Jautājums o Batumi

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
133 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Laikapstākļi un gadalaiki»
Vēlamies jūnijā doties ar bērnu 6 gadi uz Batumi. Ko jūs iesakāt? Kādi laikapstākļi ir jūnijā? jūra silta? Vai piekraste ir sekla vai dziļa?
Vēlamies jūnijā doties ar bērnu 6 gadi uz Batumi. Ko jūs iesakāt? Kādi laikapstākļi ir jūnijā? jūra silta? Vai piekraste ir sekla vai dziļa?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2018-05-276 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  18
аватар Kavkasia
Labdien, Batumi šajā periodā nav tik daudz cilvēku kā jūlijā un augustā. Jūrā vairs nav auksts, vismaz pieaugušajiem, tagad, piemēram, jau ir 21 22 grādi. .Ja bērns ir mazs, tad Batumi pludmale viņam nav ērtākā vieta, kur peldēties un iebraukt jūrā, tie ir akmeņi. Ja ir interese, rakstiet man uz [email protected]
Es nosūtīšu jums failu ar piekrastes kūrortu pārskatu. Varu piedāvāt arī atpūtu Ureki kūrortā, ar melnajām magnētiskajām smiltīm, mums ir lieliska programma no 21. jūnija līdz 1. jūlijam, kurā iekļauts viss. http://kavkasia.ge/letnie-gruzinskie-skazki-2/
аватар moy_contakt
Nē, jūnijs vēl nav sezona. Vīrietis ar gruzīniem strādā kopš 2013. gada un pastāvīgi brauc uz turieni un uz Batumi tai skaitā un esam bijuši gan pavasarī-ziemā-vasarā, gan rudenī. Biju pārsteigts, ka jūlijā laiks ir.... ar mākoņiem, lietus, uz pludmali devāmies ne ātrāk kā 14h, varbūt no rīta ir vēss... Peldēties Batumi pludmalēs ir problemātiski, varbūt milzīgi bruģakmeņi , vasaras jūra nemitīgā juceklī un ar bērnu, es tur noteikti nepeldētu, tāpēc bija grūti. Trūkst apkalpošanas fasāžu, sauļošanās krēslu, dušu veidā pa visu milzīgo joslu !!!!! Kā stāsta vietējie iedzīvotāji, sezona sākas augustā un ir īsa. Jā, ir ko redzēt, it īpaši, ja tā ir pirmā reize. Bet es neizvēlētos šo kūrortu kā piejūras kūrortu atpūtai un peldēšanai jūrā, ja esmu sliecas uz bērniem. Pagājušā gada maijā viņi dzīvoja Kvariati ciemā. Šis ir pie Batumi, bija iespēja apmesties gandrīz krastā (Batumi tas nav iespējams).
Nu nepieliks cenas par mājokli, pārtiku utt. neskatoties uz to, ka tie ir ļoti tālu no parastā servisa.
аватар moy_contakt
Es turpināšu. Jūra nav no siltākajām. Zinu, ko saku, jo no 1,5 gada vecuma mani vecāki katru gadu uz 3-4 mēnešiem veda uz Gruziju piekrastē (piedzimu ar problēmu un to pārvarēt palīdzēja tikai Drēgnais Gruzijas klimats. Tāpēc vecāki mani no aprīļa līdz septembrim aizveda uz Batumi, Kabuletti, Suhumi... Jā, kur es tikko nebiju (tas bija pirms kara ar Abhāziju, sākot no 1976. g.) Es tur praktiski uzaugu. Un atceros, ka Gruzija un tagad protams viss ir pavisam savādāk.Smuki pārbūvēta krastmala,viesnīcas,torņi un tā tālāk....bet no sākuma sāka un neprot uzturēt.Viss krīt pamazām.Mīlu Gruziju ļoti, vienalga ko, par savu krāsu, viesmīlību.Bet pilnīgs apkalpošanas trūkums un vēlme nocirst vēl...Pludmalē, ar milzīgiem oļiem, kur vienkārši nevar apgulties.... un a pilnīgs sauļošanās krēslu trūkums (reti dažās kafejnīcās ir viss).Ja ir kādi jautājumi rakstiet.Manas divas atsauksmes varat izlasīt šeit.
аватар elshina-anfisa
Ar iepriekšējo atbildi "Bet pilnīgs servisa trūkums un vēlme nocirst vēl.." Pilnīgi piekrītu. Mēs lidojām pagājušajā gadā Tbilisi-Kabuletti-Batumi-Stambula. Mēs nopirkām skaistas bildes par Gruziju, iespējams, ka mums nepaveicās, pilnīga maldināšana un izkrāpšana. Jau gadu nevienam savam draugam neesmu ieteicis apmeklēt šo vietu. Jūnijā jūra vienkārši būs auksta, tāpēc vienkārši dodieties peldēties.
аватар Elenka08
Gruzijai ir savs šarms, garšīgi ēdieni un tā tālāk. Bet viss pareizi teikts, maigi sakot, lieli oļi, dziļums sākas ātri. No manām 3 nedēļām jūnija beigās un jūlija sākumā vienu nedēļu laikapstākļu dēļ nebiju pludmalē. Kā teica vietējie, "šis ir Batumi". Nu cenas mājoklim + lidojumam ir nesalīdzināmas ar servisu, pagaidām.
аватар elshina-anfisa
Vēlos piebilst, ka ar tādiem pašiem lūgumiem pēc ēšanas, naktsmājas un ekskursijām Gruzijā man nācās tērēt divreiz vairāk naudas nekā Stambulā. Un mani pārsteidza vairuma cilvēku attieksme pret mums, katrs atcerēsies 2008.gadu, kuram ir savedējs, kuram brālis, vīrs utt. Lai gan es nesaprotu, kas mums ar to ir saistīts, parastie cilvēki, kuri ieradās ar mieru un draudzību, lai apskatītu valsti.
аватар Kavkasia
Ja salīdzina Gruziju un Turciju, tad, protams, pakalpojums Turcijā ir atzīts Eiropā. Gruzija vēl nav sasniegusi tādus augstumus, bet Gruzija joprojām ir tuva un saprotama. Dzīvoju un strādāju Gruzijā jau septīto gadu, daudzus augstāk minētos punktus varētu apstrīdēt, bet laiku netērēšu, ne savu, ne jūsu. Pirms kaut kur dodaties, jums jākonsultējas ar profesionāļiem, un tad no pārējiem nebūs tik daudz negatīvisma.
аватар moy_contakt
Kavkasia, kas tie par profesionāļiem. Tā kā mans vīrs bieži tur bija darba dēļ, viņi viņu un viņa kolēģus apvienoja lieliskās viesnīcās, viņi veda pārtiku uz labākajām iestādēm un uz darba devēja rēķina. Izrādīja Gruzijas skaistumus (nedēļas nogalēs tika organizētas sezonas ekskursijas (Kazbek, Gudauri, klosteri, avoti, pirtis utt.) Bijām daudzviet. Pagājušajā gadā mums piedāvāja pašiem izvēlēties vietu, jo patiesībā bija vairāk par 20 cilvekiem un tur bija berni(patika ar lietderigu) un apmetamies Kvariati vienaa no viesu majam.Programma nebija turista,apskatiijaam vietas,kuras parastos ekskursantus nevada masveidi,redzejam kautko kas mums bija vēl neredzēts.Kopumā esam apmierināti.Daba skaista,ēdiens brīnišķīgs,bet mums par 90% maksā un organizē darba devējs!!!
аватар Kavkasia
Es nesalīdzinu Gruziju un Turciju, tās nav salīdzināmas valstis un atpūtas veidi! Es runāju par to, ka vienmēr var izdomāt kvalitatīvu atpūtu Gruzijā par saprātīgām cenām, galvenais, lai to var izdarīt.
аватар moy_contakt
Taču jāatzīst, ka ir veiksmīgākas valstis pludmales brīvdienām ar bērniem, kur ir izveidoti apstākļi un serviss ģimenes atpūtai. Diemžēl Gruzija šajā ziņā nav risinājums. Tikai pagājušajā gadā uz Džordžiju paņēmām līdzi savu dēlu, no trim bērniem, 11 gadus un tikai tāpēc, ka visi ņēma bērnus, bet ne jaunākus par 10 gadiem, jo ​​bija ļoti aktīva ekskursija. Gruziju nevajadzētu uzskatīt par pilnvērtīgu pludmali par elpošanu.
аватар Kavkasia
Piekrītu, ka varianti ir, bet ja ģimene grib Gruziju, tad var kaut ko izdomāt. Bet jums ir taisnība, jums ir jāsaprot dažas lietas uzreiz,
1. Tas nebūs turku pakalpojums un viss iekļauts
2. Tā nebūs tik zila jūra kā Adrijas jūra
3. Gruzija joprojām ir maza, kā masveida pludmales galamērķis, un, ja izvēlaties pēc servisa, tad, jums taisnība, ir citas valstis.
???? bet esmu pārliecināts, ka uz Gruziju var un vajag, bet ne ar maziem bērniem šausmīgajā piekrastes karstumā un 100 procentu mitrumā! Un vakar Tbilisi bija +32...
аватар ollennka
Jau nedēļu atpūšos Gruzijā, uz Batumi tikšu tikai parīt, rakstīšu par jūru.
Pagaidām piekrītu, ka Gruzija nav piemērota pludmales brīvdienām. Šī ir vīna tūre, kalni, raftings, lauku tūrisms, vēsture, sanatorija, svētceļojums, jebkas... bet ne baklažānu-pludmales galamērķis. Cenas izmitināšanai un ēdināšanai zemas, tikai ekskursijas un transports dārgi. Daba ir laba, bet vēsturiskais mantojums ir ļoti novārtā: kūpošie, brūkošie Tbilisi vecie kvartāli, pamestas sanatorijas un Boržomi savrupmājas, cietokšņi un baznīcas, kuras visā valstī netiek atjaunotas... Bet vīns un virtuve palīdz aizvērt acis uz šīm nožēlojamajām lietām.
аватар Kavkasia
ollennka, piekrītu, ka ne visa Tbilisi ir atjaunota, Borjomi tagad tiek atjaunots, pēc 2008. gada pēdējā kara, kā arī citi kūrorti, bet baznīcas, kuras netiek restaurētas - zinu visu Gruziju no iekšpuses un ārpuses, es šito neesmu redzējis. Bet visur es redzu gruzīnu viesmīlību un viņu centienus darīt visu, lai viesiem patiktu Gruzija
аватар ollennka
Pēc kāda kara 2008. gadā tiek atjaunots Borjomi?? Militārās operācijas turpinājās 10 dienas un Boržomi nekādi neaiztikts. Ir daudz pamestu sanatoriju un vienkārši pamestu ēku, tas izskatās rāpojoši. Tik daudzas greznas krievu un padomju laika savrupmājas pazūd, un tajās var nopelnīt daudz naudas.
аватар anna_lesheva
Karš ir tāda lieta... lai gan Boržomi nebija bombardēšanas, bet daudzi aizbēga, pameta savas mājas. un valsts ekonomiku ļoti satricināja karš.
Gruzija ir lieliska valsts! Ceļojis ar 2 gadus vecu bērnu. Bija Tbilisi un Batumi. Tas noteikti ir ceļojuma vērts!
Un tie, kas ir saldāki par Turciju un nav redzējuši "viss iekļauts" - jūs ar) Piekrītu, ka salīdzināt Turciju un Batumi nav pareizi. Un vai jūs esat bijis Turcijā nereklamētā kūrorta vietā? Visur visā valstī smaržo pēc kūtsmēsliem) Turcija ir laba savā veidā!
Gruzija ir skaista valsts, nevilcinieties - nāc. Arī mēs jūnija vidū atkal turp dodamies!
аватар ollennka
Jūs pārspīlējat 2008. gada notikumu nozīmi. Sanatorijas ilgstoši stāv tukšas, uzzinājām, ka kopš 1994. gada iedzīvotāju skaits manāmi samazinās.
Gruzija ir skaista valsts, bet Turcija patiešām ir labāka pludmales brīvdienām. Jā, es salīdzinu tūristu vietas abās valstīs, jo kāpēc man vajadzīgas netūristu vietas, es esmu tūrists un vispirms gribu redzēt apskates vietas.
Starp citu, par laikapstākļiem Batumi, kā solīts. Tas ir nestabils: vai nu lietusgāze, vai saule. Jūra manai gaumei jau silta, lai gan ir lieli viļņi. Pludmalē ir daudz sauļošanās krēslu, maz tūristu.
Būvlaukumu ir daudz, ceļi, man šķiet, ir noslogotāki nekā Tbilisi. Sezonā acīmredzot satiksme būs vēl intensīvāka.
аватар elshina-anfisa
Šodien pie parlamenta ēkas Tbilisi pulcējušies vairāki tūkstoši cilvēku, pieprasot valdības atkāpšanos. Akcijas rīkotāji aicināja valsts prezidentu pievienoties protestētājiem.
Šodien pie Gruzijas Ģenerālprokuratūras ēkas notika protesta mītiņš, pateicoties kuram opozīcija panāca ģenerālprokurora atkāpšanos.
аватар ollennka
Rīt sezona oficiāli tiks atklāta Batumi))). Šeit daži protesti sākās vispirms Tbilisi, pēc tam tos pacēla Batumi. Neviens nevienu nepārspēj, bet skaļi kliedz. Tikai informācijai.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Batumi
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl