Jautājums par viesnīca Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
5 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Ko var apmeklēt?
Sveiki visiem. Mēs ar vīru šovasar dosimies uz Krētu. Dzīvosim viesnīcā netālu no Ajosnikolas. Vai varat pateikt, kur doties, ko apmeklēt?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2014-01-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар kokou
Labdien! Pats Ag. Nikolaosa ir brīnišķīga pilsēta: skaists ezers, krodziņi, veikali. No tās laivas dodas uz Spinalongas salu, kur atrodas vecs cietoksnis. Ekskursijā uz šo salu parasti ietilpst pusdienas ar bārbekjū. Nav ļoti tālu, šajā Krētas pusē atrodas Zeva ala, kurā viņš dzimis. Stalaktīti. stalagmīti, neliels ezers. Tur augšā var uzbraukt kājām vai ar ēzeļiem, par piemaksu. Var aizbraukt uz Heraklionu, pēc Krievijas standartiem nav tālu :) pati pilsēta mani nepārsteidza, bet ir ko pastaigāt un apskatīt. centrā baznīca Sv. Tita, diezgan liels tirgus, Eiropas apģērbu zīmolu veikali. priekšpilsētā ir Minosa pils, ja interesē vēsture, tad, protams, ir vērts apmeklēt. Bijām uz Krētas vakaru krodziņā netālu no Hersonisas.Mums ļoti patika. Ja viņi piedāvā, un jums nebūs slinks, tad es iesaku! Patiesībā negaidīti ļoti interesanti, krāsaini, lieliski!Te ir vesela šova programma, kas veidota uz Krētas vēsturi no senatnes līdz mūsdienām!Uz Santorini var peldēt vai lidot.Krētā ir arī ļoti daudz pareizticīgo kristiešu pieminekļu un klosteru . Daudz visa kā! :)
аватар Irina0709
Krētā vēlams īrēt auto, tad uz jebkuru punktu bez problēmām un lētāk nekā ar organizētu tūri. Ja iespējams, dodieties uz salas dienvidu piekrasti, tur ir pavisam cita jūra un tūristu maz.
аватар lesoleil.dp
Varat arī apmeklēt Vai - palmu pludmali un Elundu
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl