Ērts tiem, kam patīk staigāt)))

Rakstīts: 5 aprīlis 2018
Ceļošanas laiks: 10 — 18 maijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Sveiki! Vē lē jos padalī ties ar emocijā m no svē tkiem, kas notika 2017. gada maijā . Mē s ar draugu atpū tā mies Halkidiki pussalā uz 3. pirksta, netā lu no Athos, Aristoteles brī vdienu kū rortā un spa.
Apmetā mies eko istabiņ ā s, kuras atradā s kalnā . Principā mē s š o rezervē jā m, paldies Dievam, aģ entū ra brī dinā ja, kur š ī s telpas atrodas, tā pē c pā rsteigums mums nebija. Kad mē s reģ istrē jā mies, viņ i mums palī dzē ja nest koferus, ko mē s noteikti nebū tu varē juš i izdarī t paš i. Tā nu katru dienu sā kā m ar iesildī š anos – nobraucienu un kā pumu kalnā . Istaba jauka, tī rī ja katru dienu, kas bija ļ oti patī kami. Ē diens bija vienkā rš i izcils – bufete ar daž ā diem Eiropas un Grieķ ijas ē dieniem. Daž kā rt pat š efpavā ri stā vē ja aiz letes un gatavoja salā tus vai grieza gaļ u no jū su izvē lē tajā m sastā vdaļ ā m. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar virtuvi un paē dā m lī dz sā tai.
Viesnī cai ir sava pludmale, uz kuru nokļ uvā m pa pazemes eju. Nolaiš anā s ū denī ir vienmē rī ga. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, 3 eiro komplekts, tas ir, 2 guļ amvietas un lietussargs. Mums ļ oti patika pludmalē iegā dā ties grieķ u iecienī to dzē rienu - Frappe. Kopumā viņ i jutā s kā karalienes. Katru piektdienu bija grieķ u vakars, kurā mums mā cī ja grieķ u dejas. Tuvumā nav ne klubu, ne bā ru, ne diskotē ku. Tā dā veidā jū s iegū sit klusu atvaļ inā jumu.

Pa dienu reizē m ar marš ruta autobusu devā mies uz Ouranoupoli. Transports tika apmaksā ts reģ istratū rā un maksā ja tikai 1.5 eiro. Tur nopirkā m suvenī rus un ē dā m jū ras veltes tikai par 15 eiro.
Kā du dienu ceļ ojumu kompā nijas meitenē m pavē lē ja ī rē t automaš ī nu un apbraukā ja pussalu.
Mē s devā mies vienā relaksā cijas ekskursijā - Aridea-Edesa. Mums ļ oti patika karstie avoti un vietē jā krodziņ ā ieturē jā m ļ oti garš ī gu maltī ti.
Ž ē l, ka atpū tā mies tikai nedē ļ u, jā nā k uz vairā k dienā m, lai visu izdarī tu!
Kopumā pā rē jais izdevā s, tagad sē ž am un ar smaidu atceramies savu ceļ ojumu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu