Candia Park Village 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№6 viesnīcas reitingā Ajos Nikolaoss
8.2 Numurs
8.0 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.0 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Celta tradicionālā Krētas ciemata stilā ar maziem laukumiem un ieliņām, kas nosauktas senās Grieķijas mitoloģisko varoņu vārdā. Tas ir divstāvu bungalo komplekss. Uzcelta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 2021. gadā. Dažos numuru tipos vannas istabas tika atjaunotas 2016. gadā. Kopumā ir 17 ēkas. Piemērots gan jauniešiem, gan ģimenēm.Vairāk →
аватар grigoryfilipow
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar sievu atpū tā mies Candia Park Village 2016. gada aprī lī -maijā . Nenaksojamies š eit pirmo reizi, jo vieta pilnī bā atbilst mū su vē lmē m: viesnī cas teritorija ir diezgan liela, vienmē r ir patī kami pastaigā ties pa to jebkurā laikā , neskatoties uz to, ka ir daudz pā ru ar bē rniem visu vecumu viesnī cā , tas mums nemaz netraucē atpū sties - par to parū pē jas personā ls. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu atpū tā mies Candia Park Village 2016. gada aprī lī -maijā . Nenaksojamies š eit pirmo reizi, jo vieta pilnī bā atbilst mū su vē lmē m: viesnī cas teritorija ir diezgan liela, vienmē r ir patī kami pastaigā ties pa to jebkurā laikā , neskatoties uz to, ka ir daudz pā ru ar bē rniem visu vecumu viesnī cā , tas mums nemaz netraucē atpū sties - par to parū pē jas personā ls. Mums ļ oti patika telpas, kurā s dzī vojā m, un tajā s regulā ri tika uzturē ta tī rī ba, katru dienu tika atnesti svaigi dvieļ i. Ī paš u uzmanī bu vē los pievē rst restorā na personā lam par izcilā m brokastī m un vakariņ ā m un sirsnī go attieksmi pret viesiem. Ļ oti patika, ka viesnī ca sadarbojas ar firmu Mouzenidis Travel, kuras pā rstā vi vienmē r varē ja sameklē t viesnī cā , kad radā s nepiecieš amī ba.
Mē s lieliski pavadī jā m brī vdienas un atgriezī simies š ajā viesnī cā vē l un vē l.
аватар robinzon-tour
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uzraksti pā ris teikumus: 1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s? 2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ? 3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi 4. … Tomēr ▾ Uzraksti pā ris teikumus:
1. Kā pē c izvē lē jā ties š o viesnī cu un kā noritē ja reģ istrē š anā s?
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ?
3. Skaitļ a priekš rocī bas un trū kumi
4. Kā ar ē dienu, apkalpoš anu?
5. Kas nepatī k? Mē s apmetā mies š ajā viesnī cā reklā mas tū res ietvaros 2015. gada maijā . Viesnī ca ir veidota Krē tas ciemata stilā ar nelielā m mā jā m, ko ieskauj citrusaugļ i un skuju koki un no kuras paveras skats uz Mirabello lī ci. Istabas ir divistabu ar virtuvi un guļ amistabu, liels balkons vai terase. Teritorija liela un kaskā des, daudz pakā pienu, lī dz pludmalei pat jā kā pj lejā pa kā pnē m. Pati pludmale arī ir mež ā , mazā lī cī , ū dens labi sasilst, viļ ņ u nav. Teritorijā ir peldbaseini ar jū ru un saldū deni, ir bē rnu klubs.
Mani apmierinā ja restorā ns, laba virtuve, diezgan liela ē dienu izvē le.
Viesnī ca daž ā du kategoriju tū ristiem, kuri nebaidā s no pakā pieniem, tač u š eit nav š ika un patosa, viss ir diezgan vienkā rš i, klusi, ē rti.
Candia Park atrodas 3 km attā lumā no Agios Nikolaos pilsē tiņ as, ar autobusu var braukt par 1.5 eiro vai staigā t (apmē ram 30 minū tes) pa ceļ u pē c peldes pilsē tas pludmalē . Atpakaļ ir labā k izmantot autobusu, jo. ceļ š iet uz augš u.
аватар citius07
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, es vē los pateikties tū ristiem, kuri atstā ja atsauksmes par š o vietni. Viņ i man un manam vī ram ļ oti palī dzē ja. Izvē loties viesnī cu, tika ņ emti vē rā daudzi kritē riji; noslē gtī ba no pilsē tas burzmas, virtuves klā tbū tne istabā , divistabu dzī voklis, bezmaksas seifs, fē ns, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kā arī smilš u pludmale un nevis paš valdī bas, bet privā ta. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, es vē los pateikties tū ristiem, kuri atstā ja atsauksmes par š o vietni. Viņ i man un manam vī ram ļ oti palī dzē ja. Izvē loties viesnī cu, tika ņ emti vē rā daudzi kritē riji; noslē gtī ba no pilsē tas burzmas, virtuves klā tbū tne istabā , divistabu dzī voklis, bezmaksas seifs, fē ns, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi, kā arī smilš u pludmale un nevis paš valdī bas, bet privā ta. . Kandia Park Village it kā viss bija padomā ts tikai par mums. Mums ir tas viss un vē l vairā k. Par viesnī cu nav nevienas pretenzijas: prasī ja mikroviļ ņ u krā sni - pē c piecā m minū tē m tā bija istabā utt.
Atsauksmē s rū pī gi izlasī ju brokastu aprakstu. Es nepiekrī tu visā m atsauksmē m. Proti: ļ oti liels produktu sortiments – nav pā rē š anā s. Ar visu ikdienas vienmuļ ī bu katru dienu varē ja izvē lē ties kaut ko jaunu. Š is ir jogurts (garš o forš a siera masa) ar konservē tiem augļ iem kopā vai atseviš ķ i, 5-6 siera š ķ irnē m, aukstuma gabaliņ iem (es tā dus neē du, tā pē c varu bū t neprecī zi - 3 vai 4 veidi), tieš ā m visi varianti olu ē dieni - saskaitī ju 4 (ceptas olas cepas tieš i tev priekš ā , kā pankū kas). Nā kamais: vā rī tas vai ceptas desiņ as, arī speķ is tiek apcepts tieš i priekš ā , cepti tomā ti ar fetu (ļ oti garš ī gi) pamī š us katru otro dienu ar vā rī tiem vai ceptiem kartupeļ iem. Pat katru dienu bija pupiņ as - tas ir amatieris, svaigi augļ i (arbū zs, melone, suite. kivi, ā boli, greipfrū ti), ž ā vē ti augļ i (dateles, ž ā vē tas plū mes, 2 veidu rozī nes), graudaugi un piens. 9 š ķ irņ u konditorejas izstrā dā jumi, neskaitot pankū kas un cepumus (5 veidi), 8-10 ievā rī jumu š ķ irnes, sukā des, medus. tē ja, kafija, sulas, 5 veidu maize (garš ī ga, katru rī tu svaiga, silta, ar kraukš ķ ī gu garoziņ u), sviests. Un vē l kā ds uzdroš inā s sū dzē ties, ka ē diens no rī ta ir slikts, jo nav ne zivju, ne gaļ as. Un tu man parā di to cilvē ku, kurš to visu ē d no rī ta un uzreiz, un arī pē c visa š ī saka - es gribu zivis un gaļ u. Galu galā , mā jā s jū su brokastis, ja tā das vispā r ir (daudzi cilvē ki mā jā s domā , ka kopš izš uva kafiju ar cigareti, viņ i brokasto) ir sviestmaize un labā kajā gadī jumā auzu pā rslas. Jū s vē laties gaļ u jau tuvā k pusdienā m vai vē lā m vakariņ ā m. Vakariņ as nepasū tī jā m, pusdienas un vakariņ as gatavojā m diviem istabā : vā rī jā m zupu 2 dienas, uzcepā m entrekotu vai kotletes, pagatavojā m piedevu, nu, viss ir mā jā s - un apgulties pludmalē vai netā lu. baseins. Visas preces tika pirktas vai nu paš ā viesnī cā esoš ajā veikalā , vai Agios Nikolaos veikalos. Autobusi uz Agios kursē katru stundu un atpakaļ lī dz pulksten 21:00. Es rakstu par to detalizē ti, jo es neatradu š o informā ciju pā rskatos. Tikai laicī gi jā kā pj trasē (grafiks tiks iedots reģ istratū rā un paskaidros, kā tur nokļ ū t). Maksa vienā virzienā ir 1.60 eiro.
Nav absolū ti nekā das valodas barjeras. Pilnī gi pietiek ar skolā iegū tā m angļ u valodas zinā š anā m. Daudzi darbinieki reģ istratū rā vismaz minimā li runā vai vismaz saprot krievu valodu. Un arī Ajosnikolaosā visi ir smaidī gi un draudzī gi. Krievvalodī go tū ristu - aptuveni 85%, jā saka, ka visi uzvedā s cienī gi.
Š ī viesnī ca ir paradī ze jaunā m ģ imenē m ar maziem bē rniem (tiek nodroš inā ts viss: galdi, krē sli, paliktņ i, gultiņ as) un tā diem kā mē s, pusmū ž a un vecā ka gadagā juma cilvē kiem - sirdsmiers. Jaunieš iem bez bē rniem tur bū s garlaicī gi. Bet, lai izklaidē tu bē rnus, viņ i ņ em lī dzi vecvecā kus - animā cijas nav.
Vē lreiz paldies par atsauksmē m š ajā vietnē - palagi un dvieļ i patieš ā m ir sniega balti. Katru dienu viņ i atstā ja karti uz dvieļ iem - un tie tika mainī ti katru dienu. Meitenes tī rī ja ā tri un labi. Atstā jā m 1 eiro dienā dzeramnaudu.
Ekskursijā s nedevā mies - bija ž ē l samainī t 6 tī ras atpū tas dienas un atrauties no tik brī niš ķ ī gas jū ras. Ne ū dens, bet debesu bauda.
Piekrī tu vē l vienai atsauksmei: es noteikti atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz, bet uz zemes ir ļ oti daudz vietu, kur tomē r gribas apmeklē t!! !
Ko vē l gribu teikt, dzī vojam Krimā , un, kad ar vī ru izvē lē jā mies ekskursiju, menedž erim jautā ju: kā pē c mē s braucam nevis uz Dienvidkrastu, bet uz Grieķ iju? Uz to viņ a atbildē ja: ir augstā ks pakalpojums. Saskaņ ā ar to, un ne tikai apkalpoš anu, Grieķ ijā ir augstā ka kultū ra un cieņ a pret tū ristiem - visi š oferi, pat taksometri, pat autobusi baltos kreklos ar saitē m, automaš ī nu saloni ir nevainojami. Un paš i Mercedes maš ī nas un autobusi ir š iki. Es novē lu jums visiem tikpat brī niš ķ ī gus svē tkus!
аватар Artemi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem. Pirmo reizi Krē tā , no tū roperatora JOIN UP! ! ! Teikš u uzreiz, nekrietna organizā cija, viņ i mums nozaga vienu dienas gaismu, gudri pā rplā nojot lidmaš ī nas izlidoš anu, vē lu turp un agri atpakaļ , un mē s paš i par to vakarā uzzinā jā m no mū su gida LINE, kurš nepapū lē jā s drukā t. … Tomēr ▾ Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem vecumā no 4 un 6 gadiem. Pirmo reizi Krē tā , no tū roperatora JOIN UP! ! ! Teikš u uzreiz, nekrietna organizā cija, viņ i mums nozaga vienu dienas gaismu, gudri pā rplā nojot lidmaš ī nas izlidoš anu, vē lu turp un agri atpakaļ , un mē s paš i par to vakarā uzzinā jā m no mū su gida LINE, kurš nepapū lē jā s drukā t. dabū t informā ciju par š o un izč akarē t, tā pē c nā cā s kā das 5 reizes skriet uz reģ istratū ru un visu noskaidrot, nu organizā cija vienkā rš i š ausmī ga!! !
Un tagad par labo. Vispā r brī niš ķ ī ga viesnī ca - pamatī ga 4. Skaista liela, kopta, zaļ a zona, laba, lai arī ne liela, divstā vu pludmale ar eglē m, un jū ra ir pasaka, jū ra zila- tirkī zs, tī rs, lielu viļ ņ u nav. Reiz pirms aizbraukš anas tas bija netī rs.
Bē rniem tas patika un viņ i negribē ja iet prom. Ir bē rnu klubs, viņ i labi saskaras ar bē rniem, lai gan bē rni biež i bija kopā ar mums. Mē s devā mies uz Chrissi un Spinalonga salā m. Noteikti dodieties uz Chrissi - tur ir pasakaina jū ra. Tā das nokrā sas droš i vien nekur neredzē siet, paradī zes vieta.
Ē diens labs, ir viss, zivju maz, viena vai divas sugas un viss. No augļ iem ē dami ir tikai arbū zs un kivi.
Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, kopumā mums ļ oti patika, dosimies uz Krē tu, bet uz citu viesnī cu, jo man patī k jauna pieredze.
аватар ysuhomlin
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s esam no Ukrainas, bijā m š ajā viesnī cā ar ģ imeni. Trī s bē rni: 17.7 un 2 gadi. 2012. gada jū lija beigas - augusta sā kums, kopā.18 dienas. Ekskursija pirkta TUI. Viesnī ca parasti ir ģ imenes tipa. 90% - ģ imenes ar bē rniem. … Tomēr ▾ Mē s esam no Ukrainas, bijā m š ajā viesnī cā ar ģ imeni. Trī s bē rni: 17.7 un 2 gadi. 2012. gada jū lija beigas - augusta sā kums, kopā.18 dienas. Ekskursija pirkta TUI. Viesnī ca parasti ir ģ imenes tipa. 90% - ģ imenes ar bē rniem. Pē c valsts apmē ram š ā di: č etrdesmit procenti krievu, č etrdesmit procenti vā cieš i, pā rē jie ir briti, franč i. Es identificē ju daž us ukraiņ us, lai gan viņ i reģ istratū rā teica, ka pē dē jā laikā ir daudz. Grieķ u personā ls nerunā krieviski, lai gan man tā nav problē ma, gluž i otrā di, iespē ja praktizē t angļ u valodu. Bet tajā paš ā laikā starp viesmī ļ iem ir daudz praktikantu no Ukrainas un Krievijas. Daudzi no Kijevas. Tā pat starp animatoriem arī viena vai divas mū su meitenes ir obligā tas. Kopumā apkalpoš ana nebija slikta, bet tik...impozanti grieķ iski, nesteidzī gi, tas bija ī paš i jū tams restorā nā .
Istabas
Viesnī ca ir veidota grieķ u ciemata formā . Ir daudz ielu un 2-3 stā vu mā jas, katrā pa 4 istabā m. Visas telpas, cik saprotu, ir viena tipa. Mums bija divistabu dzī voklis, bet paskatī jos uz citiem puiš iem, telpas ir vienā das pē c izmē ra un satura, tikai bez starpsienas. Katrai istabai, neatkarī gi no grī das, ir sava terase ar galdu un krē sliem, kur ir ē rti un patī kami sē dē t vakarā . Televizors ir mazs, bet darbojas. Interjers ir vienkā rš s, pieticī gs, bet tajā paš ā laikā diezgan mī ļ š . Viss tī rs, tī rī ts katru dienu, par tē ju atstā jā m 2 eiro. Ir kondicionieris, ledusskapis, kafijas automā ts (nelietoju), tosteris, plī ts, katli, panna, trauki, kopumā neslikti. Lielā kā daļ a mā ju nav ar skatu uz jū ru. Ir tikai viena iela ar skatu, lai gan mē s no tā necietā m daudz. Bez problē mā m tika nodroš inā ta bē rnu gultiņ a un pat podiņ š .
Ē diens
Es nevaru ciest olinkus, tā pē c paē dā m tikai brokastis. Lai gan bija iespē ja ieturē t brokastis/vakariņ as, viesnī cā nav viss iekļ auts. Vakariņ as bufete lielā restorā nā varē ja iegā dā ties jebkurā dienā par 27 eiro pieauguš ajam un 8 bē rnam. Ē diens, iespē jams, ir viena no viesnī cas vā jajā m vietā m. Es domā ju, ka ē diens nav slikts, parastais standarta komplekts, es teiktu. Bet ir tikai divi restorā ni: lielais galvenais un krogs pie minikluba un pludmales. Tajā paš ā laikā abi restorā ni strā dā ja pa stundā m: lielais no pulksten 7 lī dz 10 un no pulksten 19 lī dz 22. Un krogs ir no 12-30 lī dz 15-00 un tad no 19-30 lī dz 22-00. Viss, nav kur citur ē st. Tā tad, ja esat piesprā dzē ts ē st nepareizā laikā , tad nekā dā gadī jumā . Turklā t viesnī cas tuvumā nav arī restorā nu. Lai to izdarī tu, jums jā dodas uz kaimiņ u pilsē tā m.
Bet istabā ir ledusskapis un elektriskā plī ts. Tā pē c vienkā rš as maltī tes var pagatavot istabā . Turklā t tieš i zem reģ istratū ras atrodas mini tirgus, kurā principā ir viss nepiecieš amais, ieskaitot dā rzeņ us, augļ us, gaļ u un makaronus. Nu ū dens, vī ns, alus, uzkodas, vispā r normā ls veikals.
Animā cija
Viesnī cā ir labs un diezgan liels mini klubs. Tas ir iež ogots ar augstiem krū miem, ir labs slidkalniņ š un š ū poles pa smiltī m. Ir arī telpa ar gaisa kondicionē tā ju, kurā animatori izklaidē bē rnus ar daž ā dā m aktivitā tē m. Viņ u diena paredzē ta ar daž ā dā m spē lē m no pulksten 11 lī dz 20. Pastaigā t kalnā tieš ā m var tikai vakarā , no pulksten 18, kad saule slē pjas un smiltis nav tik karstas. Kopumā bē rnu animā cija bija apmierinā ta. Viņ i kopā cepa picu un gatavoja salā tus, un sirtaki mā cī jā s dejot un daudz ko citu.
Pieauguš ajiem labukhs spē lē ja gandrī z katru dienu netā lu no galvenā restorā na. Nekas ī paš s, bet tomē r. Tā pat no izklaides bija neliels amerikā ņ u biljards, pā ris spē ļ u automā ti, datori. Sporta veidi: tenisa korts, basketbola laukums, galda teniss.
Jū ra
Jū ra 5 punkti. Ļ oti tī rs, diezgan sā ļ š un silts. Visu laiku bija vismaz 26 grā di. Lai gan pludmale pie viesnī cas tieš ā m ir maza, bet sauļ oš anā s krē slu un saulessargu pietika visiem. Izņ emot divas dienas, kad no 7 no rī ta iebrauca svaiga tū ristu daļ a no Krievijas un sā ka ieņ emt sauļ oš anā s krē slus. : ) Bet par laimi tas ā tri apstā jā s. Virs pludmales auga priedes, kuras, sajaucoties ar jū ras gaisu, radī ja patī kamu inhalā cijas efektu. Lai gan viņ u dē ļ smiltī s bija daudz ē rkš ķ u. Ieeja jū rā ir akmeņ aina. Saldū dens baseins atrodas starp pludmali un restorā nu. Diezgan liels, dziļ ums svā rstā s no 0.5 lī dz 2.6 metriem. Bē rniem nav ū dens slidkalniņ u. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pludmalē un pie baseina ir bez maksas, kā arī pludmales dvieļ i. Blakus baseinam ir neliels bā rs.
Pludmalē ir visu veidu ū dens aktivitā š u noma: katamarā ni, skrejriteņ i, kajaki, banā ni, dī vā ns, ū densslē pes.
Kur doties?
Netā lu no viesnī cas atrodas Agios Nikolos pilsē ta (20 tū kstoš i iedzī votā ju). Turp brauciet ar taksometru 10 minū tes par 8 eiro vai ar marš ruta autobusu, apmē ram reizi stundā par 1 eiro no cilvē ka.
Otrā pusē atrodas Elundas kū rortciemats. Tur ir vairā k kafejnī cu un restorā nu. Bet forš ā kos zivju restorā nus mē s atklā jā m nedaudz tā lā k par Eloundu Plakas ciematā . Tajā dzī vo ap 200 cilvē ku, bet tajā paš ā laikā ir ap 30 zivju restorā niņ u ar labu svaigu zivju sortimentu. Tā tad, ja vē laties nogarš ot zivis vai jū ras veltes, tad dodieties uz Plaku. Turklā t iepretim tai atrodas viena no galvenajā m š ī reģ iona apskates vietā m - Spinalungas sala-cietoksnis. Tur noteikti vajadzē tu aizbraukt un pavadī t pusotru stundu. No Plakas ik pē c pusstundas kursē laiva (8 eiro no cilvē ka turp un atpakaļ ), tā pē c tas ir ļ oti ē rti. Spinalunga ir vecs cietoksnis, un tad tur bija spitā lī go kolonija. Interesanti, bet vē lams turp doties gida pavadī bā , jo tā da nav.
Taksometra maksa uz Elundu - 14 eiro, uz Plaku - 20 eiro. Runā jot par taksometriem. Visi taksometri Krē tā ir patieš ā m izcilas kvalitā tes. Pā rsvarā ē rti Mercedes.
Kur vē l jū s varat doties? Bijā m Knosā , kā jau vairums tū ristu, bet kaut kā viņ š mū s nepā rsteidza. Kaut kā da neveikla restaurā cija. Turklā t gidu neņ ē mā m, bet vajadzē ja. Bija arī vairā kas citas vietas, bet iespaidī gā kā s bija pusdienas nelielā privā tā vī na darī tavā netā lu no Vassilis kalnainajā Krē tā . Vienkā rš s, bet neprā tī gi garš ī gs lauku ē diens, mā jas vī ns un viesmī lī gs saimnieks mū s patī kami pā rsteidza. Var iegā dā ties arī vietē jo olī veļ ļ u, ziepes, garš augus, brendiju un, protams, vī nu.
Internets
Reģ istratū rā , interneta kafejnī cā un restorā nā bija bezmaksas WiFi bez paroles. Viņ š strā dā ja, atklā ti sakot, ļ oti nestabili un gausi. Bet gadī jā s, ka viņ š finiš ē ja lī dz mū su mā jai (100 metri).
Flora un fauna
Viesnī cas teritorija ir zaļ a un sakopta. Daudz ziedu, palmu, olī vu, citronu. Bet augstu nobrieduš u koku gandrī z nav, un attiecī gi nav arī ē nainu vietu.
Ierodoties, es uzreiz pamanī ju, ka nav odu, punduru un jebkā du tā du atkritumu. Man likā s, ka tas bija stiprā vē ja dē ļ , kas pū ta pirmā s trī s dienas. Bet pē c tam odu vairs nebija. Bet bija muš as, kuras diezgan daudz iekļ uva lielā restorā nā . Pā rsteidz arī tas, ka kaiju tikpat kā nebija. Bet tas bija pilns ar cikā dē m. Sā kumā domā ju, ka tie ir kaut kā di putni, kas kokos č ivina, tad nospriedu, ka tie ir č irksti. Tā s izrā dī jā s cikā des - kukaiņ i sirsenes lielumā , pē c izskata atgā dina pelē ku spā rnu, izdala skaļ u plaisu. Viņ i lido, bet š ķ iet nekaitī gi, lai gan, kad š ā das sū das ielido istabā , tas ir nepatī kami. Pē dē jā vakarā es atklā ju nepatī kamas dzī vas radī bas. Pie mums otrajā stā vā pa krū ma zaru pieskrē ja maza rudmataina ž urka. . . Bet mē s visu laiku gulē jā m ar atvē rtu balkonu. . . Labi, ka sieva viņ u neredzē ja. : ) Bet nu kļ uva skaidrs, kā pē c pa teritoriju klī st tik daudz kaķ u. Tā tad, ja jū s dodaties, aizveriet logus un durvis naktī , jū s nekad nezinā t, ko.
secinā jumus
Ļ oti laba cenas un kvalitā tes attiecī ba ģ imenē m ar bē rniem. Š eit viss ir paredzē ts bē rniem. Ļ oti relaksē još a brī vdiena. Š eit nav nekā das superaktivitā tes un diskotē kas. Ja jums nav iebildumu gatavot atvaļ inā jumā pā ris reizes dienā , tad kopumā tas var izrā dī ties diezgan ekonomiski.
аватар ANDRY1881
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ieradā mies ar diviem 3 gadus veciem bē rniem agri 22. datumā no rī ta, uzreiz iekā rtojā mies, brī dinot, ka pē c 12 pā rcelsimies uz labu istabu, kas ļ oti palī dzē ja. Viņ i apmetā s patieš ā m jaukā mā jā pirmajā stā vā ar lī dzenu zā lienu - tas ir svarī gi, ņ emot vē rā dvī ņ u "ā truma rež ī mu". … Tomēr ▾ Ieradā mies ar diviem 3 gadus veciem bē rniem agri 22. datumā no rī ta, uzreiz iekā rtojā mies, brī dinot, ka pē c 12 pā rcelsimies uz labu istabu, kas ļ oti palī dzē ja. Viņ i apmetā s patieš ā m jaukā mā jā pirmajā stā vā ar lī dzenu zā lienu - tas ir svarī gi, ņ emot vē rā dvī ņ u "ā truma rež ī mu". Vā cu kaimiņ š viņ iem uzreiz iemā cī ja kā pt palmā un man nā cā s astoņ as reizes noš aut uz pirmā diena. Ē diens izcils, it ī paš i Krē tas vakaros. Bijā m Spā nijā , Horvā tijā , Turcijā , nekur tā nebaro, un truš a un jē ra un kazas gaļ a un cū kgaļ a, neskaitot vistu utt. . Un viss ļ oti garš ī gi. No rī ta pankū kas, pē cpusdienā gatavojā m sev salā tus, vietē jā veikalā nopirkā m puiš iem jogurtu un zemenes. Pludmale un jū ra un pie baseina ir ok. Puiš iem arī patika, nolē mā m aizbraukt vē lreiz. .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Построен в стиле традиционной критской деревни с небольшими площадями и улочками, названными в честь мифологических героев Древней Греции. Представляет собой комплекс двухэтажных бунгало. Построен в 1992 году, последняя реновация проведена в 2021 году. В 2016 году были реновированы ванные комнаты в определенных типах номеров. Всего 17 корпусов. Подходит как для молодежного, так и для семейного отдыха.

Atrašanās vieta В 65 км восточнее международного аэропорта г. Ираклион, в 2.5 км от г. Агиос-Николаос, в 7 км от известного курорта Элунда, на берегу моря. Автобусная остановка в 200 м от отеля.
Pludmales apraksts Душ, на пляже полотенца: бесплатно, вход в море: мелкая галька, кабинки для переодевания, каменная платформа рядом с Sea Front Suite.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pontons vai mols
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В ресторане Agapi подают блюда местной и интернациональной кухни у бассейна, а в таверне Fili, расположенной на открытом воздухе на берегу моря, можно отведать блюда критской кухни. В отеле Candia также работают 2 бара и традиционная греческая кофейня. Есть питание для аллергиков.

2 открытых бассейна с пресной водой.

Разрешается размещение с животными (по предварительному запросу), вес которых не превышает 3 кг.

Круглосуточная стойка регистрации, хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, многоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Коляски бесплатно, детский бассейн с пресной водой, детская площадка (без навеса, покрытие — песок), детский клуб (4–12 лет, 10:00–19:00, с апреля по октябрь), детская дискотека (2 раза в неделю). Ванночка, горшок, подогреватель и стерилизатор для бутылочек (по запросу, бесплатно). Няни нет. Могут договориться за доплату.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Устраивают небольшие представления. Теннисный корт платно (с жестким покрытием), освещение теннисного корта платно, уроки тенниса платно, электронные игры платно. Национальные критские вечера с барбекю, живой музыкой и танцами.
  • galda teniss
  • basketbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 222 номера – все апартаменты с оборудованным кухонным уголком:

family apartment 1 bedroom (вид на сад, спальня, отдельная гостиная, осн. кровать – 2 односпальные, доп. – раскладной двуспальный диван, макс. 4 чел., 40 м2);

superior family apartment 1 bedroom (вид на сад, спальня, отдельная гостиная, осн. кровать – 2 односпальные, доп. – 2 софы и 2 раскладные односпальные кровати; ванная комната с душем: 2 входа из спальни и из гостиной, макс. 6 чел., 60 м2);

1-bedroom suite SV (вид на море, вторая береговая линия, спальня, отдельная гостиная, осн. кровать – 2 односпальные, доп. – раскладной двуспальный диван, балкон оборудован шезлонгами, дополнительно – халаты, тапочки, весы, макс. 4 чел., 40 м2);

1-bedroom suite SF (вид на море, первая береговая линия, спальня, отдельная гостиная, осн. кровать – 2 односпальные, доп. – раскладной двуспальный диван, балкон оборудован шезлонгами, дополнительно – халаты, тапочки, весы, макс. 4 чел., 40 м2);

serenity sea front suite 1 bedroom (реновированные номера, вид на море, первая линия, спальня, отдельная гостиная, осн. кровать – 2 односпальные, доп. – раскладной двуспальный диван, балкон с шезлонгами, дополнительно – халаты, тапочки, весы, макс. 4 чел., 40м2).

Есть номера для людей с ограниченными возможностями передвижения.

Istabās

Телевизор, телефон, душ, фен, туалетно-косметические принадлежности, кондиционер (бесплатно), сейф (бесплатно), бесплатный Wi-Fi, чайник/кофеварка, набор для чая и кофе, балкон/терраса, мини-кухня, холодильник, плита, кухонные принадлежности.

Тапочки и халаты (только в сьюитах). В высшей категории номеров есть утюг и доска. Для низших категорий ━ утюг и доска на ресепшне по запросу. В дорогих номерах есть кофемашина.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
Adrese Ag.Nikolaos, 72 100 Crete, Greece
Tālruņi: +30 28410 25735
Tīmekļa vietne: Candia Park Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Вход в море или с берега или с понтона. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.