Aegean Blue Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 8.710
№2 viesnīcas reitingā Halkidiki — Nea Kallikratii
8.9 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Neliela viesnīca atpūtniekiem tika atvērta 2010. gadā. Tas atrodas gleznainajā Kallikratia kūrortpilsētā, kas ir īpaši iecienīta to cilvēku vidū, kuri vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar kažoka iegādi. No vairuma numuru balkoniem paveras brīnišķīgs skats uz jūru un majestātisko Olimpa kalnu. Mājīgi numuri, bagātīga un daudzveidīga grieķu virtuve garantē bezrūpīgu un patīkamu uzturēšanos.Vairāk →
аватар bibolova
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies 11. -22.07. 2018. Man patika viss viesnī cā . Lieliska atraš anā s vieta. Tī rī ba tiek uzturē ta. Virtuve ļ oti laba, personā ls draudzī gs. Dvieļ i tiek mainī ti bez problē mā m. Paņ ē mā m istabu ar skatu uz pilsē tu, sanā ca pa pusei ar skatu uz jū ru un blakus ē ku. … Tomēr ▾ Atpū tā mies 11. -22.07. 2018. Man patika viss viesnī cā . Lieliska atraš anā s vieta. Tī rī ba tiek uzturē ta. Virtuve ļ oti laba, personā ls draudzī gs. Dvieļ i tiek mainī ti bez problē mā m. Paņ ē mā m istabu ar skatu uz pilsē tu, sanā ca pa pusei ar skatu uz jū ru un blakus ē ku. Reģ istratū rā meitenes uzreiz atbild uz jebkuru pieprasī jumu, tas pats ar virtuvi. Viņ i bija ļ oti apmierinā ti. Ž ē l, ka viesnī ca nenodroš ina vakariņ as (tikai brokastis). Un tomē r viesnī cā ir numuriņ i bez balkona, ar logiem uz kā pnē m. Tos labā k neņ emt, jo nebū s kur izž ā vē t drē bes, neveras logi utt.
аватар klimolga1122
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Septembra sā kumā bijā m Grieķ ijā.14 dienas. Valsts ir pā rsteidzoš a, noteikti iesaku to apmeklē t. Ilgi tuvojā mies viesnī cas izvē lei, ziemā nolē mā m, ka dosimies uz Halkidiki pussalu. Labā kais variants no atraš anā s vietas izrā dī jā s Kallikratia (tuvu lidostai un ekskursijā m), un vienī gā č etra š ajā pilsē tā ir viesnī ca Aegean Blue, kurai ir izcila reputā cija visos tū risma portā los. … Tomēr ▾ Sveiki! Septembra sā kumā bijā m Grieķ ijā.14 dienas. Valsts ir pā rsteidzoš a, noteikti iesaku to apmeklē t. Ilgi tuvojā mies viesnī cas izvē lei, ziemā nolē mā m, ka dosimies uz Halkidiki pussalu. Labā kais variants no atraš anā s vietas izrā dī jā s Kallikratia (tuvu lidostai un ekskursijā m), un vienī gā č etra š ajā pilsē tā ir viesnī ca Aegean Blue, kurai ir izcila reputā cija visos tū risma portā los.
Un tā arī viss notika: no lidostas izbraucā m 30 minū tē s, ieradā mies reģ istratū rā , kur mū s sagaidī ja Anna un viesnī cas gide Elena. Bet viņ i lū dza sagaidī t istabu, tā pē c laipni aicinā ja mani brokastī s. Un tad sapratā m, ka noteikti atgriezī simies ar papildu mā rciņ ā m: ē diens ļ oti garš ī gs, produkti svaigi, viss ļ oti kvalitatī vs, ē dienu daudzveidī ba. Turklā t bijā m apmierinā ti ar brokastī m un turpmā kajā m dienā m. Kā solī ts, istaba jau bija iztī rī ta. Mē s rezervē jā m istabu ar skatu uz pilsē tu un nemaz nenož ē lojā m: jū ra, protams, ir skaista un pā rsteidzoš a, bet jū rai priekš ā ir ceļ š un vakaros var bū t trokš ņ ains. Mē s esam tā lu no pensionā riem, bet tomē r gribas gulē t mierī gi. Viesnī cā ir arī savi sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, reģ istratū rā var saņ emt pludmales dvieļ us. Vē los atzī mē t lielisko internetu un seifa pieejamī bu numuros bez maksas. Vestibilā ir arī trenaž ieru zā le, peldbaseins, sauna un dž akuzi. Nav komentā ru par pakalpojumu: ī paš nieks Kostas ir lielisks menedž eris un pā rvalda viesnī cu 100%. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs, visi gudri un draudzī gi. Nav arī animā cijas, izklaides, jo viesnī ca ir pilsē tvide un tai nav savas teritorijas.
Arī Kallikratia ciems ir ļ oti kluss: ir pietiekami daudz kafejnī cu, tavernu, bā ru, bet jaunieš i bū s vī luš ies - š eit nav diskotē ku. Netā lu atrodas Saloniki, Petralonas ala, noteikti jā izpē ta visa Kasandra un Sitonija. Mans vī rs tika nosū tī ts uz Atosu, viņ š jau sen sapņ oja nokļ ū t š ajā neticamajā vietā , mē s ar meitu gaidī jā m viņ u viesnī cā , visiem zinā ms. iemeslus.
Viņ i bija apmierinā ti ar atpū tu, ierodoties visiem draugiem un radiem teica, ka Grieķ ija ir viena no labā kajā m vietā m uz zemes!
аватар y_stjusha
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2015. gada jū lija sā kumā. -- Istabas -- Dzī voja 2 istabā s: ar skatu uz jū ru un ar skatu uz pilsē tu. Abi bija izcili. Istabā m ar skatu uz jū ru ir pā ris trū kumi: pa dienu uz balkona spī d saule un ir diezgan karsti sē dē t; tieš i pretī viesnī cai ir ceļ š , protams, nav š oseja, bet diezgan noslogots. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā.2015. gada jū lija sā kumā.

-- Istabas --

Dzī voja 2 istabā s: ar skatu uz jū ru un ar skatu uz pilsē tu. Abi bija izcili. Istabā m ar skatu uz jū ru ir pā ris trū kumi: pa dienu uz balkona spī d saule un ir diezgan karsti sē dē t; tieš i pretī viesnī cai ir ceļ š , protams, nav š oseja, bet diezgan noslogots. Istaba ar skatu uz pilsē tu atradā s sā nis, tā pē c arī jū ra bija redzama, bet pa dienu bija ē na, un uz tā s mē s izbē gā m no karstuma. Kopumā starp viesnī cas ē ku un blakus esoš ajā m mā jā m ir 5 metri, tā pē c nevajadzē tu gaidī t lielu privā tumu.
Istabas ir jaunas un kopumā labas. No mazajiem mī nusiem - duš ā ī ss aizkars, grī da ir apš ļ akstī ta ar ū deni, bet tomē r ā tri izž ū st.
Vannas istabā ir duš as ž eleja, š ampū ns, dvieļ i. Numurā ir arī vienreizē jā s lietoš anas č ī bas.

-- Uzturs --

Daudz augļ u un dā rzeņ u, gardas zivis un gaļ a vakariņ ā s, svaigi konditorejas izstrā dā jumi. Kopumā ē diens ir ļ oti daudzveidī gs - 2 nedē ļ as vakariņ ā s praktiski nebija atkā rtojumu.
Brokastī s glā ze apelsī nu sulas. Tē ja, kafija, karstā š okolā de, ū dens - gan brokastī s, gan vakariņ ā s.

-- Pludmale --

Tī rs, zem lietussargiem ir sauļ oš anā s krē sli. Jū s pē rkat dzē rienu - lietojat to visu dienu. Jū ra ir tī ra, pie krasta ir mazi gliemež vā ki, pā rē jā pludmale ir smilš aina. Pludmales dvieļ us var aizņ emties reģ istratū rā.
Viens trū kums - daudz smē ķ ē tā ju. Bū tu jauki kaut kā du pludmali atdalī t, jo paš i cilvē ki nesaprot, ka cigareš u dū mi nesmē ķ ē tā jiem ir pretī gi.

-- Viesnī cas zona --

Nav hosteļ a zonas. Paš ā viesnī cā papildus numuriņ iem ir restorā ns ar atvē rtu verandu, trenaž ieru zā le (diezgan labi, tomē r nav ī paš i ē rti trenē ties vairā k par 2-3 cilvē kiem, jo ​ ​ ir simulators no 10 sē rijas vienā ), baseins, sauna. Jū s varat doties uz viesnī cas jumtu.

-- Apkalpoš ana --

Viss ir lieliski. Pieklā jī gi un jautri viesmī ļ i bā rā un restorā nā , draudzī gs reģ istratū ras personā ls.
Kad uz ekskursiju bija jā dodas nedaudz agri, tad bez š aubā m ļ ā va paē st brokastis, visu jau sedza mū su ieraš anā s (gā jā m no tū roperatora Mouzenidis Travel, iespē jams, tas ir viņ u nopelns). Ja viņ iem vispā r nebija laika brokastī s, viņ i iedeva pusdienu kastī tes. Tī rī š ana, dvieļ u maiņ a katru dienu, nekā du problē mu.

Kopumā viesnī ca bija ļ oti patī kama, ļ oti iesakā m!
аватар vip.okksana
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien! Mani sauc Aleksandrs. Pirms nedē ļ as es devos uz Grieķ iju darba darī š anā s, kā arī nedaudz atpū tos pie jū ras, "apvienojot biznesu ar prieku". Es apmetos viesnī cā Aegean Blue, kas atrodas Nea Kallikratia, netā lu no Salonikiem, kas ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Labdien!

Mani sauc Aleksandrs. Pirms nedē ļ as es devos uz Grieķ iju darba darī š anā s, kā arī nedaudz atpū tos pie jū ras, "apvienojot biznesu ar prieku". Es apmetos viesnī cā Aegean Blue, kas atrodas Nea Kallikratia, netā lu no Salonikiem, kas ir ļ oti ē rti. Es teikš u no savas pieredzes, ka viesnī ca ir labs Eiropas lī meņ a č etrinieks. Pilsē tas tipa viesnī ca, maza, bez teritorijas, bet pē c dizaina jauna un stilī ga.

Pludmale maza, tī ra, atrodas pā ri ceļ am, dzē rienam tiek nodroš inā ti sauļ oš anā s krē sli un saulessargi.

Ē diens izcils: vienmē r pieejami vairā ku veidu siltie ē dieni, salā ti, plaš a desertu izvē le, augļ i.

WI-FI ir labs signā ls, ā trums pieklā jī gs, kas man bija svarī gi, jo atnā cu ne tikai atpū sties, bet arī strā dā t.

Kvalitatī vs un profesionā ls serviss.

Vakarā var pastaigā ties pa pilsē tu.
Lai arī pilsē tiņ a ir maza, centrā ir daudz veikalu, tavernu, restorā nu – lieliska izvē le, kur pavadī t patī kamu vakaru.

Kopumā uz darbu gā ju veiksmī gi un labi atpū tos. Paldies Aegean Blue Hotel un Mouzenidis Travel par labi organizē to ceļ ojumu.
аватар annmuzychko3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Viens no labā kajiem pilsē tā , ja ne labā kais. Kopumā Kallikratia ir lieliska izvē le, jo no Kasandras un Sithonia nabadzī gie tū risti ekskursijā s lī dz mums nokļ uva tikai 2 stundas, un tad vē l viens ceļ š lī dz galamē rķ im, un viņ i vienmē r devā s ļ oti, ļ oti agri. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Viens no labā kajiem pilsē tā , ja ne labā kais. Kopumā Kallikratia ir lieliska izvē le, jo no Kasandras un Sithonia nabadzī gie tū risti ekskursijā s lī dz mums nokļ uva tikai 2 stundas, un tad vē l viens ceļ š lī dz galamē rķ im, un viņ i vienmē r devā s ļ oti, ļ oti agri.
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā un pludmale pā ri ceļ am, ļ oti ē rta. Pludmale ir ļ oti tī ra un jū ra arī . Septembra sā kumā bija ļ oti silts +32 dienā un ū dens +27. Gandrī z vienmē r saulains, Halkidiki ir 300 saulainas dienas gadā ! Pludmalē ir estakā des gultas, lietussargi, galdi, tas viss ir bez maksas, ja pasū tā t kaut ko no bā ra (par 3 eiro no cilvē ka): kafiju, tē ju, sulas, svaigas sulas, alu, vī nu, saldē jumu, salā tus. Pasū tot vienmē r lī dzi paņ em pudeli ū dens (0.5) bez maksas. Jū s varat arī gulē t uz gultas. Mums tā di bija, bet mē s nekad uz tiem nepā rgā jā m - pie labā m lietā m ā tri pierod. =)
Vairā k par viesnī cu. Numuri ir jauni, tī ri un moderni. Ir ledusskapis, seifs, plazma, satelī ttelevī zija (2 krievu kanā li, balkons ar krē sliem un galdu. Ņ em to ar skatu uz jū ru un kopā kalniem, ieskaitot Olimpu (labā kie numuriņ i, bet atš ķ irī ba nav liels). Bet paturiet prā tā , ka kalni parasti redzami pavasarī un rudenī , vasarā tie ir zilā dū makā .
Ierodoties jū s sagaida ar priecī giem un sirsnī giem smaidiem, visi parā dī s, pastā stī s, palī dzē s, vismaz liks pie dvē seles! ) Personā ls tieš ā m ir visdraudzī gā kais un pieklā jī gā kais no visiem. Daudzi saprot krievu valodu, nevienam nebū s problē mu. Visi zina angļ u valodu. Arī uz viesnī cas rē ķ ina pirmajā vakarā tikā m cienā ti ar vī nu un riekstiem.
Iekš ā ir peldbaseins, bet tur neviens nepeldē jā s. Kam tas vajadzī gs, ja pā ri ceļ am dzidri debeszilā Egejas jū ra.
Gultas veļ a tiek mainī ta katru otro dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, un duš as ž eleja un š ampū ns tiek papildinā ti katru dienu, tā pē c jū s nevarat ņ emt savu. Tā pat kā pludmales dvieļ us, tos izsniedz reģ istratū rā un ik pē c 2 dienā m tos maina pret tī riem.
Brokastis ir bufetes tipa, bet labas, ar daž ā diem ē dieniem. Viss ir garš ī gi, mī l sā ļ umu, un kā rtainā s mī klas izstrā dā jumus, sierus, aukstā s gaļ as, olu ē dienus. Garš ī gs grieķ u jogurts, daudz augļ u, riekstu, konditorejas izstrā dā jumu. ī si sakot, visiem ir viss, pat liela ievā rī jumu izvē le. Labā k neņ emt kafiju no automā ta (pretī gi, man tas nepatī k), bet pasū tiet no viesmī ļ iem, viņ i jums atnes gardu, smarž ī gu pagatavotu kafiju un tas ir bez maksas. Kā arī katru rī tu brokastī s atnes gardu svaigi spiestu apelsī nu sulu! (Es joprojā m nevaru tos aizmirst! )
Vakariņ as teica, ka arī garš ī gas, bet mē s gā jā m ē st tavernā s. Tuvumā tā du ir daudz. Iesaku tuvā kajai krodziņ ai no viesnī cas, kas atrodas krastā , krodziņ š.2 minū š u attā lumā (neatceros nosaukumu, zilos toņ os, iekš ā bija pirā ts). Un pa to paš u lī niju, gandrī z paš ā galā , ir arī krogs jū ras tematikā un zilā krā sā . Š ī s vietas ir labā kā s! Porcijas lielas, vienmē r pā rē damies. Vakariņ as diviem, kurā s parasti ietilpa salā ti, jū ras veltes vai gaļ a, vī ns vai sula, maksā ja aptuveni 20 eiro. Viss ir ļ oti garš ī gs, un beigā s jums tiks piedā vā ts deserts - dā vana no iestā des, tas ir bez maksas.
Kopumā Grieķ ijā viss ir garš ī gi, un jū s nekad nepametī sit izsalcis. Gandrī z viss viņ u ē diens peld ļ oti garš ī gā olī veļ ļ ā . ) Noteikti nogarš ojiet viņ u jū ras veltes, jē ra gaļ u, musaku un jauno grieķ u vī nu. Un arī nopirkt saldumus, medu un olī veļ ļ u, kuras gandrī z nekad netiek eksportē tas uz ā rzemē m.
Var iet arī uz ā trā s ē dinā š anas restorā niem, centrā lajā ielā to ir daudz, tur ir lē tā k, bet mū s tas kaut kā nepievilka. Es gribē ju kaut ko tī ri grieķ u)
Turpat pie viesnī cas ir lē ts veikals (vispirms devā mies uz lielveikalu, jo pē c atsauksmē m lasā m, ka tur ir lē tā kā s cenas, bet š ajā veikalā izvē le ir vē l lielā ka, turklā t daž as cenas ir zemā kas).
Atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, netā lu no Salonikiem. Tur var ē rti nokļ ū t ar autobusu (autoosta atrodas 7 minū š u attā lumā no viesnī cas. Tur labā k iepirkties, Kalikratijā ir dā rgā k. Labā k braukt pirkt kaž okus uz Kastoriju. Ja var paņ emt ar maš ī nu, ņ emiet to un ej pats, tas tev izmaksā s lē tā k. Ar tū ri - tur joprojā m ņ em uz ķ epas, bū s dā rgā k, un caur kaž oku vispā r trī sreiz dā rgā k.
Uz pirkstiem arī labā k pā rvietoties ar auto, bet var nokļ ū t arī ar autobusu, bet parasti ar pā rsē š anos. Tā mē s devā mies uz Kasandru.
Mē s devā mies divā s ekskursijā s: 1. termā lie avoti Aridejā un ū denskritums Edesā.2. Meteora. Man patika abi, otrs noteikti jā apmeklē ! Ekskursijas vadī ja Ambodis un viss bija lieliski, ļ oti interesanti un izzinoš i.
Ja plā no agri doties ekskursijā , paziņ o reģ istratū rā un ī stajā laikā lejā tevi gaidī s brokastis, ne tik bagā tī gas kā parasti, bet ar to pietiek!
Zvaniet arī savam gidam no reģ istratū ras, jo tas netiks iekļ auts jū su rē ķ inā .
Es pat nezinu, ko citu teikt. Viesnī ca lieliska, nav par ko sū dzē ties, apkalpoš ana izcila! Nu Grieķ ija liks iemī lē ties sevī , tā nav tā da kā jebkura cita valsts. Un katrs grieķ is viņ u mī l un viņ ai piestā v, un tam ir iemesls. Š ī ir valsts ar dvē seli. ) Un jū s nevarat palikt vienaldzī gs pret to.
аватар Lara1105
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s kopā ar draugu š ajā viesnī cā no 2012. gada 25. jū nija lī dz 6. jū lijam. Pirms aizbraukš anas bija maz atsauksmju, bet tā s bija labas. Ļ oti priecā jos, ka tur nokļ uvā m. Grieķ ijā š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar draugu š ajā viesnī cā no 2012. gada 25. jū nija lī dz 6. jū lijam. Pirms aizbraukš anas bija maz atsauksmju, bet tā s bija labas. Ļ oti priecā jos, ka tur nokļ uvā m. Grieķ ijā š ī nav pirmā reize, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Istaba lieliska, katrā bezmaksas seifs, viesnī cā skaņ as izolā cija uz "5", tas arī ir ļ oti svarī gi. No balkona paveras skats uz jū ru, pamosties un aizmigt no viļ ņ u trokš ņ iem, ja vien protams, blakus bā rā dā rd mū zika, tad ieslē dz kondicionieri un klusums garantē ts.
Personā ls neuzbā zī gs, ļ oti patī kams.
Paē dā m tikai brokastis, bet ko! Viņ u pavā rs ir burvis! Ē dienkarte ir daudzveidī ga, sā kot no augļ iem, arbū ziem, ā boliem, persikiem, bumbieriem un tā vienmē r. Cep saldo un sā ļ u, daž ā dus sierus. Svaigi spiesta apelsī nu sula katru rī tu. Visu nevar uzskaitī t. . . Izsalcis nepaliks. Vakariņ as pasū tī jā m vienreiz, viss arī virsū !
Pludmale blakus, tī ra, jū ra lieliska, sauļ oš anā s krē sli it kā par brī vu, bet ja pasū tā t par 3 eiro.
Neesmu atgrieš anā s tur, kur jau esmu atpū tusies, atbalstī tā js, bet noteikti te atgriezī š os.
Paldies par labi organizē to mā ju. Viesnī cas ī paš niekam Kostam ī paš i sveicieni no Maskavas.
аватар sigur62
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Grieķ ija. Halkidiki. 3*, brokastis. Š eit ir mū su sā kotnē jie dati, izvē loties viesnī cu. Sā kā m ar tū risma aģ entū rā m. Tur it kā pē c vienoš anā s sā ka piedā vā t "Simeonu". Izlasot daž as savdabī gas atsauksmes par š o viesnī cu Turpravda, viņ i atteicā s. … Tomēr ▾ Grieķ ija. Halkidiki. 3*, brokastis. Š eit ir mū su sā kotnē jie dati, izvē loties viesnī cu. Sā kā m ar tū risma aģ entū rā m. Tur it kā pē c vienoš anā s sā ka piedā vā t "Simeonu". Izlasot daž as savdabī gas atsauksmes par š o viesnī cu Turpravda, viņ i atteicā s. Viņ i sā ka meklē t tā lā k. Un te nejauš i uzdū rā mies aprakstam par jaunu viesnī cu Nea Kalikratia - Aegean Blue Hotel. Kaut kā uzreiz nolē mā m – ejam uz turieni. Un viņ i nekļ ū dī jā s.
Nea Kalikratia, neliela piejū ras pilsē tiņ a, tikai 25 km attā lumā no Saloniku lidostas. Viesnī ca atrodas jū ras krastā , ekspluatā cijā nodota tikai 2010. gada jū nijā . Zvaigž ņ otī ba bū s 4*, bet pirmo gadu vienmē r dod mazā k, tad palielina. Starp viesnī cu un jū ru ir neliels ceļ š ar vieglu vienvirziena satiksmi. Pludmale ir plaš a pē c vietē jiem standartiem, saulessargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, iegā dā joties dzē rienu pludmalē . Var paņ emt minerā lū dens pudeli un visu dienu nogulē t sauļ oš anā s krē slā , mē s neņ ē mā m, jo ​ ​ pludmale ir smilš aina, vienmē rī ga, ir ē rti gulē t uz dvieļ a vai gultas pā rklā ja.
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu.
Interjers ir mierī gā augsto tehnoloģ iju stilā , koks-flī zes-metā ls, nav putekļ ainu paklā ju un smirdī gas plastmasas, pat balkonos koka pī ti krē sli. Trī s stā vi ar diviem Otis liftiem. Istabas ir plaš as, lielā kā daļ a ar skatu uz jū ru, daž as sā nu istabas izskatā s tieš i uz kaimiņ u mā ju, iespē jams, ka tur nav ī paš i ē rti, es nezinu. Numurā ir bezmaksas kondicionieris (lielā kajā daļ ā grieķ u "trī s rubļ i" par to papildu maksa 7e / dienā ), bezmaksas seifs ar elektronisko slē dzeni (atkal, biež ā k tas ir maksas), ledusskapis, televizors - LCD panelis ar divsimt kanā liem (daudz krievu programmu), duš ā - č ī bas un duš as cepures, ziepes, š ampū ns, fē ns, logs no duš as uz istabu ar ž alū zijā m, ļ oti oriģ inā ls. Dvieļ i tiek mainī ti katru otro dienu, gultas veļ a reizi nedē ļ ā . Viesnī cā ir baseins zem jumta, neviens negā ja uz jū ru ir labā k.
Internets. Wi-Fi ir bezmaksas visā viesnī cā un pat pludmalē.
Par to man "Turpravdas" lapā s stā stī ja Vojager ukraiņ u draugs, kurš bija viesojies š ajā viesnī cā mē nesi iepriekš , un mē s jau ceļ ojā m ar portatī vo datoru. No rī ta un vakarā internets ir lē ns, blā vs, ir neē rti runā t Skype, bet ir normā li lietot pastu. Vakarā un siestā , kad grieķ i guļ , internets ir labs. Reģ istratū rā paņ emam kodu, kurā ir lietotā jvā rds un parole, ievadā m to datorā - un uz priekš u. Pē c 2 stundā m tas izslē gsies, mē s paņ emam jaunu kodu - un vē l 2 stundas. Tad pieradā m un paņ ē mā m vairā kus kodus uzreiz uz visu dienu, joprojā m par velti.
Uzturs. Brokastis ir ierastā s - olu kultenis - makaroni / makaroni ar sieru - bekons - siers - š ķ iņ ķ is - feta - olī vas - kruasā ni - jogurti - persiki - tē ja - kafija - sula - piens. Sā tī gi un garš ī gi. Mē s neņ ē mā m vakariņ as, bet tie, kas paņ ē ma, atbildē ja labi. Mē s pusdienojā m Kalikratia piejū ras krogos un restorā nos. Atkal pē c draugu no Turpravdas ieteikuma atradā m brī niš ķ ī gu itā ļ u restorā nu Mambo, kas piedā vā daž ā da veida makaronus un picas un milzī gus salā tus.
Diviem ar vī nu 20.25 eiro, jā ņ em vieni salā ti un divi karsti, vai viena pica no 6 š ķ ē lē m un 2 salā ti. Vī ns visos restorā nos 3 eiro par puslitru, sauss, citu neņ ē mā m. Mambo atrodas Kalikratijas galvenajā laukumā , nosaukumu var redzē t no jebkuras vietas. Vē l divi labi, jau zivju restorā ni - krastmalā no galvenā laukuma virzienā pretī viesnī cai, 50-60 metri. Vienam pie ieejas ir stilizē ti gulbji, bet pie nā kamā sē ž pirā ts (lelle). Garš ī gi grieķ u zivju un jū ras velš u ē dieni - astoņ kā ji, sē pijas, kalmā ri. Tur var arī pasū tī t cū kgaļ as karbonā di uz oglē m, garš ī gus naš ķ us. Nu pie paš as viesnī cas, ja no tā s ejot pa krastmalu uz mola pusi, ir laba Romios krodziņ š , klasiski grieķ u ē dieni. Mē s neē dā m ā trā s uzkodas, bet tā ir un lē ta.
Iepirkš anā s. Kalikratijā ir daudz kaž oku veikalu, visi pā rdevē ji runā krieviski. Uz Kastoriju var aizbraukt pē c kaž oka, bet parasti Kalikratijā var nopirkt vē l lē tā k un labā k, un lū k, kā pē c.
Braucot kaž oku tū rē uz Kastoriju, uzreiz ir skaidrs, ka gids vai grupas vadī tā js ir vienlaikus ar salonu pā rdevē jiem un ī paš niekiem, un tas nav ī paš i slē pts. Nav daudz laika izvē lē ties un kaulē ties, un pā rdevē ji cenas ī paš i neatlaiž . Gluž i pretē ji, Kalikratijā jū s varat klī st pa š iem saloniem katru vakaru, bez satraukuma izvē loties un kaulē joties: ja jū s š odien nekaulē jā ties, es atbraukš u rī t vai aizieš u uz citu salonu. Visi mū su kaimiņ i pirka, ko gribē ja, mē s nebijā m izņ ē mums.
Pā rtikas veikalos gards turku gardums, daž ā da halva un grieķ u medus kā rbā s. Alkohols - anī sa degvī ns "Uzo" (smarž o pē c zā lē m, pektusī ns) un konjaks "Metaxa", ļ oti pieklā jī gs. Katras pilsē tas nomalē ir Vā cijas Lidl tī kla veikali ar lē tā m precē m.
Animā cija. Principā kā tā da nav. Tas iepriecina relaksē još u brī vdienu cienī tā jus, neviens netraucē.
Kalikratijā jaunieš iem bū s garlaicī gi, izklaides nav, tikai zem apš aubā mas reputā cijas viesnī cas logiem, krogs "Brī vī ba" ar kaut kā diem dī vainiem mē miem pusplikiem apmeklē tā jiem, no piektdienas lī dz svē tdienai ir trokš ņ ains, grieķ i gaismā to uz augš u. Grieķ iem ir arī ī paš s š iks braukt automaš ī nā ar atvē rtiem logiem un milzī gu zemfrekvences skaļ runi ar grieķ u repu, kas ieslē gts uz pilnu jaudu. Un, ja grieķ is ieraudzī s draugu no maš ī nas, viņ š skaļ i pī kstē s. Eiropieš i ar austrumniecisku temperamentu.
Autonoma. Ja apnī k gulē t pludmalē un staigā t pa kaž okā du saloniem, ņ em maš ī nu un brauc. Mē s paņ ē mā m Matiz ar automā tisko pā rnesumkā rbu un gaisa kondicionē tā ju uz 4 dienā m par 45 e / dienā . Stilī ga meitene no Mouzenidis brauca ar automaš ī nu no Salonikiem tieš i uz viesnī cu. Atgriezties ir vē l vienkā rš ā k: ceturtajā dienā vē lu vakarā iemetu reģ istratū rā maš ī nas atslē gu, no rī ta paskatī jos no balkona - maš ī nas nebija, meitene ar to aizveda kā dam blakus.
Apceļ ojā m Halkidiki pussalas "pirkstiem", piedzī vojā m sajū smu no klintī m caurspī dī gajos Kasandras lī č os un no bezgalī gajā m Sitonijas sniegbaltajā m pludmalē m. Ar to ir viegli braukt, tikai jā ņ em no mā jā m navigators, labi zī mē un runā . Ir grū ti sekot ceļ a zī mē m, vietē jie gopņ iki zī mē uz tā m savus "grafiti", visas zī mes un pat zī mes ir uzkrā sotas. Ceļ i š auri, bet gludi, bez bedrē m. Pa ceļ am paņ ē mā m pienu (1e/litrs) un gardus grieķ u smalkmaizī tes.
Halkidiki pussalā ir daudz skaistu klosteru un baznī cu, tie ir brī vi atļ auti visur, tikai siesta laikā - no 14 lī dz 18 stundā m - nekur nevar nokļ ū t, visi grieķ i guļ , valsts paraž a.
Septembra beigā s laiks kļ uva lī dzī gs rudenim: dienā joprojā m ir ļ oti silts, bet vakarā jā velk ž akete.
Kalikratijā visi arī ļ oti slavē ja Aqua Mare viesnī cu, tā kopumā ir 2 *, bet visi par to runā ļ oti, ļ oti labi.
Mums patika Kalikratia.
Tā ir laba atpū ta vecā kiem cilvē kiem un ģ imenē m ar maziem bē rniem.
В монастыре Балкон Бассейн под крышей Церковь Св.Димитрия Солунского в Салониках Пляж с мелким песком. Места есть всегда. Холл, ресепшн ТВ Наша прокатная малышка
аватар malamata
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Liela kompā nija, 6 cilvē ki, nolē mā m steigties uz Grieķ iju. Prasī bas viesnī cai bija visvienkā rš ā kā s: protams, Halkidiki, un 3-4 zvaigznes un, kas nav mazā k svarī gi, pieņ emama cena. Mums izdevā s izvē lē ties viesnī cu un pat rezervē t tajā. … Tomēr ▾ Liela kompā nija, 6 cilvē ki, nolē mā m steigties uz Grieķ iju. Prasī bas viesnī cai bija visvienkā rš ā kā s: protams, Halkidiki, un 3-4 zvaigznes un, kas nav mazā k svarī gi, pieņ emama cena. Mums izdevā s izvē lē ties viesnī cu un pat rezervē t tajā.3 istabas, tajā paš ā stā vā . Viesnī ca saucā s Aegean Blue Hotel. Tas, kā uzzinā jā m, tika nodots ekspluatā cijā tikai 2010. gadā . Nav grū ti uzminē t, ka viesnī ca ir svaiga, iekš ā viss ir moderns un jauns. Neapš aubā ms pluss ir tas, ka vienmē r ir patī kami atrasties blakus tī rī bai un svaigumam. Tomē r, protams, liels viesnī cas pluss ir tā s tuvē jā atraš anā s vieta (manuprā t, to sauc par pirmo lī niju)
Istabas tī ras, stilī gas (patika tas, ka netaupī ja uz interjeru - nekas nav no plastmasas, pat balkona krē sls ir pī ts) istabā ir ledusskapis, TV (daudzi kanā li, ir pat krieviski, bet saprotamu iemeslu dē ļ neskatī jā mies), vannas istabas - spī d. Tī rī š ana un veļ as maiņ a - kā paredzē ts.
Man ir radoš a profesija, un kopumā es nekad nepā rstā ju strā dā t, pat atvaļ inā jumā (kad darbs ir prieks, tas nav grū ti). Patiesī bā tieš i š ī iemesla dē ļ man bija ā rkā rtī gi svarī gi, lai viesnī cā bū tu internets, proti, WiFi. Man likā s, ka esmu vienī gais tik "traks" - atvaļ inā jumā ar portatī vo datoru, bet nē...Bija ļ oti daudz cilvē ku ar buč iem, telefoniem un citā m ierī cē m interneta piekļ uvei. Pilnī gi nekas pā rsteidzoš s: galu galā bezmaksas WiFi bija visā viesnī cā , pat pludmalē .
Ē diens. Brokastis - visstandartā kā s (olu kultenis, makaroni, visā di sieri, desiņ as, piena produkti utt. ) Vakariņ as neņ ē mā m - negribē jā m pieķ erties viesnī cai. Bet mē s runā jā m ar tiem, kas ē da viesnī cā , viņ i saka, ka bija garš ī gi. Mē s paš i ē dā m galvenokā rt Kalikratijas piejū ras restorā nos un krodziņ ā s. Esam izvē lē juš ies turpat vienu itā ļ u restorā nu Mambo. Cenas visā s vietā s, kur esam bijuš i, ir pieņ emamas, vidē ji 25-30 eiro par diviem. Ir arī ā trā s uzkodas, un vispā r par smieklī gā m naudā m - mums reizē m bija uzkost arī ceļ ā .
Es nevaru teikt, ka viesnī ca ir pilna ar vakara izklaidē m, trokš ņ ainā m diskotē kā m un naktsklubiem, bet kur pavadī t laiku. Netā lu no viesnī cas atrodas iestā de (nezinu, kā to precī zā k nosaukt, vai tas ir klubs, jumta segums, galu galā bā rs), ar nosaukumu "Brī vī ba". Protams, to nevar salī dzinā t ar lielpilsē tu klubiem, pie kuriem esam pieraduš i, bet mums tur bija ļ oti jautri. Bā ra cenas arī labas.
Paņ ē mā m 2 maš ī nas, jo gribē jā m atseviš ķ i apskatī t daž us apskates objektus – Halkidiki ir slavena ar saviem klosteriem un baznī cā m. Kopumā ar braucieniem bija apmierinā ti.
Kopumā tiecā mies pē c klusā m brī vdienā m, pludmales priekiem un atrautī bas no metropoles ritma. Mē s saņ ē mā m tieš i to. Viesnī ca Aegean Blue ir lieliska vieta ģ imenes brī vdienā m. Mierī gs, bet ne garlaicī gs – zelta vidusceļ š starp rā mo vientulī bu un citu kū rortu trakulī go ritmu.
аватар D1mon
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Faktiski viesnī ca ir 4 *, pilnī gi jauna. Kā paš i grieķ i teica labā ko In Nea Kallikratia. … Tomēr ▾ Faktiski viesnī ca ir 4 *, pilnī gi jauna. Kā paš i grieķ i teica labā ko In Nea Kallikratia.


iemiesojums ir.toplova
Uzzināju, ka izrakstīšanās no viesnīcas plkst.12.00. Un lidmašīna - pulksten 21.00. Kā būt un kur palikt pirms izbraukšanas.Mums līdzi būs bērns.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
iemiesojums ir.toplova
Kā saviem spēkiem tikt līdz Salonikiem.Vai pilsētā ir atrakciju parks bērniem,zoodārzs.Kādas interesantas lietas var apskatīt.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ir.toplova
kā ar dzeramo ūdeni viesnīcā.vai ir dzesētāji kur var dabūt ūdeni.
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums ir.toplova
kuru skrējienu izvēlēties: 10. vai 20. jūnijs Ceļojam ar bērnu.
11 gadiem atpakaļ  •  7 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой отель открылся для отдыхающих в 2010 году. Расположен в живописном курортном городке Калликратия, особенно популярном среди тех, кто желает совместить пляжный отдых с приобретением шубы. С балконов большинства номеров открывается чудесный вид на море и величественную гору Олимп. Уютные номера, богатая и разнообразная греческая кухня гарантируют беззаботный и приятный отдых.

Atrašanās vieta Город Неа Калликратия, в 25 км от аэропорта «Македония» г. Салоники (в 20 мин. езды). Автобусная остановка в 300 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж напротив, в 10 м от отеля (отмечен голубым флагом). Есть кабинки для переодевания, дежурят спасатели.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории ресторан, 2 бара (в лобби и на пляже), крытый бассейн терраса для загара, охрана, зал на 100 чел., подземный паркинг. Доступна доставка еды и напитков в номер, услуги такси, обслуживание номеров. Есть камера хранения багажа, факс/ксерокс, кондиционер, отопление. Стойка регистрации работает круглосуточно. Курение на всей территории запрещено. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Размещение детей в отеле не предусмотрено.
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 57 номеров. Есть звукоизолированные номера.

Istabās

меблированный балкон, телевизор со спутниковыми каналами, ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями, бесплатный Wi-fi, сейф, холодильник, телефон, кондиционер, отопление

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase (ne visās istabās)
Adrese Kallikrateia, Halkidiki, Greece
Tālruņi: +30 23990 20160
Tīmekļa vietne: Aegean Blue Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.