Wyndham Grand Crete Mirabello Bay 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.210
№8 viesnīcas reitingā Ajos Nikolaoss
7.2 Numurs
7.3 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Eleganta viesnīca Krētas krastā. Brīnišķīgas jūras ainavas, Vidusjūras dabas skaistums, daudz izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem, padara šo viesnīcu par ideālu vietu vasaras brīvdienu un brīvdienu pavadīšanai. Viesnīca atrodas tikai dažu kilometru attālumā no Ajosnikolas centra ar rosīgo naktsdzīvi. Blakus viesnīcai ir autobusu pietura. Viesnīca sastāv no 2 daļām: galvenās ēkas un ciemata daļas, ko savieno tilts. Atvērts 1960. gadā. Pēdējā renovācija notika 2022. gadā. Viesnīca sastāv no 6 stāvu galvenās ēkas (Pludmale) un bungalo kompleksa (Village), ko savieno tilts pāri ceļam (galvenā ēka atrodas pirmajā līnijā, bungalo komplekss atrodas pāri ceļam). Atrodas Ajosnikolas krastā, ar skatu uz Mirabello līci, 2 km attālumā no Ajosnikolas centra, kur ir daudz veikalu, bāru, restorānu. Ieteicams aktīvām ģimenēm un jauniešiem (Pludmale), kā arī relaksējošai un romantiskai atpūtai (Ciemats).Vairāk →
аватар Katsis
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š eit trī s naktis reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca atrodas jū ras pirmajā lī nijā , pludmale smilš aina, maza, bet diezgan mā jī ga, blakus teltis, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, ģ ē rbtuves un tualetes. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š eit trī s naktis reklā mas tū res ietvaros. Viesnī ca atrodas jū ras pirmajā lī nijā , pludmale smilš aina, maza, bet diezgan mā jī ga, blakus teltis, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, ģ ē rbtuves un tualetes. Ir liels peldbaseins, lai gan tas nav apsildā ms.
Netā lu no pludmales ir nelieli rotā jumi alu veidā ar pakā pieniem un veģ etā ciju, sengrieķ u freskas. Paveras gleznaini kalnu skati.
Starp trū kumiem - viena liela gulta ar dubultu koplietoš anu. Man un manai kolē ģ ei - sievietei nebija ī paš i ē rti saspiesties vienā gultā ar vienu segu.
Ē dinā š ana: bufetes tipa brokastis un vakariņ as, a la carte pusdienas (pē c pasū tī juma no ē dienkartes). Ē diens daudzveidī gs, garš ī gs un kvalitatī vs. Jū s varat sē dē t pie galda ā rā un pusdienot ar skatu uz jū ru.
Tieš i iepretim viesnī cai ir neliels veikals ar pā rtikas precē m un suvenī riem.
Diezgan pieklā jī ga viesnī ca. Internets labi darbojas vestibilā un istabā . Personā ls ir pieklā jī gs un uzmanī gs.
аватар yasta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā.12. 07.2014 10-20 reģ istratū rā teica, ka saskaņ ā ar noteikumiem viņ i mū s izmitinā s pē c 14-00 saskaņ ā ar reģ istrē š anā s noteikumiem viesnī cā , rokassprā dze tiks uzlikta uz rokas pē c plkst. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies š ajā viesnī cā.12. 07.2014 10-20 reģ istratū rā teica, ka saskaņ ā ar noteikumiem viņ i mū s izmitinā s pē c 14-00 saskaņ ā ar reģ istrē š anā s noteikumiem viesnī cā , rokassprā dze tiks uzlikta uz rokas pē c plkst. 12-00 (ē dinā š anai) (Pē c Pegas Tourist prasī bā m š ī viņ u viesnī ca), un neuztraucieties, ka 3 gadus vecs izsalcis bē rns bļ auj, jo viņ š negulē ja ne dienu, lī dz nokļ uva Krē tā . Uz lū gumu uzdā vinā t lentī ti uz rokas, lai varē tu izmantot viesnī cas restorā nus, pabarot bē rnu, kategorisks nē ! (pagaidiet 1 stunda 40 minū tes lī dz pienā ks 12-00! ) Viesnī cas atbilde ir noteikumi ir noteikumi, tie ir noteikti Pegasus ir tū rists, un Pegasus pā rstā vis atbild, ka visā pasaulē ir tikai noteikumi un viņ i neuzdroš inā s pā rkā pt viņ iem.
Bē rns, paē dis augļ us par naudu, aizmiga, 12-00 es (tē vs) gribē ju saņ emt rokassprā dzes par pā rtiku, saņ ē mu atbildi, ka viņ iem personī gi jā liek uz rokā m, visi viesnī cas viesi un 3 g. vecs bē rns ir jā nodroš ina reģ istratū rā , un tas ir tā , ka viņ š guļ vestibilā !
Saņ ē muš i ilgi gaidī tā s rokassprā dzes, devā mies uz pludmales bā ru ē st augļ us, jo pusdienas restorā nā sā kā s 12-30.
12-30 devā mies uz galveno restorā nu, ē dieni bija č ipoti, no pirmajiem ē dieniem pusdienā s jau bija viena “kartupeļ u zupa ar piparmē tru”, viena zupa, un ne bē rniem, bet otrie ē dieni bija tieš ā m garš ī gi.
13:00 viņ i zvanī ja no reģ istratū ras pa mobilo un teica, ka mū su istaba ir gatava (pirms 14:00)
Reiz istabā.13-40, koferi tika paņ emti 14-00.14-15 izsaukums tika atnests "grā dī gs dzē riens".
Istaba maza, (ļ oti, ļ oti, pat nav tiesī bu bū t 4*), tī ra un kā rtī ga, vanna 6-7 kvadrā tmetri ļ oti maza, vannasistabā š ampū ns vienreizē jā iepakojumā ir 1.3 pildī ti, mini bā rs - ū dens, kola, sprite.
bē rnam saliekamā gulta, un divas vienvietī gā s gultas sastumtas, bet tā s ir uz ritenī š iem!!! !
Internets ir bezmaksas, nav peldmē teļ u, č ī bu, grī das flī zes, skaidu mē beles - skaidu plā tņ u krā sas.
Š eit ir mans apskats par 5 stundu uzturē š anos š ajā.5* viesnī cā .
аватар DANILOCHKA
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Sveiki, vē los padalī ties iespaidos par jaunu valsti, atvaļ inā jumu un iespaidiem. Š ovasar atpū tusies ģ imenes lokā Grieķ ijā Krē tas salā , viesnī cā Iberostar Mirabello. Vē los atzī mē t, ka š ī s ķ ē des viesnī cā s pirms tam atpū tā mies Melnkalnē un principā mums viss derē ja, tā pē c nolē mā m doties uz tā da paš a nosaukuma viesnī cu vē lreiz. … Tomēr ▾ Sveiki, vē los padalī ties iespaidos par jaunu valsti, atvaļ inā jumu un iespaidiem.
Š ovasar atpū tusies ģ imenes lokā Grieķ ijā Krē tas salā , viesnī cā Iberostar Mirabello. Vē los atzī mē t, ka š ī s ķ ē des viesnī cā s pirms tam atpū tā mies Melnkalnē un principā mums viss derē ja, tā pē c nolē mā m doties uz tā da paš a nosaukuma viesnī cu vē lreiz. Un gribu atzī mē t, ka pā rē jā laikā man patika viss, gan attiecī bā uz viesfirmas Mouzenidis travel darbiniekiem, gan viesnī cas darbiniekiem. Tā tad, vispirms vispirms.
Viesnī ca vienmē r ir priecā jusies par krieviski runā još o darbinieku klā tbū tni jebkurā dienas vai nakts laikā . Meitenes no reģ istratū ras Jeļ ena, Daš a un Andž elī na ir vienkā rš i lieliskas. Nevaru aizmirst citas mī ļ as un smaidī gas grieķ u meitenes Katarinas pū les, kura centā s apgū t krievu valodu un runā ar akcentu, tač u tas viss raisī ja tikai maiguma sajū tu un smaidu.
Ī paš i gribu atzī mē t animā cijas komandas darbiniekus, kurā ir arī krieviski runā još i puiš i, kas atkal sagā dā ja prieku un vē lmi, jo visas programmas notika gan angļ u, gan krievu valodā . Biju gandarī ta par iespē ju periodiski atpū sties no sava bē rna, jo. tantē m š ajā viesnī cā ir padomā ta ļ oti daudzveidī ga animā cijas programma, kā arī bē rnu kluba klā tbū tne viesnī cas teritorijā .
Un, protams, nevaru nepā rstā vē t tū risma kompā niju Mouzenidis, viesnī cas gidu Maksimu, ļ oti burvī gu un pozitī vu jaunekli, kurš palī dzē ja mums visā pā rē jā laikā atrisinā t jebkā das problē mas un gandrī z vienmē r bija viesnī cā .
Kopumā vē los uzsvē rt, ka man patika viss, paldies viesnī cai un Mouzenidis Travel par pā rē jo, domā ju, ka izmantosim jū su pakalpojumu arī turpmā k.
аватар lesoleil.dp
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m viesnī cā aprī ļ a beigā s/maija sā kumā . Ieradā s uz sezonas atklā š anu. Bija mež onī gi atrasties lielā viesnī cā , kur atpū š as ne vairā k kā.10-20 cilvē ki, tač u tas nebija uz ilgu laiku un, kad izbraucā m, tā bija gandrī z pilnī bā piepildī ta. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā aprī ļ a beigā s/maija sā kumā . Ieradā s uz sezonas atklā š anu. Bija mež onī gi atrasties lielā viesnī cā , kur atpū š as ne vairā k kā.10-20 cilvē ki, tač u tas nebija uz ilgu laiku un, kad izbraucā m, tā bija gandrī z pilnī bā piepildī ta. Atpū tnieku kontingents, visticamā k, bija saistī ts ar mū su atvaļ inā juma periodu un sastā vē ja galvenokā rt no ā rzemniekiem: ģ imenes ar maziem bē rniem un pensionā riem.
Viesnī ca atrodas ļ oti gleznainā lī cī netā lu no Agios Nikolas. Ja kā jā m, tad viegls ieš anas solis 30 minū tē s. Jū s varat staigā t lī dz pilsē tas centram. Ir arī autobusi, bet mē s tos neizmantojā m. Ir 2 pludmales, kuras ir iež ogotas ar mā kslī gu uzbē rumu. Pateicoties viesnī cas atraš anā s vietai un pludmaļ u sakā rtoš anai, jū rā viļ ņ u praktiski nav. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet tikai lī dz 15.00, bet pie baseina - bez maksas.
Paņ ē mā m vienkā rš ā ku istabiņ u: standarta ar skatu uz dā rzu un, ieejot iekš ā , bijā m patī kami pā rsteigti. Plaš s, labi mē belē ts numurs sestajā stā vā ar milzī gu balkonu un lielisku skatu uz villā m, Agios Nikolas un lī ci. Istabā ir tē ja, kafija, tē jkanna, kas ir ļ oti ē rti. Tī rī š ana bija lieliska, katru dienu parā dī jā s svaigi ziedi, un dzeramnauda netika ņ emta. Vispā r nav par ko sū dzē ties.
Ī paš u uzslavu pelnī jusi viesnī cas teritorija: ļ oti glī ta un sakopta. Teritorijā ir arī savs parks, kur var pastaigā ties un baudī t skatus, kaplič a, rotaļ u laukums. Apkā rt viss zied un smarž o.
Man ļ oti patika ē diens, viss ir ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Mums bija HB, brokastī s - bufete, dzē rieni par brī vu, svē tdienā s š ampanietis, vakariņ ā s - zviedru galds, un dzē rieni jau par papildus samaksu, t. sk. un ū dens. Turklā t š is dē lis izrā dī jā s ļ oti dā rgs. Mū su gids mums ieteica lē tu lielveikalu, kas atrodas pā ri ceļ am no viesnī cas, Discount Market. Vē lā k braucā m pa salu, iegriezā mies pā ris lielos lielveikalos, un izrā dī jā s, ka mū sē jais tieš ā m ir diezgan lē ts. Tā pat gids mums ieteica labu lē tu krodziņ u pusdienā m Kri-Kri netā lu no viesnī cas, bet tas mums nebija noderī gi, jo. Ar brokastī m un vakariņ ā m mums pietika.
Tieš i aiz viesnī cas virzienā uz Agios Nikolas ir 2 auto nomas, pareizā k sakot var bū t vairā k, bet ņ emot vē rā zemo sezonu, bija atvē rtas tikai 2. Paņ ē mā m auto no Kera rent car, viss š ķ iet kā rtī bā , bez jebkā dus komentā rus, vismaz vē stules mums, lī dz tie atnā ca
Netā lu no viesnī cas uz Elundas pusi ir labi izreklamē ta olī vu ferma ar ē zeli, kur pastā stī s, kā senos laikos tika raž ota olī veļ ļ a un dzī tas rakia, un piedā vā s savus “paš darinā tos” produktus par diezgan dā rgā m cenā m. , kas jau tiek raž oti ar maš ī nu. Vispā r nekas interesants, izņ emot jū gā iejū gtu nomocī tu ē zeli.
Kopumā viesnī ca atstā ja vislabā ko iespaidu, konsekvents stils, lielisks serviss, laba atraš anā s vieta. Tieš ā m ir vē rts pie tā atgriezties vē lreiz.
Панорамный вид с балкона Пляж и парк Вид на Агиос-Николас Парк Так нас встречали Номер Виллы Кусочек залива
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savā m brī vdienā m un nekad to nenož ē lojā m. Sā kumā viņ i dzī voja galvenajā ē kā , bet pē c tam pā rcē lā s uz bungalo ar baseinu. Es jutos ē rtā k galvenajā ē kā . … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savā m brī vdienā m un nekad to nenož ē lojā m. Sā kumā viņ i dzī voja galvenajā ē kā , bet pē c tam pā rcē lā s uz bungalo ar baseinu. Es jutos ē rtā k galvenajā ē kā . Un pats galvenais – naktī neviens nerā po. Ē diens (mums bija HB) ir paredzē ts tikai nogalinā š anai. Pludmales ir lieliskas. Neviens atsauksmē s par Krē tu neraksta, ka augustā -septembrī pastā vī gi pū š vē ji un jū ra ir ļ oti nemierī ga. Mū su pludmale bija iež ogota ar viļ ņ lauž iem un pat ar viesuļ vē tru varē ja nopeldē ties. Reģ istratū rā strā dā ļ oti jauka krieviski runā još a meitene Karī na. Liels paldies viņ ai par palī dzī bu! Paņ ē mā m auto uz visu brī vdienu un braucā m pā ri Krē tai 9 dienas vairā k kā.1500 km. Apskatī jā m daudzas citas viesnī cas ziemeļ u un austrumu piekrastē , jo. Septembra beigā s plā nojam atkal doties uz Krē tu. Nonā cā m pie secinā juma, ka mums bū tu labā k atgriezties savā viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар irena888
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca man ļ oti patika! Ē diens, istabas, jū ra, pludmale, dā rzs - super, vienī gā vē lē š anā s vairā k izklaides! … Tomēr ▾ Viesnī ca man ļ oti patika! Ē diens, istabas, jū ra, pludmale, dā rzs - super, vienī gā vē lē š anā s vairā k izklaides!
аватар teakanon
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir laba, ļ oti ē rta un mā jī ga. Nav ko sū dzē ties, lai gan nekad neesmu bijis Turcijā un Ē ģ iptē un nevaru salī dzinā t ar turku jaukumiem (par tiem zinu tikai no stā stiem). Viesnī cā rezervē jā m bungalo ar daļ ē ju skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba, ļ oti ē rta un mā jī ga.
Nav ko sū dzē ties, lai gan nekad neesmu bijis Turcijā un Ē ģ iptē un nevaru salī dzinā t ar turku jaukumiem (par tiem zinu tikai no stā stiem).
Viesnī cā rezervē jā m bungalo ar daļ ē ju skatu uz jū ru. Esam precē ts pā ris ar 4 gadus vecu bē rnu. Ieradā mies vē lu vakarā , mū s no reģ istratū ras uz bungalo aizveda elektromobilis (3 min. ) Labs serviss, ņ emot vē rā , ka ir nedaudz kalnup un ar koferiem. Apmetā mies plaš ā istabā ar lielu balkonu un skaistu skatu! Kā jau pieredzē juš ie ceļ otā ji uzreiz neizpratnē – kur loms? Nav ventilā cijas, nav animā cijas, nav ceļ a tuvumā - klusums un skaistums. Atbilde tika saņ emta nā kamajā dienā , kad viņ i ieradā s no pludmales. Saulainā puse! Jū s nevarat iziet uz balkona, nevarat atvē rt balkona durvis un pat aizkarus - ir karsts un stiprs vē jš no visā m pusē m. Es pakavē jos pie tā detalizē ti, jo. Tā das sī kas lietas var visu sabojā t. Viņ i lū dza pā rcelt un dienu vē lā k mums iedeva citu istabu, kur pē c pusdienā m bija ē na, bet vē jš neļ ā va sē dē t uz balkona un lasī t. Starp citu, istabā ir elektriskā tē jkanna.
Kā minē ts sā kumā , par viesnī cu nav sū dzī bu: ē diens ir daudzveidī gs un svaigs, noliktavā ir gaļ a un jū ras veltes. Animā cija bē rniem ir normā la, pludmale laba - divi nelieli lī č i garantē pilnī gu mieru. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli, protams, par maksu, bet pietiekamā daudzumā gan no rī ta, gan pē cpusdienā , dvieļ i - par depozī tu. Arī animā cija pludmalē nav uzbā zī ga.
Mī nusi:
1. Visu laiku pū ta karsts vē jš un pat vakarā pilsē tā nebija ē rti. Tas bija karstā kais periods neparasti karstajā vasarā .
2. Ekskursijas programma - nē , nav ko skatī ties! Tiesa, tur ir it kā minosieš u pils drupas, bet pie +50 - tas ir liels fans. Un vē l standarta komplekts, atvainojiet, piesū cekņ iem: ekskursija uz olī veļ ļ as rū pnī cu, keramikas darbnī cu utt.
3. Tuvā kā pilsē ta Agios Nikolos atrodas 2 km attā lumā , š ķ iet, ka nav tā lu, bet jū s neatrodaties katru dienu. Ar taksometru: 6 eiro, ar autobusu: 1 eiro, pē c viena labi zinā ma grafika.
4. Krē tā nav arhitektū ras skaistumu.
Secinā jums: Tiem, kas mī l komfortu un peld mierī gā jū rā , iesaku doties uz š o viesnī cu.
Piemē ram, divi pā ri, kurus satikā m pludmalē tieš i š ī iemesla dē ļ , izvē lē jā s š o viesnī cu, lai gan Krē tā un Grieķ ijā viņ i atpū tā s ne pirmo reizi.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
tik š ausmī ga ieeja jū rā vē l jā meklē … Tomēr ▾ tik š ausmī ga ieeja jū rā vē l jā meklē
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Darya89
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Jautrā kompā nijā devā mies atvaļ inā jumā septembra beigā s. Uzreiz atzī mē š u, ka tajā laikā jū ra nebija ī paš i silta, kaut kur ap 25 grā diem, un vakarā bez siltas blū zes neiztikt! bet š is laiks bija tikai trī s dienas, tad naktī bija ī sts karstums! Tū lī t bijā m iekā rtojuš ies viesnī cā . … Tomēr ▾ Jautrā kompā nijā devā mies atvaļ inā jumā septembra beigā s. Uzreiz atzī mē š u, ka tajā laikā jū ra nebija ī paš i silta, kaut kur ap 25 grā diem, un vakarā bez siltas blū zes neiztikt! bet š is laiks bija tikai trī s dienas, tad naktī bija ī sts karstums! Tū lī t bijā m iekā rtojuš ies viesnī cā . Iegā jā m villā , logi paskatī jā s nesaprotamā virzienā , bet ā rā gandrī z neizgā jā m, ja kā dam skats ir ļ oti svarī gs, var paskatī ties uz dā rzu, tur ir ļ oti skaista veģ etā cija! Viesnī ca tieš ā m skaista! Un arī viesnī cā ! Teritorija liela, pie diviem baseiniem, pie krasta veikali, bā ri! Sauļ oš anā s krē sli ir maksas, vienmē r gulē jam pie baseina. Ļ oti garš ī gi kokteiļ i un saldē jums! Ē diens tā pat kā Turcijā bija daudz augļ u, deserti, svaigas sulas, dā rzeņ i! Iesaku ņ emt viss iekļ auts, jo ļ oti biež i kavē jā m brokastis un pusdienas un nesam ē dienu uz istaba! Lielisks restorā ns uz vietas! Mums bija vienas bezmaksas vakariņ as, tā s sastā vē ja no 5 ē dieniem! Tas bija vienkā rš i pā rsteidzoš i! Viesnī cā reģ istratū rā ir meitene Yana, liels paldies viņ ai! Ļ oti jauka, burvī ga un vienmē r palī dzē s! Istaba ļ oti tī ra un ē rta! relaksē još a atpū ta, ja vakarā aiziet uz bā riem, tur č akarē jas visi animatori, kas strā dā tuvā kajā s viesnī cā s! Ļ oti groovy puiš i : ) I ieteiktu braukt uz Santorini!! ! ! Ekskursija ir lieliska, pē rciet vī nu, ko ieteiks gids, tas ir nereā li garš ī gs, pie mums to nepamē ģ inā siet! ē diens un personā ls!
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pietiekami pieklā jī ga atpū ta. Apkalpoš ana, ē diens, istaba labā lī menī . Atraš anā s vieta ē rta, netā lu Agios Nikalaos. atrodas uz betona mola, ir divas nelielas smilš ainas ieejas uz jū ru, nav pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u. … Tomēr ▾ Pietiekami pieklā jī ga atpū ta. Apkalpoš ana, ē diens, istaba labā lī menī . Atraš anā s vieta ē rta, netā lu Agios Nikalaos. atrodas uz betona mola, ir divas nelielas smilš ainas ieejas uz jū ru, nav pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u. Jū ra ļ oti tī ra silts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums kondrashova7777
Sveiki visiem. Mēs ar vīru šovasar dosimies uz Krētu. Dzīvosim viesnīcā netālu no Ajosnikolas. Vai varat pateikt, kur doties, ko apmeklēt?
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Элегантный отель, расположенный на побережье острова Крит. Чудесные морские пейзажи, красота средиземноморской природы, множество развлечений, как для взрослых, так для детей, делают этот отель идеальным местом для проведения летних каникул и отпусков. Отель находится всего в нескольких километрах от центра города Агиос-Николаос с его оживленной ночной жизнью. Рядом с отелем есть автобусная остановка. Гостиница состоит из 2-х частей: главного корпуса и часть village, соединенных между собой мостом. Открыт в 1960 году. Последняя реконструкция прошла в 2022 году. Отель состоит из 6-этажного основного здания (Beach) и комплекса бунгало (Village), соединенных мостом над дорогой (основное здание — на первой линии, комплекс бунгало — через дорогу). Расположен на побережье Агиос-Николаос, с видом на залив Мирабелло, в 2 км от центра Агиос-Николаос, где сосредоточено множество магазинов, баров, ресторанов. Рекомендуем для активного семейного отдыха и молодежи (Beach), а также для спокойного и романтичного отдыха (Village).

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта Ираклион Никос Казандзакис составляет 65 км.
Pludmales apraksts 2 пляжа: песчано-галечный и галечный. Бухта с волнорезами. Полотенца для пляжа бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Рестораны a la carte: Elia ━ аутентичный ресторан морепродуктов для гурманов, прославляющий греческую кухню. Kafenion ━ региональная критская кухня в более деревенской и традиционной обстановке. Bay Grill ━ от свежих и нежных грилей на пляже до итальянской пасты.

Гастрономические впечатления: Spilia ━ пещера для уникальных и эксклюзивных дегустаций вин и сигар. Кайки ━ рыбалка и приготовление пищи на частном пляже.

Бары: Thea ━ лобби-бар с потрясающим видом на залив Мирабелло и фирменными коктейлями. Marina Yacht Club — элегантный лаунж-бар на берегу моря с видом на частную пристань для яхт отеля. Shisha Patio ━ расслабляющий салон для отдыха, предлагающий широкий выбор ароматов кальяна и ароматов арабского чая. Sip N’ Dip Pool Bar — бар у кромки главного бассейна, где можно выпить бокал шампанского и отведать устриц, не выходя из воды. Bliss ━ бар у бассейна - расслабляющий бар у бассейна. Happy Place ━ сладкий уголок.

Расписание роботы основного ресторану: Ранний завтрак ━ континентальный с 06:00 до 07:30. Американский завтрак «шведский стол» с 07:30 до 10:30. Обед «шведский стол» ━ международная кухня 13:00-15:00. Ужин «шведский стол» ━ интернациональная кухня 19:00-21:30. Детский обед и ужин «шведский стол» с 13:00 до 15:00 и с 19:00 до 21:30.

Все включено: стандартный список включает безалкогольные напитки, свежевыжатый сок, разливное пиво, вино на розлив, стандартные горячие напитки, а также эспрессо, капучино и кофе без кофеина. Напитки, коктейли и лонг-дринки. Все включено с 10 утра до 11 вечера работает.

Завтрак, обед и ужин в главном ресторане. Закуски в течение дня (пицца, бутерброды, традиционные пироги с 11:30 до 14:00 и с 15:00 до 18:00 — Bay Grill & Bar / выпечка с 11:30 до 14:00 и с 15:00 до 18:00). Bay Grill & Bar / Happy Place / Мороженое (6 вкусов) 10:00 - 18:00 Bay Grill & Bar / Happy Place).

Конференц-центр был полностью реновирован в 2019 году и вмещает 1500 участников.

2 открытых бассейна: один только для взрослых. Церковь на территории для празднования крестин или свадьбы.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский клуб и игровая площадка доступны, где команда отеля организует ежедневные и еженедельные мероприятия.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
  • aukle
Izklaide un sports Широкий выбор массажей, процедур по уходу за лицом и телом, бассейн с подогревом, сауна и джакузи. Для взрослых днём анимация, а вечером представления разных стран. Кинотеатр на улице . Кальянная. Есть пещера в горе.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 318 комнат. Больше 30 видов комнат. 110 номеров с частными бассейнами. Через дорогу тоже есть номера отеля (один корпус отеля расположен через дорогу).

Istabās

Телевизор, телефон, ванна/душ, фен, халат, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер, мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка (две капсулы бесплатно, дальше платно), набор для чая и кофе, балкон/терраса. Room servis платный.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Havania 721 00, Agios Nikolaos, Crete, Greece
Tālruņi: Tel: +30 2841028400 Fax: +30 2841028810
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный, галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.