Lassitijs Ajos Nikolass

Rakstīts: 4 oktobris 2012
Ceļošanas laiks: 18 septembris — 2 oktobris 2012
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
viesnī ca ļ oti patika. un atraš anā s vieta: netā lu no pilsē tas, 15 minū š u gā jiens pa krastmalu, un tas, ka kalnā vienmē r ir vē sma, nav karsts, un ē dieni tiek gatavoti ļ oti labi un daudzveidī gi. viss ir svaigs, kafija laba, ne š ķ ī stoš ā , personā ls draudzī gs. Krievu valodā runā još ie administratori reģ istratū rā ā tri atrisina visas problē mas. tuvumā ir divas pludmales: viena ir smilš aina Almyros, otra ir oļ u pā ri ceļ am. bet ir arī smiltis. Almiros man ļ oti nepatika - jū ra sekla, netā lu tek auksta upe, ū dens slā ņ os, respektī vi - ar aukstu kā rtu, netī ras smiltis. un maksas sauļ oš anā s krē sli - 7 eiro dienā par 2 sauļ oš anā s krē sliem. Ja negribi maksā t, guli blakus smiltī s. gā jā m lī dz akmenim pā ri ceļ am. un jū ra tur ir siltā ka un dziļ ā ka un tī rā ka. un gulē ja uz paklā jiņ iem. ē rti! caur kafejnī cu var aiziet uz lī ci, tur vispā r ir lieliski! un smiltis un oļ i. un jū ra ir pasakaina!
mums bija panorā mas telpa 703. skats uz jū ru, kalniem un Ajosnikolaosu. Brī niš ķ ī gi! pats cipars ir normā ls. tī rī š ana. . . teiksim tā : neuzkrī toš s. Nu labi, kamē r nav smilš u zem kā jā m. Paņ emiet lī dzi duš as ž elejas un š ampū nus. pē c ieraš anā s viņ i tur stā vē ja un pē c tam ziņ oja reizi divā s nedē ļ ā s. un kvalitā te ir apš aubā ma. tavē jais ir labā ks! ! ! Ir matu ž ā vē tā js, bet ne pā rā k ē rti. Principā jū s varat nož ū t matus, bet to ir grū ti veidot))). Viesnī cā ir trī s lifti. strā dā ja normā li. bet mē s biež i gā jā m kā jā m. lī dz mū su istabai bija 186 pakā pieni, neskaitot nekā das pā rejas. ne slinkajiem, bet mums patika. Komplekss sastā v no trī s viesnī cā m: Miramare 4*, Miramare Village 5* un Ariadna Village 3*. Ariadne atrodas viesnī cas apakš ē jā labajā stū rī . Es nezinu, kā iekš ā , bet tā s izskatā s kā jaunas skaistas villas. tā s lielais peldbaseins Miramare Village atrodas pa kreisi no viesnī cas. Greznas divstā vu villas. arī paš ā Miramarā ir numuriņ i ar privā tiem baseiniem. tie ir vispā rē jā fotoattē lā pa kreisi no viesnī cas. un paš ā augš ā ir blakus villā m. viņ i mū s ī sti nepā rsteidza. ja nu vienī gi ar maziem bē rniem neizejot no istabas. . . bet pā rim kaut kā ne visai labi. pirmkā rt, tie ir savienoti ar plā nu starpsienu un augš ā ir vē l viena istaba ar balkonu...lai neiet pensijā...) lai gan . . (ja nu istaba ir divstā vī ga un balkons arī viņ iem? )
neparasts skaistums!! ! ! ī paš i Oia ciems - zili balts un vulkā niska pludmale ar melnā m smiltī m. un izrā dī jā s, ka Santorini ir Svē tā s Irē nas (Santa Irini) sala, un tā s otrais nosaukums ir Fira, tas ir tī ri grieķ iski. Protams, es arī esmu Irina! ! ! kā no turienes neatnest savu vā rda ikonu !! ! ! Klase! visas dienas ekskursija: no pulksten 5 lī dz 23. otrā ekskursija ir Lassithi plato un Zeva ala. š eit cena ir 60 eiro no cilvē ka. ieveda arī vī na darī tavā s, olī veļ ļ as rū pnī cā , keramikas darbnī cā un veikalā . tie, kas vē lē jā s, varē ja savā m rokā m izgatavot vā zi. Apmeklē jā m Keras klosteri kalnos, paē dā m krodziņ ā . Š eit ir lē ti un garš ī gi! gaļ a un kartupeļ i cepeš krā snī , grieķ u salā ti un svaigs arbū zs maksā.15 eiro. un š eit mē s nonā kam pie alas. nolē mā m uzbraukt kalnā kā das 20 minū tes ar vietē jo taksi - ē zeļ i. tie ir tik mī ļ i, garausaini. ē zeļ i un kaķ i ir Krē tas apskates vietas. un gā ja atpakaļ lejā . pati ala ir ap 70 m dziļ a, viss izcelts zaļ ā un purpursarkanā krā sā . nemainī ga temperatū ra +17 grā di. un ezers, kurā peldē jā s Zeva mā te. iemeta tur monē tas, prasī ja Zeva spē ku. iespaidī gi, protams! Stalaktī ti - stalagmī ti, mitrums, kas plū st pā ri akmeņ iem, un galvenokā rt pati leģ enda, protams. jū s joprojā m jū tat satraukumu un bijī bu š ā dā s vietā s))).

paš ā Agios Nikolas ir ļ oti skaists, absolū ti apaļ š un dziļ š (lī dz 65m) Voulismenes ezers. Ezeram ir sava vē sture, bet es to š eit neaprakstī š u))) apkā rt ir krodziņ i. katru vakaru gā jā m uz kā du no viņ iem, pasū tī jā m tur retsinu - vietē jo sauso baltvī nu ar sveķ u piedevu. patī kama pī rā ga garš a un smarž a. 6.5 eiro par 0.5 l krū zi un bezmaksas WI-FI tur. sē dē ja sarunā joties ar mī ļ ajiem, apbrī nojot ezeru. Protams, var nopirkt retsinu jebkurā lielveikalā par 1.5 eiro un dzert mā jā s uz balkona, bet buzz nav tas pats))))
Naktī jū rā var peldē ties, neviens neliedz. pilsē tas pludmales. Skaistums! Vē l viena laba vieta ir tā , ka Mirabello lī ci slē dz kalni no jū ras. septembrī -oktobrī jau pū š vē ji un jū ra ir vē traina. Mums nebija nekā du viļ ņ u. jū ra ir tī ra un mierī ga. tirkī za! nevis jū ra, bet pasaka !!! !
atveda olī veļ ļ u kā suvenī rus no ceļ ojuma, kosmē tiku uz olī veļ ļ as, nu, visā dus sū kļ us no dabī giem sū kļ iem.
Ja kā dam ir kā di jautā jumi, labprā t atbildē š u : )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu