"Barselona - Parīze ar lidmašīnu" 2* - 3* no RUSIBER

03 Oktobris 2013 Ceļošanas laiks: no 31 augusts 2013 ieslēgts 14 Septembris 2013
Reputācija: +22
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sapņ i piepildā s.

"Barselona - Parī ze ar lidmaš ī nu" 2* - 3* no RUSIBER. 31.08. – 14.09. 2013 Septiņ as dienas ekskursija + septiņ as dienas pludmales brī vdienas (izvē lē jos Costa Dorada, Best Sol Dor 3 * hotel).

Pirms ekskursijas iegā des es pā rmeklē ju visu I-netu. No š ā du ekskursiju atsauksmē m ir tikai pā ris pieminē jumi par RUSIBER no 07 un 09 un tas arī viss, tā pē c nolē mu aizpildī t robu.

1. Org. mirkļ i:

1.1. Vī za. Par biļ eti samaksā ju vē l maijā - pē c 2 nedē ļ ā m vī zas bija gatavas un pases atdotas (vasarā plā noju braucienu uz Turciju).

1.2. Ekskursijas nedē ļ ai talons tika izsniegts uzņ ē mumam ANCODES, Barselonas lidostā mū s pā rsū tī ja uz uzņ ē mumu NOVOVIRA (tikai paveicā s).

1.3. Kupons brī vdienā m pludmalē - MARFIL TRAVEL (nu, nav paveicies). Sī kā ka informā cija zemā k.

2. Ekskursija (detalizē tu katras dienas aprakstu skatī t RUSIBER mā jaslapā ):


2.1. Ierodoties no lidostas uz viesnī cu, NOVOVIRA darbinieks nodeva ekskursiju programmas Barselonā un Parī zē (kad, kur tikš anā s un katram gadī jumam - kontakttā lrunis), pilsē tas kartes, metro, paskaidroja, kā lietot. viņ iem.

Tad man sā kā s pilnī gi jauna lieta: katrs ir atstā ts pie sevis, bijuš o lā stu apmeklē š ana pē c saviem ieskatiem, nokļ ū š ana lī dz tikš anā s vietai un atgrieš anā s viesnī cā notiek saviem spē kiem, jo ​ ​ metro tī kls gan Bā rā , gan Parī zē ir saprotams. Metro biļ etes ir izdevī gā k pirkt uzreiz pa 10 gab. , uz kustī bas virziena zī mē m tā s norā da pē dē jo staciju nosaukumiem. Kam acis, lai redz!

2.2. Es nevilcinā š os uzrakstī t atseviš ķ u panelī riku NOVOVIRA. Divā s pilsē tā s (Barselonā un Parī zē ), 6 ekskursijā s, ar 6 pā rsē š anā s reizē m - viss tika noorganizē ts ar 3 - 5 minū š u precizitā ti. Gidi, NOVOVIRA vadī tā ji ir profesionā ļ i, strā dā skaidri, informatī vi, interesanti, neuzkrī toš i.

2.3. Parī ze.

Parī zē NOVOVIRA ekskursijā m piesaistī ja krievvalodī go VIS-ITSCOPE INFO CENTRU (atkal paveicā s). Piebraucā m pie viņ iem nedaudz agrā k, pā rcē lā m apskates ekskursiju uz sev izdevī gu laiku, nopirkā m vē l divus, prasī jā m ko? kur? kad? Un mē s devā mies uz Eifeļ a torni.

Pastaigas ekskursijā m viņ i piesaistī ja privā to gidi-tulkotā ju Elenu, tā lr. (+ 33.6, 71.55. 64.86, Parī zes centrā , grupa bija tikai 8 cilvē ki, un Monmartrā mē s gā jā m kopumā trī s.

Rezultā tā tika izmantotas 1.5 dienas no 3.5. Pā rē jā laikā:

- pastaiga gar Sē nu - 10 eiro, caurule uz "odziņ as" - krievu kanā ls;

- Eifeļ a tornis - 13 - 15 eiro, rinda uz liftu 3 stundas, bet rindu var izlaist ar kā jā m uz 2. lī meni (mums tas ir 25. - 30. stā vā ), un tad liftā;

- pastaiga pa Elizejas laukiem - bez maksas, tase kafijas no 1.5 eiro. lī dz 300 ev. (tas ir no ceļ vež a vā rdiem);

– Tilerī parks un Luvra – 12 eiro, karte RUS ar attē liem: kur viss atrodas;

– Latī ņ u kvartā ls, Luksemburgas dā rzi – ir ko redzē t.

Kopā : optimā la neatkarī bas un organizā cijas kombinā cija.

2.4. Barselona.

Es nesapratu, kura pilsē ta ir skaistā ka, Barselona vai Parī ze. Vienkā rš i Dumas romā nu darbī ba risinā s Francijā , tā pē c ir vairā k pazī stamu vā rdu.


Bet, pieliekot roku, kur sirdij jā bū t, iesaku: Barselonā apmeklē t visu, ko saimnieks piedā vā s, un arī Batlleu mā ja ir iekš ā (20 eiro, ieskaitot cauruli ar krievu kanā lu), Gaudi ir vienkā rš i ģ ē nijs.

2.5. Komunikā cija ir valoda. Viss, kas rakstī ts I-netē par spā ņ u un franč u augstprā tī bu - FRA-NYE. Pietiekami daudz angļ u valodas "forgotten from school" un katrs 3-4 vā rdi (sveiki, paldies, lū dzu, uz redzē š anos) vietē jā valodā . Visi draudzī gi, cenš as palī dzē t, pā ris reizes atveda lī dz tuvā kajam krustojumam un rā dī ja virzienu.

2.6. Viesnī cas. Gan Barselonā , gan Parī zē bija 3*, kontinentā lā s brokastis, plus mī nus serviss normā ls, galvenais tuvu pilsē tas centriem un 3-4 minū tes lī dz metro. - paš pietiekamī bai, kas jums nepiecieš ams.

3. Pludmales brī vdienas.

3.1. Viss sā kā s Barselonas lidostā , kur viņ i atveda visus tū ristus no ekskursijā m, lai aizvestu uz pludmales viesnī cā m.

"Krievu tū ristu" grupa, kas gaidī ja MARFIL TRAVEL pā rstā vi, vienatnē tusē ja apmē ram 2 stundas pē c tam, kad citi uzņ ē mumi š ķ iroja un transportē ja savē jos. 3.5 stundas pē c mū su ieraš anā s lidostā parā dī jā s meitene Olya no MARFIL TRAVEL, viņ a ļ oti mī ļ i pasmaidī ja, bet nenojauta, kad parā dī sies autobuss, piedā vā ja pagaidī t, esiet pacietī gi, "Ā rzemnieki mums palī dzē s! ". Zvanot uz MARFIL TRAVEL biroju, aprunā jos ar jauko "menedž eri" Valentī nu. Viņ a aicinā ja bū t pacietī gam, gaidī t, kaut ko atkal par gaidā mo palī dzī bu, bet ne vairā k. Valentī na kautrē jā s mani saistī t ar vadī bu vai ar kā du citu, kas varē tu organizē t autobusu (sestdien 12.00 - Kā pē c labiem cilvē kiem traucē t? ), bet viņ a atļ ā va man uzrakstī t par š o faktu jebkur.

Rakstu: “Kungi, nekrī tiet MARFIL TRAVEL skavā s – turpinā jums neprognozē jams!! ! ". Otrajā reizē par to pā rliecinā jos, kad autobuss savā ca tū ristus uz lidostu lidojumam uz mā jā m - divus no viņ iem aizmirsa viesnī cā , viņ iem bija jā paspē j ar taksi.

Vā rdu sakot, bez tū ristiem MARFIL TRAVEL vadī tā ji jū tas daudz pā rliecinā tā ki un mierī gā ki, bet ar tū ristiem – pilnī gs apgrū tinā jums. Par laimi viesnī cai bija iespē ja nesazinā ties ar MARFIL TRAVEL pā rstā vi.


3.2. Viesnī ca Best Sol Dor 3 *. Kopē jais vē rtē jums ir pā rliecinoš s "piecinieks", sī kā k:

- pieklā jī gs, profesionā ls personā ls, reģ istratū rā - krieviski runā još s romieš u valoda;

– cienī gs š efpavā rs un rezultā tā garš ī gs un daudzveidī gs ē diens, HB bija vairā k nekā pietiekami, izbraukš anas dienā sarī koja agrā s brokastis 6.00;

— plaš a zona ar diviem peldbaseiniem (pieauguš o un bē rnu);

– kā rtī gas un izpalī dzī gas istabenes, dvieļ u maiņ a katru dienu;

- ja nepiecieš ams - ledusskapis - 30 eiro. /nedē ļ a;

— nakts izklaides š ovi (apm. 50 min. ), un nevis banā la animā cija, bet š ovs: BJ (jā , jā , tas pats no 80. gadiem), flamenko, akrobā ti, meitene ar pitoniem (neizsī kstoš s iemesls jokiem) sievu) un katrs vakars ir atš ķ irī gs.

Izrā de tiek vadī ta vairā kā s valodā s, sā kot ar krievu valodu.

- seifs - 30 eiro. /nedē ļ a;

- vajadzī bas gadī jumā nevar pā rģ ē rbties, pusdienā s vakariņ as;

- ko pā rpratuma dē ļ sauca par fitnesa zā li;

3.3. SVARĪ GS.

Pavadī t 3 - 4 stundas, 10 eiro. diviem un brauc uz Taragonu (regulā rais autobuss - 20 min. ). Skaista, mā jī ga pilsē ta, un Taragonas centrā lā katedrā le (ieeja - 5 eiro) neatpaliek no Barselonas un Parī zes katedrā lē m, ticiet aculieciniekam - nenož ē losiet.

"Sausajā " atlikumā:

– Ekskursija kopumā ir pā rsteidzoš a – sapņ a piepildī jums – iesaku!!!

- RUSIBER - "5-" - liels paldies par sapni, bet par MARFILU jau iepriekš ir rakstī ts.

- NOVOVIRA - "5 +++"

– VISITSCOPE INFO CENTRS – “5+”

— MARFILS —.....pats kaut ko izdomā.

- Labā kā Soldora - "5"

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums