Bomo Calamos Beach 3*– Atsauksmes

20
Novērtējums 7.610
№1 viesnīcas reitingā Atika
7.1 Numurs
8.2 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
7.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gleznainā vietā jūras krastā, netālu no Agia Apostoli, 45 km no Atēnām. Atrodas lielā zaļā zonā, un tai ir sava aprīkota pludmale. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар photomadcat
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izbaudī jā m uzturē š anos viesnī cā . Es neiedziļ inā š os detaļ ā s, tikai iesaku noskatī ties manu video apskatu. Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā.10 reizes lasī t. : ) Š eit ir saite uz video - https://www. … Tomēr ▾ Mē s izbaudī jā m uzturē š anos viesnī cā . Es neiedziļ inā š os detaļ ā s, tikai iesaku noskatī ties manu video apskatu. Kā saka, labā k vienu reizi redzē t, nekā.10 reizes lasī t. : )
Š eit ir saite uz video - https://www.youtube.com/watch? v=x24DORHIPqc&t=429s
https://www.youtube.com/watch?v=x24DORHIPqc&t=429s
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jos dē ļ tā s tuvuma jū rai, papildus pakalpojumiem un lai nebū tu pā rā k trokš ņ ains, gribē jā s klusu un relaksē još u atpū tu pie jū ras. Wi-Fi uz vietas ir bezmaksas un darbojā s lieliski. Ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jos dē ļ tā s tuvuma jū rai, papildus pakalpojumiem un lai nebū tu pā rā k trokš ņ ains, gribē jā s klusu un relaksē još u atpū tu pie jū ras. Wi-Fi uz vietas ir bezmaksas un darbojā s lieliski. Ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Tuvumā nekur nav valū tas maiņ as, ja vajag kaut ko mainī t, tad tikai pilsē tā , kas nav tik tuvu.
аватар samohina.
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Man ļ oti patī k š ī saulainā un skaistā zeme, tā pē c cenš os plā not savu atvaļ inā jumu uz Grieķ iju un katru reizi izvē los daž ā das š ī s apbrī nojamā s valsts salas. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Man ļ oti patī k š ī saulainā un skaistā zeme, tā pē c cenš os plā not savu atvaļ inā jumu uz Grieķ iju un katru reizi izvē los daž ā das š ī s apbrī nojamā s valsts salas. Š oreiz nolē mu atpū sties kontinentā lajā daļ ā , tuvā k Grieķ ijas galvaspilsē tai Atē nā m. Izvē lē jos viesnī cu Bomo Calamos Beach, 3 zvaigznes, man pieņ emama cena. Biju apmierinā ta ar savu izvē li un pat negaidī ju, ka vē lē š os š eit atgriezties otrreiz.
Tagad par viesnī cu - pati viesnī ca atrodas netā lu no Agia Apostoli (mazs ciemats) 25 minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas. Vienā pusē jū ra, otrā kalni. Ideā li piemē rots tiem, kas vē las mieru, klusumu un mierī gu atpū tu. 2 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Peldē š anai jū rā labā k ņ emt lī dzi speciā las č ī bas, jo ieeja jū rā ir oļ i. Pats jū ras ū dens ir tī rs un caurspī dī gs.
Viesnī cas apkā rtnē valda skaistums – daudz zaļ umu, liela teritorija un skaisti skati uz Evijas salu. Man bija istabiņ a ar skatu uz kalniem, par skatu uz jū ru negribē ju maksā t papildus, ko nenož ē loju, skati uz kalniem nav sliktā ki. Skaistā kie saulrieti un saullē kti. Paš ā istabā ir ledusskapis, televizors un gaisa kondicionieris, kā arī Wi-Fi telpā darbojā s diezgan labi. Man ļ oti patika personā la attieksme pret viesiem - vienmē r tiek sagaidī ti ar smaidu, gatavi palī dzē t, daž i darbinieki pat zina krievu valodu.
Virtuve laba, garš ī gi pagatavots, visa pietika: gaļ as ē dieni, zivis, vairā ki piedevi, salā ti. Brokastī s: putra, olas, konditorejas izstrā dā jumi, sausā s brokastis, tē ja/kafija. Viesmī ļ i patī kami, gudri strā dā , viss laicī gi iztī rī ts, trauki piegā dā ti, kā rtī gi.
Man patika viesnī ca, par 3 zvaigznē m vairā k nekā laba.
Izsaku lielu pateicī bu meitenē m no Mouzenidis - Ksenijai un Kamilai par palī dzī bu ekskursiju izvē lē (biju uz Atē nā m, Meteoru un Delfos - varu droš i ieteikt visu apmeklē t).
аватар sergey.antipov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni augusta vidū atpū tā mies Bomo Calamos Beach viesnī cā . Vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cu un atpū tu kopumā . Grieķ ijā jau esam bijuš i, bet uz salā m š ogad izvē lē jā mies cietzemi – Atikas reģ ionu. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni augusta vidū atpū tā mies Bomo Calamos Beach viesnī cā . Vē lamies padalī ties iespaidos par viesnī cu un atpū tu kopumā . Grieķ ijā jau esam bijuš i, bet uz salā m š ogad izvē lē jā mies cietzemi – Atikas reģ ionu.
Tā tad, sā kš u ar beznosacī juma plusiem mums.
1) Viesnī ca atrodas tieš i pirmajā piekrastē , sava pludmale ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, tī rā kā jū ra. Vienī gais brī dinā jums ir akmens ieeja, tā pē c ņ emiet lī dzi č ī bas vai arī varat tā s iegā dā ties ierodoties.
2.3 ē dienreizes dienā . Ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, viss garš ī gi. Mē s pat nebijā m gaidī juš i tik labu ē dienu izvē li un garš ī gu ē dienu pā rpilnī bu no 3 * viesnī cas.
3) Bā rs paš ā viesnī cas teritorijā , atvē rts no 10:00 lī dz 23:00, tur ir garš ī gs saldē jums, gā zē tie dzē rieni, sulas, vī ns, alus un ouzo - par brī vu un tik daudz, cik vē laties.
4.2 peldbaseini, pieauguš ajiem un bē rniem. Tā pat pie baseina vienmē r dež urē glā bē js.
5) Plaš a, tī ra un iekopta zaļ ā zona. Daudz daž ā du ziedu, koku (olī vas, vī ģ es, citroni utt. ) Katru dienu darbinieki uztur tī rī bu.
6) Ļ oti, ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls. Visi pret mums bija laipni – reģ istratū ras darbinieki, restorā na darbinieki, apkopē jas, apsargi.
7) Animā cija viesnī cā . Liels paldies meitenē m Miroslavai un Viktorijai. Katru dienu ir kaut kas jauns - ū dens aerobika, dejas, vingrojumi, bet bē rniem daž ā das spē les, amatniecī bas, zī mē jumi un interesanti uzdevumi.
8) Bezmaksas Wi-Fi viesnī cā . Un istabā , un pludmalē , un pie baseina - tas labi darbojas visur.
9) Istabas ir mazas, bet ļ oti glī tas. Ir mini ledusskapis, gaisa kondicionieris, TV ar krievu kanā liem. Tī rī ts katru dienu.
Un tagad mē s vē lamies izteikt dziļ u pateicī bu Mouzenidis Travel darbiniekiem - Ksenijai un Kamilai. Mū s sagaidī ja lidostā , pa ceļ am uz viesnī cu izstā stī ja daudz interesantas un mums noderī gas informā cijas un palī dzē ja ar ekskursiju izvē li. Viņ i arī uzturē ja sakarus ar mums visu mū su uzturē š anā s laiku. Man ļ oti patika gidi - Efthimios un Pā vels, ī sti profesionā ļ i savā jomā !
аватар ageeva71
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viss ir lieliski! Un viesnī ca, un personā ls, un animā cija bē rnam! Tī rī ba, garš ī gs, daudzveidī gs ē diens, ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš i krieviski runā još a meitene (viņ as vā rdu, diemž ē l neatceros). … Tomēr ▾ Viss ir lieliski! Un viesnī ca, un personā ls, un animā cija bē rnam! Tī rī ba, garš ī gs, daudzveidī gs ē diens, ļ oti draudzī gs personā ls, ī paš i krieviski runā još a meitene (viņ as vā rdu, diemž ē l neatceros). Uz visiem komentā riem tiek atbildē ts ā tri! Man ļ oti patika viesnī ca, iesaku! ! !
аватар grekovandrey1965
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad jau otro reizi pē c kā rtas atpū tos š ajā viesnī cā . Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su vajadzī bā m: pludmale - blakus, dā rzs - jā , rotaļ laukums un bē rnistaba - jā , ē dinā š ana - lieliska, uzkopš ana - lieliska, baseins - jā , bet mē s tos gandrī z neizmantojā m, jo ​ ​ galvenais - ļ oti tī rs, silta jū ra. … Tomēr ▾ Š ogad jau otro reizi pē c kā rtas atpū tos š ajā viesnī cā . Viesnī ca pilnī bā atbilst mū su vajadzī bā m: pludmale - blakus, dā rzs - jā , rotaļ laukums un bē rnistaba - jā , ē dinā š ana - lieliska, uzkopš ana - lieliska, baseins - jā , bet mē s tos gandrī z neizmantojā m, jo ​ ​ galvenais - ļ oti tī rs, silta jū ra. Vienī gais, kas uzkavē jā s ierodoties bija viesuļ vē tra, un durvis uz balkonu bija atvē rtas ventilā cijai, bija ļ oti liela dū koņ a, no kuras tika vaļ ā , noliekot dvieli zem ā rdurvī m. Jā , nedaudz vecas mē beles, bet viss ir izturī gs, tī rs un uzticams. Wi-Fi darbojas labi visur. Personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r gatavs palī dzē t. Netā lu no viesnī cas, divsimt metru - pā ris veikali, kur var iegā dā ties dā vanas. Starp citu, viesnī cā ir arī labs veikals ar saprā tī gā m cenā m. Divus kilometrus no viesnī cas - ciemata centrs, kur atrodas neliels lielveikals, aptiekas, daudzi krodziņ i, kā arī makš ķ ernieku mols un skaistas pludmales.
Desmit kilometrus no viesnī cas - Oropu ciems, no kura ar prā mi var aizbraukt uz Evijas salu, par 2 eiro no cilvē ka, Evijā muzejs un izrakumi. Un jū s varat doties ar autobusu, gaisa kondicionē tā ju un Wi-Fi, uz Halkidiki salas galvaspilsē tu, kur ir daudz interesantu lietu. Atē nas atrodas stundas un divdesmit minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas.
Ceru, ka tik labas atsauksmes kā manas neliek Muzenidim celt cenas)))
Liels paldies Tū risma aģ entū rai Kijevā un personī gi Linai Petrenko par kvalitatī vo atbalstu ceļ ojumā.
Novē lu viesnī cas darbiniekiem mieru, veselī bu un panā kumus!
 Вид з номера в день приїзду, вдалині - ураган. Ураган пройшов. затока Егейського моря Вихід до пляжу Басейн та бар Музей Цим закоханим дві тисячі років... древній амфітеатр
аватар pariiy
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Kuponus pā rdod tū risma operators "Mouzenidis". Par pludmali: neliels neapbū vē ts zemes gabals, nosē ts ar izsmē ķ iem. Gar krastu skraida klaiņ ojoš i suņ i. Par istabu: pē c pirmā s nakts piecē lā mies visi odu sakosti. No rī ta visi griesti bija nokaisī ti ar odiem. … Tomēr ▾ Kuponus pā rdod tū risma operators "Mouzenidis". Par pludmali: neliels neapbū vē ts zemes gabals, nosē ts ar izsmē ķ iem. Gar krastu skraida klaiņ ojoš i suņ i. Par istabu: pē c pirmā s nakts piecē lā mies visi odu sakosti. No rī ta visi griesti bija nokaisī ti ar odiem. Telpas netika tī rī tas vairā kas dienas (grī das nebija mazgā tas, putekļ i netika noslaucī ti, spoguļ i ar traipiem no nogalinā tiem odiem netika noslaucī ti). Dvieļ i tika mainī ti ik pē c 3-4 dienā m. Par restorā nu: viesmī ļ i strā dā ļ oti lē ni (noņ em no galdiem netī ros traukus) Reizē m stā vē ja ar š ķ ī vjiem 5-10 minū tes, gaidot, kad sakā rtos galdu. Ē dienkarte ir ierobež ota un vienmuļ a. Viesnī ca atrodas netā lu no jū ras, un zivis ē dā m tikai 2 reizes. Augļ u ir ļ oti maz un tie ir puspuvuš i.
аватар Anastasia1212
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Grieķ ijā , bet pirmo reizi atpū š amies Atikā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vairā kiem kritē rijiem: 1) tuvu jū rai, 2) skaista, sakopta teritorija, 3) klusa, mierī ga vieta. … Tomēr ▾ Sveiki! Š ī nav pirmā reize, kad atpū š amies Grieķ ijā , bet pirmo reizi atpū š amies Atikā . Viesnī ca tika izvē lē ta pē c vairā kiem kritē rijiem: 1) tuvu jū rai, 2) skaista, sakopta teritorija, 3) klusa, mierī ga vieta. Mū su izvē le krita uz Bomo Calamos 3 * viesnī cu. Un, mums par laimi, viesnī ca pilnī bā atbilda visiem iepriekš minē tajiem kritē rijiem un pilnī bā atbilda mū su cerī bā m. Uzreiz jā saka, ka mums ir lieliska atpū tas pieredze 3 *, tā pē c ir ar ko salī dzinā t. Mū su viesnī ca atrodas tieš i starp jū ru un kalniem, tā pē c skats no istabiņ as mū s netraucē ja – visur ir skaisti.
Teritorija ir ļ oti, ļ oti skaista un labi kopta. No milzī gā s augu un ziedu daudzveidī bas tika atpazī ti tikai olī vkoki, citronu, apelsī nu un vī ģ u koki. Tagad daž i vā rdi par pludmali. Pati pludmale ir oļ aina, oļ i lieli un mazi, tā pē c labā k peldē ties speciā lā s č ī bā s, lai nesavainotos (tā das č ī bas var iegā dā ties tieš i viesnī cas teritorijā , mazā veikaliņ ā ). Pludmale ir tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu, un tie ir bez maksas, bet diemž ē l nav pludmales dvieļ u. Jums tie arī jā iegā dā jas, ja neesat paņ ē mis savus. Tos var iegā dā ties iepriekš minē tajā mazajā veikalā . Un baltos dvieļ us nevajag nest ā rā no viesnī cas, apbē dinā t personā lu. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un dara lielisku darbu. Istabu tī rī ja katru dienu, katru dienu mainī ja arī dvieļ us. Mū su istaba bija maza, bet ļ oti kā rtī ga. Tur bija arī viss nepiecieš amais - mini ledusskapis, TV un, protams, Wi-Fi. Jauks bonuss bija tas, ka viņ š strā dā ja visā viesnī cā , pludmalē un istabā .
Un tagad es pieskarš os, iespē jams, vissvarī gā kajam jautā jumam - uzturam. Mums bija viss iekļ auts, attiecī gi, 3 ē dienreizes dienā . Brokastī s varē tu ē st sviestmaizes ar desu vai sieru, putras, olu kulteni, vā rī tas olas, dā rzeņ us, fetas sieru, ceptas vai vā rī tas desiņ as, tē ju vai kafiju ar cepumiem (var pievienot ievā rī jumu vai medu, nu, vai Nutella) un daudz ko citu. vairā k, es tikko pieminē ju mū su standarta brokastis. Ar pusdienā m vai vakariņ ā m bija nedaudz grū tā k. Priecē ja daudz daž ā du salā tu klā tbū tne, dā rzeņ i, fetas siers jau 4 veidos, rī si vai makaroni, bija arī frī kartupeļ i. Vā rdu sakot, piedevu bija daudz. Bet zupu ir maz, un tā s vienlaikus mainī ja 2 veidus. Tas ir, savu iecienī to lē cu zupu varē ju apē st tikai 2 reizes visa atvaļ inā juma laikā , bet arī kukurū zas zupa ir ļ oti personiska. Gaļ a bija cepta vai vā rī ta vistas, cū kgaļ a un liellopa gaļ a (arī cepta), un daž reiz mī klā bija vienkā rš i garš ī gas zivis. Visu var atš ķ aidī t ar daž ā dā m mē rcē m (kokteiļ u, zā ļ u, sinepju un vē l daž ā m daž ā dā m mē rcē m). Dzē rieni ir arī daudz - sulas, gā zē tie dzē rieni, ouzo, vī ns, tē ja un kafija. Viesnī cas teritorijā ir arī bā rs, kurā neierobež otā daudzumā var baudī t arī gardu saldē jumu (arī ir no kā izvē lē ties + garš ī gi sī rupi), un visus augstā kminē tos dzē rienus. Savukā rt tiem, kam par maz, bā rā var pasū tī t sev jebkuru citu kokteili, bet par papildus samaksu. Mums patika tur ņ emt Aperol Spritz vai mohito. Vakara atmosfē ra ir ļ oti relaksē još a un patī kama, it ī paš i, ja ierodaties pludmalē saulrietā vai baudā t kokteili vai tē ju bā rā ar draugu kompā niju. Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu un varam to droš i ieteikt visiem tū ristiem - ar bē rniem, iemī lē juš ies pā riem, aktī viem tū ristiem un tiem, kas ierodas vienkā rš i gulē t pludmalē . No vietā m, kuras ir vē rts apmeklē t, atrodoties Atikā , noteikti jā atzī mē Atē nas un Akropole! Apskates ekskursijā uz Atē nā m (ar Akropoles apmeklē jumu) devā mies no Mouzenidis Travel (viņ u pā rstā vji bija mū su viesnī cā katru dienu). Sā kumā viņ i gribē ja to darī t paš i, bet nebija ī paš i ē rti tur nokļ ū t paš iem, tā pē c viņ i tomē r nolē ma doties ekskursijā , ko viņ i nenož ē loja. Ar komfortu nokļ uvā m turp un atpakaļ , un pats galvenais, uzzinā jā m daudz interesanta un jauna par Atē nā m. Mū su gids bija Efthymios (ceru, ka uzrakstī ju viņ a vā rdu pareizi). Tā tad viņ š ir vienkā rš i lielisks ceļ vedis! Redzams, ka cilvē ks ļ oti labi pā rzina vē sturi, arhitektū ru un jau no pirmā s minū tes prot ieinteresē t tū ristus.
Liels paldies viesnī cas darbiniekiem, meitenē m no Mouzenidis Xenia, Yulia un Malika, brī niš ķ ī gajai gidei Efthymios par emocijā m un iespaidiem!
аватар Marina_Samarina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar bē rniem atpū tā mies š ajā viesnī cā maija sā kumā , laikapstā kļ i nebija priekš pludmales brī vdienā m, tā pē c devā mies vairā kā s ekskursijā s, bet par to vē lā k. Man ļ oti patika pati viesnī ca, daudz zaļ umu, jū ra ļ oti tuvu, bet bija forš i. … Tomēr ▾ Ar bē rniem atpū tā mies š ajā viesnī cā maija sā kumā , laikapstā kļ i nebija priekš pludmales brī vdienā m, tā pē c devā mies vairā kā s ekskursijā s, bet par to vē lā k. Man ļ oti patika pati viesnī ca, daudz zaļ umu, jū ra ļ oti tuvu, bet bija forš i. Teritorija nav ī paš i liela, kopta, visur ir puķ es un eksotiski augi, tā pē c tā ir skaista un vienlaikus neparasta. Mums bija istaba ar skatu uz kalniem, bet mainī jā m skatu uz jū ru (ko nemaz nenož ē lojā m)! Saullē kti un saulrieti š eit ir vienkā rš i pā rsteidzoš i. Istabā mums bija LG televizors, ir krievu kanā li, lai gan daž reiz tie nedarbojā s, bija neliels ledusskapis, gaisa kondicionieris un Wi-Fi darbojā s lieliski. Tī rī ja katru dienu, dvieļ us arī mainī ja katru dienu. Tiesa, jū s nevarat tos ņ emt lī dzi uz pludmali, tā pē c labā k ir ņ emt lī dzi pludmales dvieli vai iegā dā ties to veikalā tieš i viesnī cas teritorijā . Ē dieni bija trī s reizes dienā , kopumā garš ī gi, ī paš i frī kartupeļ i (tiek gatavots grieķ u olī veļ ļ ā ),
un ar kokteiļ u mē rci pat 2 reizes garš ī gā k. Arī vakariņ ā s pamē ģ inā jā m souvlaki (grieķ u š aš liku kebabs), pastitsio (makaronu kastrolis), moussaka (arī baklaž ā nu kastrolis). Viesnī cā ir bā rs pie baseina ar gardu saldē jumu (jū s varat to lietot tik reiž u dienā , cik vē laties) un toppers ar karameli un ogā m. Turpat var paņ emt arī tē ju, kafiju, vī nu, grieķ u anī sa degvī nu Ouzo un gā zē tos dzē rienus (Coca-Cola, Fanta, Sprite) un sulas. Baseins ir liels, apkā rt ir daudz sauļ oš anā s krē slu, pie baseina vienmē r sē ž glā bē js. Tā kā mē s bijā m liela grupa ar bē rniem, mē s pastā vī gi gā jā m uz animā ciju, bē rni bija sajū smā , un mums bija laiks atpū sties. Pieauguš ajiem ir arī daudzveidī ga animā cija. No rī ta gā jā m uz pilates un rī ta vingroš anu pie animatora Nikolaja, esam ļ oti apmierinā ti, pozitī vi, enerģ iski un noskaņ ojums visai dienai lielisks. Arī vakarā bija visā das spē les, aizrā vā mies ar krokodilu spē li.
Vestibilā ir biljarda galds, par papildus samaksu var to izmantot. Viesnī cas personā ls ir maksimā li draudzī gs, visi ir draudzī gi un vienmē r gatavi palī dzē t, ī paš i pateicoties Matī nai, Stavrulei un Valē rijai (viņ a, starp citu, runā krieviski). Kā jau teicu, ar laikapstā kļ iem mums ī paš i nepaveicā s, pa dienu bija vē ss, atvaļ inā juma laikā jū ra nesasildī ja, tā pē c peldē jā mies galvenokā rt baseinā . Laikapstā kļ u dē ļ viesnī cā negribē jā s visu laiku sē dē t, tā pē c nolē mā m doties ekskursijā s. Mū su viesnī cā bija brī niš ķ ī gas meitenes viesnī cu ceļ vež i (Malika, Julia, Ksenia), viņ i mums ļ oti palī dzē ja š ajā jautā jumā . Atē nas un Sounio izvē lē jā mies tajā paš ā dienā . Ekskursija bija ļ oti interesanta, apskatī jā m Akropoli un daudzus citus apskates objektus, un bija pat brī vs laiks, lai pastaigā tos un meklē tu suvenī rus krā mu tirgū un izmē ģ inā tu ī sto grieķ u virtuvi. Pē c tam, kad mē s devā mies uz Vouliagmeni ezeru, un beidzot,
nomazgā jies. Ezers ir ļ oti skaists, silts, ar minerā lū deņ iem, tur joprojā m peld mazas zivtiņ as, tā das viegli pilinā mas. Patika, ka uz ezera viss ir aprī kots un ē rts. Pē c ezera devā mies uz paš u Sounio ragu, kur uzkā pā m Poseidona templī . Nā kamais brauciens bija uz Meteoru. Viņ i ilgi š aubī jā s, iet vai nē , ceļ š nav tuvu, bet tomē r nolē ma, bet bē rni tika atstā ti pie vecmā miņ ā m. Nemaz nenož ē loju! Ceļ u gandrī z nejutā m, bija nelielas pieturas un, starp citu, viena no pieturā m bija pie Termopilu aizas, kur cī nī jā s karalis Leonī ds ar saviem 300 spartieš iem.
pret milzī go persieš u armiju. Skati ir vienkā rš i nereā ls skaistums. Klosterī notika arī ekskursija, tika iedegtas sveces un rakstī tas piezī mes. Bijā m ļ oti apmierinā ti un ļ oti iesakā m! Gribē jā m arī uz Č alkiem, bet nebija laika, bija jau jā brauc. Kopumā pā rē jais izrā dī jā s ne pludmales, tas bija ļ oti notikumiem bagā ts un interesants. Liels paldies viesnī cas personā lam,
viesnī cu gidi, gidi un autobusu vadī tā ji. Noteikti atgriezī simies un ieteiksim draugiem.
аватар kobyakova.p
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Grieķ ijā bijā m pirmo reizi, izvē lē jā mies cietzemi un bijā m patī kami pā rsteigti. Nokļ uvā m ļ oti zaļ ā un plaukstoš ā reģ ionā , augsti kalni, jū ra, skaisti skati. Ierodoties viesnī cā , mums bija tikš anā s ar viesnī cas gidu, reģ istrē š anā s bija ā tra, ilgi nebija jā gaida. … Tomēr ▾ Grieķ ijā bijā m pirmo reizi, izvē lē jā mies cietzemi un bijā m patī kami pā rsteigti. Nokļ uvā m ļ oti zaļ ā un plaukstoš ā reģ ionā , augsti kalni, jū ra, skaisti skati.
Ierodoties viesnī cā , mums bija tikš anā s ar viesnī cas gidu, reģ istrē š anā s bija ā tra, ilgi nebija jā gaida. Istaba vienkā rš a, ir pieejams viss nepiecieš amais ē rtai atpū tai, skats uz jū ru.
Man ļ oti patika viesnī cas teritorija, ī paš i laba tiem, kas nā k ar bē rniem. Bē rniem ir arī animā cija un bē rnu baseins. Teritorijā ir neliels veikals ar visu nepiecieš amo.
Apmierinā ts ar virtuvi viesnī cā , ļ oti laba 3 zvaigž ņ u viesnī cai. Man patika nacionā lo produktu klā tbū tne restorā nā - fetas siers, olī vas un melnā s olī vas, no kurā m izvē lē ties. Vismaz sajust Grieķ ijas krā su.
Animatori puiš i ir lieliski, vienī gais ko ieteiktu uztaisī t kā dus grieķ u vakarus, jo grieķ iem ir ļ oti skaista kultū ra, es gribē tu redzē t dejas dzī vajā .
Pludmale atrodas netā lu no viesnī cas, pirmā krasta lī nija, tī ra, viņ i labi kopj pludmali. Sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viesnī ca nenodroš ina pludmales dvieļ us.
Laipni un izpalī dzī gi darbinieki reģ istratū rā .
Tiem, kas š ajā reģ ionā ierodas pirmo reizi, vē los ieteikt apmeklē t Atē nas. Pati pilsē ta mani nepā rsteidza, bet atseviš ķ i apskates objekti, piemē ram, Akropole, mani tieš ā m pā rsteidza, ļ oti ilgu laiku vē lē jos apmeklē t stadionu, kur radā s mū sdienu olimpiskā s spē les. Kopumā esmu ļ oti apmierinā ta ar savu atpū tu Grieķ ijā , man patika valsts, reģ iona daba un, protams, jū ra, tik caurspī dī gu nebiju redzē jusi. Paldies par labi pavadī tajā m brī vdienā m.
Parādīt vairāk »


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостиница находится в живописном месте на берегу моря, около Агии Апостоли в 45 км от Афин. Расположена на большой зеленой территории и имеет собственный оборудованный пляж. Отель отлично подходит для отдыха семьям с детьми.

Atrašanās vieta Отель находится в 45 км от Афин и в 58 км от афинского международного аэропорта имени Элефтериоса Венизелоса.
Pludmales apraksts Первая береговая линия, собственный пляж. Практически посредине береговую линию Каламоса разделяет довольно внушительное скальное образование, образуя, таким образом, два отдельных пляжа. При этом одна часть пляжа благоустроена – с шезлонгами и солнцезащитными зонтами, барами и тавернами. Рядом с этим пляжем преимущественно сосредоточены мини-отели и апартаменты Каламоса.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

2 ресторана, терраса для загара, барбекю. В ресторане отеля Bomo Calamos Beach подают блюда интернациональной и греческой кухни, а таверне — блюда из рыбы свежего улова. В салоне для завтрака ежедневно сервируют континентальный завтрак, который по запросу может быть доставлен в номер. В распоряжении гостей принадлежности для барбекю.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem В отеле работает детский клуб, где проводятся различные развлекательные и спортивные мероприятия.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Сотрудники круглосуточной стойки регистрации предоставят информацию о местных достопримечательностях.
  • galda teniss
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 185 номеров.

  • vanna/duša
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Agioi Apostoloi, Kalamos Attikis, 19014
Tālruņi: +30 2310 591423
E-pasts: +30 2310 591423
Tīmekļa vietne: Bomo Calamos Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.