OZONS 3*

Rakstīts: 11 aprīlis 2013
Ceļošanas laiks: 29 marta — 5 aprīlis 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Braucā m bez iepriekš ē jas pieteikš anā s, jau no Kutaisi (dienu pirms Gudauri) sauca š aurā s aprindā s plaš i pazī stamo OZONU))))) un mums ar Stepanu iedeva istabiņ u.
Viesnī ca atrodas Lejas Gudauri, kas nozī mē , ka jums jā iet uz pacē lā jiem. Viesnī cas automaš ī na no rī tiem centrā li nogā dā s gondolā par 2 GEL vienai personai.
Ļ oti mā jī gs un plaš s atpū tas bā rs ar kamī nu, kurā vakaros pulcē jas cilvē ki, ik pa laikam daudzpusī gais (administrators, instruktors u. c. ) Stepans spē lē klavieres vai dzied pie ģ itā ras. Ir bekgemons un š ahs. Mē s ar sievu tur spē lē jā m bekgemonu.

Ē damistaba ir gaiš a un ē rta. Ē diens ir ļ oti labs. Lielas porcijas - principā pusdienlaikā var iztikt bez uzkodā m kalnā . Virtuve ir paš taisī ta, ar daiļ literatū ru un nelielu gruzī nu akcentu. Brokastī s papildus standarta bufetei tiek pasniegts karstais pamatē diens. Vakariņ as, papildus zupai un pamatē dienam, sastā v arī no uzkodas-salā tiem un augļ iem. Ē dienkarte nav mainī jusies jau nedē ļ u.
Starp citu, virtuve ir ļ oti tī ra.
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un ā tri reaģ ē uz eksotiskā kiem pieprasī jumiem.
Ļ oti pieklā jī gs interneta ā trums.
Gan ē damistabā , gan vestibilā nav nekā du ierobež ojumu ienest un dzert savus dzē rienus un uzkodas.
Š oferis Hermanis (aka Captain) var nodroš inā t akcijas slē poš anas biļ etes ar 33% atlaidi. Par samaksu viņ š mū s nogā dā ja no kalna (sieva nogura, viņ ai ar slē pē m bija grū ti atgriezties). Tas pats Hermanis nodroš inā ja inventā ra nomu.

Atseviš ķ i par Stepanu kā instruktoru. Pirms tam Dragobratā ņ ē mu instruktorus savam dē lam un sievai, pats lū rē ju no ā rpuses. Ī sā k sakot - ja tu atnā ksi uz Stepanu uzlikt kā du uz slē pē m, vai labosi savu oriģ inā lo talantī ga autodidakta slē poš anas tehniku ​ ​ (dodu mā jienu uz sevi))))) tad ietaupī si daudz naudas un tu gū sti daudz lielā ku prieku no slē poš anas, bez bailē m brauksi pa sarež ģ ī tā kā m trasē m.
Tikai tad, ja š is faktors jums ir kritisks, vienojieties ar to iepriekš.

Viesnī cas mī nusi, cik saprotu, ir raksturī gi visā m Gudauri viesnī cā m - numuriņ i mazi, ar elementā rā m ē rtī bā m, mē beles un remonts ļ oti vienkā rš s, turklā t ļ oti noguris. Bet istaba bija silta, vienmē r bija karsts ū dens, matrač i bija lī dzeni, labi izgulē jā mies.
Izrā dī jā s, lai telpu uzkoptu un papildinā tu ar ziepē m un tualetes piederumiem, nepiecieš ams reģ istratū rā nodot telpas atslē gu.


Ideā la viesnī ca budž eta brī vdienā m ar lielu jautru kompā niju Gudauri.
Kaprī zam klientam ir iespē ja apmesties tā dā s glamū rī gā s viesnī cā s kā Marco Polo vai Carpe Diem, tač u tas bū s 3-4 reizes dā rgā k.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu