Jautājums o Francija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
442 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ceļojumu aģentūras un operatori»
Kur atvērt Šengenu, ceļojot ar automašīnu
Braucam ar mašīnu uz Eiropu? Kurā vēstniecībā ir vieglāk atvērt vīzu un kas tam nepieciešams?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
7 abonenti  • prasīja 2011-03-2013 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар oresta52
Baltkrievijā vienkāršākais veids, kā atvērt vīzu uz 15 dienām, ir Polijas vēstniecībā. Kas tam nepieciešams, dodieties uz aģentūru, viņi jums pateiks. Kā Ukrainā, varbūt kāds pateiks.
аватар hatinka
Ziniet, tas viss ir atkarīgs no tā, kuras valstis jūs patiešām dodaties apmeklēt, jums ir jāpiesakās tās valsts vīzai, kurā būsiet maksimālais dienu skaits. Ja visur ir vienāds laiks, tad pirmā Šengenas valsts maršrutā (un jāievada tieši šajā valstī).
Ja jūs ierodaties Polijā ar viesnīcas maksājumu Austrijā uz 5 dienām un Polijā uz 3 dienām, jūsu dokumenti vienkārši netiks pieņemti un nosūtīti uz Austriju.
Ja jūs, kā to pieprasa visi konsulāti, maksāsiet par viesnīcām un pēc tam tur dzīvosiet, tad iepriekš aprakstīto noteikumu var viegli ievērot.
Vienkāršākais veids ir veikt Poliju, Ungāriju vai Slovākiju, atkarībā no paredzētā maršruta, jo jebkurā gadījumā jūs iebrauksit caur kādu no šīm valstīm.
Personīgi es sliecos uz Ungāriju.
аватар sandazh
Kurā vietnē es varu rezervēt viesnīcu, lai to iesniegtu vēstniecībā? Ar iespēju nemaksāt par izmitināšanu, jo plānojam dzīvot nedārgās viesnīcās (kurās nav iespējams rezervēt).
аватар oresta52
Tagad noteikumi ir nedaudz mainījušies. Polijas vēstniecībā noformē vīzu un brauc uz Eiropu, kur vajag, un Polijā iebraukt nav obligāti. Uz vīzas rakstīts: Uz Šengenas valstīm. Tāpēc viņi izveido Šengenu un lido no Kijevas ar lētu Vizair uz Vāciju. Ja nav konkrēta maršruta, tad vienkāršāk ir bez jebkādas rezervācijas doties uz aģentūru un nokārtot Šengenas vīzu, un tad pa ceļam apmesties viesnīcās, kur vien vēlies.
аватар sandazh
lai saņemtu vīzu caur aģentūru, jums ir jārezervē viesnīcas un jāmaksā nauda, ​​un mums ir ierobežots budžets, mēs vēlamies visu darīt paši ...
аватар oresta52
Ar aģentūras starpniecību jūs maksāsiet 60 eiro par konsulārajām nodevām un 60 par viesnīcu rezervācijām. Un par 60 eiro jūs rezervējat sevi maksimums 2 naktīm. Un bez rezervācijas jūs nesaņemsit vīzu. Meklē radiniekus Eiropā, kuri tev nosūtīs ielūgumu un dos pajumti.
аватар shumera
lai pats taisītu vīzu, vajag arī rezervēt viesnīcu (vismaz uz laiku tajā valstī, kuras vēstniecībā to darīsi - tādi birokrātiski noteikumi). maksātspējas apliecinājums (konta izraksts)
Ja brauc ar auto - tad auto dokumenti, auto apdrošināšana un ceļojumu apdrošināšana.
un pārējos nepieciešamos dokumentus.
Tā kā jūs dodaties uz Franciju, veiciet Francijas Šengenu.
аватар sandazh
Kāpēc izveidot problemātisku Francijas Šengenu? ir liela iespēja saņemt noraidījumu
jautājums par rezervāciju - es varu rezervēt viesnīcu - iesniedziet vēstniecībā papīru par to un pēc tam atceliet rezervāciju. un dzīvo hosteļos vai dzīvokļos
аватар alex45
Tomēr nav tik grūti rezervēt viesnīcas bez aģentūras
caur rezervāciju vai ir vēl piecas vietnes, bet dažām viesnīcām ir nepieciešams maksātspējas apliecinājums, var izmantot Visa vai MasterCard kartes.Saņemot vīzas no viesnīcas, varat atteikties, lai gan ir noteikti termiņi.
аватар sandazh
alex45, reģistrējiet vietni vēlreiz, pretējā gadījumā jūs norādījāt ziepes.
rezervācijas jautājums: vai es varu rezervēt viesnīcu booking.com vietnē (tur jāievada kartes numurs, bet viņi neiekasē naudu pirms apstiprināšanas) un pēc tam iesniegt vēstniecībā vēstuli par viesnīcas rezervāciju? Vai tas notiks Polijas konsulātā?
аватар alex45
Es neprotu poļu valodu, es to darīju itāļu valodā.
Saskaņā ar vietni, es rakstīju, ka atceros, atrodiet to caur ziepēm.
аватар hatinka
Zvaniet uz jums "vajadzīgajiem" konsulātiem, lai noskaidrotu, vai ir jāmaksā par viesnīcām vai pietiek ar rezervāciju.
Jo "sarežģītāki" konsulāti, piemēram, Francija, Vācija, viņi saka, bez problēmām pieņem rezervācijas. Bet tā pati Polija, Čehija pieprasa tieši samaksu (!) No viesnīcas, bieži vien pat pilnu (!) Un obligātu apstiprinājumu faksa veidā no viesnīcas vai viesnīcas vēstules oriģinālu, kurā norādīta maksājuma summa, utt.
Daudziem cilvēkiem (spriežot pēc forumiem) izdevās iegūt vīzu ar rezervāciju, taču ir daudzi, kas vienkārši nepieņēma dokumentus līdz maksājuma brīdim ...
Tātad pastāv zināms risks.
Kā opciju, samaksājiet par kempingu un iegūstiet punktus. Iepriekš vienojoties ar kempingu, ka pēc apmaksas Jums tiks nosūtīts fakss par pilnu/daļēju apmaksu.
Vai arī izmantojiet konsultāciju Polijas konsulātā, ja esat to izvēlējies.
Pats taisos pieteikties uz Poliju, ari auto raksti ka tev viss beigsies. Ļoti interesanti, "nākotnes pieredzei".
аватар hatinka
Starp citu, norādot ceļojuma datumus vīzas pieteikuma formā, droši pievienojiet 1 dienu abās "apmaksātajās/rezervētajās" dienās viesnīcā.
Ja jums jautās, kāpēc tas tā ir, jūs teiksiet, ka jums vēl jānokļūst nakšņošanas vietā un jums būs pirmā nakšņošana Ukrainā. Tas ir sīkums, bet kādu dienu sākumā tu uzvarēsi nemaksājot. Poļiem patīk iedot vīzas tajā pašā dienā, kad par viesnīcu ir samaksāts, neskatoties uz to, ka līdz šai viesnīcai cilvēkam jābrauc 8-10 stundas.
аватар oresta52
Neviens nepieņems jūsu dokumentus Šengenas vīzai vienkārši ar viesnīcas rezervāciju! Tur ir tik daudz gudru cilvēku! Nepieciešams kopā ar maksājumu apliecinošu dokumentu! Bet tad atteikties no viesnīcas un atdot naudu ir jautājums.
аватар sandazh
oresta52, ne visai piekrītu. ne visiem konsulātiem ir nepieciešams pilns maksājums
аватар oresta52
Varbūt Ukrainā tev ir tik lojāli, Baltkrievijā tāds triks neder! Tāpēc Eiropā nav tik daudz baltkrievu, cik ukraiņu ir Itālijā.
аватар alex45
oresta52.Tieši tāpēc, ka esat no Baltkrievijas, jums, šķiet, ir tādi ierobežojumi, mēs tiekam garām.
аватар oresta52
Man prieks par tevi! Baltkrievija ir izdevusi dekrētu, kas aizliedz mūsu pilsoņu darbaspēku ekspluatācijā ārvalstīs. Tāpēc, lai nepamestu cilvēkus Eiropā, stingrāka pieeja vīzu atvēršanai. Aģentūrām, sazinoties ar tūristiem, jāatzīst, ar kādu mērķi cilvēks turp dodas.
аватар alex45
Cilvēks brauc pats, un nevis caur TA bet caur konsulātu, un tur galvenais ir vai tev ir nauda priekš
atpūties, un kur plāno dzīvot un vai būsi bezpajumtnieks un gulēsi jebkur. Un, starp citu, ielūgums
ne vienmēr pluss, kā te saka.
аватар Alfini
Jautājuma autors ir no Ukrainas, kam pie velna viņam vajadzīga informācija par baltkrievu dekrētiem? Jā un vispār kādas muļķības par pieeju vīzu atvēršanai? Šo politiku nosaka valsts, kuras vēstniecība ir pārstāvēta tajā pašā Baltkrievijā, nevis nekādā veidā tēva dekrēti.
sandazh, bezproblēmu atcelšana vietnē bookin.com un liela viesnīcu izvēle, kurām nav nepieciešama priekšapmaksa.
Starp citu, Francija pēdējos gados ir ļoti labi spējusi atvērt vīzas, turklāt ātri! pusstundas laikā jau pase ar vīzu bija rokā. Tagad pieteikušies arī caur vīzu centru, nezinu, varbūt kaut kas ir mainījies.
аватар hatinka
Mani personīgi, vēršoties Francijas, Itālijas uc konsulātā, ļoti ierobežo obligātā visu dokumentu tulkošana angļu/franču/citās valodās. Transfēra izmaksas ir līdzvērtīgas 50% no maksājuma par lētu viesnīcu Polijā, izrādās ...
Polijā maksājums vienmēr bija ierobežots līdz 50%.
аватар sandazh
Alfini, paldies par informāciju! Bet ar rezervācijas atcelšanu kaut kā biedējoši. Ja Polija/Čehija pieprasa 100% apmaksu par mājokli, viesnīcas atcelšana pēc vīzas saņemšanas draud (poo-poo-poo) ar atgriešanos no robežas (kad viņu policists izsauc viesnīcu, lai rezervētu) vai vīzas atcelšana. Es nesaprotu, kurā vēstniecībā ir drošāk pieteikties
аватар hatinka
sandazh, rezervējot rezervācijas vietnē, tu vispār nemaksā par mājokli, tev kartē ir nobloķēta maksimums 1 diena, bet tas nav maksājums!
Jūs nedaudz atceļat, modicum nav, tas īpaši neietekmē. Ja konsulāts principā nepieņem rezervācijas bez samaksas, viņi šo rezervāciju nepieņem vispār.
Ja viņiem pietiek ar rezervācijas rezervāciju, tad arī viņiem ir vienalga - viņi bloķēja jūsu naudu vai nē, neatkarīgi no tā, vai jūs maksājāt vai nē ...
Jūs bieži varat atcelt rezervāciju dienu pirms reģistrēšanās (kādam ar Franciju pēc robežas šķērsošanas). Pārrezervējot viesnīcu uz labākiem nosacījumiem vai citiem datumiem vai citu viesnīcu, jūs arī atceļat rezervāciju! Tāpēc neuztraucieties par atcelšanu. Visbiežāk pat tie, kas dodas uz rezervēto viesnīcu, tomēr atceļ šo rezervāciju, lai pārrezervētu uz citu, lētāku (neatmaksājamu) cenu.
аватар Alfini
"Transfēra izmaksas ir līdzvērtīgas 50% no maksājuma par lētu viesnīcu Polijā, izrādās..."
Jūs varat tulkot pats, pilnīgi bez maksas. Reizēm no biroja iznāk tādas pērles, ka liekas, ka mēmais Google tulkotājs padodas labāk. ārkārtējos gadījumos tīklā var atrast tulkojumu "tukšus".
аватар Alfini
sandazh, es tavā vietā pieteiktos franču valodā, un tu pats izlem. Ja visi dokumenti ir rūpīgi savākti un jūs neesat aizdomīgi vai nabadzīgi bezdarbnieki, noraidījumu līmenis ir minimāls.
аватар alex45
Un, ja es zinu valodu, tad man ir jātērē nauda drukāšanai, es to iznomāju itāļiem, man nebija jautājumu.
аватар Pachok
Francijas konsulāts noteikti pieņem parastos tulkojumus bez biroja sertifikācijas. Kijevā.
Apakšdaļā pievienojiet frāzi:
"tulkotājs:
Tulka kontaktinformācija:
kontakttālrunis:
Tulkošanas datums:
Tulkojums atbilst oriģinālam
(uzvārds) _______________"
аватар anton.vlasov
grasāmies pieteikties arī pie frančiem Kijevā. Kurš iesniedza pieteikumu pēdējā pusgada laikā - kā rezultātā? vai ir kādas nepilnības?
Braucam ar draudzeni - nav nekustamā īpašuma sertifikāta, bankas konts nav īpaši liels, rezervējām caur Buckinghuk. Bet 2005. gadā viņai jau bija franču valoda. Šengenas zona, un pēdējos 5 gadus man ir trīs Šengenas. Esam ļoti noraizējušies...
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Francija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl