Neaizmirstamās Atēnas

12 Oktobris 2016 Ceļošanas laiks: no 29 Septembris 2016 ieslēgts 29 Septembris 2016
Reputācija: +19
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien! Š ajā pā rskatā es vē los runā t par mū su ceļ ojumu uz Atē nā m! Pateicoties viesnī cu gidu padomiem (par ko vē los viņ iem pateikties), nolē mā m apmeklē t galvaspilsē tu. Godī gi sakot, sā kumā es ī sti negribē ju braukt diezgan garā ceļ ojuma dē ļ . Bet izrā dī jā s, ka manas bailes bija nepamatotas. Naktī pā rcē lā mies uz Atē nā m, tā pē c mums bija iespē ja pagulē t. Un agri no rī ta, kad pilsē ta vē l nebija piekrauta ar transportu, nonā cā m Atē nā s.

Ekskursijas laikā mē s redzē jā m un apmeklē jā m daudz interesantu lietu. Mē s apmeklē jā m Panathenaic stadionu. Es nezinu, kas mū s ieintriģ ē ja vairā k: fakts, ka stadions ir pilnī bā izgatavots no balta marmora, vai tas, ka š eit notika pirmā s atjaunotā s olimpiskā s spē les.


Man ļ oti patika ekskursijas daļ a ar karalisko gvardi. Zemessargiem ir ļ oti oriģ inā las formas un urbš anas pakā pieni. Es personī gi neko tā du savā dzī vē neesmu redzē jis, to pat nevar salī dzinā t ar Bekingemas pils apsargiem (lai mana mī ļ ā Anglija man piedod š os vā rdus)))). Sargu maiņ a ilgst tikai daž as minū tes, bet tad atmiņ as paliek uz visiem laikiem!

Protams, mē s uzkā pā m Akropolē . Patiesī bā Partenona dē ļ es izlē mu par š o ceļ ojumu. Partenons ir ne tikai visas Grieķ ijas simbols, bet arī paš as senatnes personifikā cija. Protams, mē s visi bijā m pā rsteigti par redzē to, un to nevar izteikt vā rdos. Pat nemē ģ inā š u skaidrot, kas ir "Atē nu Akropole", tas ir jā redz paš am. Bē rni bija ļ oti gandarī ti un iedvesmoti, viņ i vē lē jā s uzzinā t vairā k par sengrieķ u mī tiem un dieviem, Herkulesa un viņ a draugu varoņ darbiem pareizo attī stī bas virzienu un noskaņ ojumu!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums