Bagijs. Forši, aizraujoši, bet ne obligāti.

07 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 15 Jūlija 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Daudzi no mums, viesojoties Grieķ ijā (un ne tikai), ieraugot uz ceļ a ā trumā braucoš u bagiju, nodomā - "Forš a lieta. Jā mē ģ ina noī rē t. "

Gandrī z vienmē r š ā das domas un impulsi nebeidzas ar neko. Tas ir par labu. Fakts ir tā ds, ka bagijs ir ļ oti specifiska automaš ī na. Jā , viņ a izskatā s brutā la. Jā , viņ a piesaista uzmanī bu. Jā , tā var aizbraukt tur, kur parastais auto nevar. Bet ar to nopelni beidzas. Principā bagijs ir kvadracikla un automaš ī nas sajaukums. Un š is maisī jums ir absorbē jis galvenokā rt š o transportlī dzekļ u trū kumus. Kvadrā tveida askē tisks komforts, bet tajā paš ā laikā problē mas ar stā vvietu, liels degvielas patē riņ š un stingri divvietī ga kustī ba.


Arī ar krosa spē jā m viss nav tik vienkā rš i. No pirmā acu uzmetiena bagijs ir blē dis, kas nav sliktā ks par amorfiem aizmugures piedziņ as nomas kvadracikliem. Un ir. Bet, ja jū s stā dā t kvadraciklu, tad to ir viegli izvilkt. Tas sver 100-150 kg. Bet izrakt bagiju, ar svaru 700 - 900 kg. Jū s to nenovē lē siet savam ienaidniekam.

Fotoattē lā es to nedaudz iestā dī ju, bet izraku apmē ram 2 stundas. Nu, pludmales mač o palī dzē ja, kad biju noguris.

Komforta labad tikai sē dekļ i. Nekas cits. Nav vē jstikla. Kondora nav. Apturē š ana ir ļ oti grū ta. Transmisijas ir iestrē guš as ar zvanī š anu. Nav stū res pastiprinā tā ja.

Nedomā jiet, ka es viņ us lamā ju tā pē c, ka man tas nepatika. Patika un patī k joprojā m. Bet es esmu visu tehnoloģ iju cienī tā js. Man patī k benzī na un gumijas smarž a. Un cilvē kam, kuram tas netī k, pietiek vē rsties pie nomas kompā nijas un lū gt nofotografē ties, vadot š o braucē ju. Tas ir pilnī gi pietiekami. Un ietaupī jumi. Ī re dienā maksā apmē ram 100 E.

Bet bagijam ir viena priekš rocī ba. Jaunas, nepieredzē juš as jaunavas viņ us knā bā .

Varbū t bagija brutalitā te, bezkompromisa un muskuļ otī ba viņ u acī s ir pā rnesta uz vadī tā ju.

Bet pat š eit viss nav viegli. Pirmkā rt, apskaujot meiteni, tiek garantē ts, ka gū si smagu radiatora apdegumu, kas atrodas aiz sē dekļ iem neaizsegts.

Bet tā ir jū su problē ma. Ja neč ī kstē si, tad jaunava var neko nepamanī t. Viņ u gaida arī romantisks ceļ ojums uz pepelace brī numu ar satriecoš u muskuļ u.

Nu jā . Pirmā s 15 minū tes viss ir kā rtī bā . Tad viņ a saprot, ka viņ as zobi klab uz pumpā m. Saprot, ka sejas purniņ u klā j putekļ u un netī rumu garoza. Viņ š saprot, ka izķ emmē t matus bū s gandrī z neiespē jami.

Š eit ir manu matu fotogrā fija pē c stundu ilga brauciena. Mati cieš i cementē ti.

Un jaunava pē c 30 minū tē m sā k nervozē t un ī gni. Un padomā - "Kā pē c es iesaistī jos ar š o psihologu? Bū tu labā k, ja es paliktu pludmalē . "

Tā pē c, sapņ ojot par bagija nomu, padomā jiet desmit reizes. Bet, ja izlemsiet, jū s nekad neaizmirsī sit š os braucienus.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums