Chveni Ezo Hotel 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 9.910
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca Chveni Ezo atrodas Agmashenebeli ielā, kas ir viena no Kobuleti centrālākajām ielām. Tikai paejot garām bulvārim, viesnīcas apmeklētāji nokļūst jūras krastā. Draudzīgais viesnīcas personāls ir ļoti uzmanīgs un viesmīlīgs. Mēbeļu maigās krāsas un telpu interjera dizains rada siltu atmosfēru patīkamai atpūtai. No katra numura paveras skats uz dārzu.Vairāk →
аватар regbkrf
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Dž ordž ija. . . DEBESIS UZ ZEMES! Nav brī nums, ka ir lī dzī ba par to, kā Dievs sadalī ja zemi un ar Gruziju nebija pietiekami. Cilvē ki nā ca pie Dieva un jautā ja KĀ PĒ C? Uz ko Dievs atbildē ja: TEV IR VIETA PARADĪ ZĒ . Mē s esam š eit pirmo reizi. … Tomēr ▾ Dž ordž ija. . . DEBESIS UZ ZEMES! Nav brī nums, ka ir lī dzī ba par to, kā Dievs sadalī ja zemi un ar Gruziju nebija pietiekami. Cilvē ki nā ca pie Dieva un jautā ja KĀ PĒ C? Uz ko Dievs atbildē ja: TEV IR VIETA PARADĪ ZĒ . Mē s esam š eit pirmo reizi. Bambuss, jū ra, palmas un brī niš ķ ī gie gruzī nu cilvē ki ar savu smarž ī go vī nu, dziesmā m, smaidoš ā m sejā m, sabiedriskumu, sirsnī bu. . . var uzskaitī t un uzskaitī t vietē jo iedzī votā ju nopelnus.
Viesnī cu izvē lē jā mies paš i pē c tū ristu atsauksmē m un noteikti nolē mā m DARĪ SIM TIKAI UZ CHVEN EZO! Ar plaš u smaidu un laipnī bu satika rež isoru ZURAB. Jau ar pirmajā m minū tē m sapratā m – nokļ uvā m draudzī gā , labi saskaņ otā kolektī vā , lielā ģ imenē . Bija neliela nesakritī ba ar numuru, bet tā ir ceļ ojumu aģ entū ras vaina, kas mū s sū tī ja un ar ko mē s tiksim galā vē lā k. Visapkā rt tī rī ba un kā rtī ba, ļ oti laba enerģ ija, kas plū st no viesnī cas sienā m un paš iem darbiniekiem. Jebkura no jū su vē lmē m, acis nokļ uva tieš i tur. Zurabs katru dienu nā ca klajā ar vē lē š anos labi atpū sties un ja radā s kā di jautā jumi.
Administratore Irma ļ oti uzmanī ga, vienmē r ar smaidu, pieklā jī ga, visu atrisinā ja sekundē . Maiju! Ar milzī gā m zilā m acī m gruzī nu meitenes sejā vienmē r ir smaids. Bija prieks viņ u apciemot restorā nā , pasū tī t vakariņ as. GUDRS. Mē s viņ u ļ oti mī lē jā m. Brī niš ķ ī gs cilvē ks! ! Meitenes virtuvē ir lieliskas pavā res! Viņ iem ir GARŠ Ī GI! Tici man, uz tuvā kajā m kafejnī cā m pilsē tā nevajadzē tu iet (intereses labad gandrī z visas apgā jā m) cenas ir tā das paš as kā viesnī cā , bet te tomē r garš ī gā k un mā jī gā k! PALDIES JUMS VISIEM! TU ESI LABĀ KAIS. LIELA Ģ IMENE, un tagad mē s esam ar jums mū ž ī gi. Nā kamgad braucam ar draugiem no Vā cijas. Zurabu brī dinā ja, viņ š ir viesmī lī gs saimnieks AR LIELO BURTU! Teica, ka gaidī s!
 море чистейшее и ооочень теплое
аватар Evgenij54746
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju pirmo reizi š ajā viesnī cā , bet man patika viss. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, nodroš inā jā m normā lu istabu. Viesnī cā bija internets, bet tas nedarbojā s. Mū su pludmale atradā s pā ri ceļ am. Laba viesnī ca relaksē još ā kā m brī vdienā m. … Tomēr ▾ Es biju pirmo reizi š ajā viesnī cā , bet man patika viss. Tikā m ā tri iekā rtojuš ies, nodroš inā jā m normā lu istabu. Viesnī cā bija internets, bet tas nedarbojā s. Mū su pludmale atradā s pā ri ceļ am. Laba viesnī ca relaksē još ā kā m brī vdienā m.
аватар mishneva-n
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mums Chveni Ezo viss patika! Un man tas patika tik ļ oti, ka ir ļ oti grū ti aprakstī t emocijas, ko izraisa vienkā rš i pasakaina viesmī lī ba, laipnī ba un sirsnī ba, ar kuru ir piesā tinā ts katrs Chveni Ezo stū rī tis! Atceroties savu atvaļ inā jumu, kas pavadī ts piekrastē Kobuleti, ir grū ti tikt galā ar ā rkā rtī gi pozitī vā m un spilgtā m emocijā m un izlemt, ar ko sā kt aprakstu, bet tomē r mē ģ inā š u aprakstī t, kas satrauc jebkuru tū ristu, izvē loties viesnī cu/viesu namu atpū tai. … Tomēr ▾ Mums Chveni Ezo viss patika! Un man tas patika tik ļ oti, ka ir ļ oti grū ti aprakstī t emocijas, ko izraisa vienkā rš i pasakaina viesmī lī ba, laipnī ba un sirsnī ba, ar kuru ir piesā tinā ts katrs Chveni Ezo stū rī tis!
Atceroties savu atvaļ inā jumu, kas pavadī ts piekrastē Kobuleti, ir grū ti tikt galā ar ā rkā rtī gi pozitī vā m un spilgtā m emocijā m un izlemt, ar ko sā kt aprakstu, bet tomē r mē ģ inā š u aprakstī t, kas satrauc jebkuru tū ristu, izvē loties viesnī cu/viesu namu atpū tai. .
Ceļ u bloķ ē š anas dē ļ ieradā mies viesnī cā ap trijiem naktī , ar Chveni Ezo nebija iespē jas sazinā ties, un, neskatoties uz to, viņ i mū s gaidī ja, un ne tikai gaidī ja, bet gan sirsnī gi sagaidī ja, ievietoja (istaba bija gatava , Wi-Fi parole tika paziņ ota nekavē joties) un cienā ja ar visgardā ko vī nu! Vai jū s kā dreiz esat sagaidī jis viesu namā ar vī nu? Personī gi mē s nē !
Chveni Ezo istabiņ as ļ oti ē rtas, mā jī gas, labas mē beles, nekas nekrī t nost/nebrū k, istabā bija viss nepiecieš amais (fē ns, TV, ledusskapis, drē bju skapis), pulcē š anā s vieta (galds un dī vā ns), gludinā mais. dē lis un gludeklis uz grī das. Nav ū dens pā rtraukumu! Nav problē mu ar Wi-Fi! Un pats galvenais – ideā la tī rī ba! Mū su istaba tika iztī rī ta katru dienu, dvieļ i tika mainī ti katru dienu, atkritumi tika izvesti! Atseviš ķ i vē los atzī mē t personā la taktiku un neuzbā zī bu! Izejot no istabas, nokļ ū stat balkonā , no kura paveras skaists skats uz jū ru un kalniem (starp citu, ceļ š lī dz pludmalei aizņ em nepilnu minū ti). Chveni Ezo ir 24 stundu apsardze, kas arī ir svarī gi)
Un kā da tur virtuve! Viņ i gatavo vienkā rš i pā rsteidzoš i! Cenas ir vairā k kā saprā tī gas! Un katrā ē dienā , katrā Chveni Ezo stū rī tī jū t, ka tas viss ir radī ts ar dvē seli!
Es vē los nodot savas emocijas ikvienam, kas lasa manu atsauksmi, un visiem ar pā rliecī bu teikt: "Palieciet Chveni Ezo! Jū s to nenož ē losit! "
Liels paldies Chveni Ezo ī paš niekiem un darbiniekiem par atsaucī bu jebkurā jautā jumā , par uzņ emš anu un laipnī bu! Novē lam Chveni Ezo veiksmi it visā un labklā jī bu! ! !
аватар auto-beauty
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, 100 metru attā lumā no pludmales. Laipni, pieklā jī gi saimnieki. Viesnī cā ir sava kafejnī ca. Numuri ir tī ri un ē rti. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cas izvē li. Iesaku visiem) … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, 100 metru attā lumā no pludmales. Laipni, pieklā jī gi saimnieki. Viesnī cā ir sava kafejnī ca. Numuri ir tī ri un ē rti. Bijā m apmierinā ti ar viesnī cas izvē li. Iesaku visiem)
Терраса где проводили свои вечера


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Chveni Ezo расположен на улице Агмашенебели, которая является одной из самых центральных улиц Кобулети. Лишь только пройдя бульвар, посетители отеля попадают на берег моря. Приветливые сотрудники отеля очень внимательны и гостеприимны.

Мягкие тона мебели и внутреннее оформление номеров создают теплую атмосферу для приятного отдыха. Из каждого номера открывается вид на сад.

Atrašanās vieta Отель «Чвени Эзо» находится всего в 700 метрах от центрального парка Кобулети, где гости смогут отдохнуть и поиграть в футбол. Железнодорожный вокзал Кобулети расположен в 5 км от отеля «Чвени Эзо», а аэропорт Батуми – в 24 км.
Pludmales apraksts Отель находится в 90 м от побережья Чёрного моря.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На первом этаже находится терраса, где расположено уютное кафе. Здесь в приятной атмосфере можно спокойно провести время и насладиться блюдами грузинской и европейской кухни.

В отеле есть большой двор с беседками.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • galda teniss
  • velosipēdu noma
Adrese проспект Д. Агмашенебели 492
Tālruņi: +995 599 79 19 07, +995 599 77 99 64
Tīmekļa vietne: Chveni Ezo Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный, галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно).
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.