Degustarium Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Mājīga viesnīca ar mūsdienīgu interjeru un viesmīlīgu apkalpošanu. Atvērts 2018. gadā. Teritorijā ir savs restorāns ar vīna pagrabu, atpūtas telpa ar kamīnu un bāru, spa un jumta terase. Atrodas 15 kilometru attālumā no Tbilisi Starptautiskās lidostas.Vairāk →
аватар snumik-lovesmile
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca ar tī riem un ē rtiem numuriem. Tī rī š ana katru dienu. Brokastis ir lieliskas, plaš a izvē le, un pats galvenais, viss ir garš ī gs un ar dvē seli pagatavots. Saimnieks ir brī niš ķ ī gs, viesmī lī gs cilvē ks. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca ar tī riem un ē rtiem numuriem. Tī rī š ana katru dienu. Brokastis ir lieliskas, plaš a izvē le, un pats galvenais, viss ir garš ī gs un ar dvē seli pagatavots. Saimnieks ir brī niš ķ ī gs, viesmī lī gs cilvē ks. Viesnī cā ir savs vī na pagrabs ar gardu mā jas vī nu un č ač u, kas noteikti jā nogarš o un jā iegā dā jas. Viesnī ca atrodas pilsē tas vecajā daļ ā , tā pē c tā ir ļ oti klusa un mierī ga. Un skats no terases ir vienkā rš i elpu aizraujoš s. Ja ieradī sities Tbilisi, noteikti palieciet š ajā viesnī cā , jū s nevē lē sities nevienu minū ti.
Двухместный номер Санузел Вид с террасы
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir ļ oti laba, lai gan atrodas netā lu no kapsē tas, mē s par to nezinā jā m, citā di viss ir labi un labi. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba laba. Ir wi-fi. Mē s iekļ ā vā m tikai brokastis. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba, lai gan atrodas netā lu no kapsē tas, mē s par to nezinā jā m, citā di viss ir labi un labi. Viesnī cu izvē lē jā mies paš i. Viņ i uzreiz apmetā s. Istaba laba. Ir wi-fi. Mē s iekļ ā vā m tikai brokastis. Es konsultē ju Gruziju un viesnī cu, bet jums ir jā saprot, ka jums joprojā m ir jā ņ em pietiekami daudz naudas, lai tur varē tu visu redzē t.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Tsminda Sameba
Novērtējums 9.7
Gruzija, Tbilisi
Arhitektūra, Reliģija
Trošu ceļš Tbilisi
Novērtējums 9.3
Gruzija, Tbilisi
Ielas, laukumi, skatu punkti, Transports
Mtatsminda kalns
Novērtējums 10.0
Gruzija, Tbilisi
Daba

Уютный отель с современным интерьером и гостеприимным обслуживанием. Был открыт в 2018 году. На территории есть свой ресторан с винным погребом, лаунж с камином и баром, СПА-салон и терраса на крыше. Расположен в 15 километрах от международного аэропорта Тбилиси.

Atrašanās vieta Отель расположен в 15 км от международного аэропорта Тбилиси, в 3,6 км от площади Свободы и в 3,7 км от театра Руставели. Расстояние до Тбилисского театра оперы и балета составляет 4 км. Тбилисский зоопарк находится в 6 км от отеля, а собор Самеба — в 2,2 км.
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, услуги консьержа, Wi-Fi в общественных зонах (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), магазин, в ресторане отеля подают блюда интернациональной и грузинской кухни, а также вегетарианские и веганские блюда, по утрам для гостей сервируют континентальный завтрак, в отеле есть собственный винный погреб (с дегустационным меню), лаунж с камином и баром, терраса. В отеле запрещено курение.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Массаж (платно).
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 12 номеров.

Istabās

Кондиционер, отопление, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, Wi-Fi (бесплатно), сейф, мини-бар, бесплатная бутилированная вода, чайник с набором для приготовления чая/кофе, письменный стол, шкаф для одежды, ванная комната, биде, фен, туалетно-косметические принадлежности, балкон, ежедневная уборка номеров.

Adrese 24 Shorapani street II, Tbilisi, Georgia
Tālruņi: Tel: +995 570 200 900
Tīmekļa vietne: Degustarium Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.