KAD PASAKA KĻŪST REALITĀTE...

04 Septembris 2016 Ceļošanas laiks: no 01 augusts 2016 ieslēgts 10 augusts 2016
Reputācija: +10
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Apbrī nojami veltī gs, patiesi nepastā vī gs un pastā vī gi mainī gs radī jums ir cilvē ks. Par to nav viegli izveidot stabilu un vienotu priekš statu. Un, runā jot par mū sdienu tū ristiem un pieredzē juš iem ceļ otā jiem, jū s pilnī bā apmaldā ties minē jumos: kurš no viņ iem ir apsē sts ar jauniem tū risma braucieniem un spilgtiem iespaidiem, un kurš var izturē t redzē to, dzirdē to kaut kā bez vardarbī gā m emocijā m sevī . Lai gan ar neapbruņ otu aci var redzē t acu izteiksmi un sejas izteiksmes: ceļ ojums vai ekskursija uz š o cilvē ku joprojā m atstā ja lielu iespaidu. Tā pē c tū risma nozare ir spē cī ga, daudzveidī ga un unikā la.

Tā das vai aptuveni tā das domas radā s, kad ar sievu devā mies 10 dienu ceļ ojumā "Tour de France" no Kijevas tū risma aģ entū ras "Feeria".


Pē c č arterlidojuma Kijeva-Brisele ar ne visai ē rto aviokompā niju "International Airlines of Ukraine", grupa ar komfortablu poļ u autobusu "Volvo" kopā ar supergidi "Feeriya" Ž annu Oņ iš č enko (pā rvalda franč u valodu un visas ī paš ī bas). tikumu) devā s ceļ ojumā caur Parī zi uz Normandiju un Bretaņ u.

Tā s atradā s diezgan pieklā jī gā s trī szvaigž ņ u viesnī cā s ar kā rtī gā m brokastī m. Laiks kopumā visur bija labs, kas pieš ķ ī ra papildu krā su un š armu gan vē sturiskā m vietā m, pilsē tā m un mazpilsē tā m, gan dabas ainavā m. Mani iespaidoja vakara un naksnī gā Parī ze, Mont Saint-Michel abatija ar senu klosteri uz klints jū ras vidū , Luā ras dā rzi un pilis, neparasts stundu garais vakara priekš nesums ar datorgrafiku pasakas Ruā nas katedrā lē . Tieš i š ajā versijā Eiropā neko tā du neesmu redzē jis.

Tomē r savu uzturē š anos senajā Senmalo pilsē tā varu saukt par personisku apoteozi un lielisku simbolisku iespaidu. Tas atrodas Lamanš a krastā ar garā m un augstiem cietokš ņ a mū riem, pa kuriem katru stundu varē ja doties pastaigā s pa sienu perimetru un pat paskriet. Pie 32 grā du karstuma un +17-18 grā du ū dens temperatū ras daudzi mū su grupas dalī bnieki laimī gi, kā bē rni peldē jā s jū rā , brauca ar laivā m un pē c tam ar prieku klī da pa Senmalo vecajā m ielā m. Un, kad Lamanš ā paisums sā ka kristies, franč i un daudzi tū risti ar entuziasmu gā ja gar plaš o smilš aino un akmeņ aino piekrasti un patiesī bā Lamanš a jū ras dibenu, devā s uz vairā kā m salā m ar maziem veciem cietokš ņ iem un vē roja nepā rspē jamus oranž us saulrietus. ar franč u vī na glā zē m.

Es atzī stos, ka, apmeklē jot vairā k nekā.50 valstis, es nekad neesmu redzē jis tik dabas skaistumu.


Ja vien to nevar salī dzinā t ar Himalajiem un Tibetu. Pā rsteidzoš i stā sti, kas jums ir jā redz vismaz vienu reizi. Bija daudz citu labu iespaidu: lieli un mazi. Galvenais, ka viņ i tur bija un palī dzē ja ieraudzī t š o neparasto pasauli uz Francijas zemes caur daž ā du viedokļ u prizmu. Es atcerē jos Montē ņ a vā rdus: "Gudrī bas pazī me ir vienmē r priecī ga dzī ves uztvere. " Tā pē c es vē los pateikties cilvē kiem, kuri ir ieguldī juš i savu prā tu un darbu, radot mums iespē ju izbaudī t tā du prieku, pā rsteidzoš u un lē tu ceļ ojumu: Feeria direktoram Igoram Zaharenko, ceļ ojumu vadī tā jai Allai Bezverkhajai, gidei Ž annai Oņ iš č enko. un autobusa š oferis polis Arkā dijs. Uz drī zu redzē š anos!...

Oleksandrs Borš č evskis, ž urnā la World of Martial Arts galvenais redaktors, Ukrainas Nacionā lā s ž urnā listu savienī bas biedrs, pieredzē jis tū rists (autora foto)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums