Montana Village 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 7.710
7.0 Numurs
8.0 apkalpošana
8.0 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Komplekss atrodas blakus galvenajam pacēlājam Rue du Soleil rajonā. Rezidence ir celta no tumša koka. Tradicionālā Savojas koka dekoru siltums rada relaksējošu atmosfēru. Numurā ir privāta vannas istaba, kabeļtelevīzija, virtuve un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgums. Tajā ir sauna un turku pirts, labsajūtas centrs, terase ar skatu uz kalniem un 3 restorāni, kuros tiek pasniegti reģionālās virtuves ēdieni.Vairāk →
аватар ASKarpova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pats kū rorts bija ļ oti labs! Daudz traš u visiem slē poš anas lī meņ iem. Vakarā devā mies uz restorā niem ē st, tur gatavo ļ oti garš ī gi. Iesaku aiziet uz diskotē ku "Malaizija", tik forš i!! ! Pati viesnī ca š ķ iet nekas cits kā jau mazliet veca. … Tomēr ▾ Pats kū rorts bija ļ oti labs! Daudz traš u visiem slē poš anas lī meņ iem. Vakarā devā mies uz restorā niem ē st, tur gatavo ļ oti garš ī gi. Iesaku aiziet uz diskotē ku "Malaizija", tik forš i!! !
Pati viesnī ca š ķ iet nekas cits kā jau mazliet veca.
Viņ i paņ ē ma slē poš anas caurlaides uz trim ielejā m, ko viņ i nož ē loja. Vals Torenss ir labā kais. Kurš evels sū c, klajš patoss, nolaiš anā s salī dzinā jumā ar VT g....
Ja dodaties slē pot, tad tikai š eit!
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kā dreiz braucā m uz Austriju braukt, bet tagad dosimies tikai uz Val Torensu. Biju kopā ar draugiem, kuriem patī k snovot. Un ne velti mums aģ entū rā teica, ka tur ir labā kais snovparks Eiropā , tur viss ir tieš ā m forš i! Viss ir moderns un ir daudz taku. … Tomēr ▾ Kā dreiz braucā m uz Austriju braukt, bet tagad dosimies tikai uz Val Torensu. Biju kopā ar draugiem, kuriem patī k snovot. Un ne velti mums aģ entū rā teica, ka tur ir labā kais snovparks Eiropā , tur viss ir tieš ā m forš i! Viss ir moderns un ir daudz taku. Un visvairā k man patika, ka no viesnī cas var braukt gandrī z uzreiz. Nopirkā m biļ etes uz Village Montana 4 * viesnī cu. Tie drī zā k ir dzī vokļ i, mū s ievietoja sā ļ u rezidencē . Tas bija netā lu no nogā zē m, labi, netā lu no centra. Tā pē c vakars bija jautrs. Numuri ir lieli, tī ri un atjaunoti. Draugi palika viesnī cā Val Thorens 3 *, viņ i viesojā s pie viņ iem, man ļ oti patika restorā ns La Fondue, virtuve ir tas, kas jums nepiecieš ams! Jā , un arī ļ oti laba viesnī ca, viss bija lieliski! Paldies 5. sezonas ceļ ojumu klubam par visu tik labi organizē to!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
viss bija super....viesnī ca laba, kas tas par apartamentiem un skats 5 balles, un viss labi ļ oti tuvu visam vajadzī gajam. Starp citu š o viesnī cu atradu pati ar draugu, rezervē jā m to tieš saistes rezervā cijā un apmaksā.24 stundu laikā tū risma aģ entū rā "Altair Tour". … Tomēr ▾ viss bija super....viesnī ca laba, kas tas par apartamentiem un skats 5 balles, un viss labi ļ oti tuvu visam vajadzī gajam. Starp citu š o viesnī cu atradu pati ar draugu, rezervē jā m to tieš saistes rezervā cijā un apmaksā.24 stundu laikā tū risma aģ entū rā "Altair Tour". Nu, es jums saku godī gi, tas nav aizmirsts! ! ! : )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Комплекс расположен рядом с основным подъемником в районе Rue du Soleil. Резиденция построена из темного дерева. Тепло деревянного декора в традиционном савойском стиле создаёт располагающую к отдыху атмосферу. В номере есть отдельная ванная комната, кабельное телевидение, кухня и бесплатный беспроводной доступ в Интернет. К услугам гостей сауна и хаммам, оздоровительный центр, терраса с видом на горы, 3 ресторана, где подают блюда региональной кухни.

FAQ