Mistral Mare Hotel 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 6.110
№11 viesnīcas reitingā Ajos Nikolaoss
5.9 Numurs
5.3 apkalpošana
5.4 Tīrība
5.5 Uzturs
4.7 Infrastruktūra
Kompakta viesnīca, kas uzcelta kalna nogāzē tipiskā Krētas ciematā Kalo Chorio, ar skaistu skatu uz Mirabello līci. Uzcelta 1990. gadā, pēdējo reizi renovēta 2008. gadā. Kopējā platība 4900 m2. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (2 lifti) un papildu 2 stāvu Golden wing ēkas. Viesnīca ir piemērota relaksējošai romantiskai atpūtai pāriem un ģimenēm.Vairāk →
аватар asych_chnu
 •  apceļots 9 mēnešus atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas uz kalna ar brī niš ķ ī gu skatu uz Mirabello lī ci. Jū ra ir brī niš ķ ī ga - ļ oti tī ra un silta (25 un vairā k grā di). Tač u pieeja jū rai, teiksim, daž ā m vecuma grupā m ir problemā tiska, jo jā kā pj lejā un tad augš ā , kopumā lauž ot vairā k nekā. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas uz kalna ar brī niš ķ ī gu skatu uz Mirabello lī ci. Jū ra ir brī niš ķ ī ga - ļ oti tī ra un silta (25 un vairā k grā di). Tač u pieeja jū rai, teiksim, daž ā m vecuma grupā m ir problemā tiska, jo jā kā pj lejā un tad augš ā , kopumā lauž ot vairā k nekā.150 pakā pienus (lejup un augš up). Tiesa, uz blakus esoš o pludmali var doties pa š oseju (tā atrodas nedaudz tā lā k pa kreisi).
Izlī gums noritē ja ā tri. Personā ls ir pietiekami draudzī gs. Liels pluss ir krievvalodī go darbinieku klā tbū tne reģ istratū rā (ī paš s paldies Annai). Dvieļ i tika mainī ti ik pē c divā m dienā m. Plaš as duš as. Ē diens lī menī , bagā tī ga bufete, daudz gaļ as ē dienu, olī vas, sieri, dā rzeņ i, augļ i, daž ā di deserti, saldē jums. Nepatī kams brī dis ir maksas wi-fi, atbraucā m no Ukrainas, kurā ir karš , bet visur (viesnī cas, veikali, kafijas nami, restorā ni utt. )
) varat izmantot bezmaksas Wi-Fi.
Nosacī jumi izbraukš anai no viesnī cas ir pā rdomā ti: gaidot transfē ru, var izmantot bagā ž as nodalī jumu, tualeti, duš u, saņ emt bezmaksas kuponu pusdienā m un kā dam no dzē rieniem. Atpū ta š ajā viesnī cā ir diezgan apmierinā ta.
аватар GalinaEro
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ar ļ oti forš u skatu uz jū ru, kas atrodas kalnā . Nekavē joties izvē lieties normu ar skatu š ajā virzienā . Mums bija istaba otrā pusē un skats uz sienu. Mums piedā vā ja piemaksā t 50 eiro pie reģ istrā cijas un iegū t istabiņ u ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ar ļ oti forš u skatu uz jū ru, kas atrodas kalnā . Nekavē joties izvē lieties normu ar skatu š ajā virzienā . Mums bija istaba otrā pusē un skats uz sienu. Mums piedā vā ja piemaksā t 50 eiro pie reģ istrā cijas un iegū t istabiņ u ar skatu uz jū ru. Mē s piemaksā jā m, lai jū s saprotat, viņ i mums iedeva istabu ar skatu uz kā pnē m un gabalu no jū ras pa labi augš ā . Mē s nolē mā m mainī t istabu atpakaļ , jo skats uz kā pnē m, kur cilvē ki pastā vī gi iet, nav skats. Kad viņ i nomainī ja istabas atslē gu, un nauda mums tika atmesta. Bija nepatī kami, bet tas laikam ir viens punkts, kas apliecina personā la ne pā rā k pieklā jī go attieksmi. Mē s mierī gi devā mies uz istabu un neko neuzzinā jā m.
Al tū re, bet istabā s nav dzeramā ū dens. Lielveikalā nopirkā m pudeli ū dens un aiznesā m uz savu istabu (lai gan tur rakstī ts, ka ū deni nedrī kst ņ emt), neviens no personā la mums neko sliktu par to neteica.
Telpā nav atseviš ķ as vienreizē jā s lietoš anas kosmē tikas, izņ emot divus mazus apaļ us ziepju gabaliņ us. Paturiet to prā tā , izvē loties. Labi, ka to visu paņ ē mu lī dzi.
Mū su istaba tika tī rī ta katru dienu. Viss bija tī rs. Pati istabiņ a jauka, jauna un tī ra.
Es nesaprotu, kā pē c cilvē ki tik ļ oti sū dzas. Neaizmirsī sim, ka Al Turcijā (Ē ģ iptē ) un Grieķ ijā ir 2 pilnī gi daž ā das lietas. Nevajag braukt uz Grieķ iju un gaidī t to paš u bufeti. Mē s nekad neesam tur izsalkuš i. Tagad ī si aprakstī š u, cik atceros, kas tur bija no ē diena.
Brokastis: daž ā di graudaugi, granola, maize, sviests, ievā rī jumi, medus, ala nutela, to tradicionā lie smē rē jumi 2-3, olu kultenis / olu kultenis, kā ds garnī rs (ceptas sē nes ar dā rzeņ iem, zirņ i ar burkā niem, rī si ar jū ras veltē m u. c. ) . ), desiņ as, cepts bekons, gurķ i un tomā ti, desa, siers, vā rī tas olas, arbū zs, vī nogas, marinē ti persiki, marinē ti augļ u gabaliņ i, jogurts, saldie mafini 2. tips, tukš i kruasā ni, kā rtainā s mī klas izstrā dā jumi ar biezpienu pildī ti, mazie desas kā rtainā mī klā . Nu, tē ja, kafija, sulas: apelsī ns, multiaugļ i, ananā si un ā boli (katru dienu). Š ī s ir parauga brokastis katru dienu.
Pusdienas/vakariņ as (kā varē tu bū t gan tur, gan tur): smē rvielas 2-3, grieķ u salā ti un vē l kā di, vai marinē ti dā rzeņ i. Katru dienu arbū zs, vī nogas, deserts, saldē jums. Kaut kā da baltā zivs nesaprata, kura. Gaļ ai bija vistas iesmi, spā rniņ i, cepta vista lielos gabalos, tikai vista, liellopa gaļ a/cū kgaļ a tomā tu mē rcē ar sē nē m, sautē ta liellopa gaļ a ar dā rzeņ iem, pupiņ as ar desiņ ā m, makaroni ar malto gaļ u, baklaž ā ni ar malto gaļ u kā musaki, auksti salā ti ar makaroniem un tunci (tas nav viss vienā dienā , bet ē dienreizei bija 2-3 daž ā das gaļ as + zivis). Dekorē rī sus ar jū ras veltē m, lē cā m, dā rzeņ iem, frī kartupeļ iem, kartupeļ u daiviņ ā m, zirņ iem ar dā rzeņ iem, kukurū zu ar dā rzeņ iem, ceptiem cukini, ceptiem baklaž ā niem, kartupeļ u gratī nu (arī rotā.3-4 vienā ē dienreizē ). Olī vas. Marinē ti anš ovi citronu marinā dē un vē l daž i. Reiz vakariņ ā s bija mī dijas, otru dienu gliemež i ar rozmarī nu. Maize. Viņ u dzē rieni ir vietē jie (alus, rums, kola, sprite un tamlī dzī gi). Un tad es visu neatcerē jos, jo ē diens nebija ļ oti vienmuļ š , var izvē lē ties un ē st. Un paturiet prā tā , ka es neuzskaitī ju visu tā lu, tikai to, ko atceros.
Bet esmu bez lieliem lū gumiem, kā jau man normā la ē dienreize ir 3x dienā . + ir uzkodu laiks pie baseina, + ir kafijas pauze (kafija, tē ja, saldē jums, konditorejas izstrā dā jumi).
Ir 2 baseini.
Ekskursijas nepirkā m, jo ​ ​ saņ ē mā m neveiksmī gu atbraukš anu un izbraukš anu. Uzreiz jā saka, ka lē tā kais, kas mums bija, bija 72 eiro no cilvē ka. Ja bū tu ē rtā ks laiks, mē s tā du ņ emtu. Ja vē lies, vari pats aizbraukt uz tuvā ko pilsē tu, vismaz pastaigā ties, devā mies un viss kā rtī bā , neapmaldī jā mies)
Jū ra ir skaista, pā rsteidzoš a. Pludmale ir tuvu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka 2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs maksā.10 eiro. Skati ir neticami. Netā lu ir mež onī ga akmeņ aina pludmale, tur kopumā ir ļ oti maz cilvē ku, pā rsvarā nā k vietē jie. Un tā lā k ir cita pludmale.
Kopumā man patika š ī s brī vdienas. Es biju apmierinā ts. Apkalpoš ana paš ā viesnī cā , protams, varē tu bū t labā ka, viņ iem ir uz ko tiekties.
Вид с терассы ресторана (завтрак, обед, ужин) Один из басейнов Вид на море с отеля Главный корпус. С этого места предыдущее фото моря.
аватар irinarabotau
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atpū ta - jū ra nobloķ ē ja visus mī nusus. Par viesnī cu: viesnī ca atrodas nekurienes vidū , pa kreisi no viesnī cas nekas nav, Istro ciematā , atstā jot viesnī cu pa kreisi pā ris krodziņ i, tur nav ko darī t. viesnī ca, ē st un gulē t. … Tomēr ▾ Atpū ta - jū ra nobloķ ē ja visus mī nusus. Par viesnī cu: viesnī ca atrodas nekurienes vidū , pa kreisi no viesnī cas nekas nav, Istro ciematā , atstā jot viesnī cu pa kreisi pā ris krodziņ i, tur nav ko darī t. viesnī ca, ē st un gulē t. Otrdien kaut kas lī dzī gs diskotē kai. Ē diens - nulle daž ā dī ba, rindas pie ē dieniem, jo ​ ​ neviens nesteidzā s aizpildī t tukš ā s paplā tes (ī paš i labā kas brokastis, pusdienas un vakariņ as). Bet, protams, jū s nepaliksit izsalkuš i. Istabas nav sliktas, istabiņ as tī ras, uzkopš ana apmierinoš a, seifs apmaksā ts, minibā ra nav, ledusskapis ir, Wi-Fi maksa, 3 eiro diennaktī , jo vairā k dienu, jo lē tā k.
Krē tas austrumu pusē , kur atrodas viesnī ca, nav tik daudz apskates objektu, bet kam patī k paplaš inā t savu redzesloku, tie tiks atrasti (Agios Nicholas, netā lu no Elundas un Plakas, laivas dodas no š ī m trim pilsē tā m uz salu Spinalongas (spitā lī go sala, kur atradā s bijusī spitā lī go kolonija, daudzas aizas, viena no tā m ir Richtis, Vai palmu pludmale, uz dienvidiem no Ierapetras, tas ir viss, ko jums noteikti bū s laiks apceļ ot 2 dienu laikā Tā lā k uz rietumiem no Heraklionas utt. ) Izī rē automaš ī nu - vai viesnī cā reģ istratū rā , vai nu ar gida starpniecī bu, vai tajā paš ā ciematā , atstā jot viesnī cu pa kreisi, kreisajā pusē pē c gā jiena apmē ram 5 minū tes, ir auto noma. Grieķ i ir nekaunī gi (varbū t tikai viesnī cā ), nav orientā cijas uz klientu, vienkā rš i nepievē rš uzmanī bu.

Bet jū ra. . . PASAKA. Izvē lī giem cilvē kiem š o viesnī cu labā k nepiedā vā t (piemē ram, Grieķ ija ir slavena ar Fetu, olī vā m, viesnī cā tā s grū ti atrast, praktiski nav). Pie tā neatgriezī simies, bet no cita Krē tas reģ iona Mirabello lī cī ir vē rts piestā t.
Верхний бассейн, над рестораном Нижний бассейн Спуск к морю, кстати левее от отеля чуть спуститься по дороге, легче подыматься и спускаться Пальмовый пляж Ваи, на самом востоке Крита
аватар Aleksey0177
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, tū lī t uzrakstī š u, lai cilvē ki par tevi zina un nebrauc! Krē ta ir skaista un apmeklē š anas vē rta, bet NE Š AJĀ VIESNĪ CĀ . Nekaunī gi nekaunī gi cilvē ki, kuri vilina un sola kaut ko, kas nav viesnī cā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no atvaļ inā juma, tū lī t uzrakstī š u, lai cilvē ki par tevi zina un nebrauc! Krē ta ir skaista un apmeklē š anas vē rta, bet NE Š AJĀ VIESNĪ CĀ . Nekaunī gi nekaunī gi cilvē ki, kuri vilina un sola kaut ko, kas nav viesnī cā . Ē st ī sti nav, izvē les nav, bijā m pusbadā , ja ne pā ris krodziņ i ā rpus viesnī cas, un no tā sanā ca krietns santī ms, varbū t diviem apē st vismaz 50 eiro reizē bez deserta. Brokastī s nekas cits kā smirdī gas desiņ as un olas, NEKAS: augļ i, jogurti, graudaugi un vismaz piens ar pā rslā m - NULLE, vakariņ as pat neaprakstī š u, ir tumsa. No labajā m lietā m varu atzī mē t tikai skatu, tač u par to es netaisos paaugstinā t viesnī cas vē rtē jumu! Vispā r es nesaprotu, kā pē c viņ iem dzied odas, lai gan tas vairā k atgā dina mistrā lā s ķ ē ves krā pš anos. Tā pē c pirms ceļ ojuma zinā mā s rezervē š anas sistē mā s viņ us nekur nemanī jā m, par š ā du pakalpojumu viņ i bū tu “aprakti” ar komentā riem.
Istabā nepā rtraukti tecē ja ū dens, prasī ja atrisinā t problē mu, tad, tad rezultā tā pie letes teica - maksā.75 eiro plus ekskursijas maksa par katru dienu un maina istabu, ja nepatī k. tā , atstā jiet...Vai tas ir normā li ? ? ? Viņ i izliksies, ka viņ i to noņ ē ma tikai pē c dzeramnaudas) Personā ls ir rupjš , viņ iem par tevi ir vienalga. Š o es vē l neesmu redzē jis. Visam kulminā cija bija iepazī š anā s ar dž ekiem no ā rzemē m, no kuriem uzzinā jā m par cik numuriņ iem Mistral tos pā rdod un krieviem, tas ir kapets, caur ceļ ojumu aģ entiem var redzē t, ka var dā rgā k izbī dī t talonus un neiet tvaika pirtī...kā pē c, stulbie tū risti visu nopirks. . . Ā , par ekskursijā m, tur, ja nopirka ekskursiju pa salu nevis no viņ u partnera, bet pilsē tā brī ž iem lē tā k, tad direktors tad ceļ smirdoņ u, kas pie velna...iedomā jies, tas ir mū su laikos, kas tu domā , kas esi ? ? ? Nelieš i.
аватар o.dor
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viņ i lidoja no Zaporož jes. Nosē š anā s ir ekstrē ma)), jo skrejceļ š sā kas tieš i no krasta nomalē m. Es iesaku jums uzņ emt video - tas izrā dā s interesanti)). PCR tests pē c ieraš anā s nevienam no lidmaš ī nas netika veikts. … Tomēr ▾ Viņ i lidoja no Zaporož jes. Nosē š anā s ir ekstrē ma)), jo skrejceļ š sā kas tieš i no krasta nomalē m. Es iesaku jums uzņ emt video - tas izrā dā s interesanti)). PCR tests pē c ieraš anā s nevienam no lidmaš ī nas netika veikts. Lī dz viesnī cai bija nepiecieš amas aptuveni 1.5 stundas, tač u tas viss ir atkarī gs no viesnī cu skaita, kuras pa ceļ am apmeklē siet. Mū sē jais bija pē dē jais
Viesnī cā ieradā mies 21.20. Ē dnī ca/restorā ns atvē rts lī dz 21.00. Ļ oti patī kami smaidoš s vecā ka gadagā juma vī rietis reģ istratū rā (tas ir tas, kurš nerunā krieviski, viņ i runā ja angliski) nekavē joties novirzī ja mū s uz ē damistabu, kur mū s gaidī ja vakariņ as, par ko mē s bijā m patī kami pā rsteigti, jo mē s vairs nerē ķ inā jā mies. viņ am) Tad viņ š izdeva kartes / atslē gas no cipariem.
Bijā m 9, numuriņ us dabū jā m pē c pasū tī juma: 1 istabiņ a 3 personā m ar skatu uz jū ru un 3 istabas 2 personā m bez skata.
Cik pareizi atceros, 2017. gadā Grieķ ijā tika ieviests tū risma nodoklis, kas tiek maksā ts vienu reizi visā s viesnī cā s reģ istrē joties, kura lielums ir atkarī gs no viesnī cas zvaigž ņ u skaita, tas bija 18 eiro par numuru.
Istabas: visur svaigs jauns remonts, mī kstas ļ oti ē rtas gultas, sniegbalta veļ a. Televizors ar Smart TV, lai papildus krievu valodas kanā liem vajadzī bas gadī jumā varē tu izmantot arī viedo. Duš ā cietā s ziepes + š ķ idrais ž eleja/š ampū ns dozatoros. Skats no istabas ar skatu uz jū ru ir vienkā rš i pā rsteidzoš s.
Internets viesnī cā ir neierobež ots, bet apmaksā ts, mē s par to zinā jā m, un š ī summa uzreiz tika iekļ auta budž etā ).
Ē diens: Man ļ oti patika. Jā , ne Turcija. Bet viss ir savā dā k un ļ oti garš ī gi. Brokastis, protams, tā pat kā visur citur, viss ir vienā ds: smalkmaizī tes ļ oti garš ī gas, viss pā rslā m, desas, sieri, olas, desiņ as, cepts š ķ iņ ķ is, dā rzeņ i, augļ i, jogurti. . . Pusdienas un vakariņ as vienmē r ir gaļ a un zivis , daž ā di piedevas (lazanja, dalma...), salā ti . Gaļ a vienmē r bija daž ā da: liellopa gaļ a, jē ra gaļ a, vista...vakariņ ā s + vienmē r bija jū ras veltes: vai nu rī si ar garnelē m, vai nū deles ar astoņ kā jiem, vai mī dijas č aumalā...Jū s noteikti nepaliksit izsalkuš i). Ē damzā lē un reģ istratū rā ir kafijas automā ts, tā pē c š ī dzē riena cienī tā jiem - š eit ir paradī ze). No rī ta sulas tiek savā ktas no automā ta ē damzā lē , pusdienā s un vakariņ ā s bā rā viss ir alkoholiskais un bezalkoholiskais.
Reiz devā mies pusdienot uz kafejnī cu "Panorā ma", kas atrodas 5 minū š u attā lumā no viesnī cas. Iesaku - ļ oti garš ī gi. Lielais š ķ ī vis ar zvejnieku salā tiem – kurā ir astoņ kā ji, mī dijas, milzī gas garneles, dā rzeņ i – maksā.9 eiro. Glā ze alus - 3-4 eiro.
Dzerš anas dē ļ : viesnī cas bā rs ir atvē rts no 11 lī dz 22:45. Garš ī gs alkohols (ne kā Ē ģ iptē )) Bā rs strā dā pē c kā rtas pa dienu: parasti no 11 lī dz pusdienā m 1. stā vā , pē c vakariņ ā m pie baseina 4. stā vā (jo no rī ta viss jū rā , un pē c vakariņ ā m tiek pā rvietoti uz baseinu un pē c tam atkal uz vakaru pirmajā stā vā .
Viesnī ca atrodas kalnā , un jū s varat pā rvietoties pa stā viem, un platformas ar burvī gā m vietā m var atrasties gan uz kā pnē m, gan 3 liftos.
Pludmale: Jā , lī dz pludmalei ir ne mazums pakā pienu, un ir grū ti uzkā pt lī dz augš ai, bet pē c liela ē diena un dzē riena tas ir pat vairā k "+" nekā mī nuss. Pludmale ir publiska, maksa par sauļ oš anā s krē sliem pludmalē ir no 8 eiro lī dz 10. Ir iespē ja paņ emt lī dzi savu gultas veļ u un apgulties, kur vien vē laties. Pludmales garums ir ļ oti liels, ieeja attiecī gi daudzveidī ga. Ir vietas, kur ir akmeņ i, un tur nav ī paš i ē rti ieiet, bet ir vietas, kur ir smiltis - viss ir jū su ziņ ā . Ū dens ir tik caurspī dī gs, ka var redzē t pedikī ru lī dz pat milimetram) Ū dens zilums un skati apkā rt ir vienkā rš i hipnotizē još i - ļ oti ļ oti skaisti. Starp citu, kad braucā m garā m citā m viesnī cā m, un salī dzinot varu teikt, ka viņ u pludmales un ū dens krā sa ir pilnī gi tā lu no š ī s pludmales.
Ar mikroautobusu devā mies pastaigā pa Agios Nikolaos pilsē tu. Reģ istratū rā ir noteikts grafiks. Maksa vienā virzienā / 1 persona 1.60 eiro, brauciens ilgst apmē ram 20 minū tes Autobusa pietura atrodas tieš i zem viesnī cas.
Apmeklē jā m Zeva alu. Izbraukš ana plkst. 6.40 ieraš anā s plkst. 18.00. Dienu pirms izbraukš anas pē c gida ieteikuma sazinā jā mies ar reģ istratū ru, informē jot par gaidā mo ekskursiju. Paš ā izbraukš anas dienā mū s pabaroja ar brokastī m un pusdienu kastī ti (sviestmaize ar sieru un š ķ iņ ķ i, ū deni, tomā tu, gurķ i un persiku).
Reizi nedē ļ ā (otrdienā s) viesnī cā notiek diskotē ka ar viesdī dž eju. Tas bija jautri)
Izbraukš anas dienā , nodevuš i numuriņ u plkst. 12.00, bijā m patī kami pā rsteigti, saņ emot dā vanu no viesnī cas - kuponu bezmaksas pusdienā m.
Atseviš ķ i vē los pateikties ļ oti jaukai draudzī gai meitenei reģ istratū rā , kuras vā rds ir Artē mijs, un visam personā lam.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu. Skati tieš ā m ir ļ oti burvī gi. Viesnī ca ir lieliska. Personā ls ir draudzī gs.
Starp citu, pirms ceļ ojuma es Instagram atradu š ī s viesnī cas lapu un saņ ē mu operatī vas atbildes uz visiem saviem jautā jumiem…
Un beigā s, runā jot par atsauksmē m, es vē los citē t lī dzī bu par muš u un biš u:
Muš a ziedoš ā kajā pļ avā atradī s netī ru vietu un apsē dī sies uz tā s, bet bite smirdī gā kajā purvā atradī s lotosa ziedu un savā ks no tā nektā ru. Mē s atrodam tikai to, ko meklē jam. Un tas, kā bū s jū su atvaļ inā jums, ir atkarī gs tikai no jums)
аватар JarekJarek
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Ir gan plusi, gan mī nusi. Pozitī vā puse, draudzī gs personā ls, labs ē diens. Mī nusi - ļ oti dā rgs internets viesnī cā.35 eiro nedē ļ ā . Pā rtikas daudzveidī bas trū kums, diezgan slikta izvē le. Relatī vā vieta - labs lī cis, BET! viesnī ca atrodas salas malā un tur ir ļ oti ierobež ota kustī ba! Visas galvenā s ekskursijas atrodas pretē jā salas daļ ā! ! ! Valsts maksā tnespē jas un sastaptā tū risma operatora (Pegas Touristik), kā arī gides (Maria Balakhovskaya) nevē rī bas dē ļ palikā m bez ekskursijas, uzņ ē mums Pegas ar savā m ekskursijā m bija padomā par mums. … Tomēr ▾ Ir gan plusi, gan mī nusi. Pozitī vā puse, draudzī gs personā ls, labs ē diens. Mī nusi - ļ oti dā rgs internets viesnī cā.35 eiro nedē ļ ā . Pā rtikas daudzveidī bas trū kums, diezgan slikta izvē le. Relatī vā vieta - labs lī cis, BET! viesnī ca atrodas salas malā un tur ir ļ oti ierobež ota kustī ba! Visas galvenā s ekskursijas atrodas pretē jā salas daļ ā! ! ! Valsts maksā tnespē jas un sastaptā tū risma operatora (Pegas Touristik), kā arī gides (Maria Balakhovskaya) nevē rī bas dē ļ palikā m bez ekskursijas, uzņ ē mums Pegas ar savā m ekskursijā m bija padomā par mums. Ja atrodaties mū su situā cijā , jū s sapratī sit, ko es domā ju. Vai es atgrieztos š ajā viesnī cā - noteikti nē . Vai es atgrieztos Grieķ ijā – noteikti nē . Atbilde uz Krē tu ir tā da pati.
аватар Gost2016
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 1.0
Uzmest avansa maksā jumu par š o bedri ir tas pats, kas dedzinā t naudu. Telpas ir piesmē ķ ē tas un sasmē juš ā s. Istabā s nav nekā tā da, kam vajadzē tu bū t 4* viesnī cā , dzirdamī ba š ausmī ga. Wifi ir maksas, ļ oti dā rgs un ļ oti lē ns. … Tomēr ▾ Uzmest avansa maksā jumu par š o bedri ir tas pats, kas dedzinā t naudu. Telpas ir piesmē ķ ē tas un sasmē juš ā s. Istabā s nav nekā tā da, kam vajadzē tu bū t 4* viesnī cā , dzirdamī ba š ausmī ga. Wifi ir maksas, ļ oti dā rgs un ļ oti lē ns. Ē diens ir pretī gs, nav daž ā dī bas, sabojā ti un ne pirmā s svaiguma produkti. Ū dens tiek apmaksā ts. Neadekvā ts kadrs un rež isors, kurš histē rija un pū š vaigus, ja viņ am kaut kas neder, infantila personī ba. Vecā kā kundze, kas sē ž reģ istratū rā , nezina, kas ir normā la komunikā cija. Viņ as paradumi velk uz prezidenti, bet patiesī bā tu esi apkalpojoš ais personā ls un ar cilvē kiem vajadzē tu vismaz pieklā jī gi komunicē t, nemaz nerunā jot par to, ka nevajag bū t rupjam.
Atraš anā s vieta nomalē , lī dz tuvā kajai pilsē tai, kur vakarā var staigā t - 10 km. Darbinieki uzskata, ka par savu izskatu var piedot visu un nekavē jas par to runā t, tač u tas tā nav. Daž iem ciemiņ iem audzinā š ana neatš ķ iras, un darbinieki nesniedz komentā rus, kliedz, piedzeras, staigā pa viesnī cu bikini - ī paš i patī kami, kad liftā brauc gandrī z kailas dā mas un viņ as siksna ir siksnu lī menī . bē rna deguns. Jū rā ir daudz atkritumu un plastmasas. Krē tā ir daudz vienlī dz skaistu vietu, bet ar atbilstoš u personā lu un apstā kļ iem atbilstoš i viņ u zvaigznē m. Mums ir ar ko salī dzinā t. Mē s nekad un nekā dos apstā kļ os tur vairs nebrauksim.
аватар Alina618771
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī cā viss bija labi, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs (mums bija viss iekļ auts), istaba visu laiku tika uzkopta, apkalpoš ana arī laba, viss patika. Teritorija maza, tikai 2 baseini uz jumta un viss. Mums patika. Blakus bija lielveikali un kafejnī cas. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss bija labi, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs (mums bija viss iekļ auts), istaba visu laiku tika uzkopta, apkalpoš ana arī laba, viss patika. Teritorija maza, tikai 2 baseini uz jumta un viss. Mums patika. Blakus bija lielveikali un kafejnī cas.
аватар Yuli_Ka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tur atpū tā mies no 2013. gada 31. maija lī dz 7. jū nijam. Iespaidi par VIESNĪ CU ir labi! Viesnī ca tī ra, mē beles normā las, viss ē rti un skaisti. Trū kumi nav bū tiski - ļ oti maza duš as kabī ne, biju 172 cm garš un svē ru 60 kg, tur bija grū ti iederē ties, ja cilvē ks ir lielā ks, viņ am bū s grū ti tur nomazgā ties, bet ir liela duš a kajī tes 1. … Tomēr ▾ Tur atpū tā mies no 2013. gada 31. maija lī dz 7. jū nijam.
Iespaidi par VIESNĪ CU ir labi! Viesnī ca tī ra, mē beles normā las, viss ē rti un skaisti. Trū kumi nav bū tiski - ļ oti maza duš as kabī ne, biju 172 cm garš un svē ru 60 kg, tur bija grū ti iederē ties, ja cilvē ks ir lielā ks, viņ am bū s grū ti tur nomazgā ties, bet ir liela duš a kajī tes 1. stā va tualetē s, tā s ir tī ras un pilnī gi iespē jams nomazgā ties, tā pē c ir izeja!  Tī rī š ana mani aizkustinā ja. . . pē c tā s es atradu mū su istabenes melnos matus uz grī das un notī rī ju, vienkā rš i nevaru izturē t. Istabā nebija ziepju un citas kosmē tikas, dvieļ i tika mainī ti 2 reizes, gulta netika mainī ta 7 dienas, bet tā arī nebija netī ra. Kopumā viesnī ca ir tī ra un laba. Tur mū s aizveda Pegasus tū rists, viņ š iekā rtoja visu viesnī cu un atpū tā mies tikai krievvalodī gā kompā nijā . Puiš i reģ istratū rā zina krievu valodu, un tur ir krievu administratores meitene. Bā rā un ē dnī cā krievu valodu zina tikai “tē ja, kafija, ledus u. c. ” lī menī , bet ar to pilnī gi pietiek, lai izskaidrotos un saņ emtu vajadzī go  Kopumā personā ls ir lielisks! Viņ i bija draudzī gi un pieklā jī gi, bez konfliktiem, viss ir kā rtī bā .
VIRTUVĒ - mū s pabaroja IZCILI! ! ! Bija daudz gaļ as, vistas, zivju. Daudz dā rzeņ u (tomā ti, baklaž ā ni), siers, dā rzeņ i (melones un arbū zi), daudz veidu makaronu un makaronu. Kopumā ir grū ti palikt izsalkuš am! Tiesa, saldumu izvē le nav tā da kā Ē ģ iptē , bet saldē jums vai krē jums + augļ i. Viņ iem ir ļ oti garš ī gi dā rzeņ i un augļ i, pat garš ī gā ki par mū su ukraiņ u  Un viss bija pareizi pagatavots, nevis cepts / pā rcepts, bet cepts, sautē ts, vā rī ts...bija arī fritē ts, lai gan...bet nebija' t daudz no tā...Mē s atpū tā mies uz "viss iekļ auts", dzē rā m vietē jo vī nu...protams, ne tik karstu, bet jū s varat dzert...
PLUDMA - SUPER! ! ! Patieš ā m, piekrī tu iepriekš ē jā m atsauksmē m - pludmale ir labā kā visā Krē tas Lasithi piekrastē . Ū dens tī rā kais, ieeja gluda, smiltis tī ras (katru dienu grieķ u onkulis tī ra, pats redzē ju), visiem pietiek sauļ oš anā s krē slu, ir ē nas, ir vietas saulē . Ū dens krā sa ir smaragda. Bijā m Palmu paradī zē , tur ir sliktā k. . . protams, maiņ ai var iet, bet ū denī ir milzī gi plakani akmeņ i un pa tiem ieiet ū denī ir apš aubā ms prieks. . . bet ir ļ oti skaists skatu laukums, sanā k iespaidī gas bildes ; -)
Nobrauciens uz pludmali tieš ā m stā vs, bet nav ilgs. . . pirmā reize, protams, ir nogurdinoš a. . . bet tad jau pierod un tas ir diezgan normā li uz iesildī š anos. Bet ar ratiņ krē slu vai kā ju problē mā m - jū s neizturē sit! Vajadzē s apbraukt pa ceļ u, tas ir 500-600 metri un atpakaļ arī “augš up”, tā pē c, ja meklē jat lē zenu nobraucienu, jū s š eit neesat.
EKSKURSIJAS - no mū su Pegaza devā mies ekskursijā uz Spinalongas salu, 60 eiro no cilvē ka. Tū res organizā cija slikta, grieķ i slinki un viltī gi. . . grib mazā k strā dā t un vairā k pelnī t. . . tā tad viss notika pē c nejauš ī bas principa. . . Sapratu, kā pē c jā ņ em auto un jā brauc paš am! Tikai tā pē c, ka ekskursijas ir pretī gi organizē tas  Auto nomā iedos karti un visu izstā stī s, Krē tā nav nekā du mega-super apskates objektu, un visu, kas tur ir, var apskatī t pats.
IERAŠ ANĀ S / AIZTEIKŠ ANA - tas bija pretī gi slikti organizē ts! Ierodoties stundu bijā m pie kontroles, jo logos stā vē ja rinda 3 lidmaš ī nas un 3 meitenes...un lidmaš ī nas no Krievijas (nezinu kur tieš i), Harkovas un Doņ eckas. Un viss aizsmakuš ā telpā bez gaisa kondicionē š anas bē rniem un grū tniecē m bija patiesi ž ē l. Izbraukš ana ir vē l sliktā ka! ! ! Pusotra stunda reģ istrā cijai, jo 3 lidmaš ī nas (Doņ ecka, Zaporož je, Harkova) un 3 meitenes pie reģ istrā cijas. Mums vienkā rš i nebija laika doties uz beznodokļ u rež ī mu, jo mū su lidojums tika pā rcelts 20 minū tes agrā k...kā izrā dī jā s, tā ir izplatī ta situā cija. Tā pē c neceriet pirkt kā dus suvenī rus dež ū ras laikā , tur tie tieš ā m ir lē tā ki. . . bet var vienkā rš i nesanā kt. . . kā tas notika pie mums.
VISPĀ R - man patika viesnī ca, skaista jū ra, daba skaista, bet ne “ah! ”, apkalpoš ana nav, viesnī ca tieš ā m ir garlaicī ga. . . tā atrodas ciematā un ir tikai daž i kafejnī cas / restorā ni, bet tur nevar valkā t vakarkleitu...Vispā r Krē ta man ne ar ko nepā rsteidza, es gaidī ju Eiropu...bet es ierados Jevpatorijā.. .
Я действительно там была!!! :-))) Наш нормер, там все работало :-) В номере есть фен, чайник и чашки Наш номер был над столовой, было шумновато вечерами... но море - ВЕЛИКОЛЕПНО!!! Тесненько, но чистенько :-) Наш номер Вид из номера. Дорога не шумная и не вонючая, и не так близко как кажется :-) Это микродушевая кабина :-)
аватар baikaltoys
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Skats no istabiņ as nesalī dzinā ms (ņ emt ar skatu uz jū ru) Viesnī ca atrodas uz klints, ir divi peldbaseini, ļ oti patika daudzveidī gais ē diens - ne tā kā Turcijā , kad pē c 2h atkal gribas ē st. Bijā m "Palmu paradī zē ", kas tiek pasniegta kā labā kā pludmale - nekas tā ds, mū su pludmale ir vislabā kā - smiltis, lī dzens dibens. … Tomēr ▾ Skats no istabiņ as nesalī dzinā ms (ņ emt ar skatu uz jū ru) Viesnī ca atrodas uz klints, ir divi peldbaseini, ļ oti patika daudzveidī gais ē diens - ne tā kā Turcijā , kad pē c 2h atkal gribas ē st. Bijā m "Palmu paradī zē ", kas tiek pasniegta kā labā kā pludmale - nekas tā ds, mū su pludmale ir vislabā kā - smiltis, lī dzens dibens. Viens mī nuss ir ī ss 100 metru nobrauciens lī dz jū rai, tač u ir jā ziedo nesalī dzinā ma lī č a skata dē ļ . Izī rē jiet automaš ī nu, tas ir daudz lē tā k un nav atkarī gs no gida kaprī zē m. Apceļ ojā m gandrī z visus apskates objektus, iespaidus par jū ru, super. Iesaku auto nomas burvju tū res netā lu no viesnī cas ciematā , saimnieks Marios uztaisī ja super atlaidi uz 5 dienā m. Benzī ns ir dā rgs, labā k ņ emt automaš ī nu ar zemu degvielas patē riņ u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums hats.lubov
5 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums s.mariana
Vai nolaišanās ir bīstama bērniem?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 2516311
Gribu īrēt auto, baidos pazust
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Компактный отель, построен на склоне холма в типичной критской деревушке Kalo Chorio, откуда открывается прекрасный вид на залив Мирабелло. Построен в 1990 году, последний ремонт был проведен в 2008 году. Общая территория составляет 4900 м2. Состоит из главного 4-этажного здания (2 лифта) и дополнительного 2-этажного корпуса Golden wing. Отель подходит для спокойного романтического отдыха пар и семей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 75 км от аэропорта, в 11 км от центра г. Агиос-Николаос, в деревушке Истрон, в 300 м от моря. Автобусная остановка находится напротив отеля. Вечерние развлечения: таверны, кафе (Истрон, 500 м), Агиос-Николаос (11 км). Банкомат: в 1 км от отеля.
Pludmales apraksts Песчаный пляж в 300 метрах от отеля, через дорогу, для удобства есть подземный тоннель, открытая береговая полоса. Кабинки для переодевания, душ, туалет, пляжные полотенца (платно).
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, ежедневная уборка номера, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (платно), прокат ноутбуков (платно), услуги секретаря, интернет-уголок, мини-маркет, магазин сувениров, ТВ-зал, 3 бара (1 бар только для гостей superior SV golden wing), вегетарианское меню, 2 ресторана (1 a la carte), панорамный бассейн Belleview с шезлонгами и зонтиками (бесплатно), бассейн Agnanti с шезлонгами и зонтиками (бесплатно), только для гостей номеров Golden Wing, полотенца для бассейна: платно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Вечернее шоу бесплатно (2 раза в неделю).
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 100 номеров:

standard room MV (расположены в главном здании, вид на горы, осн. кровать — двуспальная или 2 односпальные, доп. — односпальная кровать и софа, макс. 4 чел., 22 м2),

standard room SV (расположены в главном здании, вид на море, осн. кровать — двуспальная или 2 односпальные, доп. — односпальная кровать и софа, макс. 4 чел., 25 м2),

superior room SV (расположены в главном здании, вид на море, осн. кровать — 2 односпальные или двуспальная, доп. — двухместная софа или раскладная кровать, макс. 4 чел., 27 м2),

superior SV golden wing (расположены в дополнительном корпусе, вид на море, осн. кровать — 2 односпальные или двуспальная, доп. — двухместная софа или раскладная кровать, заполненный по приезду мини-бар, макс. 4 чел., 31 м2).

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
Adrese Istron, Ag. Nikolaos Lasithiou, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +3028410 61112, 61134, 89403
Fax: +3028410 61334
Tīmekļa vietne: Mistral Mare Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.