Hide London Hotel 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Hide London Hotel ir 4 zvaigžņu butika viesnīca, kas atrodas 30 minūšu brauciena attālumā no Londonas centra. Hendon Park atrodas blakus viesnīcai, un Hendon metro stacija ir tikai 5 minūšu pastaigas attālumā. Viesnīca Hide London atrodas netālu no tirdzniecības centra Brent Cross. Vemblija stadions atrodas 10 minūšu automašīnas brauciena attālumā.Vairāk →
аватар Pachok
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brauciens ir neatkarī gs, rezervē š ana caur rezervā ciju. com Viesnī ca bija rezervē ta pusstundu pirms izlidoš anas, nebija laika visu rū pī gi izpē tī t, vadī jā mies pē c ļ oti augsta vē rtē juma un piemē rotas cenas. … Tomēr ▾ Brauciens ir neatkarī gs, rezervē š ana caur rezervā ciju. com

Viesnī ca bija rezervē ta pusstundu pirms izlidoš anas, nebija laika visu rū pī gi izpē tī t, vadī jā mies pē c ļ oti augsta vē rtē juma un piemē rotas cenas.
Patiesī bā izrā dī jā s, ka viesnī cai bija tikai viens bū tisks trū kums - tā s atraš anā s vieta. Vairā k par to zemā k.

Kas mū s sagaidī ja paš ā viesnī cā : perfekta tī rī ba vannas istabā s, l'occitane kosmē tika, ē rtas gultas, tī ra veļ a un dvieļ i, č ī bas.
Brokastis kontinentā las, siltā ē diena nav, bet produkti ļ oti kvalitatī vi un svaigi - Parmas š ķ iņ ķ is, chorizo, pastē te, lasis, kamamberts, svaigas ogas un augļ i jogurtam, konditorejas izstrā dā jumi, musli, apelsī nu un ā bolu sulas, tē ja / kafija tiek pasniegta individuā li.
Viesu istabā bezmaksas ū dens, tī rs un dzirkstoš s, daž as bundž as saldā s sodas, cepumi, tē ja/kafija. Ieraš anā s dienā kompliments - beļ ģ u š okolā des č aumalas.
Dienas laikā pirmajā stā vā , kur ir reģ istratū ra, bez maksas var paņ emt augļ us, sulas, č ipsus, pasū tī t tē ju un pieklā jī gu kafiju (ne š ķ ī stoš o).
Wi-Fi darbojas labi, istabā s ir LCD, bufetē ir liels televizors. Kondicionieris strā dā klusi un labi. Numurā ir seifs, fē ns, kā arī tē jas un kafijas pagatavoš anas iespē ja. Liels skaits tirdzniecī bas vietu - liels paldies, tā vienmē r ir problē ma! : ) Gludeklis ar gludinā mo dē li tiek atnests pē c pieprasī juma un pē c tam aizvests.
Kopumā iespaids par paš u viesnī cu atstā j brī niš ķ ī gu! Izskatā s, ka saimnieki un darbinieki vietas trū kumu cenš as kompensē t ar labu servisu un luksusa bonusiem. Beļ ģ u š okolā de un bezmaksas tā felī te ar bezalkoholiskajiem dzē rieniem Londonā un 5* nesatikā mies. Visi darbinieki ir ļ oti draudzī gi un uzmanī gi, paldies viņ iem. Tas atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā lī dz Hendonas metro stacijai, un 113.  autobuss uz Marmora arku ir arī piecas minū tes otrā virzienā . Lielais tirdzniecī bas centrs Brent Cross atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā.
Visu to uzmanī bai, kuri no Lū tonas nolemj braukt ar 757. autobusu "Greenline", labā k izvē lē ties citu transportu! Tur ir ļ oti neē rts krustojums gā jē jiem (ī paš i ar bagā ž u! ), un tas ir diezgan garš gā jiens. Gribē jā m atgriezties citā dā k, bet biļ etes bija atpakaļ un braucā m ar taksi, lai tiktu lī dz autobusa pieturai : ) , nevis izbrauktu cauri neē rtā m pā rejā m, krustojumiem un kalniem. Tas maksā ja 6 mā rciņ as. Jautā jā m reģ istratū rā , cik maksā taksometrs uz Lutonas lidostu – apmē ram 35 mā rciņ as.
Tā lu no centra (vai mē s vienkā rš i neesam pieraduš i dzī vot tā lā k par otro zonu). Satiksme ir ļ oti labi dzirdama pat telpā s ar skatu uz pagalmu, jo ē ka atrodas tieš i virs rosī ga ceļ a. Istabu izmē ri ir ļ oti mazi, bet tā nav problē ma, viss ir ē rti iekā rtots.

Manuprā t, viesnī ca ir ideā li piemē rota tiem, kas Londonā ierodas ar automaš ī nu. Autostā vvieta viesiem ir bezmaksas. Tā pat, ja lidostā nokļ ū stat ar taksometru, tad atraš anā s vietas neē rtī bas nav tik briesmī gas.
Iepirkš anā s cienī tā jiem noderē s iepirkš anā s centrs Brent Cross, jo Londonas centrā nav lielu tirdzniecī bas centru.
Номер стандарт DBL Номер стандарт DBL Санузел Санузел Санузел Фен и чайник Минибар Номер стандарт DBL


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Britu muzejs
Novērtējums 9.7
Lielbritānija, Londona
Arhitektūra, Muzeji, Stats
Londonas metro
Novērtējums 9.5
Lielbritānija, Londona
Transports

Hide London Hotel - это четырехзвездочный бутик-отель, который расположен в 30 минутах езды от центра Лондона. Рядом с отелем расположен парк Хендон, до станции метро Hendon всего пять минут пешком. The Hide London находится близ торгового центра Брент-Кросс. Стадион Уэмбли находится в 10 минутах езды на автомобиле от отеля.

Atrašanās vieta Гостиница Hide London Hotel находится в 50 минутах езды от аэропорта Хитроу, в 80 минутах езды от аэропорта Гатвик и в 40 минутах - от аэропорта Лутон.
Viesnīcā

Курение на всей территории объекта размещения запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

В гостинице Hide London Hotel 23 номера. Категории: Classic Double Room, Executive Double Room.

Istabās

кровать, телевизор, телефон, ванная комната, туалетные принадлежности, холодильник, мини-бар, кондиционер, сейф, фен.

Adrese 230 Hendon Way, London, Англия.
Tālruņi: +44 020 8203 1670
Tīmekļa vietne: Hide London Hotel
FAQ