Jautājums o Francija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
442 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kuru ceļojumu aģentūru labāk izvēlēties Parīzes apskates ekskursijai?
Sveiki! Kuru ceļojumu aģentūru labāk izvēlēties Parīzes apskates ekskursijai? Es pievērsu uzmanību "Gidam", kas zina, ko par viņu?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2017-06-247 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар alla0504
Sveiki, devāmies ekskursijā no "Otus" Ukrainas, Kijevas http://www.otus.ua. Viņi bija apmierināti. Es neko neteikšu par ceļvedi, es to neizmantoju. laba izvēle)
аватар megrisbbm
Paldies)
аватар solnce1
Labdien! Uz Parīzi ar bērniem devāmies 10 dienas paši. Pašā Parīzē mēs veicām divus apskatus: dienas vienu ar autobusu un vakaru gar Sēnu (pirmais ar gidu, otrs ar audio gidu!) Tad labāk iet apkārt saviem spēkiem (jo jūs to nedarāt). jums nav pietiekami daudz laika ar grupu, un ceļveži sniedz mazāk informācijas, nekā jūs varat atrast internetā). Parīze ir tūristu pilsēta - sabiedriskais transports ir ļoti saprotams, un centrā visur var staigāt kājām (daudz apskates vietu, kas iet viens otrā :)). Uz Versaļu arī labāk doties bez ekskursijas (pilī cenā ir iekļauta brīnišķīga ekskursija ar audiogidu, un pa parku var klīst visu dienu (lai gan Versaļu un Franciju miniatūrā parkā apvienojām vienā dienā - tie atrodas 10-15 minūšu brauciena attālumā ar vilcienu.) Lai veicas ceļojumā!
аватар aleguidaparis
Labdien! Esmu profesionāls gids Francijā un daudz strādāju Parīzē, ar prieku palīdzēšu noorganizēt Jūsu uzturēšanos un ekskursijas pilsētā. Rakstiet uz pastu [email protected] Alexandra Gennadievna
аватар megrisbbm
Liels paldies)
аватар Ol7474
Nav.
Visi lidojumi uz Parīzi un citām lielākajām pilsētām ir tikai ar regulāriem reisiem, rezervējiet viesnīcu caur Booking, viņiem ir krievvalodīgo atbalsts tūristiem.
Maksājiet mazāk un iegūstiet mazāk negatīvu.
Izvēlieties rajonus no 1 līdz 9, metro Parīzē ir ļoti vienkāršs, jūs varat viegli nokļūt no lidostas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Francija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl