Iedvesmojoša nedēļas nogale Tbilisi

01 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 15 Septembris 2016 ieslēgts 17 Septembris 2016
Reputācija: +11
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Septembrī man bija brī va nedē ļ a, un tikko saņ ē mu interesantu piedā vā jumu VKontakte ceļ ojumam uz Gruziju. Es nolē mu doties pats, es tur nebiju))) Es dzirdē ju daudz stā stu par š o valsti, bet es joprojā m nevarē ju doties. Tagad es dalos pieredzē ! Lielā koties tie ir no Tbilisi – tas mani aizrā va! Saules, smaidī gu cilvē ku un garda vī na pilsē ta! Es iemī lē jos)

Pastaiga pa Miera tiltu naktī ir ī paš s prieks. Ir skaisti izgaismots, tad gaisma pazū d un atgriež as kā vilnis atpakaļ ! No tā paveras brī niš ķ ī gs skats uz Narikala cietoksni. Gids teica, ka tā celta 13. gadsimtā (vai tā ).


Cilvē ki mani pā rsteidza visvairā k! Es visur staigā ju ar meiteni, kuru satiku ekskursijā , sā kumā viņ a bija piesardzī ga pret visiem, bet burtiski pē c pā ris stundā m viņ a uzziedē ja Tbilisi))) Visi ir ļ oti draudzī gi, hosteļ a ī paš niece Adele ir tā da smukulī te, lai gan viņ a pat slikti saprata angļ u valodu, vienmē r bija gatava palī dzē t it visā : nē sā t koferi, salabot slē dzeni somai utt. Tad es satiku vē l divus gruzī nus, viens no viņ iem, Goga, vada nelielu restorā nu ar garš ī gu virtuvi. Viņ am sanā ca lielisks š aš liku kebabs. . .

Es negribē ju aizbraukt. . . Iesaku ikvienam vismaz reizi dzī vē apmeklē t Tbilisi! Un vairā k nekā vienu reizi ir labā k. Daudz vairā k nekā vienu reizi!

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums