"Troika" ar plusu :)

Rakstīts: 5 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 21 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Parasta tū ristu "C pakā pe", ar plaš u teritoriju un baseinu. Numuri ir vienkā rš i un tikko atjaunoti. Mē beles un santehnika - jaunas. Numurā : kondicionieris (no jū lija lī dz augustam - bez maksas), ledusskapis, telefons, seifs (bez maksas), TV, fē ns, balkons. Wi-Fi "Akrathos" par maksu - 3 eiro / stundā vai 10 eiro / dienā .
Pludmale ir paš valdī bas, smilš aina pā ri ceļ am no viesnī cas (ir speciā la eja). Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē - par maksu. Pludmales dvieļ us viesnī cā var paņ emt par depozī tu 10 eiro + "ī re" par š o dvieli - 50 centi/dienā (ņ em lī dzi savus - ietaupi uz alu : )).
Viesnī ca "Akrafos" saviem viesiem piedā vā transfē ru uz tuvē jā m pilsē tā m - Ouranoupoli (kas atrodas uz robež as ar Athos) un Ierissos. Ierissos katru otrdienu notiek "zemnieku tirgus", kura sortiments ir diezgan plaš s - no zemenē m lī dz pludmales č ī bā m. Transfē ra cena turp un atpakaļ ir 6 eiro. Autobuss dodas uz Ouranoupoli divas reizes dienā , no rī ta: 10:00 (tur) - 13:30 (atpakaļ ); vakarā : 20:00 (turp) - 22:30 (atpakaļ ), cena 2 eiro vienā virzienā (vai 6 eiro, ja autobusā ir mazā k par 4 cilvē kiem). Reģ istratū rā iepriekš jā pierakstā s uz "pā rskaitī jumu".

Ceru, ka jums patiks uzturē š anā s š ajā viesnī cā . Lai jaukas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu