Premium Residence Les Crets 5*– Atsauksmes

11
Novērtējums 8.310
№1 viesnīcas reitingā Meribela
9.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Les Crets Residence P&V pieder Pierre & Vacances viesnīcu ķēdei. Rezidences ēka ir celta tradicionālā Savay stilā un nesen ir pilnībā atjaunota: dzīvokļi ir paplašināti un iekārtoti siltos toņos. Rezidence atrodas klusā vietā Le Chtelet, 500 m no Meribel-Mottaret kūrorta centra, netālu no pacēlājiem (100 m) un iepirkšanās centra (50 m). Chueda ezers atrodas tikai 160 metru attālumā.Vairāk →
аватар WS055
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir nesen atjaunota, tā pē c tā ir kļ uvusi ļ oti mā jī ga un skaista. Atrodas klusā un skaistā vietā Le Chtelet. Ir daudz izklaides, veikalu un restorā nu. Lī dz pacē lā jam ir garš ceļ š . Tā atrodas 0.5 km attā lumā no Meribel-Mottaret. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir nesen atjaunota, tā pē c tā ir kļ uvusi ļ oti mā jī ga un skaista. Atrodas klusā un skaistā vietā Le Chtelet. Ir daudz izklaides, veikalu un restorā nu. Lī dz pacē lā jam ir garš ceļ š . Tā atrodas 0.5 km attā lumā no Meribel-Mottaret. Tač u nokļ ū t lī dz metstai nebū s grū ti. Viesnī cas restorā nā ir ī paš a ē dienkarte bē rniem. Ja nepiecieš ams, vecā ki par papildus samaksu var istabā ievietot bē rnu gultiņ u. Viesnī cā ir trenaž ieru zā le, sauna, bā rs un restorā ns. Jū s varat doties uz masā ž u vai atpū sties dž akuzi.
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad varē ju ieturē t pauzi. Mē s iegā dā jā mies biļ etes uz TUI no 01. lī dz 14. februā rim. Mē s nokļ uvā m š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , mums patika viss, sā kot no numuriem lī dz apkalpoš anai. … Tomēr ▾ Š ogad varē ju ieturē t pauzi. Mē s iegā dā jā mies biļ etes uz TUI no 01. lī dz 14. februā rim. Mē s nokļ uvā m š ajā brī niš ķ ī gajā viesnī cā , mums patika viss, sā kot no numuriem lī dz apkalpoš anai. Lejā ir lielveikals, kur var nopirkt visu nepiecieš amo, cenas pieņ emamas. Ir vē l viens liels pluss – tieš i no viesnī cas kursē funikulieris, kas nolaiž as tieš i pilsē tas centrā , kur var atrast ļ oti daudz daž ā du traš u gan iesā cē jiem, gan pieredzē juš iem slē potā jiem. Š eit var arī iznomā t slē pes, cenas ir pieņ emamas. Tiem, kas ierodas ar savu inventā ru, viesnī ca nodroš ina ī paš u telpu tā uzglabā š anai. Vē l viens viesnī cas pluss ir tas, ka tajā ir ī paš a istaba bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi ar vī ru devā mies uz slē poš anas kū rortu, tā pē c nolē mā m, ka š o braucienu neplā nosim paš i, bet vē rsī simies pie profesionā ļ iem. Ekskursiju iegā dā jā mies no TUI tū roperatora, jo vairā kkā rt esam pā rliecinā juš ies par viņ u atbildī go pieeju un pieklā jī bu. … Tomēr ▾ Pirmo reizi ar vī ru devā mies uz slē poš anas kū rortu, tā pē c nolē mā m, ka š o braucienu neplā nosim paš i, bet vē rsī simies pie profesionā ļ iem. Ekskursiju iegā dā jā mies no TUI tū roperatora, jo vairā kkā rt esam pā rliecinā juš ies par viņ u atbildī go pieeju un pieklā jī bu. Mums tika ieteikts Mottaret kū rorts Francijā , apgalvojot, ka tur ir laba infrastruktū ra, ī paš i ziemas sporta iesā cē jiem, pievilcī gi skati un kvalitatī vs serviss. Viņ i piedā vā ja par vidē jo cenu viesnī cu Les Crets 4 *, kurā mē s ļ oti izbaudī jā m atvaļ inā jumu, varē jā m pilnī bā atpū sties pē c slē poš anas. Uz vietas viss izrā dī jā s tā , kā solī ja tū risma firmas vadī tā ji. Un slē poš anas pacē lā ji ir ļ oti tuvu, viņ i pat iebrauca viesnī cā ar slē pē m, un apkalpoš ana bija augstā lī menī , un daba ir ļ oti skaista, tī rā kais gaiss, ideā ls pā rgā jieniem, un instruktori ir ļ oti uzmanī gi, ī sti profesionā ļ i.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī ca Les Crets atrodas Meribel-Mottaret centrā . Lī dz pacē lā jam ar sabiedrisko transportu var nokļ ū t ne vairā k kā.5 minū š u laikā . Atpū ta ar lī gavu. Mums patika takas, ripinā jā mies daudz, ī rē jā m ekipē jumu viesnī cā , tā kā atpū tā mies 2 nedē ļ as, mums iedeva atlaidi. … Tomēr ▾ Viesnī ca Les Crets atrodas Meribel-Mottaret centrā . Lī dz pacē lā jam ar sabiedrisko transportu var nokļ ū t ne vairā k kā.5 minū š u laikā . Atpū ta ar lī gavu. Mums patika takas, ripinā jā mies daudz, ī rē jā m ekipē jumu viesnī cā , tā kā atpū tā mies 2 nedē ļ as, mums iedeva atlaidi. Ekskursija tika iegā dā ta no firmas Tui, tā s darbinieki mums pastā stī ja, kur labā k doties. Vairā kas reizes apmeklē ju pirti - patika, pā ris vakarus pavadī ju biljarda zā lē . Divreiz noī rē jā m maš ī nu un devā mies uz slaveno Kurš evelu, nonā cā m pie secinā juma, ka Meribel-Mottar trases nekā dā ziņ ā neatpaliek no Kurš evelas trasē m. Iesaku Gretu ģ imenes atpū tai. Starp citu, viesnī cas teritorijā ir lieliski rotaļ u laukumi bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viens no labā kajiem slē poš anas kū rortiem! Nesen apmeklē ju vienu no labā kajiem slē poš anas kū rortiem (bez pā rspī lē juma), apmetā mies Les Crets 4*. Starp citu, tū re tika pasū tī ta no tū roperatora TUI un nekad to nenož ē loja. … Tomēr ▾ Viens no labā kajiem slē poš anas kū rortiem! Nesen apmeklē ju vienu no labā kajiem slē poš anas kū rortiem (bez pā rspī lē juma), apmetā mies Les Crets 4*. Starp citu, tū re tika pasū tī ta no tū roperatora TUI un nekad to nenož ē loja. Viesnī ca atrodas netā lu no pacē lā ja. Slē poš anas trases ir vienkā rš i lieliskas, mums bija daudz slē poš anas! Viesnī cas numuriņ i ī paš i neatš ķ iras, bet priecē ja, ka istabiņ ā ir speciā li skapī š i slē poš anas inventā ra glabā š anai. Pā rē jais, protams, ir pā rsteidzoš s - lieliskas slē poš anas trases (pā rsvarā slē pojā m Triju ieleju trasē s), tī rs gaiss , klusums! Vispā r nā kamsezon savu ģ imeni noteikti vedī š u uz š ejieni atvaļ inā jumā . Mā cī sim bē rniem slē pot, jo ī paš i tā pē c, ka netā lu no viesnī cas atrodas skola, kurā š o prasmi iemā ca ļ oti ā tri!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
Š ajā viesnī cā bijā m no 25. janvā ra lī dz 2. februā rim ar visu ģ imeni. Ekskursiju konsultē ja TUI aģ entū ra - un tas ir pamatota iemesla dē ļ ! Viesnī ca ir patieš ā m ē rta slē poš anas cienī tā jiem. … Tomēr ▾ Š ajā viesnī cā bijā m no 25. janvā ra lī dz 2. februā rim ar visu ģ imeni. Ekskursiju konsultē ja TUI aģ entū ra - un tas ir pamatota iemesla dē ļ ! Viesnī ca ir patieš ā m ē rta slē poš anas cienī tā jiem. Tas atrodas rezidences centrā , no izejas no viesnī cas lī dz tuvā kajam pacē lā jam tikai 100 m. Bē rniem lī dz 5 gadu vecumam ir bē rnudā rzs, kurā mā ca slē pot un viņ us pieskatī t. Papildus slē poš anai š eit varat braukt ar kalnu velosipē du, doties uz slidotavu vai braukt ar kartingu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atrodas Mé ribel-Mottaret centrā , ļ oti tuvu pacē lā jam. To var sasniegt ar jebkuru sabiedrisko transportu. Viesnī cā ir 82 numuri. Katrs ir aprī kots ar vannas istabu, TV un internetu, kā arī bezmaksas mini bā ru un internetu. Serviss visaugstā kajā lī menī . … Tomēr ▾ Atrodas Mé ribel-Mottaret centrā , ļ oti tuvu pacē lā jam. To var sasniegt ar jebkuru sabiedrisko transportu. Viesnī cā ir 82 numuri. Katrs ir aprī kots ar vannas istabu, TV un internetu, kā arī bezmaksas mini bā ru un internetu. Serviss visaugstā kajā lī menī . Gultas veļ a un dvieļ i tiek mainī ti pē c viesa pieprasī juma. Ir speciā li skapī š i, kuros var uzglabā t slē pes. Pē c aktī vā s atpū tas vienmē r ir apetī te. Restorā nā var labi paē st. Vakaros varat pasē dē t ar draugiem bā rā vai uzspē lē t biljardu. Ir arī sauna, turku pirts, dž akuzi un masā ž as telpa. Tantē m ir speciā li rotaļ u laukumi.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š oziem slē pojā m Mé ribel-Mottaret. Viesnī cu sauca Gretz. Tas atrodas tieš i blakus pacē lā jam. Tā nu no rī ta paņ ē mā m slē pes un augš ā kalnā . Maš ī nu tur nav. Jū s varat iznomā t automaš ī nu, bet kā pē c? Mē s palikā m dzī voklī ar virtuvi. … Tomēr ▾ Š oziem slē pojā m Mé ribel-Mottaret. Viesnī cu sauca Gretz. Tas atrodas tieš i blakus pacē lā jam. Tā nu no rī ta paņ ē mā m slē pes un augš ā kalnā . Maš ī nu tur nav. Jū s varat iznomā t automaš ī nu, bet kā pē c? Mē s palikā m dzī voklī ar virtuvi. Produkti tika iegā dā ti uz vietas. Nekur nebija jā iet. Nogā zes ir lieliskas. Ja neproti braukt, pieraksties skolā . Mā cieties vienā mirklī . Jū s ā tri uzvarē sit visas sarkanā s nogā zes. Istaba bija labi aprī kota: bija putekļ u sū cē js, mikroviļ ņ u krā sns un Wi-Fi. Cilvē ku nebija tik daudz. Un bē rnu bija maz. Kopumā kluss un plaš s.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmkā rt, vē los izteikt pateicī bu tū risma aģ entū rai TUI par komfortablu laika pavadī š anu slē poš anas kū rortā . Otrkā rt, mani ļ oti iepriecinā ja fakts, ka no viesnī cas ir tieš a piekļ uve slē poš anas trasē m. … Tomēr ▾ Pirmkā rt, vē los izteikt pateicī bu tū risma aģ entū rai TUI par komfortablu laika pavadī š anu slē poš anas kū rortā . Otrkā rt, mani ļ oti iepriecinā ja fakts, ka no viesnī cas ir tieš a piekļ uve slē poš anas trasē m. Kā arī manu uzmanī bu piesaistī ja troš u vagoniņ š ar piekabē m (funikulieris). Š is specializē tais transports piegā dā lī dz pilsē tas centram. Treš kā rt, slē poš anas trases bū s interesantas gan profesionā ļ iem, gan iesā cē jiem slē poš anas cienī tā jiem, kuri nepiecieš amī bas gadī jumā var izmantot pieredzē juš u instruktoru pakalpojumus. Tā pat iespē jams iznomā t ne tikai slē poš anas inventā ru, bet arī sniega kurpes vai sniega skrejriteņ us.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vecgada vakarā atpū tā mies Francijā Meribelā . Lielisks slē poš anas kū rorts. Laiks bija labs. Trases bija labā stā voklī . Ja vē laties, no Meribelas varat doties slē pot uz Kurš evelu. Varat iznomā t automaš ī nu, lai ar to nokļ ū tu Kurš evelā un brauktu pa Kurš evelas marš rutiem. … Tomēr ▾ Vecgada vakarā atpū tā mies Francijā Meribelā . Lielisks slē poš anas kū rorts. Laiks bija labs. Trases bija labā stā voklī . Ja vē laties, no Meribelas varat doties slē pot uz Kurš evelu. Varat iznomā t automaš ī nu, lai ar to nokļ ū tu Kurš evelā un brauktu pa Kurš evelas marš rutiem. Viņ i nav labā ki par Meribelu. Mē s dzī vojā m Les Crets, istaba bija skaista. Telpā ir gan duš a, gan tualete un tā ir aprī kota ar visā m nepiecieš amajā m mainā majā m lietā m. Trasē varat pā rtvert ē dienu, ja nevē laties atgriezties viesnī cā . Takas ir labi aprī kotas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Резиденция Les Crets Residence P&V принадлежит сети отелей Pierre & Vacances. Здание резиденции построено в традиционном савайском стиле и было недавно полностью обновлено: апартаменты расширены и заново декорированы в теплых тонах.

Резиденция расположена в спокойном местечке Le Chtelet, в 500 м от центра курорта Meribel-Mottaret, около подъемников (100 м) и торгового центра (50 м). Всего в 160 метрах находится озеро Тюэда.

Atrašanās vieta Добраться до резиденции можно от Лионского аэропорта SAINT EXUPERY (185 км), аэропорта Шамбери (95 км), Женевского аэропорта COINTRIN (135 км), железнодорожной станции MOUTIERS (18 км).
Viesnīcā

Камера хранения багажа, факс/ксерокопирование. В зимний период за дополнительную плату организуется доставка из магазина, а на стойке регистрации можно заказать доставку хлеба и другой выпечки.

  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju noma
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Для детей - центр Les Saturnins (1,5-3 года, в 4 км от резиденции), горнолыжный детский сад Les P'tits Loups (3-5 лет, в 150 м от резиденции).
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Для любителей горнолыжного спорта - катание ski in-ski out, механические подъемники, прокат горнолыжного оборудования, багажная комната, помещение для хранения лыж с сушилкой для обуви, лыжная школа. В центре курорта: горный велосипед, рафтинг, картинг, каток, дартс, ночной клуб, развлекательные программы. После обеда гости могут поиграть в настольные игры, почитать книги или взять напрокат приставку PlayStation.
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • golfs
  • velosipēdu noma
  • makšķerēšana
  • disko klubs
  • kazino
  • animācija
Telpu apraksts

Резиденция предлагает 2-4-х комнатные апартаменты на 4-8 человек.

Во всех апартаментах - полностью оборудованная кухня (плита, холодильник, микроволновая печь/гриль, посудомоечная машина, кофеварка, набор посуды), ванная и/или душевая комната, отдельный туалет, балкон.

Имеется кондиционер, спутниковое телевидение, телевизор, телефон (платно), пылесос.

  • vanna/duša
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • mikroviļņu krāsns
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Les Crets Residence P&V, Le Chtelet, 73550 Meribel-Mottaret, France
Tālruņi: Tel: +33 4 79 22 35 35
Tīmekļa vietne: Premium Residence Les Crets
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, гольф (платно). Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).