Mana paradīze

Rakstīts: 4 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 25 augusts — 1 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Man ļ oti patī k š ī saulainā un skaistā zeme, tā pē c cenš os plā not savu atvaļ inā jumu uz Grieķ iju un katru reizi izvē los daž ā das š ī s apbrī nojamā s valsts salas. Š oreiz nolē mu atpū sties kontinentā lajā daļ ā , tuvā k Grieķ ijas galvaspilsē tai Atē nā m. Izvē lē jos viesnī cu Bomo Calamos Beach, 3 zvaigznes, man pieņ emama cena. Biju apmierinā ta ar savu izvē li un pat negaidī ju, ka vē lē š os š eit atgriezties otrreiz.
Tagad par viesnī cu - pati viesnī ca atrodas netā lu no Agia Apostoli (mazs ciemats) 25 minū š u gā jiena attā lumā no mū su viesnī cas. Vienā pusē jū ra, otrā kalni. Ideā li piemē rots tiem, kas vē las mieru, klusumu un mierī gu atpū tu. 2 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales ar bezmaksas sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem. Peldē š anai jū rā labā k ņ emt lī dzi speciā las č ī bas, jo ieeja jū rā ir oļ i. Pats jū ras ū dens ir tī rs un caurspī dī gs.
Viesnī cas apkā rtnē valda skaistums – daudz zaļ umu, liela teritorija un skaisti skati uz Evijas salu. Man bija istabiņ a ar skatu uz kalniem, par skatu uz jū ru negribē ju maksā t papildus, ko nenož ē loju, skati uz kalniem nav sliktā ki. Skaistā kie saulrieti un saullē kti. Paš ā istabā ir ledusskapis, televizors un gaisa kondicionieris, kā arī Wi-Fi telpā darbojā s diezgan labi. Man ļ oti patika personā la attieksme pret viesiem - vienmē r tiek sagaidī ti ar smaidu, gatavi palī dzē t, daž i darbinieki pat zina krievu valodu.

Virtuve laba, garš ī gi pagatavots, visa pietika: gaļ as ē dieni, zivis, vairā ki piedevi, salā ti. Brokastī s: putra, olas, konditorejas izstrā dā jumi, sausā s brokastis, tē ja/kafija. Viesmī ļ i patī kami, gudri strā dā , viss laicī gi iztī rī ts, trauki piegā dā ti, kā rtī gi.
Man patika viesnī ca, par 3 zvaigznē m vairā k nekā laba.
Izsaku lielu pateicī bu meitenē m no Mouzenidis - Ksenijai un Kamilai par palī dzī bu ekskursiju izvē lē (biju uz Atē nā m, Meteoru un Delfos - varu droš i ieteikt visu apmeklē t).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu