Lieliski atpūtās

Rakstīts: 4 septembris 2018
Ceļošanas laiks: 15 — 22 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Kopā ar draugu atpū tā mies jū lija mē nesī , ļ oti mā jī ga viesnī ca, ar labu atraš anā s vietu, tieš i tiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tas. Divu kilometru attā lumā atrodas aptieka un divi lieli lielveikali, skaista promenā de un daudz mā jī gu krodziņ u.
Numurs, kuru rezervē jā m, bija visvienkā rš ā kais, standarta interjers, bet tī rs un kā rtī gs. Numurā ir televizors un kondicionieris, seifs reģ istratū rā par papildu samaksu.
Kā arī ierodoties mums bija tikš anā s ar mū su viesnī cas gidi, viņ a stā stī ja par paš u viesnī cu, infrastruktū ru un vietē jiem apskates objektiem, cik ilgi bijā m Atikā pirmo reizi, nolē mā m apmeklē t olimpisko dievu galvaspilsē tu Atē nas, pirmkā rt, mums patika programma. Pē c divā m dienā m mū s gaidī ja ilgi plā nots brauciens uz Argolisu Peloponē sas pussalā . Vieta ar neparastu skaistumu, ā rprā tī gi bagā ta un interesanta. Korintas kanā ls, Mikē nas, Epidaura, Nafplions Esmu ļ oti priecī gs, ka visas š ī s vietas apmeklē ju vienas dienas laikā .

Ē diens viesnī cā labs, ē dienu izvē le ir, priecē ja arī tas, ka terasē ir galdiņ i un vakaros var pusdienot ā rā , apbrī nojot Egejas jū ru.
Mū s iepriecinā ja arī jū ra, š ajā reģ ionā tā ir vienkā rš i caurspī dī ga, katrs akmentiņ š redzams, viesnī cai ir laba privā tā oļ u pludmale. Iekopts dā rzs, tī rs zā liens, baseins un bā rs. Viesnī cā ir draudzī gs un uzmanī gs personā ls.
Tikko lieliski atpū tā mies, ne reizi vien esmu pā rliecinā jies, ka Grieķ ija ir neticama valsts, kurā var ne tikai atpū sties, bet arī apskatī t pā rsteidzoš as vietas un pieminekļ us.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu