Brīvdienas un gaiša pilsēta (9. daļa)

12 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 04 Decembris 2019 ieslēgts 08 Decembris 2019
Reputācija: +8490.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sā ciet š eit:

1. daļ a. Divi krustvecā ki un pirmā iepazī š anā s ar Lionu

2. daļ a. Migla, Furvjē un Old Liona a>

3. daļ a. Nepatikš anas, klaustrofobija un citi prieki a>

Часть 4. Праздник Света и брак словального запаса a>

5.  daļ a. Croix-Rousse Hill un darba arhitektū ras estē tika

6. daļ a. Pussala, vakara pilsē ta un negaidī ta pielū gsme < /a>

7. daļ a. Gaismas festivā ls, studentu darbi un Salvadors Dalī

8. daļ a. Annecy — cilvē ks un tvaikonis pilsē ta un ezers Haute-Savoie

4. diena (beigas). Gaismas svē tki, rindas un filozofiski pā rdomas

Atgriež oties Lionā un tieš i uz Jaunpilsē tu, no š ejienes sā kas viens no ī sajiem Svē tā s Svē tā s vietas marš rutiem.

Pieminekļ i tiek izcelti regulā ri un ā rpus konkursa programmas))

Tilti un mā jas spī d arī ā rpus konkurences, atstarojot miljoniem daudzkrā sainu gaismu ū denī .

Ē rika Bareja Lucioles piedā vā mums nesteidzī gu pastaigu gar krastmalu. Plaš ņ u alejā dzī vo spilgtas un ī slaicī gas bites, kas dū c kā ī stā stropā . Tunelī zem tilta rā po desmitiem dī vainu radī jumu, un milzī gi kokoni dzemdē daudz krā sainu tauriņ u.

Es stā vu. Daudzas stundas. Es pieskatu cilvē kus. Cilvē ki sazinā s un mierī gi gaida. Un pieķ eru sevi, ka pē c piecā m minū tē m stā vot nervozi mī dī ts uz vietas un "kontrolē t" rindas perimetra acis tā , ka neviens neuzkā pa)) Interesanti, ka tā da ir "padomju" cilvē ka sajū ta, tā kā dreiz bū s izdzē st no ģ enē tiskā s atmiņ as vai dzī vot ar to ilgu laiku?

Parc de la Tê te d'Or platī ba ir 117 hektā ri. Un tā s vē sture aizsā kā s 1857. gadā , kad pilsē ta iegā dā jā s Pré fet Vaï sse ainavu parku Nedaudz vē lā k, 1856. gadā , Liona š eit ieguva vairā k zemes. Mē rķ is bija izveidot ainavu kompleksu, kas atgā dinā tu slaveno Bulonas mež u Parī zē .

Parka nosaukums izskatā s pē c leģ endas par to, ka š ajā vietā kā dreiz ir paslē pts ebreju dā rgums ar zelta galvu. Mū sdienā s Zelta galvas parks tiek uzskatī ts par vienu no lielā kajiem botā niskajiem dā rziem Eiropā .

Centrā lā ieeja parkā  — Porte des Enfants du Rhô ne tika uzcelta 19.  gadsimta beigā s. Kad tas izskatī jā s š ā di (fotoattē ls no š ejienes ):

Dā vana izskatā s š ā di (nakts versija): . _nc_cat = 102 & _nc_ohc = USIa1BufYRwaX_tNFk8 & _nc_ht = neapmierinā tī ba. fiev3-1. fna & _nc_tp = 1 & oh = eab32eaff23cf761fde728270fd68636 & oe = 5: "

Nezinu, vai 40 minū š u stā vē š ana rindā ietekmē ja iestudē juma uztveri vai mē rogu, tač u Kristofa Bertono dziesma Regarde Skota Gibonsa mū zikai pā rliecinoš i iekļ uva mana reitinga pirmajā trijniekā . no labā kajiem festivā la darbiem.

Pē c autora domā m, bū tnes no citas planē tas vē ro mū su Zemes bagā tī bu un daudzveidī bu. Un nav skaidrs, kas jū s esat – novē rotā js vai testa objekts.

Koki mainā s pē c krā sas:

Baltie plankumi uz kokiem ir gaiš i akrobā ti, kas ā tri un nedzirdami pā rvietojas kā spoki augu vainagā .

Ezerā uzstā dī ti plaš i totē mi, uz kuriem tiek projicē ta dzī vī bas raš anā s un attī stī bas vē sture uz planē tas Zeme. />

Nedaudz tuvā k vienam no totē miem:

Ū dens un liesma. Mū ž ī gie antagonisti apvienoti vienā darbā . Iespaidī ga darbī ba! Raidī juma pē dē jā s divas minū tes var noskatī ties š eit:

< / p>

Un Kristofa Bertono darba pilnā versija:

< / p>

Mans laiks ir beidzies.

Atgriež os hostelī . Es nolieku savu mugursomu. Es dodos uz lidostu. Starp citu, š eit ir vē l viens darbs no festivā la programmas - TRANSHUMANCE no Vendredi4.

Astoņ as lielas arkas 1. terminā ļ a priekš ā . To racionā lā struktū ra, ko iedvesmojuš i Alpu reljefi, veido 4 metrus augstu gaismas tuneli. Konstrukcija maina krā sas atbilstoš i Pjē ra Marbē muzikā lajam sastā vam.

Ņ emot vē rā to, ka mans lidojums bū s tikai no rī ta, un Lionā uz Fê te des Lumiè tieš ā m ir vieglā k atrast sniegu nekā naktsmā jas - man bija jā rezervē viesnī ca priekš pilsē tā , tuvā k lidostai, lai pē dē jo reizi. nakts.

Ja arī jū s dzī vojat Сomfort Hotel Aeroport Lyon St Exupery, знайте – їх the transfē rs no / uz lidostu naktī praktiski nedarbojas.

Nokļ ū t viesnī cā nav problē mu, problē ma ir tā , kur ī sti doties)) Š ķ iet, ka esmu skrē jis pa visu lidostu perimetru, lī dz atradu nelielu taciņ u starp diviem bū vlaukumiem, kas veda uz pareizo ceļ u.

Reģ istratū rā meitene kā no klasiskas anekdotes par programmē tā ju un grā matvedi ž ē lojas pa telefonu - es neko nedarī ju, tikai nospiedu pogu, un tas viss pazuda un neieslē dzas atpakaļ , aaaaa! ))

Es stā vu. Gaidu kad tiks atrasta poga, dators nostrā dā s un ielaidī s istabā . Soļ u skaitī tā js jau sen ir fiksē jis vakardienas skaitli - 2155 un sā ka skaitī t jaunu dienu. Un es joprojā m stā vu))

Beidzot sistē ma darbojā s. Jau istabā š aubos, vai skatos uz laiku – varbū t neiet gulē t? Jebkurā gadī jumā piecelieties drī z))

5. diena. Lidosta, Ziemassvē tku eglī te un atgrieš anā s mā jā s

Es mazliet gulē ju, nedaudz gā ju. Transfē rs uz lidostu. Ziemassvē tku eglī te.

/>

Lufganza tagad praktizē nosē š anos grupā s — pirmais, kurš palaiž sē dus pie logiem. Tā pē c es jū tos kā "prioritā rais" pasaž ieris un pirmais, kas pā rceļ as uz lidmaš ī nu). Jpg? _nc_cat = 102 & _nc_ohc = ajv8JL51mMAAX_9_epf & _nc_ht = neapmierinā tī ba. fiev3-1. fna & _nc_tp = 1 & oh = 1c4a806bbc921856698518e953d9db7a un e

Mī ksta spalvu gulta ar mā koņ iem aiz borta: < /p>

Kijeva pie apvā rš ņ a:

Lidostā.20 cilvē ku rindā pie robež kontroles atceros vakardienas Parc de la Tê te d’Or. Kā saka – dzirdi atš ķ irī bu!

Mū su cilvē ki nevē las gaidī t, nezina, kā vai vienkā rš i neuzskata par vajadzī gu. Viņ iem noteikti vajag kā pt vismaz daž us soļ us uz priekš u vai vienkā rš i kaut kur uzkā pt.

No vienas puses, tas viss ir skumji.

No otras puses, bija tā di, kas klusi stā vē ja blakus un smaidī ja. Tas ir tas, kas iedvesmo))

Viss, ceļ ojums ir beidzies! Esmu ļ oti pateicī ga visiem par uzmanī bu un komentā riem: )

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Світлові акробати з роботи Regarde від Christophe Berthonneau
Нічний Ліон
Нічний Ліон
Нічний Ліон
Нічний Ліон
Робота Lucioles від Erik Barray
Робота Lucioles від Erik Barray
Робота Lucioles від Erik Barray
Робота Lucioles від Erik Barray
Робота Lucioles від Erik Barray
Робота Lucioles від Erik Barray
40-хвилинна черга на вхід до парку
Porte des Enfants du Rhône
Regarde від Christophe Berthonneau
Regarde від Christophe Berthonneau
Regarde від Christophe Berthonneau
Regarde від Christophe Berthonneau
Regarde від Christophe Berthonneau
TRANSHUMANCE від Vendredi4.
TRANSHUMANCE від Vendredi4.
Ялинка в аеропорті (варіант віддзеркалений)
Схід сонця
Десь над Європою
Київ на горизонті
Līdzīgi stāsti
komentāri (24) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums