Ziemeļgrieķijas plašumi

Rakstīts: 9 augusts 2013
Ceļošanas laiks: 13 — 20 jūlijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Lieliska viesnī ca, ko izvē lē jies Labirints – jū s pats neiedomā sities par š o reģ ionu: Aleksandropoli. Tagad tur lido Egejas jū ras lī nijas. Un tā pilsē tā angliski runā maz cilvē ku, drī zā k satiksi tos, kas runā krieviski. Fraki Palace ir viesnī ca netā lu no pilsē tas, nevis paš ā pilsē tā , bet desmit minū š u braucienā ar autobusu.
Piekrastē ap Fraki pili jū s nevarat redzē t citas viesnī cas, atklā tas vietas. Plaš a teritorija ar zaļ u zā lienu. Atvē rta jū ra no balkona. Ļ oti sā ļ š . Ar Samotraces salas kontū rā m priekš ā .
Bija bagā ta ekskursija pa reģ ionu: pilsē tas Kavala un Xanthi, ļ oti autentiskas, kalnā virs jū ras, Samothraki sala, kur ir daudz kazu un tā s visas ir vā rī tas - un gleznaini ū denskritumi, prā mis tieš i no Aleksandropoli, Tasos, neticami zaļ š ar ļ oti siltu ū deni kopš sekluma - prā mis no Kavalas un no Keramoti. Stambula atrodas tā dā paš ā attā lumā kā Saloniki.

Viesnī cā nesen ir ieviests all incl un Salute klubs, un tie darbojas labi. Mani ī paš i iepriecina ī stas kafijas pā rpilnī ba no rī ta lī dz vakaram. Saldē jums, vietē jie dzē rieni, plaš s ē dienu klā sts un neaizstā jams grils vakariņ ā m. Iekļ auts turku pirts, trenaž ieru zā les un laba interneta savienojuma izmantoš anā no jebkuras vietas.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар