Le Manhattan Hotel 3*– Atsauksmes

3
Novērtējums 9.310
9.0 Numurs
8.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca Le Manhattan atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no metro stacijas Porte-de-Saint-Ouen, kas nodrošina tiešu satiksmi līdz Elizejas laukiem Parīzē.Vairāk →
аватар Wezt2009
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Maza, mā jī ga viesnī ca. Tī rī ba! ! ! Labs ē diens, viss porcijā s, draudzī gs personā ls. Iesaku visiem. … Tomēr ▾ Maza, mā jī ga viesnī ca. Tī rī ba! ! ! Labs ē diens, viss porcijā s, draudzī gs personā ls. Iesaku visiem.
аватар 16011966
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Labā kā viesnī ca mū su ceļ ojuma ceļ ā.... iesaku visiem. Ē diens super!! ! ! … Tomēr ▾ Labā kā viesnī ca mū su ceļ ojuma ceļ ā.... iesaku visiem. Ē diens super!! ! !
Парижская красавица! Диснейленд в Париже. Наш отель в Париже. Лувр.
аватар tatyana19
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es biju Parī zē.3 dienas, braucot ar autobusu no Karlovi Vari. Un viens no neaizmirstamajiem mirkļ iem jū su uzturē š anā s Parī zē bija mā jī gā Manhetenas viesnī ca! Es tai pieš ķ irtu 4 zvaigznes, varbū t vairā k, bet ne par to. … Tomēr ▾ Es biju Parī zē.3 dienas, braucot ar autobusu no Karlovi Vari. Un viens no neaizmirstamajiem mirkļ iem jū su uzturē š anā s Parī zē bija mā jī gā Manhetenas viesnī ca! Es tai pieš ķ irtu 4 zvaigznes, varbū t vairā k, bet ne par to. Man tur patika viss: lieliska zā le, mū su istaba bija vienkā rš a, bet mā jī ga, un es labi gulē ju pē c ilga brauciena ar autobusu. Bet visvairā k mani iespaidoja brokastis. Viss maisos un porcijā s, katrai gaumei. Un medus, un ievā rī jums, un sviests, un kafija, un pat tē ja. Un kā das maizī tes. Katru š ķ ī vi rotā ja č etras daž ā das maizī tes. Biju patī kami pā rsteigta par š ā du Parī zes viesmī lī bu. Paldies visiem, kas zina un atved mū s uz š o lē to un ļ oti patī kamo viesnī cu. Un, lai arī neatrodas Parī zes centrā , tā arī ir tā priekš rocī ba. . .
Париж и я отель вид на Париж с птичьего полета Транспорт Парижа Париж


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Eifeļa tornis
Novērtējums 9.9
Francija, Parīze
Arhitektūra, Stats
Dievmātes katedrāle
Novērtējums 9.3
Francija, Parīze
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Luvra
Novērtējums 8.8
Francija, Parīze
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель Le Manhattan расположен в 5 минутах ходьбы от станции метро Porte-de-Saint-Ouen, которая обеспечивает прямой доступ до парижских Елисейских Полей.

Viesnīcā

Интернет
автостоянка
сейф
ресторан
бар
лифт
кондиционер

Telpu apraksts

126 номеров.

Istabās

звукоизоляция
кондиционер
Wi-Fi
спутниковое телевидение

FAQ