā mies apskatī t baseinu un pludmali. Man viss uzreiz patika. Pie baseina bija daudz cilvē ku, pā rsvarā ar bē rniem, un tā nu mē s devā mies lejā uz bā ru pludmalē , pasū tī jā m grieķ u kafiju - Frappe. Viesnī cas skaista pludmale, smiltis, dzidrs ū dens, skats uz Ammouliani salu un daudz brī vas vietas.

Kopumā norē ķ inā š anā s noritē ja labi. Mū s ielika standarta istabiņ ā , iedeva 200. istabiņ u, ar skatu uz jū ru.
Man bija jā kā pj kalnā , bet es neteiktu, ka tas bija pā rā k augsts. Pati viesnī cas teritorija ir kalnā . Mazliet grū ti aiziet no pludmales. It ī paš i, kad dodies pusdienā s, karstā kajā laikā . Bet ne tik kritiski, kā lasī ju atsauksmē s. Protams, ja ir veselī bas problē mas, tad š eit jau ir grū ti. Bet par to var parū pē ties iepriekš , veicot rezervā ciju.
Istaba mums bija jauka, svaiga un ar lielisku skatu. Istabā nekā du bojā jumu nebija. Gaisa kondicionē tā js darbojā s labi, televizors un fē ns arī , tī rī ja katru dienu no aptuveni 2 lī dz 3. Mē s atgriezā mies istabā atpū sties, un tā bija tī ra.
Ē diens arī restorā nā ir lielisks. Bija viss nepiecieš amais, un gaļ a un jū ras veltes un augļ i lielos daudzumos, deserti kā gribi. Visiem patika.
Uz pilsē tu Ouranoupoli (tuvā kā apdzī votā vieta, apmē ram 4 km) devā mies ar viesnī cas autobusu, kas kursē.3 reizes dienā par 1 eiro.
Mans dē ls devā s uz Athos, es nopirku Holy Athos Cruise no viesnī cu gidu meitenē m un ekskursiju pa Saloniku svē tajā m vietā m ar pieturu pie Sv. Jā ņ a evaņ ģ ē lista klostera, kur atrodas eldera Paisios kaps.
Iespaidi no pā rē jiem bija vislabā kie! Viss ir labi izdarī ts, viesnī cas ceļ vež i un viesnī cas personā ls. Mē s noteikti š eit atgriezī simies vē lreiz, jo mums bija ļ oti maz atpū tas dienu un nebija laika visu apskatī t, un Athos rajons ir brī niš ķ ī gs un interesants.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu