Aristea Hotel 2*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.210
№4 viesnīcas reitingā Elounda
6.3 Numurs
7.6 apkalpošana
7.5 Tīrība
6.0 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Neliela ekonomiska viesnīca populārās kūrortpilsētas Elundas centrā, blakus centrālajam laukumam ar daudziem veikaliem, bāriem, suvenīru veikaliem un tradicionālajiem grieķu krodziņiem. Viesnīca pieder Pouļu ģimenei, kas nāk no Elundas ciema. Atklāta 1975. gadā, pēdējā renovācija veikta 2017. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas, kas aprīkota ar liftu. Istabu logi ar skatu uz ielu, viesnīcas pagalmu vai jūru.Piemērots klusai ekonomiskai atpūtai.Vairāk →
аватар robert50050
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta atraš anā s vietas dē ļ . Pē c atsauksmju izlasī š anas mē s devā mies neapmierinā ti. Atkal katram ir savs viedoklis. Ierados viesnī cā dabū ju istabiņ u ar skatu uz jū ru un uzreiz viss iepatikā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta atraš anā s vietas dē ļ .
Pē c atsauksmju izlasī š anas mē s devā mies neapmierinā ti.
Atkal katram ir savs viedoklis.
Ierados viesnī cā dabū ju istabiņ u ar skatu uz jū ru un uzreiz viss iepatikā s.
Viesnī ca ir sena mā jī ga ligzda.
Vē los paskaidrot par viesnī cas tī rī bu, telpu ikdienas uzkopš anu un visa personā la ļ oti labo attieksmi.
Ī paš s paldies krieviski runā još ajai administratorei
Seiko kundze. Un viesnī cas saimniece Marijas kundze. Viņ i vienmē r palī dzē s jums izvē lē ties automaš ī nu nomu un konsultē s par tū risma marš rutiem pa salu.
Apkā rt milzī gs skaits restorā nu ar daž ā dā m cenā m un ē dienu izvē li.
Paš ā pilsē tā ir klusa pludmale, kurā nekad nav viļ ņ u un vē ja.
Mē s labprā t atgrieztos un liels paldies par to, ka padarī jā t mū su uzturē š anos tik ē rtu.
Отель и принадлежащий ему ресторан. Вид на отель с центрального входа Вид из номера Панорамный вид из номера
аватар ivansayuk88
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tika piedā vā tas tikai divas istabas: skats uz ceļ u un pagalmu. Neviens nepiedā vā ja skatu uz jū ru. Brokastis vienmuļ as, kafija – lieliska. Gaisa kondicionē tā js bez tā lvadī bas pults, proti, to nav iespē jams izmantot. Reģ istratū rā var iegā dā ties tikai pulti par 5 eiro dienā. … Tomēr ▾ Tika piedā vā tas tikai divas istabas: skats uz ceļ u un pagalmu. Neviens nepiedā vā ja skatu uz jū ru.
Brokastis vienmuļ as, kafija – lieliska.
Gaisa kondicionē tā js bez tā lvadī bas pults, proti, to nav iespē jams izmantot. Reģ istratū rā var iegā dā ties tikai pulti par 5 eiro dienā.
Viesnī ca nodarbojas ar reketu. Nepiecieš ama lielā ka maksa kā tū risma nodoklis, nevis 0.5 eiro 1.5 par uzturē š anā s dienu. To motivē tas, ka viesnī cai ir trī s zvaigznes, bet neviens neuzrā da nekā dus dokumentus. Tū risma aģ entū rai, kurā iegā dā jā ties kuponu, vispā r nav nekā das informā cijas un tā nepalī dz atrisinā t š o problē mu.
Istabā duš ā tika atrasts liels tarakā ns.
Vienī gā viesnī cas priekš rocī ba - tuvu pludmalei un autobusu pieturai.
аватар oms110586
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
"++" 1. Lieliska atraš anā s vieta 2. Brī niš ķ ī gs skats pa logu 3. Lieliski piemē rots ** istabai - vienkā rš as, bet pamatī gas mē beles, laba gulta, pieklā jī gs neliels ledusskapis, fantastisks balkons ar galdu un krē sliem, ļ oti tī ra un kvalitatī va ikdienas uzkopš ana 4. … Tomēr ▾ "++" 1. Lieliska atraš anā s vieta 2. Brī niš ķ ī gs skats pa logu 3. Lieliski piemē rots ** istabai - vienkā rš as, bet pamatī gas mē beles, laba gulta, pieklā jī gs neliels ledusskapis, fantastisks balkons ar galdu un krē sliem, ļ oti tī ra un kvalitatī va ikdienas uzkopš ana 4. diezgan pacieš ams ** brokastī m - kafija/tē ja. svaiga maize, sviests, siers, stilbiņ š - rī ta normā m. 5. ļ oti pretimnā koš a viesnī cu ī paš nieku ģ imene - liels paldies
"-" 1. ja dabū ji istabu ar skatu uz jū ru un tas tev kategoriski neder - nekrī ti izmisumā , pajautā saimniecei, un ja viņ ai bū s brī vas istabas, viņ a tevi noteikti pē c pā ris dienā m pā rcels 2. wifi tikai reģ istratū rā.3. slikts TV un nestabils signā ls, bet tas nav karš
Kopumā viss bija ļ oti labi! liels paldies Aristea.
аватар sobolevskiy1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Nav piemē rots ballī š u jaunieš iem, visi pā rē jie laipni gaidī ti, viss blakus, viesnī ca paš ā centrā . … Tomēr ▾ Nav piemē rots ballī š u jaunieš iem, visi pā rē jie laipni gaidī ti, viss blakus, viesnī ca paš ā centrā .
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Personā ls ir draudzī gs. Pilnī bā atbilst tā divā m zvaigznē m. Istabu ar skatu uz pagalmu es novē rtē tu ar 4. Istaba ir maza. Balkona praktiski nav. Uz tā var uzlikt tikai izkā rnī jumu. Numurs ar skatu uz jū ru - 5. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir mā jī ga un tī ra. Personā ls ir draudzī gs. Pilnī bā atbilst tā divā m zvaigznē m. Istabu ar skatu uz pagalmu es novē rtē tu ar 4. Istaba ir maza. Balkona praktiski nav. Uz tā var uzlikt tikai izkā rnī jumu. Numurs ar skatu uz jū ru - 5. Vairā k nekā ar skatu uz pagalmu un ar pilnu balkonu. Bet tas arī maksā vairā k.
Pludmale atrodas 3 minū š u gā jiena attā lumā . Pludmale ir smilš aina un tī ra. Arī ū dens ir tī rs. Jo Elounda atrodas slē gtā lī cī , jū ra vienmē r ir mierī ga. Pats ciemats ir neliels, viena iela stiepā s gar krastu. Izklaide praktiski neeksistē . Autobusi uz Agias Nikolaos kursē ar aptuveni 1 stundas intervā lu. Cena 1.5 eiro. Pirmais autobuss ir 7.40, pē dē jais ir 20.00. Taksometrs kursē no 7:00. Cena uz Agias Nikolas 12 eiro.
Auto noma no 45 eiro/dienā , lai gan 163 eiro/nedē ļ ā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ļ oti pieticī ga viesnī ca. Pirmajā dienā viņ i bija vienkā rš i š okā . Un tad viņ i pieraduš i. Bet par 10 tū kstoš iem uz cilvē ku nedē ļ ā , kopā ar lidojumu, tas ir diezgan pamatoti. Istaba ir maza, no jums nav skata uz jū ru. … Tomēr ▾ Ļ oti pieticī ga viesnī ca. Pirmajā dienā viņ i bija vienkā rš i š okā . Un tad viņ i pieraduš i. Bet par 10 tū kstoš iem uz cilvē ku nedē ļ ā , kopā ar lidojumu, tas ir diezgan pamatoti. Istaba ir maza, no jums nav skata uz jū ru. Dvieļ i nobruž ā ti. Bet veļ u maina. ))) Prusaku neredzē jā m. Ū dens spiediens tieš ā m ir ļ oti vā jš , bet Krē tā vispā r ir problē ma ar ū deni.
Brokastis - maize, sviests, kukurū zas pā rslas. Siers un š ķ iņ ķ is nav ē dami. Bet kafija ir lieliska. Ja jums ir ierobež ota nauda, ​ ​ tad ņ emiet lī dzi visu, kas no ē diena nebojā jas. Veikalos produkti ir 2-3 reizes dā rgā ki nekā pie mums.
Visu klā j jū ra. Tas ir brī niš ķ ī gs! Stundā m nevar izkļ ū t! Un ja tev ir maš ī na, tad tu tikai nakš ņ osi istabā . Kā pē c tad par lielu naudu vajag piecus?
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī ca nav 2 zvaigž ņ u. Skats no istabas uz ceļ u vai pagalmu. Numuri ar skatu uz jū ru ir paredzē ti tikai ES tū ristiem. Nemitī gais automaš ī nu un motociklu troksnis, kā arī iereibuš ie tū risti neļ auj gulē t. Ū dens spiediens jaucē jkrā nā ir ļ oti vā jš . … Tomēr ▾ Viesnī ca nav 2 zvaigž ņ u. Skats no istabas uz ceļ u vai pagalmu. Numuri ar skatu uz jū ru ir paredzē ti tikai ES tū ristiem. Nemitī gais automaš ī nu un motociklu troksnis, kā arī iereibuš ie tū risti neļ auj gulē t. Ū dens spiediens jaucē jkrā nā ir ļ oti vā jš . Ū dens no diviem vienā das temperatū ras krā niem (silts). Brokastis ir ļ oti vienmuļ as (tē ja, kafija, piens, maize, siers, š ķ iņ ķ is, musli un ievā rī jums pē c izvē les). Š ķ iet, ka viņ i mū s visur izglā ba. Pū ta pastā vī gs vē jš (jū lijs, augusts), par ko tū risma aģ entū rā netika brī dinā ts. Nav kur spē lē t. Nav parka, pastaigu celiņ u un ietvju. Tikai kafejnī cas un veikali. Briesmī gā kais brī dis ir tas, ka istabā tika noķ erts milzī gs tarakā ns (4-5 cm).
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
ļ oti silta atmosfē ra skats uz jū ru ir vienkā rš i super ja paveicas ar istabu, 5 minū tes lī dz pludmalei pludmale ir tī ra, maz cilvē ku, nav krievu, tikai pasaka, 5 dienas jū rā , tad ī rē t auto un brauciet uz vietā m kur neved piesū cekņ us tū ristus, ceļ š ir pasaka , vietas, seviš ķ i klosteri, nebaidos teikt svē tvietas, visa Grieķ ijas vē sture, kā mā cī bu grā matā nav iespē jams aprakstī t, bijā m ar mana sieva un dē ls, ē dī sim vē l 2 reizes, ja Dievs dos, viesnī cas saimniece, Marijas jaunkundze, laipnī ba un rū pes, iesaku visiem pirms ceļ ojuma, iegā dā jieties grā matu Krē ta ar cieņ u, Dima Maš a Deivids pirms tikš anā s uz Hellas zemes. … Tomēr ▾ ļ oti silta atmosfē ra skats uz jū ru ir vienkā rš i super ja paveicas ar istabu, 5 minū tes lī dz pludmalei pludmale ir tī ra, maz cilvē ku, nav krievu, tikai pasaka, 5 dienas jū rā , tad ī rē t auto un brauciet uz vietā m kur neved piesū cekņ us tū ristus, ceļ š ir pasaka , vietas, seviš ķ i klosteri, nebaidos teikt svē tvietas, visa Grieķ ijas vē sture, kā mā cī bu grā matā nav iespē jams aprakstī t, bijā m ar mana sieva un dē ls, ē dī sim vē l 2 reizes, ja Dievs dos, viesnī cas saimniece, Marijas jaunkundze, laipnī ba un rū pes, iesaku visiem pirms ceļ ojuma, iegā dā jieties grā matu Krē ta ar cieņ u, Dima Maš a Deivids pirms tikš anā s uz Hellas zemes.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Nathalie83
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s ar draugu atpū tā mies Eloundā.2008. gada septembrī , kad devā mies uz turieni, mē s pat neiedomā jā mies, ka š is ir moderns ciemats santī miem un iemī lē juš iem pā riem, tā pē c jaunieš iem, kas vē las pavadī t laiku, nav vietas. … Tomēr ▾ Mē s ar draugu atpū tā mies Eloundā.2008. gada septembrī , kad devā mies uz turieni, mē s pat neiedomā jā mies, ka š is ir moderns ciemats santī miem un iemī lē juš iem pā riem, tā pē c jaunieš iem, kas vē las pavadī t laiku, nav vietas. pati viesnī ca tieš ā m velk tikai 2 zvaigznes, tā kā istaba nav ī paš i labi uzkopta, un ē diens nav ī paš i labs. Bet Krē ta tieš ā m ir ļ oti skaista, piemē ram, Retimnā , vai Hanijā , iesaku visiem ī rē t auto, pē c 3 dienā m var apbraukt reģ ionus.
аватар Yulia62
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
No Herakion lidostas ar transfē ru ieradā mies 1.5 stundā s. Pilsē ta ir klusa galvenokā rt pusmū ž a pā riem vai pensionā riem (vā cu pensionā ri daudz atpū š as! ), kuriem nav nepiecieš ams iet uz diskotē kā m, bet svarī ga ir jū ra bez viļ ņ iem (kad citviet ir ļ oti vē trains, tas ir š eit lī cī vienmē r ir kluss). … Tomēr ▾ No Herakion lidostas ar transfē ru ieradā mies 1.5 stundā s.
Pilsē ta ir klusa galvenokā rt pusmū ž a pā riem vai pensionā riem (vā cu pensionā ri daudz atpū š as! ), kuriem nav nepiecieš ams iet uz diskotē kā m, bet svarī ga ir jū ra bez viļ ņ iem (kad citviet ir ļ oti vē trains, tas ir š eit lī cī vienmē r ir kluss). Lī dz pludmalei ejiet 3-4 minū tes. Lī dz pussalai var aiziet kā jā m, gar jū ru ir pastaigu promenā de.
Bet principā tuvumā ir diskotē ka Katafigio - labs aprī kojums, ir krievu mū zika - bet cilvē ku nav vispā r. Tā pē c, ja parā dī sies vē lme dejot, tad vari dejot lī dz nokritī si un dī dž ejs uzliks mū ziku tikai tev, un par optimismu un labu deju tev uzdā vinā s bezmaksas bezalkoholisko dzē rienu, bet viesmī le iemā cī s kā dejot sertaki.
Viesnī cai nav savas teritorijas, bet ieeja no tā s ir no ielas (tajā paš ā pusē ir bufete, kur no rī ta pasniedza brokastis) un uz krastmalu uz Calidon restorā nu - tajā vakariņ ojā m. Pretī viesnī cai ir interneta kafejnī cas un vietē jo rokdarbnieč u veikali. Tajā paš ā galvenajā ielā ir daudz suvenī ru veikalu, tuvā k pludmalei ir milzī gs skaits kafejnī cu. Grieķ u kafija maksā.1, 5 -2.5 eiro, grieķ u salā ti 4-5 eiro (liela porcija! ), Karstais ē diens 6-9 eiro. Ir 7 lielveikali (tā viņ i sauc mazus veikalus ar daudzveidī gu sortimentu). Auto nomu var rezervē t tieš i viesnī cā , mierī gi un bez problē mā m.
Normā ls skaitlis. Bet, kad logi ir vē rsti uz ielu, tad no 6 rī tā ir trokš ņ ains, jo garā m brauc lieli autobusi un ik pa laikam kravas maš ī nas, bet tad mazliet pierod. . . Lai gan labā k rezervē t istabu ar skatu uz jū ru vai pagalmu. iepriekš (bet tad uz balkona nav galda un krē slu). Diezgan maza istabiņ a duš ai, bet acī mredzot tā pē c viesnī ca pieder 2 zvaigznē m, citā di bū tu diezgan pavilkusies uz 3.
Draudzī gā saimniece Marija un viņ as mazā krievvalodī gā asistente Seka vienmē r atbildē ja uz visiem lū gumiem un jautā jumiem. Ar tā lsatiksmes telefona karti drī kstē ja zvanī t tieš i no istabiņ as (karte 5 eiro ar dzē š amu kodu). Istaba tika iztī rī ta labi. Dvieļ i un veļ a mainī ta pē c vajadzī bas.
Restorā nā vakariņ as pasniedza krieviski runā još s viesmī lis. Manuprā t, 2 zvaigž ņ u ē diens ir ļ oti labs, puspansija. Brokastis ir pieticī gas, bet ļ oti glī ti pasniegtas: svaiga maize un smalkmaizī tes ir pā rklā tas ar salvetē m, siers un desa tiek pievienota ē dot. Bija arī kukurū zas pā rslas, piens, sula, trī s veidu ievā rī jumi, kafija, tē ja, reizē m jogurts ar medu - principā pietika lī dz vakariņ ā m. Vakariņ as restorā nā ar viesmī li. Lielas porcijas: vispirms karstā uzkoda (piemē ram, zaļ ā s pupiņ as) vai biezzupa, tad salā ti (pamī š us pa dienā m: tomā ti ar sī poliem, gurķ i ar zaļ umiem, kā posti ar burkā niem) un galvenais karstais ē diens: gaļ a, kotletes, zivs vai musaka. . Arī deserts vai auglis. Mē s ē dā m daudz no tā . Un puslitrs vietē jā vī na restorā nā maksā.4, 5 eiro. Krieviski runā još s viesmī lis Akims vienmē r jautri apkalpoja un varē ja pastā stī t arī par vietē jiem ē dieniem vai veikaliem, par ko viņ am liels paldies.
Ū dens jū rā ir ļ oti tī rs, jū ra vienmē r mierī ga. Smiltis ir rupji pelē cī gas, pie ieejas jū rā vietā m ir akmeņ i, bet vienmē r tuvumā var atrast smilš ainu ieeju. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par 2 eiro, nauda tiek vā kta pulksten 12 un pulksten 3 pē cpusdienā . Tā pē c no rī ta un vakarā vienmē r var apgulties bez maksas. Un ja samaksā ji, bet gribi iet pusdienot, droš i atstā j dvieli uz solā rija, neviens solā riju nepacels un nepaņ ems.
Laba viesnī ca tiem, kam nepatī k pū ļ i. Kurš nā k atpū sties nevis sē dē t viesnī cas teritorijā , bet tikai nakš ņ ot tajā . Lieliska jū ra tiem, kas vē las peldē ties katru dienu un kuriem nepatī k spē cī gi viļ ņ i.
Labs serviss. Prieks par krievvalodī go darbinieku klā tbū tni.
Mē s braucā m ar maš ī nu uz 3 dienā m (pasū tī jā m tieš i viesnī cā ) - no Elundas devā mies uz Sitia un Vai (no visā m citā m pilsē tā m tas ir daudz tā lā k), uz Ierapetru, uz Heraklionu un Knosas pili, uz Retimnu, uz Lassithi ieleja.
Izī rē jot automaš ī nu, tiek izsniegta salas karte - tajā var orientē ties bez problē mā m, lai gan daž kā rt š eit gandrī z paš ā pagriezienā tiek uzstā dī ti virzienrā dī tā ji. 800 km nobraucā m 3 dienā s. Diezgan labi ceļ i. Lai gan serpentī ns daž viet ir pieklā jī gs))) Mē s nedevā mies ekskursijā s, mē s izvē lē jā mies klī st paš i. Mazā kā Fiat maš ī na mums izmaksā ja 85 eiro uz 3 dienā m (ar pilnu apdroš inā š anu) + benzī ns 45 eiro. Viņ a lieliski vilka 3 pieauguš os un attī stī ja ā trumu uz š osejas lī dz 120 km (neaizmirstiet piesprā dzē ties! )
Mums bija lieliska brī vdiena! Bet mē s neiesakā m jaunieš iem doties uz Elundu - tas bū s garlaicī gi. Labā k uz Maliju vai Hersonē zi, kur dzī ve rit pilnā sparā .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Spinalongas sala
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Krēta – Elunda
Arhitektūra, Daba, Stats

Небольшой экономичный отель в центре популярного курортного городка Элунда, рядом с центральной площадью с множеством магазинов, баров, сувенирных лавок и традиционных греческих таверн. Отель принадлежит семье Poulis, которая родом из деревни Элунда. Открыт в 1975 году, последняя реновация проведена в 2017 г. Состоит из одного 3-хэтажного корпуса, оборудованного лифтом. Окно номеров выходят на улицу, во внутренний двор отеля, либо на море.Подходит для спокойного экономичного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен на о. Крит, в посёлке Элунда, в 9 км от г. Агиос-Николаос. Расстояние до международного аэропорта Ираклиона «Н. Казандзакис» — 70 км, аэропорта г. Ханья — 216 км. Автобусная остановка находится всего в 50 метрах от отеля. Лодочная станция для катеров до острова Спиналонга находится рядом с отелем. Всего в нескольких метрах от отеля, множество небольших магазинов, почтовое отделение и банк.
Pludmales apraksts Общественный пляж в 200 м от отеля. Пляжные полотенца не предоставляются.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, сейф на ресепшн (платно), факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi в общественных зонах бесплатно, зал для завтрака (на первом этаже в лобби), 1 бар, ТВ-уголок в лобби, сувенирный магазин.

У семьи Poulis также есть 3 ресторана — 2 из которых расположены в Элунде — Kalidon и Poulis, а 3-й ресторан Captain Nikolas в соседней деревне под названием Плака (в 5 км).

Ресторан Kalidon расположен на первом этаже отеля Aristea на берегу моря. Критская и интернациональная кухня, морепродукты, меню a'la carte.

Ресторан Poulis расположен всего в 20 метрах от отеля на берегу моря. Греческая и интернациональная кухня, меню a'la carte.

Ресторан Captain Nicolas расположен в деревне Плака (в 5 км от Элунды). Критская и интернациональная кухня, морепродукты, меню a'la carte.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детская кроватка (по запросу, бесплатно), детское меню в ресторане (по запросу).
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека.
  • velosipēdu noma  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 33 номера. Из некоторых номеров открывается вид на море, а другие выходят на дорогу или во двор отеля:

4 Single Room (16 м2, макс. 1 чел., балкон — в 3 номерах, в одном — окно);

29 Double Room (20 м2, макс. 3 чел., балкон — в 28 номерах, терраса — в 1).

Istabās

Душ, фен, туалетные принадлежности, кондиционер (платно), телевизор, спутниковое ТВ, прямой телефон, радио, мини-холодильник, стол и стулья, балкон. Уборка в номере: ежедневно, смена постельного белья: 2 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Andrea Papandreou, 3, Elounda 72053, Greece
Tālruņi: Tel: +302841041300 Fax: +30 28410 41302
Tīmekļa vietne: Aristea Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.