Tui Blue Elounda Village 5*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№2 viesnīcas reitingā Elounda
7.7 Numurs
7.7 apkalpošana
6.7 Tīrība
8.3 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīcas galvenā ēka celta 1989. gadā. 2008. gadā tika veikts pilnīgs remonts un pievienota jauna viesnīcas daļa. Ēkas ar Deep Blue numuriem tika uzceltas 2016. gadā. Viesnīca ir paredzēta tikai pieaugušajiem vecumā no 16 gadiem. Ērtības, komforts un profesionāla apkalpošana ir viesnīcas vizītkarte. Panorāmas skats uz jūru un baseinu kaskāde piešķir viesnīcai eksotisku izskatu. Ieteicams klusai cienījamai atpūtai pāriem. Tā kā ir nobraucieni un kāpumi, viesnīca nav ieteicama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.Vairāk →
аватар aleksej-777
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Atpū tos kopā ar brā li viesnī cā no 2016. gada 24. jū lija lī dz 3. augustam. Kā tū rists ar 20 gadu pieredzi vairā k nekā.50 viesnī cā s, kurā s ir tikai 5 zvaigznes ar "ultra" ("premium", "platinum") sistē mu, vē los padalī ties ar atsauksmi par š o viesnī cu, kas uz mani atstā ja neizdzē š amu iespaidu. … Tomēr ▾ Atpū tos kopā ar brā li viesnī cā no 2016. gada 24. jū lija lī dz 3. augustam. Kā tū rists ar 20 gadu pieredzi vairā k nekā.50 viesnī cā s, kurā s ir tikai 5 zvaigznes ar "ultra" ("premium", "platinum") sistē mu, vē los padalī ties ar atsauksmi par š o viesnī cu, kas uz mani atstā ja neizdzē š amu iespaidu. . Nekad neesmu sū dzē jies un nekad nerakstī jis sliktas atsauksmes. Pirmo reizi saskā ros ar š ā dā m problē mā m. Joprojā m š okā . Sā kš u pē c kā rtas.
Viesnī ca atrodas gleznainā vietā . Skati uz jū ru no pludmales bā ra puses un kalni no vestibila bā ra terases neatstā s vienaldzī gus. Tos var baudī t bezgalī gi. Tač u viesnī cas dā rza un parka daļ a mani pievī la. Veģ etā cija š ķ ita diezgan reta un nav labi kopta.
Animā cija darbojā s katru dienu dienā un vakarā . Vakarā ar mā kslinieku aicinā jumiem notika daž ā di pasā kumi. Es nevaru spriest par š ā du pasā kumu kvalitā ti, jo Man tas viss nepatī k. Tač u skaidrs, ka animā cijas komanda cenš as darī t visu iespē jamo, lai izklaidē tu viesnī cas viesus.
Š ī s viesnī cas lielā priekš rocī ba ir lieliska apkalpoš ana centrā lajā un citos restorā nos, vestibila bā rā un pludmales bā rā . Viesmī ļ i un bā rmeņ i strā dā ja ļ oti ā tri, pieklā jī gi un augstā lī menī , par ko liels paldies visiem. Dzeramnaudu esamī ba vai neesamī ba attieksmi pret viesiem neietekmē ja. Pret visiem viesiem izturas vienlī dzī gi un ar cieņ u.
Galvenā restorā na ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga, tač u pā rpilnī ba, ko var redzē t citā s ultra sistē mas viesnī cā s, š eit nebija. Bija daž ā das tematiskā s vakariņ as. Principā jū ras veltes sortimentā bija katru dienu. Gaļ as izlasi pā rstā vē ja š ā di veidi: cū kgaļ a, liellopu gaļ a, jē ra gaļ a, vista, tī tars, trusis, pī le. Bija arī daž ā di veidi, kā tos sagatavot. Par garš u nevaru komentē t, jo katram gaume ir atš ķ irī ga.
Kā pozitī vu vē los atzī mē t obligā to uzkodu pasniegš anu pie jebkura dzē riena (kartupeļ u č ipsiem un riekstiem) viesnī cas bā ros.
Tagad par to, kas mani sarū gtinā ja:
- sistē ma viesu ē dinā š anas uzskaitei viesnī cā tiek veikta, izmantojot kases č ekus, kas izsniegti par numura numuru. Tā dē jā di dienas laikā par katru izdzerto dzē rienu jā paraksta liels skaits č eku;
- saimniece, satiekot viesus vakariņ ā s, netiek galā ar savu darbu, kas noved pie rindu veidoš anā s pie galvenā restorā na ieejas;
- papī ra salveš u trū kums restorā nos un bā ros;
- pusdienu un vakariņ u laikā galvenajā restorā nā netiek nodroš inā ti stiprie alkoholiskie dzē rieni;
- bezalkoholiskos un alkoholiskos dzē rienus dienas laikā var saņ emt tikai pludmales bā rā , jo vestibila bā rs darbu sā k no pulksten 17:00. Tā pē c, ja atrodaties viesnī cas galvenajā ē kā un vē laties izdzert glā zi vē sa alus, un minibā rs numurā netiek papildinā ts, jums bū s jā dodas uz pludmales bā ru karstumā , kas ir lielas neē rtī bas. ;
- viesnī cas pludmale kopumā ir netī ra. Š ķ ita, ka sauļ oš anā s krē slu pietika visiem, tač u tie netika apkalpoti gaiš ajā diennakts laikā un pē c tam. Sauļ oš anā s krē sli netika novietoti savā s vietā s, no tiem netika noņ emtas smiltis un netī rumi. Paš as smiltis nebija nolī dzinā tas. Lietussargi virs sauļ oš anā s krē sliem ir ā rkā rtī gi neē rti, ļ oti zemi. Ģ ē rbtuvju nebija. No duš as plū stoš ais ū dens veidoja milzī gas peļ ķ es, kā rezultā tā bija nepatī kami un nedroš i tuvoties duš ai un blakus esoš ajiem sauļ oš anā s krē sliem. Starp citu, atpū tnieku droš ī bu uz ū dens neviens neuzrauga. Nav glā bē ja, viņ am nav vietas. Mā kslī gajā pludmalē pie ieejas ū denī ir liels daudzums akmeņ u, kas rada zinā mu diskomfortu. Š eit, pie š aurā s ieejas jū rā , notiek praktiskā s nirš anas nodarbī bas, tostarp tū ristiem no kaimiņ u viesnī cā m. Nodarbī bu laikā netiek izliktas brī dinā juma zī mes, kas peldē tā jiem rada ne tikai neē rtī bas, bet arī draudus viņ u dzī vī bai.
- ar viesnī cas ā rē jo un iekš ē jo apgaismojumu, manuprā t, nepietiek. Istaba un kopē jie koridori ir tumš i. Alejā m daiļ dā rzniecī bas kompleksā nepietiek apgaismojuma.
Pati viesnī ca ilgu laiku nav tī rī ta. Uzkopš anas dienesta vadī tā ja netī rumu klā tbū tni skaidroja ar nemitī gi pū š ot putekļ ainiem vē jiem. Tomē r acī mredzot mums ir daž ā di priekš stati par tī rī bu un tī rī bu. Smilš u putekļ i, manuprā t, ļ oti atš ķ iras no putekļ u un netī rumu mā koņ iem. Viesnī cas tualetē s bija jū tama nepatī kama smaka, tualetes nebija labi iztī rī tas, grī da bija netī ra ar bioloģ isko traipu paliekā m ap tualetē m un izlietnē m. Kopē jā koridorā uz grī das vienmē r ir atkritumi, pats koridors netika izsū kts. Divas reizes redzē ti no istabas apkalpoš anas palikuš ie trauki, kas no vakara lī dz nā kamā s dienas pulksten 10 stā vē juš i uz grī das kopē jā koridorā , noklā ti ar kukaiņ iem, izdalot nepatī kamas smakas.
Kas attiecas uz numuru. Divvietī gs numurs galvenajā ē kā . Cilvē ku skaits telpā ir divi. Nodiluš as mē beles. Pietiekami drē bju pakaramie. Ir mini seifs. Kondicionieris istabā darbojā s pareizi, tač u, to ieslē dzot, no restē m metā s ā rā milzī gi putekļ u mā koņ i. Numurā esoš ā mini bā ra saturs ir diezgan daudzveidī gs. Viesnī cas bā rs ir jā papildina katru dienu, jo dzē rieni tiek iztē rē ti. Tač u divas reizes mini bā rs netika papildinā ts vispā r, lai gan uz galda regulā ri parā dī jā s č eki par tā papildinā š anu, un tie parā dī jā s arī mū su prombū tnes laikā istabā . Tā pē c esiet gatavi š ā dam iespē jamam notikumu pavē rsienam. Jū s neko nevarat pierā dī t, kā pē c skatiet tā lā k.
Vannas istabā ventilā cija ir ļ oti slikta, nav automā tiska smarž as vai aerosola gaisa atsvaidzinā tā ja. Numurā ir fē ns. Nav kosmē tikas spoguļ a (vai skū š anā s spoguļ a). Santehnika tek. Starp plastmasas aizkaru un vannas malu ir vairā ku centimetru liela sprauga, kā rezultā tā , ejot duš ā , uz grī das izlī st ū dens. Trū ka kā ju paklā jiņ a. Vannas istabā kanalizā cija ir iebū vē ta grī dā un veidota tā , lai ziepju putas izplū stu pa tā s restē m, pievienojot grī dai vē l vairā k ū dens un netī rumu. Man nā cā s izmantot kā ju dvieli, nevis paklā ju kā glā bš anas salu, lai izietu un ieietu vannas istabā . Tač u arī tas nelī dzē ja, jo dvielis bija pilnī bā iegremdē ts zem ū dens. Pē c viena cilvē ka duš as, otram pirms vannas bija jā iet pa ū deni. Dvieļ iem ir interesanta vē sture. Biju pā rsteigta, ka diviem iemī tniekiem vannasistabā bija tikai pieci dvieļ i (2 lieli, 2 vidē ji un viens kā jā m, kas pē c viena cilvē ka duš as pā rvē rš as par grī du nogrimuš u lupatu), t. i. pa divarpus katram. Š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca. Nedaudz nomierinā ja divu frotē halā tu klā tbū tne. Cerē ju, ka trū kstoš os dvieļ us sagā dā s nedaudz vē lā k, kā tas ir citā s viesnī cā s. Bet tā tur nebija.
Pirmajā s dienā s tualetes piederumi tika izdalī ti tikai vienam iedzī votā jam. Pē c putekļ u mā koņ u skaita uz grī das, ledusskapja, bildes, spoguļ a, uz gultas galvgaļ a un zem tā s, skapjos varam secinā t, ka istaba nav kā rtī gi iztī rī ta vairā kus mē neš us. Istabā tika uzaicinā ti dež urē još ie un krieviski runā još ie vadī tā ji, kuriem tika uzrā dī ta neatbilstoš a uzkopš ana, viesnī cas statusam atbilstoš a dvieļ u skaita trū kums un tualetes piederumu trū kums atbilstoš i numurā dzī vojoš o viesu skaitam. Krievvalodī gais menedž eris bijis š okē ts par putekļ u un netī rumu daudzumu, telefonā vairā kas reizes nofotografē jis un solī jis, ka visas nepilnī bas tiks novē rstas. Tika izstā dī ti pazuduš ie tualetes piederumi, izņ emot dvieļ us, tač u istaba nekad netika pienā cī gi iztī rī ta. Nā cā s vē rsties pie uzkopš anas vadī tā ja. Piekrī tot vizuā lajiem elementiem par putekļ u un netī rumu demonstrā ciju telpā , viņ u nomainī ja istabene. Konfliktsituā cija tika atrisinā ta pozitī vi. Vairā k jautā jumu no mū su puses nebija. Par jaunā s istabenes istabas uzkopš anu komentā ru nebija, par ko viņ ai liels paldies. Trū kstoš ie dvieļ i tika sagā dā ti, tualetes piederumi tika izdalī ti katram iemī tniekam.
Bet turpmā kie notikumi sā ka attī stī ties straujā k nekā detektī vsē rijā . Tā vietā , lai atvainotos mums par sagā dā tajā m neē rtī bā m (kuras mē s negaidī jā m un neprasī jā m), viesnī ca ierosinā ja un safabricē ja sū dzī bu pā rstā voš ajam tū risma operatoram par uzbrukumu viesnī cas istabenei. Es kā cienī jama persona un pilsonis pieprasī ju tikš anos ar viesnī cas ģ enerā lmenedž eri par to, ka mums uzlikta obligā tā istabenes klā tbū tne. Tikš anā s divas reizes tika atteikta. Tajā paš ā laikā turpinā jā s pret mums vē rstā š antā ž a, ka "ievainotā " istabene "var" vē rsties ar sū dzī bu policijā , kas padarī ja mū su atvaļ inā jumu nepanesamu. Tikai pē c mū su steidzama lū guma atrisinā t š o konfliktu ar obligā tu viesnī cas administrā cijas, istabenes, policijas, Krievijas konsulā ta pā rstā vja, televī zijas un krievvalodī go darbinieku piedalī š anos tikš anā s notika. Sarunas laikā mums netika iesniegti pierā dī jumi par kriminā lvajā š anu. Sarunas laikā istabene nebija klā t. Liecinieku no kalpones puses nebija. Nebija arī policijas pā rstā vja. Sarunā ar viesnī cas administrā ciju galvenais uzsvars tika likts uz mū su attieksmi pret telpas un viesnī cas uzkopš anu kopumā , kas no mū su puses bija pā rā k izvē lī ga, kā arī vairā kas reizes norā dī ja uz manā m rotā m, kas it kā biedē juš as " ievainots" kalpone, ieveda viņ u transā , pē c kura viņ a ilgu laiku nevarē ja nā kt pie prā ta, bija satraukta (burtiskais tulkojums). Dī vaini, kā psihiski nestabilai istabenei vispā r varē ja ļ aut strā dā t ar ciemiņ iem, jo ​ ​ ciemiņ iem tas nav droš i. Lī dz ar to saruna sapulcē izvē rtā s bezjē dzī ga un, panā kot pretenziju neesamī bu no mū su puses par jaunā s istabenes istabas uzkopš anu, viesnī cas vadī ba solī ja aizmirst par notikuš o, un mū s lū dza turpinā t. atvaļ inā jums. Tikš anā s rezultā tā viesnī cas vadī ba neatvainojā s par mū su garastā vokļ a sabojā š anu. Tā dē jā di tika rupji pā rkā ptas mū su kā viesnī cas viesu tiesī bas, pazemots cilvē ka gods un cieņ a. Nu tas lai paliek uz visu š o izrā di iestudē juš o sirdsapziņ as. Dievs ir tavs Tiesnesis. Laiks visu noliks savā s vietā s.
Bet š im stā stam ir arī pozitī vs iznā kums, kas nevar vien priecā ties:
- pirmkā rt, nā kamie viesi pē c mū su apmeklē juma saņ ems diezgan tī ru istabu, ja tā atkal tiks labi iztī rī ta;
- otrkā rt, patiesī bu sakot, viesnī cā manā mi aktivizē jies uzkopš anas serviss vestibilā , tualetē s, istabā s.
Uzturoties viesnī cā , es centos bū t pē c iespē jas korektā ks un precī zā ks, novē rtē jot mums sniegtos pakalpojumus. Varbū t mums nepaveicā s ar pirmo istabeni. Bet tā s nav mū su problē mas. Tā s ir uzkopš anas servisa vadī tā jas problē mas, kura tā vietā , lai pievē rstu uzmanī bu tī rī bai un kā rtī bai viesnī cā , nodarbojas ar netī rā m mā jienē m. Vē los viņ ai un visai viesnī cas vadī bai atgā dinā t, ka viesi maksā naudu par izmitinā š anu un sniegtajiem pakalpojumiem, tā pē c pakalpojumi ir jā sniedz atbilstoš i viesnī cas statusam, pilnā apjomā un kvalitatī vi. Man kā patē rē tā jam, kas samaksā ja naudu par man apsolī tajiem pakalpojumiem, ir tiesī bas tos izvē rtē t, pieprasī t to pareizu izpildi, izteikt kritiku un komentā rus, cerot uz adekvā tu atbildi, tač u viesnī cas vadī ba kritiku nepieņ em. Tieš i tā pē c, atbildot uz maniem izteikumiem par uzkopš anas servisu, nekas cits neatlika, kā mū s "nobiedē t" ar absurdu palaidnī bu ar "uzbrukumu" istabenei. Acī mredzot š ī ir viesnī cas viesmī lī bas monē tas otra puse.
Ja dodaties apmeklē t š o viesnī cu, ņ emiet vē rā , ka viesnī cas vadī ba aizstā vē s sava personā la, nevis viesu intereses. Tā pē c esiet gatavi š ā diem gadī jumiem:
- Jū su istabā esoš ie koferi tiks atvē rti, tajos esoš ā s lietas tiks sakā rtotas un pā rvietotas. Nekā das zā dzī bas nebija, bet manā koferī parā dī jā s tie tualetes piederumi, kas mums iepriekš “kaut kā nejauš i, paš i no sevis” netika sagā dā ti. Grū ti spriest, kad tas noticis un kā dam nolū kam veikts aprē ķ ins. Tikai tas, kurš to izdarī ja, acī mredzot nekad nav lidojis ar lidmaš ī nu. Jebkuru š ķ idrumu transportē š ana š ā dos iepakojumos ir ā rkā rtī gi bī stama. Un mans koferis un tā saturs man ir daudz vē rtī gā ks. Tā pē c iesaku ik pa laikam pā rbaudī t ceļ ojumu somas un noteikti tā s aizvē rt;
- Jums bū s pastā vī gi kaut kas jā prasa reģ istratū rā , jo pakalpojumi var netikt sniegti pilnī bā ;
- ja prasī siet rū pī gā k uzkopt savu istabu vai kritizē siet viesnī cas nepilnī bas, jums tiks pā rmests jebko un pie visa, kas notiek, bū siet vainī gs tikai jū s;
- Jū su izskats, rotaslietas un personī gā s mantas var izraisī t neadekvā tu reakciju un uzvedī bu no viesnī cas personā la lī dz pat apsū dzī bā m burvī bā un mistikā utt.
Pamatojoties uz viesnī cas apmeklē juma rezultā tiem, es izdaru š ā dus secinā jumus. Viesnī ca neatbilst 5 zvaigž ņ u statusam. Kopumā viesnī cā ir visas iespē jas un nosacī jumi, lai radī tu saviem viesiem labvē lī gu uzturē š anos. Bet "siesta" acī mredzot ievilkā s. Pamatojoties uz manas uzturē š anā s viesnī cā rezultā tiem, es lieku vairā k mī nusu nekā plusu. Ņ emot vē rā iepriekš minē to, kā arī sabojā to mū su garastā vokli, es neiesaku š o viesnī cu droš ai, relaksē još ai un ē rtai atpū tai.
аватар vicktoria_1981
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā septembrī . Prioritā te, izvē loties viesnī cu, bija bē rnu neesamī ba, labs serviss un slē gts lī cis, jo. uz Krē tas atpū š amies ne pirmo reizi, zinā m, ka jū ra var nebū t mierī ga. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru palikā m š ajā viesnī cā septembrī . Prioritā te, izvē loties viesnī cu, bija bē rnu neesamī ba, labs serviss un slē gts lī cis, jo. uz Krē tas atpū š amies ne pirmo reizi, zinā m, ka jū ra var nebū t mierī ga. Tā kā viesnī ca neuzņ em bē rnus lī dz 16 gadu vecumam un atrodas skaistajā Mirabelo lī cī , mū su izvē le krita uz to, priecē ja arī tas, ka viesnī ca pieder Grieķ ijā labi zinā majai Aquila viesnī cu ķ ē dei.
Pirms ceļ ojuma palasī ju atsauksmes, kur raksta par ļ oti mazu pludmali un sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, patiesī bā situā cija ar pludmali ir tā da - pludmale tieš ā m nav liela, bet š ajā reģ ionā , kur viesnī ca atrodas atrodas - Elounda, visas pludmales ir ļ oti mazas, bet Elounda ir skaistā kais, respektablā kais un zaļ ā kais reģ ions Krē tā . Pludmale pie viesnī cas ir ar smalkā m irdenā m smiltī m, ļ oti tī ra, pludmale veidota neliela lī č a formā , Sauļ oš anā s krē sli - kautiņ us neredzē ju, sauļ oš anā s krē slu un saulessargu mums vienmē r pietika, bet tā du nav daudz. tos pludmalē , kā du laiku prā tojā m kā tas var bū t diezgan lielā viesnī cā nav daudz sauļ oš anā s krē slu pludmalē ? ? Atbilde ir ļ oti vienkā rš a, viesnī ca ir paredzē ta nomaļ ai atpū tai pā riem, un galvenokā rt mū su krievu tautieš i sauļ ojas pludmalē , pā rē jie tū risti sauļ ojas sauļ oš anā s krē slos uz savas terases vai pie privā tā baseina. Starp citu, pa akmeņ os izgrebtiem pakā pieniem ir ieeja jū rā , tur pā rsvarā peldē jā mies, man tur pat patika vairā k nekā pludmalē , kas veidota lī č a formā .
Jū ra ir ļ oti mierī ga, pat vē trā , kad citos Krē tas reģ ionos Mirabelo lī cī izkā rti sarkanie karogi, jū s varat peldē ties citu tū ristu skaudī bā ))
Ē diens - viesnī cā ir izcils ē diens, daudz daž ā du ē dienu, esmu diezgan izvē lī ga ē dienam, bet š eit es neko sev neliedzu)))) Viesnī cā ir trī s restorā ni, mē s apmeklē jā m katru no tiem, apkalpoš ana un pā rtika tur ir visaugstā kajā lī menī . Vakarā , kad viesnī cā tiek ieslē gta gaisma, ir ļ oti patī kami sē dē t uz verandas restorā nā ar skaistu skatu uz jū ru,
Viesnī ca, starp citu, pē c izvē les organizē romantiskas vakariņ as pludmalē , visu izrotā ar svecē m utt. , Ja vē laties pā rsteigt un iepriecinā t savu jaunkundzi, iesaku sazinā ties ar viesnī cu par š o jautā jumu)))
Apkalpoš ana - Viesnī cā ir ļ oti draudzī gs personā ls, sapulcē vienmē r smaida, jautā , kā klā jas un vai viss ir kā rtī bā , mani aizrā va, viss nav uzbā zī gs un draudzī gā gaisotnē .
Teritorija - viesnī ca skaista, zaļ a, ā rpus viesnī cas nav kur iziet, tuvā kā apdzī votā vieta Elounda, tur var aizbraukt vakarā , ļ oti smuka vieta, daudz tavernu un restorā niņ u, kur var pusdienot ar svaigā m jū ras veltē m. Noī rē jā m maš ī nu uz daž ā m dienā m un apbraukā jā m salu.
Viesnī cā ir š iks Spa centrs, ļ oti iesaku to apmeklē t pilnī gai atpū tai.
Vispā r viesnī cā ir mierī ga atmosfē ra, ļ oti klusa, mierī ga, ja tev patī k animā cija kā Turcijā , tad tevis te nav.
Rezumē jot mū su atvaļ inā jumu, varu teikt, ka ar atpū tu bijā m sajū smā , viesnī ca pilnī bā atbilst iztē rē tajai naudai, uzreiz redzams, ka viņ i ir ļ oti vē rī gi un gā dī gi pret saviem viesiem. Ja vē lies doties pensijā un pavadī t neaizmirstamu romantisku atvaļ inā jumu, tad esi ī stajā vietā !
Starp citu, viesnī ca agrā k piederē ja citai ļ oti slavenai Grecotel ķ ē dei, brā ļ i sadalī ja biznesu un daž as viesnī cas palika Grecotel, bet citas kļ uva par Akvilu, tā pat kā mū su viesnī ca))
аватар Helena26
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es personī gi izvē lē jos viesnī cu Grieķ ijā mū su medusmē nesim. Zvanī ju ļ oti daudzā m firmā m, pamatā visas piedā vā vienu un to paš u pā ri, trī s vajadzī gā s kategorijas viesnī cas. Nejauš i pē c atsauksmē m atradusi viesnī cu Aquila elounda villagedge, viņ a ieradā s mū su tū risma firmā ar tieš i ī sto viesnī cu. … Tomēr ▾ Es personī gi izvē lē jos viesnī cu Grieķ ijā mū su medusmē nesim. Zvanī ju ļ oti daudzā m firmā m, pamatā visas piedā vā vienu un to paš u pā ri, trī s vajadzī gā s kategorijas viesnī cas. Nejauš i pē c atsauksmē m atradusi viesnī cu Aquila elounda villagedge, viņ a ieradā s mū su tū risma firmā ar tieš i ī sto viesnī cu. Galvenie atlases kritē riji bija: 1. viesnī ca sevi pozicionē kā viesnī cu pā riem (tieš ā m bez bē rnu raudā m, skaistums),
2. Viesnī ca atrodas lī cī , tā pē c vienmē r var peldē ties pludmalē (Krē tai vē tra no vasaras vidus ir ierasta lieta).
Pē c ieraš anā s un nokļ ū š anas ar vispā rē jo transfē ru (mū su viesnī ca bija pē dē jā ) Grieķ ija sā kumā uz mums neatstā ja pienā cī gu iespaidu, bet, kad sā kā m tuvoties Elundas apkā rtnei un priekš ā pavē rā s Mirabella lī cis, es sapratu, ka izdarī ja pareizo izvē li. Viesnī ca tieš ā m skaista, ļ oti zaļ a, bet pats pā rsteidzoš ā kais bija vakarā , kad pa viesnī cas perimetru dekoratī vā s laternā s tika iedegtas svecī tes - tas bija ļ oti romantiski. Pati viesnī ca ir pā rsteidzoš i piemē rota romantiskai atpū tai divatā , tajā valda mierī ga un izsmalcinā ta atmosfē ra. Kas iet tusē t, viesnī cai nebū s ko darī t. Mū su medusmē nesī tas arī bija. Mē s paņ ē mā m Romantic Bungalow istabu (bilde pilnī bā atbilst realitā tei). Ļ oti skaista un atkal romantiska istaba. Man patika viss, cenas augstas, bet 5 zvaigž ņ u lī menim pilnī gi adekvā ti. Vienī gais, kas kā du var mulsinā t, ir pludmale, manā gadī jumā (es ne pā rā k labi peldu), tas nebija liels trū kums. Reģ istratū rā ir krieviski runā još a meitene Daria. Protams, iesaku noī rē t auto un apceļ ot visas apskates vietas. Vienkā rš i neņ emiet to viesnī cā - tas ir ļ oti dā rgi, ja ņ emat to ar pilnu apdroš inā š anu. No viesnī cas uz Elundas taksi 7 eiro, uz Agios 13 eiro. Svē tki ir brī niš ķ ī gi, iesaku visiem! ! !
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca bez liela spī duma, bet pamatī ga. Istabas tī ras, aprī kotas ar visu nepiecieš amo (t. sk. peldmē teļ i, č ī bas, somas pludmales dvieļ iem, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, trauki). Ē diens lielisks, viss garš ī gs, daudzveidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca bez liela spī duma, bet pamatī ga. Istabas tī ras, aprī kotas ar visu nepiecieš amo (t. sk. peldmē teļ i, č ī bas, somas pludmales dvieļ iem, tē jkanna, tē ja, kafija, cukurs, trauki). Ē diens lielisks, viss garš ī gs, daudzveidī gs. Vietē jie stā stī ja, ka š efpavā rs viesnī cā ir labā kais apkā rtnē . Brokastī s neierobež ots daudzums svaigi spiestas apelsī nu sulas. Pludmale ir privā ta, ieeja jū rā iespē jama gan no krasta, gan no mola (pa kā pnē m). Ieeja no krasta ir mazā lī cī , daž iem nepatika, bet manuprā t tas ir brī niš ķ ī gi, it ī paš i, ja ne pā rā k labi peld, jū rā var bū t vilnis, bet jū rā vienmē r mierī gi. lī cis. Personā ls ir brī niš ķ ī gs, uzmanī gs, draudzī gs, nav nekaunī gs (atš ķ irī bā no turkiem). Pret krieviem izturas labi. Tiesa, krievu bija ļ oti maz (iespē jams, uz labo pusi). Reģ istratū rā nav krieviski runā još u darbinieku, kā arī pastā vī gi klā tesoš s gids. Tā pē c bū tu labi zinā t vismaz kā du citu valodu, izņ emot krievu. Mums ar to ir problē ma, bet mē s ar vī ru joprojā m kaut kā sazinā jā mies. Vienī gais š ī s viesnī cas trū kums ir gandrī z absolū ts animā cijas trū kums, t. i. . kam vajag ballī ti - ne š ajā viesnī cā vai ī rē t maš ī nu un izklaidē jieties paš i. Viesnī ca ir vē rsta uz klusu, relaksē još u pā ru atpū tu. Ģ imenē m ar bē rniem un jaunieš iem tur nav ko darī t. Ekskursijā s ar gidiem labā k nedoties, tas ir ļ oti garš un nogurdinoš i, drupu apskatī š ana mež onī gā karstumā ir pā rbaudī jums. Jū s varat ceļ ot ar automaš ī nu patstā vī gi. Kopumā iespaidi par viesnī cu ir vislabā kie. Relaksē još a atpū ta paradī zē .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka viesnī ca ar plaš u teritoriju. Ē kas pie viesnī cas nav augstas, kas rada komforta atmosfē ru, no visiem viesnī cas restorā niem paveras skats uz jū ru, vakarā vakariņ ā s tik skaists saulriets var redzē t nereā li skaistu. Istaba bija Vidusjū ras stilā , paņ ē mā m bungalo ar skatu uz jū ru, bijā m apmierinā ti. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka viesnī ca ar plaš u teritoriju. Ē kas pie viesnī cas nav augstas, kas rada komforta atmosfē ru, no visiem viesnī cas restorā niem paveras skats uz jū ru, vakarā vakariņ ā s tik skaists saulriets var redzē t nereā li skaistu. Istaba bija Vidusjū ras stilā , paņ ē mā m bungalo ar skatu uz jū ru, bijā m apmierinā ti. Viesnī ca, protams, vairā k piemē rota pieauguš ajiem, jo. viņ am ir nokā pš ana uz jū ru pa kā pnē m, iespē jams, ar bē rniem tas bū s neē rti. . lai gan...Ļ oti tuvu, 5-10 minū tes ar taksometru lī dz Agios Nikolaos pilsē tai, ir daudz restorā nu, veikalu, bā ri, klubi utt. Iesaku aiziet !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembra sā kumā mē s ar vī ru nolē mā m doties uz Krē tu uz nedē ļ u. Mē s mī lam š o salu un Grieķ iju kopumā , esam bijuš i š ajā valstī jau divas reizes. Sanā ca gandrī z pē kš ņ i, nedē ļ u pirms vē lamā s izbraukš anas. … Tomēr ▾ Septembra sā kumā mē s ar vī ru nolē mā m doties uz Krē tu uz nedē ļ u. Mē s mī lam š o salu un Grieķ iju kopumā , esam bijuš i š ajā valstī jau divas reizes. Sanā ca gandrī z pē kš ņ i, nedē ļ u pirms vē lamā s izbraukš anas. Parasti jau iepriekš rū pī gi izvē lamies viesnī cu, bet š oreiz nebija laika, tā pē c tikai paskatī jā mies, kuram no operatoriem ir labi piedā vā jumi "pieciniekiem". Izvē lē jā mies Natalie Tours (jo ī paš i tā pē c, ka bijā m jau vienreiz pie viņ iem Krē tā , Retimnā ) un Aquila Elounda Village viesnī cu.

Viesnī ca atrodas Mirabello lī č a krastā , netā lu no Eloundas zvejnieku ciemata (un ī sa brauciena attā lumā atrodas Ajosnikolajas pilsē ta). Ainava ir ļ oti gleznaina (tomē r Krē tā tā ir visur), apkā rt ir daudz dā rgu viesnī cu un villu, maz tū ristu - tā pē c daudzas slavenī bas š eit ierodas atvaļ inā jumā.

Viesnī ca atrodas kā pakā pieni uz klints, nelielas ē kas mijas ar atseviš ķ iem bungalo, veidojot sī kas ieliņ as, alejas un nogā zes.
Galvenajā ē kā ir tikai 46 numuriņ i, pā rē jā s telpas (ap 160 no tā m) atrodas bungalo ar skatu uz jū ru un dā rzu. Mē s dzī vojā m bungalo ar divā m istabā m.

Numuri ir lieliski - plaš i, moderni, ar daudz gaismas un gaisa. Mū su numurs ar balkonu un skatu uz jū ru ir iekā rtots baltā , pelē kā un zilā krā sā . Ir vairā k nekā.10 spilvenu veidu, no kuriem izvē lē ties - tas bija negaidī ti un patī kami, jo š ajā ziņ ā esmu izvē lī ga.

Viesnī cā valda ļ oti mierī ga, mierī ga un mā jī ga atmosfē ra. Elounda Village ir ideā li piemē rots romantiskai atpū tai diviem, un tā pē c tas ir novietots kā viesnī ca pā riem. Klusums ir vienkā rš i fantastisks, to lauž tikai cikā des, putni un sē rfoš anas skaņ as. Š eit jū s neatradī siet nevienu trokš ņ ainu uzņ ē mumu. Gandrī z visi ir pā ros: jaunlaulā tie, kuri reti iziet no istabas, pā ri ar “pieredzi”, kuri vē lē jā s uz nedē ļ u aizbē gt no bē rniem (tā pat kā mē s), gados vecā ki eiropieš i, kas aizkustinoš i sadevuš ies rokā s.
Viesu ar bē rniem ir ļ oti maz (pē c viesnī cas noteikumiem vienlaikus nedrī kst bū t vairā k par 12), lī dz ar to vispā r nav trokš ņ a, nekas neliedz izbaudī t klusumu un vienam otru.

Ē diens arī izcils. Liels skaits zivju, svaigi dā rzeņ i un augļ i, sieri, dabī gais jogurts. No gaļ as - brī niš ķ ī gs jauns jē rs, cū kgaļ a. No svaigā kajā m jū ras veltē m ir iespē ja nogarš ot mī ksto astoņ kā ju. Un viss ir pagatavots olī veļ ļ ā . Ē dieni tiek pasniegti ar izcilu vietē jo vī nu (Krē ta to neeksportē ierobež otā daudzuma dē ļ ).

Svaigi spiestas sulas no saldajiem apelsī niem, greipfrū tiem, zemenē m (par dzē rieniem pusdienā s un vakariņ ā s, tā pat kā visā s Krē tas viesnī cā s, jā maksā atseviš ķ i). Papildus galvenajam restorā nam ir vē l divi, kur varat ē st par naudu. Vienā no tiem ē du neaizmirstamu kazas sieru, kas cepta ar medu un ķ imenē m.

Jū ra ir ļ oti tī ra, dziļ i zila.
Ir lē zena ieeja, pa smilš aino dibenu, pa kā pnē m ir nokā pš ana dziļ umā . Piekraste un mols ir ievē rojams ar gleznaino aizsprostu milzī gu betona smilš akmeņ u veidā , kas pasargā piekrasti no izskaloš anas (smilš u š eit nav, tā s ir importē tas). Turklā t ir trī s sā lsū dens baseini, un daž iem numuriem ir savi baseini. Pludmales dvieļ i un sauļ oš anā s krē sli – bez maksas. Starp citu, Akvilas viesnī cā m ir zils karogs, kas apliecina jū ras un pludmaļ u tī rī bu.

Kopumā viesnī ca ir ļ oti, ļ oti apmierinā ta. Nekas ī paš i eksotisks, protams, bet klusai atpū tai paradī zē š ī ir ideā la vieta. Es tagad eju, ja iespē jams, sū tī t savus vecā kus uz turieni.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums Helena26
Pirmo reizi braucam uz Grieķiju, gribam īrēt auto. Pastāstiet man adreses, vietnes, kur tiešsaistē var rezervēt pārbaudītus automašīnu nomas punktus Eloundas vai Agios Nikolos rajonā. Paldies visiem jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 10 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Spinalongas sala
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Krēta – Elunda
Arhitektūra, Daba, Stats

Основное здание отеля построено в 1989 году. В 2008 году был произведен полный ремонт, а также пристроена новая часть отеля. В 2016 построены корпуса с номерами Deep Blue. Отель только для взрослых 16+. Удобство, комфорт и профессиональный сервис — визитная карточка отеля. Панорамный вид на море и каскад бассейнов придают отелю экзотический облик. Рекомендуется для спокойного респектабельного отдыха пар. Из-за наличия спусков и подъемов людям с ограниченными возможностями передвижения отель не рекомендуется.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от Элунды, в 7 км от г. Агиос-Николаос, в 65 км от г. Ираклион, на берегу залива Мирабелло. Элунда (3 км), Агиос-Николаос (7 км, 10 мин на такси).
Pludmales apraksts Искусственный небольшой пляж (укрыт от ветров), вход в море: песчаный, шатры на пляже платно, кабинки для переодевания.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

1 конференц-зал (на 60 чел), 2 бара (бар в лобби, бар на пляже), 1 ресторан (шведский стол), рестораны a la carte: 3 (a la carte Mirabello; таверна a la carte Symposium; ресторан Firepit), 1 крытый бассейн (с подогреваемой морской водой, бесплатно), 3 бассейна (каскад из 3 бассейнов, с морской водой), 1 джакузи (возле бассейна, бесплатно), у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно, магазины, банкомат: в местечке Элунда.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem Отель принимает только взрослых с 16 лет!
Izklaide un sports Библиотека, дартс, игровая комната, комната для игры в карты, ТВ-зал и видео зал, сауна бесплатно, парная платно (в SPA-центре), гимнастика бесплатно, теннисный корт бесплатно (открытый корт с искусственным покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, катамаран платно, джакузи бесплатно, парусный спорт платно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, уроки дайвинга платно (школа), каноэ платно, спа-центр платно (лакониум, тапидариум, процедуры по уходу за лицом и телом, стоунтерапия), водные лыжи платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • biljards  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле всего 237 номеров (в центральном здании 32 номера, остальные в бунгало). Номера отличаются индивидуальным дизайном.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese P.O.BOX 16, GR 72053, Elounda Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30-28410-41802 Fax: +30-28410-41278
Tīmekļa vietne: Tui Blue Elounda Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.