Jautājums o Parīze

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
205 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kavēšanās
Dodamies ar kādu jaunieti uz Franciju atpūsties un piedalīties brīvprātīgā darba projektā. Abi studenti, gan sniedza visu informāciju, bet sponsora vēstules netaisīja.Tajā gadā aizbrauca arī uz Spāniju, ar tādu pašu dokumentu komplektu uztaisīja vīzu un pēc nedēļas atveda. Un lūk, mēs iesniedzām jau 1.jūnijā, šodien ir jau 24, un dokumenti visi tiek izskatīti, nekur nav zvanījuši, visi tikai saka, lai pagaidiet 30 dienas un it kā 100% dokumentus iedos... Vai kāds ar to ir saskāries? Tas, ka viņi to dara tik ilgi, jau ir 100 procentu neveiksme? Mēs visi esam uz priekšu....
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2015-06-249 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар ollennka
Vai pieteicāties tieši konsulārajā nodaļā/vīzu centrā? Vai caur kaut kādu zālienu? Galu galā starpniecības uzņēmums var arī kādu laiku glabāt dokumentus, ietaupīt un pēc tam ik pēc divām nedēļām paņemt paciņu.
Es nesaskāros ar ilgstošu Šengenas vīzas apstrādi, parasti oficiālo vīzu centru gāja ne vairāk kā 10 dienas. Pati kavēšanās diez ko neizsaka, varbūt ir vasara, sezonas sezona, daudzi cilvēki piesakās, varbūt pārkonfigurē procesus rudens izmaiņām vīzu izsniegšanas kārtībā, tāpēc bremzē.
аватар Sinekdoxaa
Paši iesniedza caur vīzu centru Ņižņijnovgorodā
аватар alex45
Pilnīgi iespējams nokārtot vīzu un dienu pirms izbraukšanas.Tātad man bija brauciens uz Itāliju.Rīt vilciens,šodien saņēmu dokumentus.
аватар ollennka
Sinekdoxaa, nu tad tu vismaz atraksti kā tas beidzās.
аватар Pachok
Vai Krievijas Federācijā ir ieviesta pirkstu nospiedumu ņemšana Šengenas vīzām? Vienkārši daudzos Kijevas konsulātos šī ievada dēļ ir kavēšanās. Varbūt jums ir tāds pats stāsts.
аватар ollennka
Šķiet, ka tikai kopš septembra viņi gatavojas skenēt savus pirkstus.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Parīze
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl