Lieliska Eiropas viesnīca lieliskā vietā

Rakstīts: 4 oktobris 2014
Ceļošanas laiks: 21 — 30 septembris 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē nesim un nekad to nenož ē lojā m.
Sirsnī ga gaisotne it visā – no smaidī gā s un humoristiskā s administratores, neticami pozitī viem viesmī ļ iem, lī dz apkopē jai, kuru pazī stam tikai neklā tienē , bet par visu esam pateicī gi.
Mums bija Deliluxe Sea View with Private Pool, kas atrodas viesnī cas jaunajā daļ ā ar remontu. Protams, bija traipi uz sienā m un pat traips uz veļ as, bet tas viss tiek izdzē sts sirsnī gas pieejas apkalpoš anai iespaidā restorā nā , reģ istratū rā un it visā .
Kopumā viss ir izcilā Eiropas lī meņ a 4.

Galvenā auditorija ir Eiropas pensionā ri, visu dienu viesnī cā ir pilnī ga atpū ta un atpū tas telpa. Bet mē s daudz laika pavadī jā m tuvē jā Agios Nikolaus pilsē tiņ ā (gā jiens 200m no viesnī cas, jau pilsē ta! ) Ceļ ojot ar automaš ī nu, tā pē c klusais romantiķ is viesnī cā bija tē mā un priecē ja ar apkā rtē jo pieklā jī bu un dress code vakariņ ā s (visi tur ieradā s kā laicī gi marš ruti : ).
Ē diens man kā diē tiskajam pietuvinā tam izcils - dā rzeņ i - svaigi un vā rī ti, zivis - daudzveidī gi un pietiekami. Vī rs pā ris reizes sū dzē jā s par gaļ u. bet vienmē r atrada labumus. Vesela tē jkanna ar izcili pagatavotu kafiju uz galda katrā s brokastī s (labā k nedzert automā tos). Apbrī nojama Krē tas tē ja samovā ros, kas izā rstē ja mū su saaukstē š anos 2 dienu laikā . Uzmanī gi, jautri un ā tri viesmī ļ i. Saskaņ ā ar sistē mu viss iekļ auts, dienas laikā joprojā m bija uzkodas, bet jums nav ī sti laika izsalkt. Tikai labā kā brī vdienu pieredze. Ļ oti iesaku visiem apceļ ot apkā rtni - vismaz pilsē tu, Elundu, Plaku, milzu vē ja staciju, pludmales lejpus Kalo Horijas (ir arī forš s skatu laukums), un ja tā lā k - Kritsa, Zeva ala un tā . uz kartes. Lieliska Krē tas zona. Lielisks serviss viesnī cā . Ā rē jā s cenas veikalos (pat ciemos) biedē : ) Grieķ u salā tus tavernā s taisa nevis ar fetu, bet ar sieru a la brynza. Visur deserti kā kompliments. Jaunā trase skaista un ē rta!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu