Migny Opera Montmartre Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
Migny Opéra Montmartre atrodas Parīzes centrā, tipiskā Parīzes ēkā, kas celta 1930. gadā, tikai 800 metru attālumā no Sv. Sirds baznīcas un Monmartras rajona.Vairāk →
аватар Santic
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Laba, ļ oti maza viesnī ca. Atrodas salī dzinoš i ē rti (pilsē tas centrs, bet lī dz metro jā iet 5-7 minū tes kā jā m). Mū su istabā bija balkons, kas bija lieliski. Nedaudz dī vains personā ls, ar maniakā lu neatlaidī bu pā rbī dot segu no vienas gultas uz otru, nedaudz nogura))) (Fakts ir tā ds, ka istabā bija trī s gultas - divvietī ga un divas vienvietī gas, un mums bija viens bē rns. … Tomēr ▾ Laba, ļ oti maza viesnī ca. Atrodas salī dzinoš i ē rti (pilsē tas centrs, bet lī dz metro jā iet 5-7 minū tes kā jā m).
Mū su istabā bija balkons, kas bija lieliski. Nedaudz dī vains personā ls, ar maniakā lu neatlaidī bu pā rbī dot segu no vienas gultas uz otru, nedaudz nogura))) (Fakts ir tā ds, ka istabā bija trī s gultas - divvietī ga un divas vienvietī gas, un mums bija viens bē rns. Tā pē c viņ a apgū lā s gultā pie sienas, uz kuras nezinā ma iemesla dē ļ nebija nevienas segas. Viņ a to paņ ē ma no citas gultas. Tač u kalpi segu pā rvietoja atpakaļ uz trim dienā m)) Meitai tas bija tik ļ oti piekusis, ka viņ a pati pā rcē lā s uz citu gultu. )
Uz gultā m zem palaga ir izklā ta eļ ļ as lupatiņ a (sasodī ts, es jau pirmajā naktī biju pā rgurusi, mē ģ inot saprast, kā pē c man ir tik karsts))). tomē r, kad mē s to noņ ē mā m, viņ i mums to neaizsedza)))
Istaba salī dzinoš i tī ra (nu, protams, nā cā s ar pirkstu iebā zt putekļ os). Dī vainas perturbā cijas ar karstu un aukstu ū deni mū s noteikti pā rsteidza. Garš stā sts))) Bet visas reģ istratū ras ikreiz, kad mū s ieraudzī ja, priecī gi ziņ oja: "Jā , jā , mē s atceramies, jū s esat no tā s telpas, kur nav karstā ū dens! Mē s atceramies! ! "))))))) Ū dens, beigā s beidzot ieslē dzā s kā ds brī nums)
Reģ istratū ras darbinieki ir jauki un pā rsvarā ir afrikā ņ u-arā bu valodā .
Mū su mī ļ ā kais š veicars ļ oti jauki pļ ā pā ja ar mums bā rā lauzī tā angļ u valodā )))
Brokastis . . nu jā . . ar brokastī m ir skumji...kruasā ns, bulciņ a, sviests, kausē ts siers, ievā rī jums un pā rslas...ē d, es negribu, lai mani sauc))) Tē ja ir vī ģ e, bet kafija ir ļ oti laba)))
Starp citu, iepretim restorā nam ir picē rija ar ļ oti garš ī gu picu, un, ja pa ielu pa kreisi, tur bū s "pirā tu" taverna, š ķ iet. ir garš ī ga omlete, lieliski svaigi kruasā ni un vispā r daudz labuma)
Vispā r mums viesnī ca tika pasludinā ta par 3 zvaigznē m. . . Grū ti pateikt, kā pē c tā š eit atzī mē ta kā.2.
Mums kopumā patika.
Un, pē dē jais - ar spilveniem ir bē da - spilvenu vietā ir salocī ti rullī š i. Cilvē ki, kuriem ir kakla problē mas, vienas nakts laikā var patieš ā m nogurt.


iemiesojums 19681999
dodos uz Parīzi uz šo viesnīcu
14 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Migny Opéra Montmartre расположен в самом сердце Парижа, в типичном парижском здании, построенном в 1930 году, всего в 800 метрах от базилики Сакре-Кер и района Монмартр.

Atrašanās vieta Отель находится в 15 минутах ходьбы от Галереи Лафайет и в 700 метрах от Мулен Руж. Станция метро Pigalle на линиях 12 и 2 находится в 400 метрах от отеля. Отсюда можно без пересадок доехать до площади Согласия, Национального собрания и Елисейских полей.
Viesnīcā

Ежедневно подается завтрак "шведский стол", также гости могут заказать блюда французской кухни в свой номер. В отеле круглосуточно работает лаунж-бар, где гости могут отдохнуть в вечернее время. К услугам гостей терраса, бесплатный Wi-Fi и круглосуточная стойка регистрации. Размещение домашних животных допускается по предварительному запросу.

  • kafejnīca/bārs
  • darījumu centrs
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Максимальное количество детских кроваток в номере - 1.
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Во всех номерах есть кондиционер, ванная комната и ЖК-телевизор со спутниковыми каналами. Номера отеля Migny Opéra Montmartre оформлены в теплой цветовой гамме с деревянными полами, в некоторых из них есть балкон или терраса. Осуществляется доставка еды и напитков в номер.

Istabās

Сейф, кондиционер, утюг, гладильные принадлежности, отопление, фен, туалет, ванная комната, телефон, радио, спутниковые/кабельные каналы, телевизор с плоским экраном, услуга «звонок-будильник», бесплатный Wi-Fi.

Adrese 13 Rue Victor Massé 75009 Paris
Tālruņi: +33 (1) 48 78 59 97 Факс: +33 (1) 48 74 13 37
Tīmekļa vietne: Migny Opera Montmartre Hotel
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).