varētu būt labāk

Rakstīts: 14 janvārī 2010
Ceļošanas laiks: 28 decembris 2008 — 4 janvārī 2009
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Viesnī ca bija rezervē ta caur internetu, bija nedaudz stulbi sū tī t avansa maksā jumu uz citu valsti, bet problē mu nebija. Es maksā ju caur PrivatMoney.
Iekā rtojoties, bija neliels apjukums ar istabā m, tač u, tā kā viņ i mums iedeva labā ku numuru nekā bijā m rezervē juš i, mums nebija jautā jumu.
Karstais ū dens bija ok. Istabas mī nusi - vienvietī gā s gultas tika pā rvietotas kopā , nevis parastā divvietī gā , pati istaba bija tumš a un vannas istaba bija tik nobruž ā ta no dzī ves. Bet kopumā ir ok.
Viņ i labi baroja. Tiesa, nedē ļ as laikā bija tikai pā ris nacionā lā s virtuves ē dienu. Bet brokastis noteikti bija labā kas nekā š ogad Dragobratā .
Par jaunī bu š o viesnī cu nevar nosaukt, man tas drī zā k bija mī nuss.

Uz pacē lā ju var aizbraukt ar autobusu par 1$, lī dz viesnī cai var arī nolaisties ar slē pē m, ja pietiek sniega. Slē poš anas kartes - 10 USD dienā . pacē lā ji - Doppelmeier krē sli, 3 krē slu rindas lī dz 3000 augstumam, rindu nav. Kalnā var paē st par 20-30$, un, ja nokā psi uz Gendeļ iku prom no pacē lā ja, tad par 15$ vari paē st ī stu gruzī nu virtuvi lī dz galam.
Cilvē ki draudzī gi, atpū ta un slē poš ana sanā ca labi.
Tagad var atcerē ties tikai vienu nepatī kamu brī di (ja bija vē l kas, tad tas gada laikā tika izdzē sts no atmiņ as, tas nozī mē , ka tas nebija ī paš i svarī gi). Samaksā jot par istabu, viesnī cas administrators sā ka ķ erties pie kursiem. Un par istabu, kura maksā.180 lari dienā (pē c cenrā di, kas nosū tī ta pa pastu), tika piedā vā ts maksā t 80 eiro. Lī dz ar to diena izmaksā ja par 10 eiro vairā k. Mē s neņ ē mā m lī dzi drukā tu cenrā di, tā pē c bija grū ti aizstā vē t savu pozī ciju. Vakariņ ā s es runā ju ar citu pā ri - viņ iem bija tā da pati situā cija.
Secinā jums - ņ emiet lī dzi visus papī rus, neesiet pā rā k slinki, lai pirms ceļ ojuma un norē ķ inā š anā s laikā noskaidrotu visus jautā jumus par mā jokli.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu