Faedra Beach Resort 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.010
7.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 2005. gadā. Pēdējā renovācija notika 2015. gadā. Sastāv no trim 2 stāvu ēkām. Lifti netiek nodrošināti. Mājīga ģimenes viesnīca. Visi numuri ar aprīkotu virtuvīti. Atrodas gleznainā vietā, blakus Agios Nikolaos pilsētai. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар nada071989
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā kopā ar vī ru un meitu. Ekskursija tika izvē lē ta atvaļ inā jumā , pirkta Flavers Travel Ļ vovā , deva vislabā ko atlaidi. Ieradā s viesnī cā , apmetā s netā lu no lielas studijas istabas ar skatu uz baseinu un jū ru. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā kopā ar vī ru un meitu. Ekskursija tika izvē lē ta atvaļ inā jumā , pirkta Flavers Travel Ļ vovā , deva vislabā ko atlaidi. Ieradā s viesnī cā , apmetā s netā lu no lielas studijas istabas ar skatu uz baseinu un jū ru. Pludmale pā ri ceļ am, smilš aina ar nelieliem oļ iem, bet jū ra nedaudz nelī dzena. Lai gan mums patika. Plus viesnī ca, no kuras sā kas ā rkā rtī gi skaistā promenā de uz Agios Nikolaos ar neticamu skatu uz jū ru un kalniem. Arī serviss viesnī cā ir augstā lī menī . Paē dā m brokastis un vakariņ as. Vakariņ ā s vienmē r bija grieķ u salā ti, divi ē dieni, no kuriem izvē lē ties un deserts, viss bija ļ oti garš ī gs. Š ogad noteikti tur brauksim.
аватар Vi0710
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir diezgan laba, bet tai ir neliela platī ba. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Ē dā m brokastis, vakariņ as, brokastī s bija standarta olas, daž ā di musli, ievā rī jumi, desa, siers, kafija, tē ja, vakariņ as - trī s ē dieni, no kuriem izvē lē ties (grieķ u salā ti - ļ oti garš ī gi ar gardu sieru), studijas telpas - diezgan lielas, bija vanna un duš a. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir diezgan laba, bet tai ir neliela platī ba. Pludmale atrodas pā ri ceļ am. Ē dā m brokastis, vakariņ as, brokastī s bija standarta olas, daž ā di musli, ievā rī jumi, desa, siers, kafija, tē ja, vakariņ as - trī s ē dieni, no kuriem izvē lē ties (grieķ u salā ti - ļ oti garš ī gi ar gardu sieru), studijas telpas - diezgan lielas, bija vanna un duš a. No viesnī cas sā kas lieliska promenā de, kas ved uz Agios Nikolaos, kur mē s pusdienojā m restorā nā ar vī nu apmē ram 7-10 E vienam. Apkalpoš ana 5 zvaigž ņ u viesnī cā , viss draudzī gs, labi iztī rī ts numurs. Ī sā k sakot, mē s zaudē jā m prieku viesnī cā .
аватар Zelika
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Uzreiz gribu atzī mē t, ka viesnī ca nesaņ em 4 zvaigznes. Objektī vi-tas ir vidē jais budž ets 3. Viesnī cas teritorija mikroskopiski maza. Mē beles, santehnika, kondicionieris-nedaudz nobruž ā ts. Dzirdamī ba telpā s ir ļ oti laba. Tā pati problē ma, un, ja gribē si vakarā pasē dē t uz balkona, tu dzirdē si visu, par ko viņ i runā kaimiņ u balkonā . … Tomēr ▾ Uzreiz gribu atzī mē t, ka viesnī ca nesaņ em 4 zvaigznes. Objektī vi-tas ir vidē jais budž ets 3. Viesnī cas teritorija mikroskopiski maza. Mē beles, santehnika, kondicionieris-nedaudz nobruž ā ts. Dzirdamī ba telpā s ir ļ oti laba. Tā pati problē ma, un, ja gribē si vakarā pasē dē t uz balkona, tu dzirdē si visu, par ko viņ i runā kaimiņ u balkonā . 80% atpū tnieku ir NVS pā rstā vji, pā rsvarā ģ imenes un pusmū ž a cilvē ki. Reizē m bija sajū ta, ka atpū š aties Krimā . Numuru uzkopš ana ir vā ja, veļ a tiek mainī ta reizi nedē ļ ā , dvieļ i tiek mainī ti reizi 3 dienā s. Bet par eiro istabenei var papildus nomainī t arī dvieli.
Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, bet ē damas un pietiekamas, lai piepildī tos. Tas bija apbē dinoš i, ka 9 dienu laikā viņ š vispā r nemainī jā s. Par š o ā tri nā ca. Vakariņ as gan nebija pasū tī tas, tač u pē c sarunā m ar citiem atpū tniekiem secinā ja, ka rī kojā s pareizi. Tā kā viņ i sū dzē jā s, ka nav garš ī gi, un vienmuļ i, un vē l bija jā gaida. Apkalpojoš ais personā ls - nerunā krieviski, izņ emot puiš us no restorā na pludmalē . Bet viņ i vienmē r cenš as palī dzē t atpū tniekiem. Bē rnu galdiņ a nav. Istabā s ir mini virtuve - ledusskapis, izlietne, plī ts, trauki. Var izdomā t ko bē rnam un iedzert kafiju ar uzkodā m.
Turklā t š ī viesnī ca ir labā vietā - laba pludmale pā ri ceļ am + 2 km lī dz Agios Nikolaos. Tī ra pludmale, labs dibens, dzidra un smaragda Egejas jū ra. Atpū tniekiem Phaedrā sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par brī vu, par pā rē jiem 2.5eiro par solā riju + 3eiro par lietussargu, vai ja nopē rk kā dus dzē rienus no tiem, tad sauļ oš anā s krē sls un lietussargs ir bez maksas. Pludmale ir paš valdī bas, atrodas skaistajā Mirabella lī cī , tā pē c viļ ņ i ir mazā ki nekā atklā tā s vietā s. Pludmalē ir duš a un restorā ns, kur var kaut ko uzkost Labi gan bē rnu peldē š anai (nav liels dziļ ums pie krasta un smilš ains dibens) un pieauguš ajiem. Pludmale patieš ā m kompensē visus viesnī cas trū kumus. Uz to ierodas pat atpū tnieki no citā m viesnī cā m.
Netā lu no viesnī cas atrodas autobusu pietura - 5-7 minū tes ar autobusu par 1.60 eiro vai 5 minū tes ar taksometru par 8 eiro - jū s varat nokļ ū t skaistajā Agios Nikolaos pilsē tiņ ā . Tur var pastaigā ties pa pilsē tu un suvenī ru veikalos vai iegā dā ties preces lielveikalā , paē st krodziņ ā vai doties ceļ ojumā pa salu ar autobusu. Kā arī , kam jā maina valū ta bankā vai jā izņ em skaidra nauda bankomā tos.
Par uzņ ē mē ja tū risma operatora Bilion Tour darbu radā s negatī vs iespaids. Nopirka no viņ iem ekskursiju. Santorini par 160 eiro par 1 personu. Nolē mā m naudu neekonomē t un uzticē jā mies viesnī cas gidei Irinai, ka viņ i nodroš inā s sertificē tu krievvalodī go gidu un pavadoš o gidu visas ekskursijas laikā . Izrā dī jā s, ka ne gluž i tā . Mū su izvē lē tā ekskursija ietvē ra Akrotiri izrakumu apmeklē jumu. Tā tad tika nodroš inā ts sertificē ts angliski runā još s gids, kurš visu ekskursiju klusē ja un rā dī ja tikai bildes. Paš u ekskursiju vadī ja autobusu pavadoš ā gide Magdalē na, un viņ as sniegtā s informā cijas lī menis bija pirms š ī s nakts lasī tā ceļ vež a lī menī . Viņ as angļ u valodas zinā š anu lī menis neļ ā va pat tulkot angliski runā još am sertificē tam gidam, turklā t viņ a personī gi samazinā ja š ī s ekskursijas laiku lī dz 30 minū tē m, nevis 1 stundu. Tas, kas pā rsteidza pat pavadoš o angliski runā još o gidu - angļ u valodas zinā š anas vidē jā lī menī ļ ā va to saprast no savstarpē jā s sarunas. Motivā cija bija tā da, ka prā mis kursē ja 30 minū tes ilgā k, nekā vajadzē ja, un mums bija palicis maz laika. . Tač u nebija ž ē l pavadī t 50 minū tes piespiedu pusdienā m tavernā , kas izskatī jā s pē c lē tas grieķ u ā trā s uzkodas par 18 eiro. Bet pats interesantā kais notika mū su uzturē š anā s paš ā s beigā s Santorini. Gala pietura pirms prā mja ir tā saucamā s vī na darī tavas apmeklē jums, bet vienkā rš ā vī na veikalā , kur bija maksas degustā cija un iespē ja iegā dā ties vī nu par paaugstinā tā m cenā m. Vienkā rš i sakot, pē c š ī s procedū ras mē s uz pā ris minū tē m tikā m ekskomunicē ti uz tualeti, un izkā pjot ieraudzī jā m izbraucoš o autobusu bez mums, bet ar mantā m tajā . Brī numa kā rtā mums izdevā s viņ u panā kt. Lī dz prā mja atieš anai bija palikuš as 15 minū tes, un, ja nebū tu bijis laika, bū tu nā cies kā du dienu griezties uz salas. Uz gides jautā jumu, kā pē c viņ a nepā rbauda, ​ ​ vai visi ir iekā puš i autobusā . , viņ i dzirdē ja izcilu atbildi: “Varbū t jū s nolē mā t palikt uz salas”. Pirmo reizi sastopos ar tik neprofesionā lismu. Visi gidi pirms ekskursijas beigā m sazinā s ar grupu, kurš vē las atdalī ties no grupas un kurš atgriež as kopā ar grupu. Par to, ko samaksā jā m 160 eiro, nav skaidrs - nebija solī tā sertificē ta krievvalodī gā gida un pavadoš ā gida, kurš tieš ā m bū tu atbildī gs par grupu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель был построен в 2005 г. Последняя реновация проводилась в 2015 году. Состоит из трех 2-этажных корпусов. Лифты не предусмотрены. Уютный семейный отель. Все номера с оборудованным кухонным уголком. Расположен в живописном месте, рядом с г. Агиос Николаос. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 60 км от аэропорта, в 3 км от центра г. Агиос-Николаос, через дорогу от пляжа. Автобусная остановка в 30 м от отеля.
Pludmales apraksts В 30 метрах от отеля расположен городской песчаный пляж Ammoudara, отмеченный престижной международной наградой - Голубым Флагом. Между отелем и пляжем имеется дорога. Полотенца — платно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, услуги консьержа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, услуги по продаже билетов, экскурсионное бюро, ежедневная уборка номера, факс/ксерокопирование (платно), диетические меню (по запросу), мини-маркет, 3 ресторана —

основной ресторан Faedra (12:00-22:00, средиземноморская кухня), a la carte ресторан Beach resto (10:00-23:00, интернациональная кухня), a la carte ресторан Pool resto (19:00-23:00, греческая кухня), кафетерий Faedra (10:00-22:00), бар у бассейна Faedra beach (10:00-22:00), 1 открытый бассейн с пресной водой 80 м2, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, коляска (платно).
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Платно: водные лыжи, кайтсерфинг, каноэ, катамаран, водный мотоцикл, катание на банане, парашют. Бесплатно: библиотека, живая музыка (в ресторане на пляже).
Telpu apraksts

В отеле 70 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Ammoudara, Agios Nikolaos, Lasithi, 72100 Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2841023956
Fax: +30 2841028614
Tīmekļa vietne: Faedra Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.