LeLeKa-House 2*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.510
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesu nams LeLeKa pirmo reizi durvis viesiem vēra 2015. gada 10. jūnijā. Miniviesnīca atrodas Ureki kūrortā (bijusī valdības rezidence), kas atrodas Gruzijas dienvidrietumos, starp ostas pilsētām Poti (10 km) un Batumi (60 km). Viesu nams ir piemērots ikvienam, kurš izvēlas pludmales brīvdienas.Vairāk →
аватар Heavy45
Mē s rezervē jā m citu viesnī cu Ureki. Ī sā k sakot, viņ i mū s tur iemeta. Man trijos naktī bija jā sā k staigā t pa Urek viesnī cā m un meklē t istabu. Darbs ir slikts. Vietē jie uzskata, ka duš a tieš i virs tualetes ir viesnī cas komforta virsotne) Pē c trī s stundu meklē š anas tika atrasts vairā k vai mazā k pieņ emams pagaidu variants. … Tomēr ▾ Mē s rezervē jā m citu viesnī cu Ureki. Ī sā k sakot, viņ i mū s tur iemeta. Man trijos naktī bija jā sā k staigā t pa Urek viesnī cā m un meklē t istabu. Darbs ir slikts. Vietē jie uzskata, ka duš a tieš i virs tualetes ir viesnī cas komforta virsotne) Pē c trī s stundu meklē š anas tika atrasts vairā k vai mazā k pieņ emams pagaidu variants. Septiņ os no rī ta izrā dī jā s, ka no vienī gā loga paveras skats uz kopē jo ē damzonu. Tad viņ i nolē ma samaksā t par naktsmā jā m par dienu, tač u nekā du izmaiņ u nebija, un viņ i solī ja mums nekavē joties atgriezt naudu pē c steidzamas izbraukš anas. Tā bija mū su kļ ū da. Tiklī dz vakarā paziņ ojā m, ka no rī ta izvā camies, mū s uzreiz noskuja tē ma "Gruzijas likums par trī s dienu depozī ta neatgrieš anu" ! ! ! Kā pē c es visu rakstu tik detalizē ti? Un turklā t Ureki ir š ausmī ga vieta ar mež onī gu morā li, greiziem saimniekiem, netī ru publisku pludmali, kur klī st govis un zirgi, neapturot savas slē ptā s domas. Ureki ir spokaina un putekļ aina bedre, kur uz katra stū ra jū s gaida zagļ i tirgotā ji un braš i braucē ji ar stū ri labajā pusē . Ureki ir pilnī gs ietvju trū kums un vietē jā s kafejnī cā s jū s pabaros ar lieliskā m veikalā pirktā m hinkalā m, kuras Krievijā gadiem ilgi bez pieprasī juma guļ veikalos. Vietē jai š avarmai ir ļ oti labvē lī ga ietekme uz zarnu kustī gumu, kurā tā neapš aubā mi var strī dē ties ar slaveno Purgenu. Un tu noteikti tiksi maldinā ts, ja strupu un iedosi naudu avansā .
Tagad - par galveno. Pā ris jū dž u attā lumā no š ī s š ķ ī stī tavas atrodas nomaļ š un mā jī gs stū rī tis. Š ī ir Leleka mā ja. Mē s tur nokļ uvā m pirmā s dzī ves pā rbaudī jumu dienas vakarā . Leleka ir jū su brī niš ķ ī gu, mī ļ u, laipnu un izglī totu draugu kompā nija. Tikai š ie jaukie cilvē ki spē ja mū s apturē t, kad pē c dienas Urek krā pš anas un š ķ irš anā s mē s, pā ris dienu laikā nobraukuš i 2700 km, bijā m gatavi attī ties vē l 2700 jū dzes. Un nekad vairs neatceries briesmī gā s š ausmas - atvaļ inā jumu Gruzijā )
Tas bija uzņ ē mums LELEKA ar saukli - "Atpū ta jā taupa! " ar savu burvju dziru un siltuma palī dzī bu viņ a spē ja apturē t mū su vē lmi pamest Dž ordž iju jau pirmajā dienā .
Š ie burvji mums parā dī ja citus Ureki. Ar skaistu savvaļ as pludmali. Ar brī niš ķ ī gu priež u parku un smarž ī gu kazeņ u biezokņ iem. Ar ū denskritumiem, aizā m, dravā m un brī niš ķ ī giem cilvē kiem.
Brī niš ķ ī ga virtuve ar nebeidzamā m piedevā m un brī niš ķ ī giem dzē rieniem katrai gaumei. Un pats galvenais – tieš i tas, kas atvaļ inā jumā parasti pietrū kst – draudzī gs un mā jī gs komforts un siltums. Es bū tu palikusi pie š iem jaukajiem cilvē kiem vē l kā du mē nesi, bet nedevu divu nedē ļ u atvaļ inā jumu.
Mē s ar sievu esam pabijuš i daudzā s valstī s - no Holandes lī dz Bali, bet atvaļ inā jums Gruzijā un tieš i ar Leleku atklā jā m citu atpū tas iespē ju - draudzī gi-ģ imeniski-omulī gi. Ar profesionā li organizē tā m ekskursijā m un gardē ž u virtuvi. Pie viena galda sē ž krievi un ukraiņ i, un kazahi, armē ņ i, gruzī ni un baltkrievi. Ir pat kaķ is un smieklī gs suns)
Rezumē jot - ja dodaties uz Gruziju un vē laties izklaidē ties - noteikti rakstiet lū gumā Leleku un labi atpū tieties!
Paldies š ī s brī niš ķ ī gā s komandas meitenē m un puiš iem!
аватар Saffron
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta bija neslavē jama. Ar draugu devā mies ar autobusu uz Tbilisi, mū s sagaidī ja pati Mā jas saimniece Irina, aizveda uz hosteli, kur pē c garā ceļ a varē jā m savest kā rtī bā un ieturē t pauzi. Vakarā devā mies uz Ureki. … Tomēr ▾ Atpū ta bija neslavē jama. Ar draugu devā mies ar autobusu uz Tbilisi, mū s sagaidī ja pati Mā jas saimniece Irina, aizveda uz hosteli, kur pē c garā ceļ a varē jā m savest kā rtī bā un ieturē t pauzi. Vakarā devā mies uz Ureki. Un tad mū su atvaļ inā jums pā rvē rtā s krā š ņ ā notikumu kaleidoskopā . Neticami silta, mā jī ga atmosfē ra Lelekā , melnas smiltis, krā sainā Prometeja ala un Okatse un Martivili kanjoni, kalnainā Adž ā rijā . Ļ oti ī sā laikā , pateicoties Irinai un viņ as komandai, spē jā m uzņ emt visas Gruzijas krā sas. Paldies atseviš ķ am š efpavā ram Stasam par š iku trī s ē dienreizē m dienā , gidei Irinai par to, ka ļ ā va man iepazī t Dž ordž iju no otras puses, Irishkai par uzmanī bu un pacietī bu un, protams, Miš ai par jautrajā m kopā sanā kš anā m vakaros un viņ a dzirkstoš s humors. Liels paldies Irina par š iku atpū tu tavā mā jā , nā kamgad noteikti atbraukš u! ! !
Вид из террасы второго этажа Черное море и черный песок Первый завтрак в доме
аватар iriska.sunshine
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mani draugi palika š ajā viesu namā . Un tas, ko viņ i man teica, man ļ oti patika. Es arī tur devos. Nenož ē loju ne mirkli. Ē rts numurs (mazs, bet mā jī gs), tualete/duš a istabā . Karsts, auksts ū dens - visu laiku. Trī s ē dienreizes dienā . … Tomēr ▾ Mani draugi palika š ajā viesu namā . Un tas, ko viņ i man teica, man ļ oti patika. Es arī tur devos. Nenož ē loju ne mirkli.
Ē rts numurs (mazs, bet mā jī gs), tualete/duš a istabā . Karsts, auksts ū dens - visu laiku. Trī s ē dienreizes dienā . Mā jas gatavoš ana tika solī ta, bet, godī gi sakot, es sen nebiju tā gatavojusi mā jā s! (Jā , un daž i no paziņ ā m - vai nu nav laika, tad ir vē lme). Internets, TV - viss darbojas. Mā jī gs pagalms ar palmā m, ziediem, banā nu koku un lapeni. Lī dz jū rai 5 minū tes - skaista klusa pludmale. Pa ceļ am priež u mež ā var sastapt ganā s zirgus un govis. Mazliet tā lā k uz centrā lo pludmali ir ē rtā k, bet cilvē ku tur ir neiedomā jami daudz!
Man ļ oti patika siltā atmosfē ra visu uzturē š anā s laiku! Pē c vakariņ ā m pulcē š anā s, rotaļ as, smiekli, "vakara kinozā le" - viss bija ļ oti forš i, un kaut kā mā jā s - silti un omulī gi.
Un ekskursijas ir pelnī juš as ī paš u uzmanī bu! Lai kā es salī dzinā ju (daudzas aģ entū ras, tū roperatori organizē daž ā das ekskursijas pa Gruziju), bet es neatradu tā dus marš rutus, kas izvē lē ti, lai redzē tu maksimumu vienā dienā !
Kopumā esmu par 157% apmierinā ts ar savu ceļ ojumu uz Gruziju)) Nā kamgad arī grasos doties uz LeLeKu. Apsolā m jaunas interesantas ekskursijas! Kurš vē las garī gi atpū sties labā kompā nijā - pievienojies! Tas bū s lieliski!
Беседка во дворе Номер Я с местным жителем)
аватар Daneke_Shadda
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ļ oti mā jī ga mā ja gan atraš anā s vietas ziņ ā - nav trokš ņ aina, blakus priež u mež s un 5 minū tes lī dz pludmalei, gan attiecī bā pret cilvē kiem, kas tur strā dā . Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: no virtuves, kas priecē vairā kas nacionā lā s tradī cijas, un lī dz š eit organizē tajā m ekskursijā m. … Tomēr ▾ Ļ oti mā jī ga mā ja gan atraš anā s vietas ziņ ā - nav trokš ņ aina, blakus priež u mež s un 5 minū tes lī dz pludmalei, gan attiecī bā pret cilvē kiem, kas tur strā dā . Viss ir pā rdomā ts lī dz mazā kajai detaļ ai: no virtuves, kas priecē vairā kas nacionā lā s tradī cijas, un lī dz š eit organizē tajā m ekskursijā m.
Par ekskursijā m ir vē rts pieminē t atseviš ķ i - tā s ir forš as! ! ! Vietas, kuras nav atrodamas nevienā ceļ vedī - bet š eit tā s tika parā dī tas un izstā stī tas visaugstā kajā lī menī !
Telpas ir glī tas, ē rtas, un š eit pastā vī gi tiek uzraudzī ta tī rī ba, kas ir ļ oti ē rti: melnā s smiltis joprojā m ir dubļ i, dziedē , bet tomē r. Un par tā ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m, kā pieteikties, ko darī t un ko - nekā dā gadī jumā - pastā stī s arī vē rī gi saimnieki!
Atpū ta izrā dā s bagā ta, ā rstnieciska un vienkā rš i relaksē još a! ! ! Paldies viesu nama "LeLeKa" komandai!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Гостевой дом LeLeKa впервые открыл свои двери гостям 10 июня 2015 года. Мини-отель находится на курорте Уреки (бывшая правительственная резиденция), который расположен на юго-западе Грузии, между портовыми городами Поти (10 км) и Батуми (60 км). Гостевой дом подойдет всем, кто выбирает пляжный отдых.

Atrašanās vieta Расстояние от гостевого дома до аэропорта Батуми составляет 58 км.
Pludmales apraksts Черный магнитный песок с уникальными оздоровительными свойствами. Пологий вход, неглубокое море – идеально для семейного отдыха с детьми.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • lietussargi
Viesnīcā

К услугам гостей благоустроенный двор и место для отдыха. В столовой подают блюда местной и украинской кухни, возможен заказ детского меню.

  • autostāvvieta  FREE 
  • droši  FREE 
  • veļas mazgāšana
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • vēlā izbraukšana
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
Izklaide un sports
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В гостевом доме имеются 2-х, 3-х и 4-х местные благоустроенные номера: Стандарт, Семейный и Эконом.

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, кровать, шкаф (трюмо), кондиционер, москитная сетка на окнах, телевизор, санузел.

Adrese поселок городского типа Уреки, край Гурия, Грузия
Tālruņi: Телефоны в Украине: +38 066 463 36 67 +38 095 685 37 36 Телефон в Грузии: +99 559 519 09 67
Tīmekļa vietne: LeLeKa-House
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. На пляже есть зонтики (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием.