Parīze, Parīze... mans dārgais draugs...

09 augusts 2019 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2019 ieslēgts 06 augusts 2019
Reputācija: +128
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Par Parī zi ir daudz runā ts, rakstī ts un filmē ts, un tomē r es vē los dalī ties savā s emocijā s un ieteikumos tiem, kas tur vē l nav bijuš i. Parī zē bijā m 4 naktis un 5 pilnas dienas, palikā m 14. apgabalā , viesnī ca Virgina atradā s gandrī z pie paš as "rajona pilsē tas" robež as un mums tas bija pluss, jo mā jokļ a cena ir lē ta. (70 eiro) un iespē ja apskatī t pilsē tu ir ne tikai no tū risma marš rutiem. No Orlī lidostas lī dz viesnī cai bija ļ oti ē rti nokļ ū t (tieš ais autobuss 8 eiro, 17 minū tes un gandrī z pie viesnī cas durvī m), un vispā r visas tramvaju, autobusu un metro pieturas bija gandrī z pie durvī m. Nopirkā m Parī zes apmeklē juma karti uz 5 dienā m (cena 38.35), pilnī bā samaksā jā m sevi un iedevā m arī atlaidi daž u apskates objektu apmeklē jumam. Brokastojā m parkos ar kruasā niem (no 1.2 eiro), sviestmaizē m (5 eiro) un kafiju no Starbucks (355 ml americano par 3.50 eiro, garš ī ga kafija), tas pieš ķ ī ra brokastī m ī paš u š armu. Pusdienojā m jau savā istabā ar š ampanieti un dzirkstoš iem, gardiem sieriem, aukstiem gaļ as gabaliņ iem, bageti un foie gras pastē ti (viss pirkts lielveikalos). Kafejnī cā izmē ģ inā jā m varž u kā jiņ as un Burgundijas gliemež us.

Lū k, ko paspē jā m apmeklē t 5 dienu laikā : brauciens ar gaisa balonu Citroen parkā , brauciens ar kuģ ī ti pa Sē nu, pastaiga pie Eifeļ a torņ a (pacelš anā s nebija plā nota garo rindu dē ļ ), Luksemburgas dā rzi, Monparnasas torņ a rajons, Sides sala, Luvras teritorija, Hotel de Ville laukums, parks pie panorā mas rata, Triumfa arka (var uzkā pt, labs skats uz pilsē tu) un Elizejas lauki, devos uz Apple veikalu (iesaku faniem), izstaigā ju Ravika un Dž oanas marš rutu (no darba "Triumfa arka", ļ oti nož ē loju, ka neapstā jos kafejnī cā iedzert kalvadosu), Opera Garnier rajons, Monmantras rajons (Dolida's mā ja, Van Goga mā ja, Pikaso mā ja, Mill de la Gallette), Sacré -Coeur bazilikas kalns, Modernā s mā kslas muzejs Ž orž s Pompidū , Aizsardzī bas rajons, Mulenrū ž as kabarē izrā de (jā redz! ), Les Invalides, Panteons un vē l daudzi pieminekļ i, laukumi, tempļ i. . .


Luvru un citus muzejus neapmeklē jā m apzinā ti - tiem jau iepriekš nopietni jā sagatavojas (jo nav ceļ vež a krievu valodā ), un iet pē c foto ir zaimoš ana, un viņ i ietaupī ja daudz laika, it ī paš i, ja kā du laiku atrodaties Parī zē . p>

Es domā ju, ka Parī ze tik ī sā laika periodā un ar nelielu budž etu atstā ja milzī gu iespaidu ar savu skaistumu, komfortu, atmosfē ru un labumiem. Un, protams, atstā ja apetī ti nā kamajam ceļ ojumam.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Прогулка по Сене
Парк Ситроен, полет на шаре
Отель-де Виль
Красивые закаты на мостах
Люксембургский сад
Пространство Apple
Триумфальная арка
Опера Гарнье
Базилика Сакре-Кер
Улочки Монмартра  ( у памятника Долиды)
Район Дефанс
Мулин Руж
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums