Laba viesnīca par lielisku cenu

Rakstīts: 9 augusts 2018
Ceļošanas laiks: 12 — 21 jūlijā 2018
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī cai Bomo Calamos ir trī s zvaigznes, kvalitā te ir tā dā lī menī , kā dai tai vajadzē tu bū t. Jū lijā atpū tā mies. Mums iedeva savu istabu apmē ram stundu pē c ieraš anā s. Meitenes reģ istratū rā ir lieliskas, diezgan skaidri mums paskaidroja, kā pē c nevar uzreiz reģ istrē ties: viesnī cā reģ istrē š anā s no 2:00, un mē s ieradā mies 11. Bet 12:00, kompā nija pā rstā vji pienā ca pie mums un teica, ka istaba ir gatava, nav jā gaida lī dz diviem. Par to bijā m ļ oti priecī gi, jo pē c lidojuma bijā m nedaudz noguruš i.
Man patika viesnī ca, bet mē s nerunā jam par klusā m un relaksē još ā m brī vdienā m, š ī ir viesnī ca ģ imenē m ar bē rniem, un viņ i ir pastā vī gi redzami un dzirdami, bet viņ i mums nemaz netraucē ja. No 2 lī dz 5 viesnī cā , kā arī visā Grieķ ijā notiek siesta, tā pē c š ajā laikā animatori neko nedara, bet pā rē jā laikā skan mū zika, joga, pilates, spē lē spē les: uno, mafija, basketbols un volejbols utt. d. Netā lu no viesnī cas atrodas krodziņ i un bā rs, no kuriem daž reiz var dzirdē t dzī vā s mū zikas atskaņ oš anu.
Dienas laikā , ī paš i no 13 lī dz 16, nevajadzē tu sauļ oties - tā bija mū su milzī gā kļ ū da. Nā kamā s dienas es nevarē ju pakustē ties, jo viss sā pē ja. Tā pē c vienmē r smē rē jiet ar sauļ oš anā s lī dzekli un nenož ē lojiet to. Pie ieejas jū rā ir margas un smilš u maisi, kuros ē rti iebraukt. Jū ra ir silta un patī kama, peldē ties ir prieks.

Vakarā tiek ieslē gti zā les laistī tā ji, jā uzmanā s, lai neizš ļ akstī tos, tiem ir ļ oti liels rā diuss.
Istaba nav slikta, galvenais, lai matracis ir ē rts un ir patī kami gulē t. Vakari ir nedaudz vē si, ī paš i pē c dienas karstuma. Dienas laikā varat atstā t ieslē gtu gaisa kondicionieri, lai atdzesē tu telpu. Š eit ir viens triks, balkona durvī m jā bū t labi aizvē rtā m.
Izbraucā m no viesnī cas agri no rī ta, gandrī z 6 no rī ta. Lidmaš ī na bija 9. Bet tā kā neesam Atē nā s, un lī dz lidostai ir gandrī z 70 km, tad ceļ amies agri. Bet viesnī cas gidi mums pasū tī ja agrā s brokastis restorā nā , lai varam nedaudz uzkost. Viņ i mū s pavadī ja arī lī dz reģ istrā cijas kasē m, lai palī dzē tu mums ā rkā rtas situā cijā . Mani ļ oti iepriecinā ja visa personā la uzmanī gā attieksme, paldies viņ iem par pā rē jo.
Vieta mums patika: daba, gaiss, tī ra jū ra, labs serviss. Mē s ieradī simies š eit nā kamgad.
ieliec tur vē rtē jumu, visas izcilas atzī mes, viens var bū t labs
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu