Jautājums o Ajos Nikolaoss

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
115 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Interesē brīvdienas Krētā jūnijā, eksperti, atsaucieties) Es gribēju daudz rakstīt, bet formāts neļauj (
ak, vari uzrakstīt paskaidrojumu), ka gribu skaistu vietu (lielu zaļo zonu), siltu jūru (raksta, ka ūdens siltums un vēja trūkums ir atkarīgs no viesnīcas atrašanās vietas salā), liela pludmale, ērta ieeja, klusa vieta, tuvumā ir interesanti vietējie krodziņi, veikali utt. (nu, teiksim 5 km attālumā no pieejamības), viesnīca ar garšīgu, daudzveidīgu ēdienu, ja iespējams, prombūtne kaitinošas animācijas (atpūta ir apsveicama), lai cena atbilstu kvalitātei, maksimālā cena diviem ar brokastīm un vakariņām uz nedēļu ir aptuveni 1600 eiro, varbūt mazāk ). Man piedāvā Radisson Blu Beach Resort Crete (ex. Minos Imperial) Hotel un Aldemar Knossos Royal Hotel, bet atsauksmes nav īpaši iepriecinošas, varbūt kāds? paldies visiem jau iepriekš
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2016-04-278 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар agent_borabora
Ūdens Krētā parasti uzsilst ilgāk nekā citos Grieķijas kūrortos. Jūnijā jūra kļūst siltāka par pusgrādi ik pēc 3-5 dienām un līdz jūnija beigām sasniedz vasaras vidējo +23..+24С.
Pēc Jūsu aprakstītajiem parametriem tas gandrīz pilnībā apmierina Aldemar Knossos Royal, Aldemar Kretan Village, Aldemar Royal Mare. Cenas jebkuram maciņam.
Atsauksmes arī jāfiltrē. Nosakiet, kas tieši pārskatos tiek lamāts. Varbūt šie trūkumi jums nebūs svarīgi.
Izdarot galīgo izvēli, ņemiet vērā, ka Krēta ir neauglīga sala un jebkāda veida apstādījumus sasniegt ir grūtāk nekā skaistāko pludmali vai dizaineru renovāciju. Greznu apstādījumu apcerei parasti izvēlas Halkidiki vai Korfu.
аватар kievlyanka09
paldies par vienaldzību)
prioritāte ir laba pludmale, ēdiens un interesanta apkārtne, ko var redzēt aukstas jūras gadījumā
Es saprotu, ka Krētā šo rajonu ir vairāk nekā citur vai nav? informācija liek man griezt galvu :)
nav zināms, vai varēšu otrreiz doties uz Grieķiju, un es gribu uzreiz visu aptvert, lai gan, protams, es saprotu, ka nav iespējams aptvert milzīgumu
аватар agent_borabora
Krētas Aldemar ķēdes pludmale, ēdieni un apkārtne ir klāt. Turklāt šīs viesnīcas atrodas blakus viena otrai.
Krētā ne tikai interesantas ekskursijas uz Zevu vai Mīnotauru, bet arī iespēja ar prāmi doties uz Santorini.
Tāda Krētas daba diez vai iespaidos.
Kaut gan nepareizi bija teikt, ka Krēta ir visbagātākā ekskursiju programmas ziņā. Bet kā ar Meteoru un Athos svētnīcām no Halkidiki? Bet kā ir ar vienu no kultūras un arhitektūras ziņā skaistākajām un iespaidīgākajām Korfu salu, kas ir kruīza kuģu visvairāk apmeklētā sala Vidusjūrā?
аватар kievlyanka09
un kur tu dotos pirmo un iespējams pēdējo reizi Grieķijā? pilnībā izjust valsts krāsu?
Paldies
аватар Ezhik
Jūs sajutīsiet valsts garšu jebkur Grieķijā. Krēta ir laba izvēle.
Pieticīgākas viesnīcas ir Chrysallis 4 un Anna Maria Village 3+ netālu no Hersonisas.
аватар Katarakta
High Beach Hotel 4 ir slavena ar savu garšīgo un daudzveidīgo ēdienu, lai gan ir pieejama animācija, un tā ir novietota kā viesnīca ģimenēm un āra aktivitātēm.
Hersonissos Maris 4 ir liela zaļā zona, daudz dažādu augu, ir kur pastaigāties, plus - netālu no Hersonisas pilsētas, kur ir krodziņi, veikali utt.
Cactus beach 4 ir ļoti krāsaina neliela viesnīca (es esmu par to !!!), ir terase, viesnīca ir stilizēta ļoti grieķu stilā, pilsētas tipa viesnīca.
Labā nozīmē ir jēga izvēlēties kāda uzņēmuma mājaslapā, kas nodarbojas galvenokārt ar Grieķiju, vairākas viesnīcas par cenu, un tad, jā, palasīt atsauksmes. Vismaz es parasti tā daru. Meklēju Amboti vai Mouzenīdu.
аватар L_ena
Krēta ir noteikti jāiet! Knosas pils ar Mīnotauru, Hanija un Retimna, Kurnas ezers ar bruņurupučiem, viena no labākajām pludmalēm pasaulē – Balos un Elafonisi. Iespēja ātri nokļūt Gramvousa un Spinalonga salās. Ērts, lai arī ne tuvu, prāmis uz Santorini. Pēc laikapstākļiem neorientēšos, pats Krētā esmu bijis tikai samta sezonā - septembra beigās. Es dotos vai nu uz Agios Nikolaos un Eloundas apgabalu, vai uz apgabalu uz rietumiem no Retimnas. Starp Retimno un Haniju. Jūs varat doties uz budžeta Georgiopolis ar unikālu templi, kas izvirzīts jūrā, uz kuru var nokļūt, tikai ejot pa piestātni, kas veidota no asiem akmeņiem. Vai Bali. Ir daudz autentisku tavernu, skaista daba. Tie neļauj ievietot saites uz plaši pazīstamām milzīgām vietnēm ar viesnīcām un dzīvokļiem, taču, filtrējot tajās nepieciešamos datumus, budžetu un vērtējumu, jūs galu galā atradīsit vietu, kas ir ideāli piemērota jūsu vajadzībām.
аватар petromir
Jā... Ja viesnīcu vērtējumi tev neder, tad arī uz Grieķiju droši vien nevajadzētu braukt?,,,
Aldemar ir otrā augstākās kvalitātes viesnīcu ķēde Grieķijā, aiz Grekotel, kam seko Mitsisa ... Radisson ir budžeta ziņā izdevīgāks, taču arī tālu no pēdējā.
Skaidrs, ka katrā ķēdē ir dažāda līmeņa viesnīcas, bet tomēr tās ir starp vadošajām.
аватар zhejna
Varētu vēl derēt Hersonissos Moris
аватар kievlyanka09
paldies visiem) izvēlējās Aldemar Knossos Royal
atsauksmes no manis)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Ajos Nikolaoss
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl